104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• LasDen #71189
    holland barátságos meccs előtti keret....nem a legerősebb mer 3-4 hiányzónk van, de korrekt....:D
  • karajjj
    képet a keretről
  • LasDen #71187
    amúgy teljesen korrekt csapat....mondjuk jó kapus elkéne, mert kicsit öregecskéke, de mindenhol akad kiemelkedő játékos, így lehet építeni győztest belőlük....:D
    ha a magyarokból sikerült, akkor ez sem lehet akadály...:D
  • pzoli00
    Gratulálok , sztem az amcsik nagyon fejlődőképesek, hajrá!
  • menedzser
    .
  • Pettersson
    Feljutottam a Nantes csapatával! Még öt forduló ugyan hátra van, de az már biztos, hogy a következő szezont a Ligue 1-ben kezdjük! Nem gondoltam volna a szezon elején, de sajnos sok változtatást eszközölni kell majd, mert ez a keret kevés lesz az első osztályhoz.
  • LasDen #71183
    nah ámerikót választottam végül....döntésemben segített, hogy voltam már afrikában edző (szenegált bevállaltam a dvtk mellé, de az úgy nem működött és rövid úton távoztam is) szóval ezért kizártam az újabb afrikai kalandot...úgyhogy maradtak a jenkik...
    amúgy is jobban vonzott...ha tudok nyerni kupát, akkor kinyilhat előttem pár nagy kapu....:D
    jövőre lesz az arany kupa azon jól kéne szereplni....
  • pzoli00
    esélytelen, nem lehet hatni a srácra legalábbis verbálisan biztos nem, kemény dió
  • pzoli00
    - egy Villa, Higuain, Benzema trió mellé?
    - Neymar nagy ígéret, de inkább várok 1-2 szezont, aztán jön ő is mondjuk Higu helyére, de azért kíváncsi leszek, hogyan muzsikál a "trió" az idén :D
  • Neoncsoves
    Villa helyett Neymar jobb lett volna, vagy esetleg Tevez (igaz Tevezt én 60milkáért hoztam el a citytől, de azért gólkirály lett a ligában 26 góllal úgy hogy nem is játszott minden meccsen:D)
  • akvik
    hát a taktikába vedd le az agresszióját low-ra vagy beszélj vele.am ő IRL is eléggé vadsrác....
  • pzoli00
    konkrétan Sergio Ramos-ról van szó (az agresszivitás kb. 17 körül lehet)
  • akvik
    az elégsok.agresszívitása gondolom magas.milyen poszton játszik? mer vissza lehet venni az ő agresszíójából a taktikában.többiekét meg úgyhagyod.
  • pzoli00
    - szerintetek 22 sárga és 4 piros lap egy szezon során nem durva egy kicsit? jelen esetben 1 játékosról van szó, mit lehet tenni ilyenkor, leszámítva, hogy nem szeretném eladni? tippek?
  • pzoli00
    simán, ugyanis szemetszúrt még a szezon elején, hogy nem érzi jól magát a klubnál, gondoltam megpróbálom elhozni és sikerült is :)

- az argentin sem volt rossz döntés

• akvik
    gratula.Villa? elengedte a barca neked? nemrossz.
  • pzoli00
    ez első szezonon már túl vagyok, összegezve:

- spanyol bajnoki cím (1 ponttal a Barca előtt)
    - kupadöntő (Nou Camp) az Atletico Madrid ellen, amit sajnos elvesztettünk (2-3)
    - spanyol szuperkupadöntő szintén az Atletico ellen, ezt viszont már behúztuk /5-2/ (kint 1-1, otthon 4-1)
    - a BL szereplés nem igazán volt sikeres, ugyanis a csoportkör után amit megnyertünk belefutottunk a Bayern-be (kint 1-2, otthon 1-2) és elbúcsúztunk a sorozattól

Díjak: év edzője , év játékosa (liga) CR7, BL legjobbja CR7, aranylabda CR7, év játékosa CR7

Átigazolások (2011/2012):
    - David Villa (ST) (Barca) (30,5 millió €)
    - Javier Pastore (AM/M C) (Palermo) (45 millió €)

