104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sanyiute #71269 xD vadállat :D:D -
menedzser #71268 hahh.
röhögni fogtok a menedzser nevén
.
-
egyik volt DVTK játékosom is korábban idekerült....:D a keret meg egészen használhatónak tűnik...úgy néz ki mélyen nem kell belenyúlni és lehet belőle valami...pár idősebb játékost (33 és fölött) elpasszolok és hozok valami fiatalokat...majd dobok képet a kialakult keretről...:D
-
köszi:) hát lehet elhozom akkor. -
Én megvettem Madridba..csatárként is jó meg szélsőként is csak a nyelv miatt nem akar nagyon beilleszkedni és ezért gyakran szarul játszik.. :/ -
nemgyenge. -
karajjj #71263 az komoly -
olyan kérdésem lenne h valaki már megvette neymart és ha igen h teljesített nála? mert lehet most megveszem csak nemtom h produkálna egyszem csatárként elől olaszba.feleslegesen meg nemadok ki egy rakat pénzt. -
mikor már úgy érzetem, hogy ideje lenne befejezni ezt a mentés akkor bedob egy ilyen mondhatni visszautasíthatatlan ajánlatot....:D
mellesleg xabi alonso utódja lennék, aki a spanyol válogatott miatt mondott le...:D
-
két szezont lehúz a braziloknál, remélhetőleg sokat fejlődik :), azután irány Madrid, viszont akkor is piszok fiatal és nagyon pengének tűnik, meglátjuk mi lesz belőle -
jóféléknek tűnnek....jorginhonak bár nem tudni de szemét módon fiatal úgyhogy erősnek néz ki...:D -
na közbe megérkezett az átigazolásokra szánt összeg.35miliót kaptam erre a szezonra ami nem rossz pénz. -
első sztem igen:) másodiknak azért jólenne tudni befejezését gyorsaságát higgadtságát meg pár adatot.de ha fejlődős képes akk belőle se rossz player:) -
szerintetek ez a két gyerek jó vételnek számít?
-
szép volt
, grat!
-
hát nem bizony:D így meg selejtezhetek a blben:D na de majd jövőre megszorongatjuk a nagyokat.
Tabella
Liga statisztika
Tardelli: borzalmas szezon kezdet után végre összekapta magát és elkezdte rugdosni a gólokat.
Marilungo: fiatal csodacsere aki mindig lendületet vitt a játékba.
Yobo: a szikla és az egyik legjobb védő.
Holosko: év játékosa.remélem jövőre is visszatér hozzám.aki teheti az vigye el a csapatába mer iszonyat jó szélső ahhoz képest h az értékei nem is olyan magasak.
Remélem kapok pénzt az átigazolásokra és megtudom erősíteni a védelmet meg pár embert tudok venni a kp-ra mer szükség lesz rá jövőre. -
Neoncsoves #71253 na de azért nem lett volna rossz a 3. hely... :D -
nah...sikerült benn maradni a leicesterrel, de nem maradok a csapatnál...:D járom a csapatokat mint egy rossz edző....:D
-
hiába vertük a milant idegenben a genoa elleni x sokba került így egy fordulóval a vége előtt már biztos a 4.hely..végülis újoncként nem olyan rossz ez.:) -
Neoncsoves #71250 na hajrá! -
roma-atalanta 0-1 Tardelli:) végre meghálálja a belé vetett bizalmat és a szezon végére összeszedi amgát
napoli-inter 0-1 89.percben stankovic..
viszont a palermo kikapott íg csak 4pontra a 3.hely. -
hát még hátravan egy roma,milan,genoa,cagliari 4es.ők meg kicsit könnyebb csapatokkal játszanak.de azért megkell próbálni:D viszont Holosko iszonyat jóvolt idén.Kár hogy most sérült meg.33meccs 16gól egy ilyen értékekkel bíró szélsőtől első olasz szezonjában nem is rossz.lehet végleg elhozom a besiktastól. -
Neoncsoves #71247 Inter-t be kéne érned valahogy :D -
4fordulóval a vége előtt így néz ki a tabella:
Tulajdonképpen a 4.hely megvan ezzel a bl szereplés ami egy újonctól nemrossz.legalább lesz pénzünk igazolni.3.helyre meg nemsok esélyt látok... -
Neoncsoves #71245 inkább ne rakd vissza favba nem hiányoztál senkinek
(csak vicceltem)
-
menedzser #71244 még annyit a Mata ügyről, hogy négy hónapra dőlt ki :O :(.
viszont így jön képbe Luis Fabiano :D.
és itt van Ronaldinho is :DD. ő kezdő, de Fabiano eddig csereként lépett pályára, most rendszeres kezdő lesz. -
menedzser #71243 rendben.
amúgy a végeredmény 3-2 lett, Appiah ki lett állítva... szép kis meccs, de lényeg a pont hozva lett, BL csoportmérkőzés. -
nyugimár.nekem is minden héten van 3-4sérült a kezdőből is mindig sérült valaki mégse panaszkodok hanem a megmaradt játékosokból próbálom a legjobb csapatot kihozni. -
menedzser #71241 MATA MEGSÉRÜLT AZ AUXERRE ELLEN!!!!!!!!!!!!!!
-
:DD
-
menedzser #71239 így van.
és akkor karajjj még leszól, hogy kiakadtam a gépre, mert rugdosta az embereim és visszaakartam rugdosni :D. -
- számomra elég jól alakul a szezon, a Di Maria, Villa, Higuain, Benzema, CR7 támadó részleg szépen termeli a gólokat 
-
miután otthagytam a jenkiket kicsit hosszabb lazítás következett mint vártam, de nem para...:D első vonalas csapathoz akartam menni, de oda nem kellettem...szóval döntöttem és akkkor második vonalba céloztam....korábban volt egy ascoli ajánlatom, de azt nem fogadtam el....a hülye gép kecskemétre is jelentkezett, de oda se akartam menni...aztán októberben befutott egy tetszetős ajánlat....nem mástól mint a leicester city-től...kis gondolkodás után elfogadtam....
a csapatot 11 meccs után 6 ponttal a 22. helyen vettem át....mondom innen aztán nagyon lejebb már nincs....:D -
geo91 #71236 igaz-igaz :D csak nekem már le sem esik, az egész évem vakáció volt, de ez már egy másik történet... :D -
Úgy nem bírom, hogy valaki mindig kidől :S ..xD
Pepe 2-3 hét sport sérv
Özil 3-4 hét felkarcsont törés
Canales 4-6 hét kétoldali sérv -
menedzser #71234 van Persiet megrúgták... nevetséges, megint kidőlt valaki Arzenálnál. -
-
geo91 #71232 mi a fene, feléledt a topik? visszateszem favba :D na meg tolom majd az eredményeimet -
menedzser #71231 nem annyira zavaró. -
régen nálam is volt olyan :) már nem szokta csinálni.