104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
karajjj #71550 hát kula géped lehet, ha lassítja, nem sokat használ a memóriából, kb annyit, mint egy weboldalnál, de még annyit se -
adok én egy linket majd egy 3 gigás packhez, ami összesen 6 vagy 7 fájlból áll, csak épp menjen a thepiratebay.
bejutottunk a Ligakupa döntőjébe, miután 3-1-re vertük a Marseillet az elődöntőben. A másodosztályú Le Mans lesz az ellenfél. -
én nem használok facepackot,logo packot is ritkán,szerintem belassítja a játékot. -
karajjj #71547 na, akkor letörölsz minden facepackot és letöltöd a gigapack nevű cuccot, abban szinten minden kicsit is ismertebb játékos képe bennevan, valami 1.2 giga körül van a mérete, kicsit körülményes letölteni, de megéri, én is azt használom és van szinte mindenki benne -
boggabor #71546 De igen kitoroltem ami volt es beraktam a FM11-re keszulteket. Az nem ment visza tettem a regit nem megy. FM11-ben sosem probaltam mert usa jatekosakat sosem vettem max Howard, de o meg ugye Evertonban van benne. FM10 tutti mukodott a Landon miatt meg tudom. -
itt ha legörgetsz, van néhány csapathoz facepack. -
karajjj #71544 de azóta nem tettél bele még képeket, hogy működött a 10-ben? -
boggabor #71543 koszi, de nem szabadna mert a 2010 meg mukodott . Szoval fogalmam sincs mitol van ez. Azt hittem fake problema vagy hasonlo. -
karajjj #71542 tényleg olyan :D de hátha tudunk neki segíteni -
karajjj #71541 képet nem kell, a config fájlokat nézd át, lehet, hogy egyik üti a másikat -
Zsil #71540 thx :) -
csak a legújabbat -
boggabor #71538 Rengeteg face pack fent van egyedul a japan nem mukodott, de ott a ID szamok nem stimeltek , de ami fura csapat logok jok megjelenik mezek is csak a USA jatekosok kepei nem. Kulfoldon levoke igen. Akkor nalam lehet a hiba atkell neznem akkor a osszes kepet. -
Zsil #71537 megtettem ,amit lehetett...nem segitett a crash dumps-on...most akkor jön az ujra install...
Patchek közul mind a 3at fel kell rakni?vagy csak a legujabb-3ast?
köszi -
van a játékba felrakva valami logo pack vagy face pack? az még esetleg bekavarhat,szerintem rakd újra a játékot. -
boggabor #71535 Szlovakia es szlovak suli, de osok magyarok es a gondomra a megoldas? -
erről a hsz-ről a Borat című film jut eszembe,"Usánka jó hely Azamat testvérem" :DDDDDDDDD -
"remelem ertheto voltam."
:)
Külföldön élsz már régóta? -
boggabor #71532 Sziasztok
Mar a leg elso resztol FM-zek meg anno Alfonso volt a csucs 50e fuzetesel es sosem lehetet kivasarolni.
Olyan gondom van MLS-ben akkarok jatszani, de a arc kepek nem jelenek meg. Nkufur aki a Twenteben volt igen Hanry is mert a barcelonaiban van de a usa csapat kepek nem valakinek otlet mitol van ez? remelem ertheto voltam. -
Zsil #71531 köszi,megnézem mit tehetek -
FAQ 
http://fmtopik.uw.hu/index.html#14 -
Zsil #71529 Sziasztok' nagy kérdésem van :) ---Crash dump jellel" lép ki meccs elött....soha nem volt eddig ilyen...csak ugy elkezdte magátol.....tudna vk segiteni h mi a teendö ilyenkor,vagy esetleg mitöl van ez?(teljesen jol ment a game 2026 ban voltam.....ujra kell e raknom,vagy van alternativ megoldás?
köszönet -
karajjj #71528 40 gól? :D -
akkor nem vészes...csak mert én jobban szeretem ha mélyebb a keret (bár ettől függetlenül van hogy elfogynak egy poszt játékosai) és ragaszkodom is a kialakult kezdőhőz...mondjuk a csatároknál 3-4 gyengébb meccs után hajlamos vagyok lecserélni....:D -
geo91 #71526 volt távozó a télen aki helyett nem jött senki. a védelemben valóban voltak gondok a sérülések és a több meccses eltiltások miatt, középpályásom mindig volt elég, a csatárokat meg szerencsére elkerülték a súlyosabb sérülések. -
gratula matula...gondolom azé nem volt rossz látni, hogy az arsenal lett a bajnok....:D
de ekkora keret nem túl kicsi??? -
geo91 #71524 elfáradtunk a végére... :(
Sheffield Wednesday - 2013/2014
Második szezon a Premier League-ben.
Csapat:
atienza az áldásom nélkül távozott, a szerződésében foglalt elengedési záradékért... próbáltam neki új szerződést ajánlani nagyobb elengedési záradékkal, de nem fogadta el... ridgewell érkezett helyette, de csak átmenetileg, nem nagy szám, öreg és drága is volt, megpróbálok kövi szezonban túladni rajta.
Bajnokság:
nagyon szoros volt a bajnokság, jobban is alakulhatott volna, de azért nem vagyok elégedetlen az ötödik hellyel sem.
Kupák:
előbbiben a negyeddöntőig, utóbbiban az elődöntőig jutottunk.
vela gólkirályi címe aranycipőt ért: -
A folyton sérült Gervinho 13 millió euróért igazolt a Sunderlandbe, Moussa Sow is követheti őt. -
beteg vagy :DDD -
kicsit belefásultam (vagy valami olyasmi /kell a kifogás:D/) az előző játékba így kicsit félre teszem...:D kezdtem egy újat, de mivel nem tudtam merre hol kivel miért, így beraktam az összes ázsiai és afrikai (azt az egyet :D) ligát...vagy 20 percig vaciláltam a ligák felett, hogy melyikkel menjek...random gombot is nyomkodtam, de aztán nagy nehezen sikerült dönteni az ausztrál liga mellett....:D
-
Féltávnál a bajnokság.
-
ja, nem képesek botlani :D -
gondolkoztam h otthagyom őket de nincs szivem.(majd lehet visszatérek rájuk)így nekikezdek egy vándorkarriernek.betöltöttem egy rakat ligát és a suwon blue wingset dobta ki a gép:DDD aztán végigjárom a világot.cél az 1000meccs elérése a karrierbe:D ja meg min 70% nyerési mutató:D
am samp,juve liverpool gyenge csapatok.simán meglesz az az el trófea:) lyon még mindig ufón tolja a ligába? -
azigen o_O nem mindennapi eredménysor ://
következő állomás? -
Sampdoriat kaptuk az EL-ben a legjobb 32 között, majd pedig a Juventus vs Liverpool párharc győztesével játszhatunk. Azért sokszor az az érzésem, hogy a sorsolás nem teljesen random mód történik :D -
sztem kicsit félreteszem a mentést mert hiába próbálkoztam bármivel egyszerűen a csapat képtelen nyerni...nincs gólvágónk és így iszonyat nehéz.
Eredményünk..
-
5-0-ra vertük az Ekranast az EL-ben, megvan a továbbjutás, bár csak a 2. helyen.
Eddig Gameiro meg Sánchez nagyon adja, jó vételnek bizonyultak. -
az a nagy hogy 3 zakó után a megvertem a genoát és a játékosok úgy megörültek h a gyenge morálból mindenkinek jókedve lett:DDD -
bordó - lille 3-2, 5 pont már a hátrány. -
parancoj....:D