104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
menedzser #71469 lehet, de itt ugatja magát és nem vagyok divatdrukker se. -
sas96 #71468 ohh bakker...behalok ha ennyi lesz a hiba....köszönöm szépen a választ...ez egyébként amit írtál igencsak valószínű mert az összes képet ékezettel mentettem le...nem is figyeltem erre... :-) -
és az a durva h 21 évesen nagyon megbízható -
pszt:) nemkell magadra venni mindent.készpont. am köszi Wilsont.fasza player.lehet majd megveszem zhirkov helyére. -
:D
én lenyomtam egy szezont, megnyertem a bajnokságot, és kikaptam a kupadöntőn, viszont -2milla euróban van a klub :D -
ékezetek nélkkül mentsd el a kép nevét, és engedi noobra. a másikról amúgysem tudsz ide linkelni. -
Hat de bazzeg kisgyerekkorom ota szurkolok nekik azt se tudtam letezik az a szo hogy divatdrukker amit egyesek hasznalnak:DDDDDDD
Na mindegy -
menedzser #71462 belehet fejezni. -
21 évesen 25 válogatottság az nice -
sas96 #71460 tennék fel beszámolót de nem működik a noob.hu... folyamatosan xml: error van :-) nektek sem működik? most a képfeltöltés.hu-val próbálkozok...de az sokkal rosszabb oldal... -
parancsolj
-
hát egyik se piskóta :DDD -
Elmesz te csába bazzeg:DDDDDDDDDD
Szurkolni meg 3 csapattal jatszani ket kulon dolog ecsém:DDDD -
menedzser #71456 hajrá. -
na jó játszunk,én is kezdek egyet az EL sorsolás örömére a Ferencvárosi Torna Club-bal. -
menedzser #71454 muszáj megint felhozni?
és nem én csináltam a vitát, hanem TI.
fejezzétek már be. -
felőlem lehetsz 6 csapattal is,csak ne legyen balhé,meg vita. -
menedzser #71452
, majd karajjra leszek kíváncsi, remélem békén hagy.
megyek és asszem nyomok egyet CSAK A Reallal, a félre értések elkerülése véget. -
a legfontosabb h első a topik:DDD -
menedzser #71450 jó, hát én is azt mondom, fejezzük be és játsszunk. -
na, azért a "ti" szót nem érzem indokoltnak, hiszen először szóltam bele a vitába, csupán azért, hogy a félreértés tisztázódjon, nekem édesmindegy, ki hány csapatot tölt, sőt én is csak most térek vissza az FM világába. A lényeg, hogy Geo az imént inkább megvédett téged, mintsem beszólt volna, ezért nem helyénvaló a vitát újraizzítani. -
menedzser #71448 nembaj, ti meg azt nem értettétek meg amit mondtam.
és nem egy hiba miatt kell minősíteni az embert, jó a szöveg értésem.
ti újra és újra felhozzátok ezt, régen is problémátok volt, nem értem miért.
befejezem, ha ti is. -
geo91 #71447 szövegértés egyes... -
neked meg azt h már csak te lovagolsz ezen a témán:) meg h nem kell mindenért panaszkodni:) hanem játszani kell és sikereket felmutatni.és pont. -
menedzser #71445 tök mindegy, a lényeg, hogy ti nem szeretitek, ha én többel játszok, holott ez csak egy játék.
ezt kén szem előtt tartani. -
kösziköszi.hát kiváncsi vagyok oylan 28-30éves korára hova fejlődik. -
Pettersson #71443 Itt a nagy kiborulások közepette, itt van Digne 2011-ben. Én elégedett voltam vele, örülnék, ha esetleg sikerülne majd a későbbiekben megvennem... :)
Digne tulajdonságok
Digne történelem -
nem téged említett, elég ha megnézed DONGUBA logójában a három címert. ;) -
menedzser #71441 nevetséges vagy. igen tudom nem nekem írtad, MÉGIS ENGEM EMLÍTETTÉL.
