104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• menedzser
    Neked kéne az egyik készítőnek lenned az FM gárdában :) és akkor nem lenne ilyen vicces. Ahogy nézem itt úgy is sok okos ember van, csak lehet FM csapatnak írni levelet a tervekkel kapcsolatban.
  • Neoncsoves
    csoda történt! Benzema-t elvitte Mourinho (Man. City) 7milláért (tudom kevés de legalább a fizetését nem én állom)
  • karajjj
    igazolj jobb edzőket és jobb lesz az edzés is
  • Pettersson
    Én a Nantessal tolom. :) Francia másodosztály. A média előrejelzése szerint a 9. pozíciót kellene megszereznem, ehelyett a 20. csapatos bajnokságban 27 meccs után a feljutást érő 3. helyet foglalom el.

Ez, pedig az "év" meccse volt eddig:

Majd a szezon végén jelentkezem egy kicsit pontosabb összefoglalóval. ;)
  • Juliano82
    Sziasztok!
    Debrecennel kezdtem játszani. Másfél év után az edzés beállt 3,5 csillagra. Ez nomális a jelenlegi edzőközponttal és az eredeti edzőkkel?
    Vagy az alap körülményekkel is fellehet
    tornászni 4-5 csillagig?
  • szabocsaba1983
    az olasz kupa döntőben 0-0-nál nem kaptunk meg egy szabályos gólt (a szövetség kussolt a nyilatkozatom után), széttámadtuk a palermót, hát persze, hogy a 88. percben fejelnek egy gólt egy szar szabadrúgás után...
    Vigye a fasz
  • Neoncsoves
    az igen ... :D

apropó lehetne valami SG Ligát indítani nem? ha nem is multiplayert, akkor olyat lehetne hogy új bajnokság és egy új és üres csapat és egy adott pénzösszeg amiből személyzetet és játékosokat kell venni és aki eredményesebb lenne x szezon után az nyerne mondjuk a neve mellé valami kupát vagy akármit :)
  • szabocsaba1983

Imádom az ujságírokat...
  • Neoncsoves
    LOL kurva vicces ez az FM :DD

egy ilyen lószar szezon után a következők történtek:
    - Még mindig mi vagyunk a leggazdagabb klub (ilyen szar pénzügyi szezon után is, lol)
    - 3. helyről feljutott a csapat az 1. helyre (nem tudom miért) a világranglistán
    - Saja nevű 35 éves tartalék kapusom úgy döntött elhagyja a klubot, már szerződést is kapott a Hoffenheimnél, erre az utolsó pillanatban szól hogy maradni szeretne.

nagyon vicces
  • Huni92
    mikor volt utoljára top10-ben a topik? :D
    most a 9. helyen áll.
  • Neoncsoves
    na úgy tűnik minden pénzügyi probléma magától megoldódott. :D
  • menedzser
    :O... észre se vettem. Oké, kösz.
  • karajjj
    itt a bannerban linkeltem a noobot, nem kell regisztrálni, csak feltöltöd és linkeled, eddig nem volt még gond vele
  • menedzser
    Kösz. Tudsz jó képfeltöltő oldalt? Képhost.com volt most soron. Régen a noob.hu-n voltam, de az látom gyökeres változáson ment keresztül és mivel inaktív voltam, törölték accom.
  • karajjj
    annyi, hogy figyelj a képméretre, max 750 pixel széles legyen a kép
  • menedzser
    Talán így jobban látszik.