• pzoli00
    pár nappal ezelőtt, hosszú kihagyás után én is újra elkezdtem a játékot , korábban mindig noname kiscsapatokkal próbálkoztam, viszont a kedvenc mindig is a Real volt szóval most belevágtam, méghozzá az idei Mourinho féle kerettel
  • akvik
    karajj-ra nyomtam egy like-ot:D (hamár ilyen fészes lett az sg)
    na töltöm az atalantát :) és Lasden jó a háttered meg grat mindenkinek:)
  • menedzser
    inkább vmi nagy csapat kellene.
  • vargadani95
    Szerintem USA
  • karajjj
    megnézed, hogy a szaracénoknak, vagy a jenkiknek van jobb generált utánpótlásuk, aztán odamész
  • Neoncsoves
    ecpeckimehecc! ajánlom ezt a régi mondókát ha nem tudsz választani :D
  • LasDen #71166
    én is a kettőt tartom lehetségesnek....svájcot azé zártam ki, mer ott elég öreg már a keret...de aztán eszembejutott, hogy akkor azért lehetne kihívás, hogy megfiatalítsam és úgy nyerjek...azé lenne vonzó...:D még pörgök rajta egy keveset azt majd meglátom...:D
  • Neoncsoves
    ájvori kószt vagy juesszé
  • LasDen #71164
    1. köszi :D
    2. nagy dillemmával állok szemben....mivel klubot nem találtam így a vb után megpályáztam az össze elérhető válogatott padját....ezek válaszoltak, de most nem tudom melyik legyen...:D
  • menedzser
    :DD... az lehet, de én igen, mert a gép is.

mindegy, értettem és oké, de azért te is megérthetnéd.
  • Neoncsoves
    éjdzs bí dí nigga'
  • karajjj
    így van, de ilyenkor taktikázok és nem arra megyek, hogy törjük el valakinek a lábát
  • menedzser
    oké, de nyilván téged is bosszantana, ha második félidőben megrúgják a játékosod, leviszed és a beállt játékost megrúgják a következő percben.
  • karajjj
    először is tudomásul kellene venni, hogy ez egy fórum és nem egy chat, valamint itt nem azt tárgyaljuk, hogy hogy b*sszunk ki a géppel, hanem a játékkal kapcsolatos élményeket osztjuk meg egymással és az sem érdekel senkit, hogy volt-e légy a szobádban, vagy nem... az ilyen megnyilvánulásokat törölni fogom innen, ha pedig nem tudsz viselkedni, kiraklak
  • menedzser
    vagy pedig a wigan szidása fáj... nekem meg az, hogy a gép folyton rugdossa a játékosaim.
  • karajjj
    egy kicsit azért visszafoghatnád magad
  • menedzser
    hihetetlen! fabregas megsérül, behozom rosickyt, egy perc múlva megsérül.

olyan mérges lettem, hogy agresszív szerelést állítottam be és ellenfél utasításnál mindegyiket bejelöltem keményre.

de semmi nem történik, hogyan tudom megsérültetni én is az ellenfelet? nyomorék wigan athletic.
  • menedzser
    szép eredmények.
  • Pettersson

A Nantes előtt a Chelseavel voltam és én ennyivel járultam hozzá a jó kedvhez az Old Traffordon. :)
  • karajjj
    na asszem ezt megselejteztük rendesen...

• LasDen #71152
    köszöntem szépen...:D
  • menedzser
    aha, értem. mivel ott volt Manchesternél egy számodra ismeretlen név, hogy Randy Orton, ebből kitalálhattad, hogy MU is az én irányításom alatt áll. azonban mindkét csapatot legjobb tudásom szerint küldtem pályára.

ám a Real Madrid elleni mérkőzés az ténylegesen csak Arzenállal volt és meg vagyok elégedve az eredménnyel, mert az előrejelzések alapján Real Madrid győzelem volt kilátásban, mi mégis megszorongattuk őket. azt sajnálom, hogy a kiállítást nem tudtuk a hasznunkra hajtani teljes egészében.

egyébként olvasgattam az átigazolásaitokat, hajrá nektek.
  • karajjj
    48 hónapra már megy