így világos, hogy miért írtam vissza neked?
utálom, ha engem dobálnak sárral.
#71440: ti maradjatok csendben. képtelenek vagytok megérteni, akkor legalább felejtsétek el a témát a hülye szánalmas gondolkodásmódotokkal együtt és játszatok tovább. -
Jólenne ha most már leállítanád magad.Hozzád se szólnak erre még nyomod a dumád.Te írod hogy más gyerekes.LOL. vedd már magad észre könyörgöm.semmi baj nemvolt csak szóvátettük mindössze hogy nem kell mindenért nyavalyogni.ennyi.leszarjuk hogy egyszerre 10csapattal játszol.játszál nyugodtan.senki nincs rádszállva.és te mondod h felnőhetnénk..hány éves vagy? -
geo91 #71439 ki szólt hozzád? nézd már meg kinek írtam, baszki... -
menedzser #71438 plusz most mit kell szekálni?
nem mindegy kinek drukkolok?
ne légy már ilyen gyerekes, kérlek, köszönöm.
Manchester United, Real Madrid. nem rád tartozik kinek drukkolok és korántsem jelent ez világ végét, igazán felnőhetnétek a beszűkült látás teretekkel. -
menedzser #71437 csak magamat tudom ismételni. próbáld ki. korántsem lehetetlen. ettől még nem kell piszkálni.
de hagyjuk ezt a témát szerintem, ha nem akartok problémát és játsszunk tovább rendesen.
én igazából nem is akartam ezt az egész bonyodalmat, ti voltatok, akik piszkáltak.
nade haladjunk tovább végre és véglegesen, hajrá. -
geo91 #71436 mondja ezt az, aki egyszerre három gigaklubnak drukkol... :D grat... :D -
oké:) köszi.végre sikerült nyerni a cesena ellen nyögvenyelősen.Tardelli januárba távozik sztem addig meg a csatárposztot Holosko-Sanogo duó felváltva oldja meg. -
menedzser #71434 nem akarom fel tenni, de azért köszönöm a kíváncsiságod. az adott meccseken beállítom mindkét csapatnak a játéknak megfelelő taktikát és ennyi. aztán adj neki.
de amúgy lehet kezdek egy újat egy csapattal és akkor csak arra koncentrálok.
pl Manchester United v Real Madrid... még eldöntöm. -
Hat azert kivancsi lennek en erre a mentesre ha feltoltened vhova mennyire vagy partatlan....ha nincs titkolnivalod tedd fel megnezem szivesen:)) -
menedzser #71432 de a véleményt is lehet szépen írni, nem kell a másiknak esni, mert szeret játszani.
igen, hármat viszek, de egyik se kerül hátrányba emiatt, ahogy azt már lent írtam.
nem értem, miért olyan nehéz ezt megérteni.
#71431: ne engem nyugtass, a te fórum társaid oktasd emberisebb hozzáállásra, köszönöm.
ez egy játék ahol sehol sincs az előírva, hogy nem lehet egynél több csapat tulajdonosa az ember.
amúgy nyugodt vagyok, csak bánt ez a hozzáállás.
én meg ezt a zenét adom :P.
http://www.youtube.com/watch?v=L7YvJTBiaLc
és talán majd normálisabban viszonyultok más játékoshoz ezek után.
FMre fel! -
sztem nyugodjon le és hallgassuk meg ezt a zenét:)
http://www.youtube.com/watch?v=JwBwIyePedA&feature=relmfu
és sztem menedzser vegyél vissza kicsit
-
igazad van.
ez meg egy publikus fórum, ahol az emberek leírhatják a véleményüket különböző dolgokról. :)
nekem amúgy tökmindegy, hogy játszol, csupán az nem tetszik, hogy 3x annyit rinyálsz, mintha 1 csapattal volnál, mert ugye 3 teamet viszel egyszerre :)