• menedzser
    .
  • spiczi91
    Majd a nyáron újra nekiülök a játéknak. A Barcikával meguntam hogy sose kapok pénzt, így aztán 2 év 12.-14. körüli vegetálás után meguntam a dolgot.
    2 hete kezdtem egyet a RB salzburg-al. Az ifik elleni barátságos meccsen 4 embert a kezdő 11-ből, mindegyik 5 hónapon túl gyógyuló nyavaja...(Vonlanthen, Pokrivac, Augustinussen, Sekagya) Azóta nem nagyon néztem még a játék ikonjára se, majd vizsgaidőszak után talán.
  • karajjj
    na gyerekek, ezt már szeretem, 2 óra alatt 45 új üzenet :D
  • szabocsaba1983

• menedzser
    Meglehet venni és természetesen le is lehet tölteni, de mi itt ilyenről nem beszélünk, mert tilos.
  • menedzser
    Végül is maradt 5-0, de az góleső volt.
  • Neoncsoves
    azon vagyok, de nehéz lesz tőle megválni...
  • menedzser
    Huhú, az szép, a Chelsea összeszedte magát a második félidőben a WBA ellen és bevágott öt gólt :D. Tudom, kis csapat az ellenfél, de hatvanadik percben járunk és öt gólt szórtak... szép, góleső.
  • menedzser
    Biztos, azért, mert nagyképű. Vágd ki.
  • Neoncsoves
    Copa del Rey a mienk, 2-0 Sevilla ellen, 2 Tevez gól.

egyébként minden játékos Fellaini-n kívül hajlandó alkudni a fizuból... egyedül Fellaini az akinek van pofája 1,2milla/hó fizut kérni a lófasz teljesítménnyel ^^
  • szabocsaba1983
    Nah, Shaktaron is éppen túlléptünk (8-2-vel), így még 2 kupadöntő van hátra a szezonból.
  • bakkerman
    én évibe nézem,úgy simán tudok számolgatni anyagiakat papíron,meg tervezgetni :D
    [függő e vagy]

• szabocsaba1983
    Érdekes így havi bontásban látni a fizukat. Én kezdettől fogva, heti bontásban és fontban játszok. Nehéz megszokni az ojrós/forintos adatokat. Persze csak megszokás kérdése.
    /kibaszott jól pörög a topik vazzz/
  • bakkerman
    hát igen,ezek közül akárkit is akarsz majd eladni,nem fognak tudni megállapodni egy klubbal se a fizut illetően...fellainit vagy kibaszod,vagy mindig kölcsönadogatni fogod,de hogy elvinni nem fogják tőled azt tutkó
  • LasDen #71077
    valahogy tovább kéne jutni....de egy 3. hely is jó lenne...
  • menedzser
    Bocs, gyatrát akartam írni.
  • menedzser
    Oké, kösz.

Santos... a brazil bajnokságban láttam még Riváldót :O, akire lecsapott egy olasz csapat. Rivaldo szabadúszó volt. Én is megakartam szerezni Monacoval, de olyan gyarta pénzzel rendelkeznek, hogy az Rivaldo ügynöke mérgében félbeszakította a tárgyalást.

Mindegy, jól jött volna.

Szóval a brazil bajnokságban rábukkantam pár régi nagy játékosra.
  • akvik
    barcával:)
  • Neoncsoves
    kezdj egyet a Santossal :p
  • Huni92
    a nagy adatbázisban több a játékos.

egyébként szép ahogy pörögtök, este majd én is beizzítok valamit. addig meg gondolkodok, hogy milyen csapattal :D
  • Solt
    Na rájöttem mi volt a gáz a Metallic logó csomagnál... a user name\documents... mappába kell bemásolni, nem a data alá... :S Rosszul írták az oldalukon...
  • Neoncsoves
    az se rossz :DD

lehet lemondok madridnál és elmegyek valami magyar csapatba mert hát ez az álmom
  • akvik
    nemrossz.:) hmm atalantába is majdnem ennyi összegek szerepelnek az átigazolási és fizetési oldalon:D
  • Neoncsoves
    hát ja. úgy képzeld el minden átigazolási szezonra volt kb 120-140millió euróm, kb 16-18 millás fizetési kerettel.

apropó, 102 gólos vagyok a ligában ez új rekord. az előzőt is mi állítottuk fel 101 góllal :D