104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• menedzser
    aha, hát te tudod.

bírom amikor meccs közben hirtelen leáll egy pillanatra a játék és egy helyben futnak két másodpercig :D.
  • Roland10
    Nem, mert akkor nem tudnék úgy játszani, hogy mindenre odafigyeljek :)
    Így is sok mindenre oda kell figyelnem.. meg azért se tudnék így játszani, merrt annyira Realos vagyok, hogy mindent úgy csinálnék h neki jóó legyen :DD
  • menedzser
    próbáld csak ki :D.
  • menedzser
    ez így igaz :D.

csak jó a játékos keret.

amúgy az én kedvenc csapatom a Manchester United és a Real Madrid.

meg a brazil válogatott pl... magyarok hát ők eléggé esélytelenek akármire is, de remélem egyszer kijutnak :D.

a többivel meg csak szimpatizálok és tisztelem őket, mert nagy múltjuk van és remek mérkőzéseket láttam régen.

szóval ez egyáltalán nem probléma, csak ti nektek jelent gondot, pedig nem kéne.

tehát témához visszatérve... Mata jó játékos és nagy formában van, Fabiano meg pont most jött vissza. és ő is jó.
  • Roland10
    1 csapatot is elég irányítani, nem hogy 3-mat :DDD
  • karajjj
    azért nem, mert aki a Realt szereti, az biztos, hogy nem szereti mellette a Barcát is
  • menedzser
    ja :D. de előbb is mondtam, mármint tegnap, nem tápolom egyiket se. mindegyik a saját háza táján sepreget.

nem is értem miért nem csinálja így más is, aki több klubbal szimpatizál, ez csak játék.

#71221: jó háttér.
  • karajjj
    na most várjál már, te egyszerre tolod a MU-t az Arsenalt és a Chelseat? :D
  • akvik
    Ma reggeli első meccsünk a milan ellen egész jól sikerült.Kiállítás ellenére a kontrajáték meghozta a sikert.na meg a szerencsével se álltunk hadilábon.
  • menedzser
    szép.

amúgy látom a játékosokról beszéltek, kihez ki jött és ilyenek.

nálam a Chelseanél megvan Juan Manuel Mata, szerintem nagyon jó játékos és nagyon jól teljesít. Luis Fabiano szintén ilyen kaliberű, de ő honvágytól szenved. elküldtem szabadságra, így is jó a csapat.
  • pzoli00
    első meccsünk 11/12-es szezonban:

• Huni92
    ejjapicsába, milyen vén vagy :D

Atletico Madrid, Ekranas, Sparta Prága az EL csoportban.
  • karajjj
    22 már
  • Huni92
    ja, hányadik amúgy? mert ha netán 21., akkor van egy csudijó számom is :D
  • Huni92

hozzám érkezett még Lucas a Sao Pauloból 8 milláért, és mivel csak 4 nem-eus játékost lehet nevezni, távozott Emerson a Werderbe 4 mihályért.

a lokit megvertük hazai pályán 3-0-ra, bár ha 8 lett volna közte, az se lett volna meglepetés a játék képe alapján.
  • karajjj
    köszönöm szépen
  • LasDen #71213
    nah arany kupa letudva...győzelem behúzva hatalmas küzdelem árán....mexikó megizzasztott rendesen....és az aranykupa megmutatta, hogy ez a csapat túl stresszes nekem...mindenki lesérült, nem volt semmi energiájuk...elég volt...ott hagyom őket..:D

• LasDen #71212
    azé beszarás, hogy 2019-re hány mostani játékosból lett edző...:D
    Joe Cole, Rio Ferdinand, Steven Gerrard, Gera, Szabics, Kabát, Halmosi, arshavin és még lehetne sorsolni....:DD
  • Sippie
    Ha a kassza minuszban van, akkor jól sejtem hogy minden kérelmet elutasítanak ami fejlesztésre irányulna?
    Elég dúrván milliós a minuszom magyar csapattal (euroban), nem tudom hogy fogok ebből valaha pluszt összehozni :D
  • Huni92
    2-0-ra nyertük az első bajnokinkat a Rennes ellen.

az EL regisztrációnál megvolt a szezon első pofoncsapása is: Mbiwat és Kadlecet nem tudtam nevezni, mert már játszottak a selejtezőkben.
  • Huni92
    Közben pedig sorsoltak az EL-ben, a 4. selejtező körben kapcsolódunk be, a Debrecent fogjuk szétverni :)
  • Huni92
    Vége a felkészülési időszaknak, ezeket produkáltuk a nyáron:

Igazolások:
  • LasDen #71207
    hát én ezt nem értem....miután véglegesíteni kell a keretet 1-2 napra rá valaki mindig megsérül a keretből....kezd az agyamra menni...
  • Huni92
    heppibörszdéj kedves hágé!

#71204: meg bizony.
  • Neoncsoves
    szuperkupa enyém, Camp Nou-ban kihúztam egy 0-0t úgy hogy kb a 20. percben Ramos-t kiállították! :D
  • LasDen #71204
    megkéne nyerni....
  • Huni92
    kellemes estét uraim!

kezdtem egy játékot a Lille csapatával a tegnap, mindjárt lökök be pár pikcsőrt, bár még csak a barátságos meccsek zajlanak.
  • akvik
    Na lassan féltávnál az Atalantával az első serie A-s évemben.eddig elég pofásan teljesítünk bár a formánk eléggé ingadozó..és a csatárom Tardelli játéka eléggé katasztrófa.18meccs 6gól..Holosko eddig a legjobb sztem..

Bajnokság állása.
  • Neoncsoves
    na a két új igazolás lehozta nekem a szuperkupa 1. meccsét a Barca ellen :) Llorente 2 gól, Dominguez 1 :D
  • akvik
    sztem érdemes elszaladni:)
  • vmvr
    sziasztok!

a gépemen fent van az fm2010, és most rámjött az efemezhetnék. a kérdésem annyi, hogy érdemes inkább 'elszaladni a boltba' a 2011-ért, vagy annyira drasztikus változás nincs a két játék között, hogy érdemes legyen még egy kicsit kínozni a gépemet. köszi
  • Neoncsoves
    most a csatáraim közül Tevez-t akarom eladni 22millióért, Ő a legidősebb. Csak argentin csatárjaim vannak :D Higu, Tevez, Goux
  • Neoncsoves
    én Ramos-t betoltam középre, jobb védőnek ott van mostmár Altintop meg Serge Aurier (saját nevelés)
  • akvik
    nekem anno barcába elég jó párost alkottak piquével.
  • Neoncsoves
    Dominguezt megvettem Liverpooltól 17milkáért... meglássuk.
  • akvik
    sanjosé,victor ruiz meg a. dominguez nem rosszak.
  • Neoncsoves
    elkezdem a spanyolosítást. David Luiz eladására kerül sor és egyelőre spanyol középső védőt keresek :)
  • vargadani95
    jaaaaaaa
  • LasDen #71191
    sérült...:D
  • vargadani95
    jóóóóó Altidore nincs a keretben?