104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• akvik
    Kölcsönző klubéhoz képest.Mivel ők edzik.
  • menedzser
    infrával beállítottam, lássuk. a kép lényege amúgy, h nyomást gyakorolni Barca alá egy nyilatkozattal.

• Pettersson
    Nekem is a Milannal, kb. mondhatni, hogy fantasztikusan kezdtem, sorban hoztam a meccseket, aztán decembertől meg örültem, ha egy Leccet megtudtam verni és, hogy, ha egy Bolognától nem kaptam ki. :/
  • Juliano82
    A általam kölcsönadott játékos az én edzőim és edzéslehetőségem szerint fejlődik vagy a kölcsönző klub szintjéhez mérten?
  • Zsolti9014
    nem, mindösszesen két szélsőhátvéd jött, Bastos meg Cassani.
    amúgy ez egy új mentés lett volna, mert ugyebár elsőre az első évben nem vettem senkit, tartogattam a pénzt az opciósokra..., de lehet mégis azt viszem tovább, ha ez felidegel. :)
  • akvik
    detto ezvolt az atalantával.
  • karajjj
    sokat igazoltál?
  • Zsolti9014
    Menten tökön bököm magam...
    Juvéval 6-0-ra verjük a Fiorentinát, egész jól kezdtünk, most meg ilyen Leccéket meg Cesenákat nem tudunk verni... Áhhh. Kiborít!
  • karajjj
    offtopicban kísérletezz
  • menedzser
    nemtom... na majd kísérletezek.

kösz a válaszokat.
  • akvik
    azé tegyen fel mer neked nem sikerül??? LOL.már bocsi de ott a faqba le van írva:)nekünk vajon h sikerül?:)
  • karajjj
    most ne haragudj meg, de már írtam tegnap, hogy a faq-ban le van írva a képméretezés, ha nem fog menni, minden ilyen képedet törlöm
  • Pettersson
    Irfan View, Paint, Corel Draw, Adobe Photoshop, ACDSee, tovább is van, mondjam még?
  • menedzser
    sztem, ha tudsz, tegyél már be egy automatikus kép méretező progit v micsodát ide, mert nekem nem sikerül a kép méretezés.
  • akvik
    realnak mindenkit drágábban adnak:D
  • menedzser
    mert kedvenceim voltak.

azért ennyiért tudtam elhozni, mert ennyiért voltak hajlandóak elengedni, elején keveset adtam, aztán ez jött ki belőle.

a képért meg elnézést, de nem tudom mivel tudnám átméretezni, már anno tettem egy próbát.
  • karajjj
    pont most akartam írni, hogy dzsudzsák a felét éri kb
  • geo91
    zsuzsit miért kétszeres áron hoztad el, mint el lehetne?
    mi a fenének most egy backham meg r.carlos egy real-ba???
    nem vagy komplett... :D
  • hedonist
    látszik
  • LasDen #71651
    Bekem, RC, rivaldo??? mi ez, épül az öregfiúk???? :D
  • Huni92
    csak nálam ilyen szar a topik bannere, vagy másnál is látszik ez?
  • menedzser
    DE EZ MI MÁR?

Az ügyfelem jelenleg nem akar tárgyalni a kluboddal.

David Beckham ehh és elején még Roberto Carlos is, de aztán utolsó napom mégis jött.
  • menedzser
    Dzsudzsák megvan.

plusz Roberto Carlos és ők ketten, Dzsudzsák és Roberto Carlos átigazolási időszak utolsó napján egyből meglettek, ilyenkor a klubok sztem sokkal engedékenyebbek és jobban lehet tárgyalni velük az utolsó órákban.

meg ráhajtottam még gyorsan Beckhamre :D, Rivaldo is majd jön jövőre asszem, csak rosszul állítottam be, nem baj. tudom már öregek és biztos kinevettek, de gondoltam visszahozom őket a nagy csapatba, mer kedvenceim és kevés pénzbe kerülnek.

Dzsudzsákról még annyit, hogy biztos emlékeztek amikor három menedzserrel toltam, na ott a Valencia vitte el őt kábé ugyanennyiért, vagy kicsit többért.
  • LasDen #71647
    de idióta ez az ausztál bajnokság....4 cserét lehet csak nevezni és az egyiknek kapusnak kell lenni....anyám....:D
  • Forza Italia
    köszi srácok
  • Huni92
    ha azonnali pirossal küldték ki, az 2 hét fizumegvonás, ha 2 sárga után, akkor szóbeli figyelmeztetés. sosem rinyálnak, ha így osztom.
  • karajjj
    jó kérdés, én kiállítás után mindig figyelmeztetem, vagy 1 heti fizetést elveszek tőlük, meg ha valaki beszól a médiának, megmondom neki, hogy én vagyok a főnök és ez működni szokott
  • Forza Italia
    srácok mit tudok tenni az ellen h a játékosaim elégedetlenek mert h nem tudok rendes fegyelmet tartani???
  • geo91
    átigazolások
  • Mario Santana
    ilyen clear cut chance-t talán nem hagy ki többé
  • Huni92
    US Raon-l'Etape - Lille, Francia Kupa negyeddöntő, 2-3. Mondjuk a tartalékok játszottak, de 3 gólos előnyt majdnem sikerült leadni, és kihagytunk két tizenegyest is.

Kadlec szezonjának vége, 4 hónap out, Lyon - Lille meccs az elődöntőben.A Másik ágon az OM játszik a másodosztályú Tours csapatával.

Ja, 5 nappal a Lyon elleni meccs után jött a hír, Gameiro capable of placing shots.
  • Huni92
    áh, dehogy. jó eredmény ez, sokkal rosszabbra számítottam. cabaye akkora gólt vert, mint egy ház.
    a bajnokság meg nem prioritás mostantól.
  • ressy14
    akkor tanítsd meg őket lőni :)

legalább leüvöltötted a fejüket? :)
  • Mario Santana
    azért vicces hogy egyikünk se mondta hogy gól
  • Huni92
    na, a díjat ezúttal nem sorsolom ki.

gól lett.

najónem, vicceltem :D

a bal kapufa mellé rúgta 5 centivel, a kirúgás utáni kontrából egyenlített a Lyon.
  • ressy14
    :)
  • ressy14
    lefújta a meccset mi?
  • Mario Santana
    lefújta volna a bíró a meccset?
  • akvik
    kapu mellé vezetette:DDDD
  • ressy14
    Egyéb tipp valakinek? mert felőlem lehet szabad a gazda :)