104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
menedzser #71429 menjetek a faszba, nem kell szekálni, rendben? ez egy játék és kész.
nem az nyer, akinek jobban kell a három pont, mindenki azt kapja, ami neki jár.
ha ti nem tudtok pártatlanok maradni, az a ti problémátok, én tudok és éppen az győz az adott meccsen, akinek nagyobb a szerencséje, vagy egyéb, ENNYI.
menjetek és játszatok tovább.
én nem piszkáltam senkit, de ti rám szálltok egyből, szép kis csapat. -
menedzser #71428 de nem vagyok vicc.
ez egy játék és azzal játszok akivel akarok, ennyi.
egymás ellen is megfelelő taktikával küldöm ki őket, ezt is írtam már.
le lehet szállni rólam. -
egymás ellen az, akinek épp nagyobb szüksége van a 3 pontra, egyértelmű :) -
Sajna vicc vagy......igy nem lehet jatszani egyszerre tobb csapattal....hol a korrektseg?Egymas ellen ki nyer?Nem tudsz elfogulatlan lenni nekem ne mondd:DDDDDDD -
Pettersson #71425 Nálam volt egy évet kölcsönben. Nem sokára mutatom. ;) -
menedzser #71424 á az nem probléma. csak amikor minket hoznak ki nagy esélyesnek és jön a gép és berámol négy gólt, ezt nem értem.
és lehet no offense, de akkor se vagyok vicc. szeretek játszani. -
úgyérzem nem vagyunk formába.:D új taktika kell.ja meg tardelli elmehet a picsába.
-
no offense, te vagy a vicc :)
ha egyetlen csapattal játszanál, megmenthetnéd magad az ilyen fölösleges idegeskedésektől. -
menedzser #71421 na, elegem van... liga kupában kikap chelsea, arzenál, mu továbbjut, bajnokságban kikap arzenál, chelsea... kis csapatoktól.
egy nagy vicc. -
Lille - Atma 2-2, EL csoportkör. Egy dologra jó volt a meccs: tudom, ki lesz a kapusom a következő szezontól. 10 ziccerünk volt, De Gea mindent fogott. -
tulajjal -
Ez a tárgyalás kivel volt?? :) -

és megcsináltuk:DD
am igen nekem is azokkal vannak a gondjaim mer alapjába véve ahogy mondod nem lenne rossz játékos.
Nekem meg jöhet az atalanta első bl meccse a Chelsea ellen. -
-
ő az. nem lenne rossz, csak nálam keveset játszik, mert szar a tackling értéke, 7-es. az meg egy balhátvédnél édeskevés. -
menedzser #71414 igen, valószínűleg ez lehet a hiba amit te is mondtál.
csak asszem pont liga kupa meccs, így elbúcsúztak. de hát még kezdő vagyok, legközelebb ilyen hiba nem lesz. -
biztos rossz taktikát választottál ki vagy nem motiváltad őket eléggé.
grat Lasden:) Lucas Digne milyen playa? már ha az akire gondolok(francia és a lillebe van a játék elején) -
menedzser #71412 jahm értem és köszönöm.
öreg hiba ez benne :D.
amúgy nem vészes, leheletnyit lehet csak észrevenni, élményen nem ront.
viszont... kapaszkodjatok meg... reading vs chelsea... 4-0!!!!! :O
néztem egy nagyot... jól felültettek, erre nem számítottam. kényelmesen hátradőltem, hogy simán nyerek, erre ők aláznak porig minket. -
hmm....kicsit leléptük a legiat....:D
-
viszont a játék egy idő után ahogy haladsz előre benne lassul magától is.nekem is lassult:) -
menedzser #71409 mint mondtam, ez tegnap v előtte még egyáltalán nem jelentett problémát. nem a gépemben van a hiba, az erős.
így nem értem. -
Ha egyszerre több csapattal alapból lassítja a játékot nemhogyha még közbe netezel is. -
juhúú:DD és a csúcson leszünk örökre.:D esküszöm nem értem hogy a tavalyi 3.helyezett palermo két holosko góllal simán verjük a kieső jelölt parmától meg kikapunk úgy hogy egy rakat ziccerünk van...tavaly is ez volt a gond hogy a kis csapatokkal nem bírtunk.Hiába motiválom őket.. -
menedzser #71406 én folytatom a mentésem, szépen lassan haladok, ráérősen, nem hajt a tatár.
csak nem értem miért lett egyik napról a másikra hirtelen lassúcska a meccs. kicsibe teszem és szétnézek interneten, visszarakom és akkor vár1picit és úgy jön be lassan, ehh. -
és negyed óra múlva én is indítom ezt a szart, aztán no1 lesz a topik :D -
menedzser #71404 :D. -
topik meg már a második..:D -
menedzser #71402 LOL ennyi pénze honnan van... mindenesetre pro, hajrá. -
Neoncsoves #71401 Casillast vedd meg -
karajjj #71400 takarodsz a picsábamár :D -
később ígérem dobok de most mek aludni mert éjszakás vok :D már nem látok :D -
geci ez nagyon durva:OO Danny Wilsonról tudsz dobni egy képet? -
majd kiderül h mit dob a kocka :D :D -
geo91 #71396 bazdmeg ez brutális. kb. világválogatott. ha ezekkel nem nyered meg veretlenül a bajnokságot és ugyanolyan simán a bl-t, akkor elég szar taktikod van... :D -
sikeres megcseréltem xd -
Érkezők és távozók
Keret
-
aham pár perc és berakom. mert igazolni már nem akarok senkit -
igazolások után dobsz egy képet a keretről? -
fúúúj nemá:D -
ez beszarás baszki :D:D