104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Kölcsönző klubéhoz képest.Mivel ők edzik. -
menedzser #71669 infrával beállítottam, lássuk. a kép lényege amúgy, h nyomást gyakorolni Barca alá egy nyilatkozattal.
-
Pettersson #71668 Nekem is a Milannal, kb. mondhatni, hogy fantasztikusan kezdtem, sorban hoztam a meccseket, aztán decembertől meg örültem, ha egy Leccet megtudtam verni és, hogy, ha egy Bolognától nem kaptam ki. :/ -
Juliano82 #71667 A általam kölcsönadott játékos az én edzőim és edzéslehetőségem szerint fejlődik vagy a kölcsönző klub szintjéhez mérten? -
nem, mindösszesen két szélsőhátvéd jött, Bastos meg Cassani.
amúgy ez egy új mentés lett volna, mert ugyebár elsőre az első évben nem vettem senkit, tartogattam a pénzt az opciósokra..., de lehet mégis azt viszem tovább, ha ez felidegel. :) -
detto ezvolt az atalantával. -
karajjj #71664 sokat igazoltál? -
Menten tökön bököm magam...
Juvéval 6-0-ra verjük a Fiorentinát, egész jól kezdtünk, most meg ilyen Leccéket meg Cesenákat nem tudunk verni... Áhhh. Kiborít! -
karajjj #71662 offtopicban kísérletezz -
menedzser #71661 nemtom... na majd kísérletezek.
kösz a válaszokat. -
azé tegyen fel mer neked nem sikerül??? LOL.már bocsi de ott a faqba le van írva:)nekünk vajon h sikerül?:) -
karajjj #71659 most ne haragudj meg, de már írtam tegnap, hogy a faq-ban le van írva a képméretezés, ha nem fog menni, minden ilyen képedet törlöm -
Pettersson #71658 Irfan View, Paint, Corel Draw, Adobe Photoshop, ACDSee, tovább is van, mondjam még? -
menedzser #71657 sztem, ha tudsz, tegyél már be egy automatikus kép méretező progit v micsodát ide, mert nekem nem sikerül a kép méretezés. -
realnak mindenkit drágábban adnak:D -
menedzser #71655 mert kedvenceim voltak.
azért ennyiért tudtam elhozni, mert ennyiért voltak hajlandóak elengedni, elején keveset adtam, aztán ez jött ki belőle.
a képért meg elnézést, de nem tudom mivel tudnám átméretezni, már anno tettem egy próbát. -
karajjj #71654 pont most akartam írni, hogy dzsudzsák a felét éri kb -
geo91 #71653 zsuzsit miért kétszeres áron hoztad el, mint el lehetne?
mi a fenének most egy backham meg r.carlos egy real-ba???
nem vagy komplett... :D -
látszik -
Bekem, RC, rivaldo??? mi ez, épül az öregfiúk???? :D -
csak nálam ilyen szar a topik bannere, vagy másnál is látszik ez?
-
menedzser #71649 DE EZ MI MÁR?
Az ügyfelem jelenleg nem akar tárgyalni a kluboddal.
David Beckham ehh és elején még Roberto Carlos is, de aztán utolsó napom mégis jött. -
menedzser #71648 Dzsudzsák megvan.
plusz Roberto Carlos és ők ketten, Dzsudzsák és Roberto Carlos átigazolási időszak utolsó napján egyből meglettek, ilyenkor a klubok sztem sokkal engedékenyebbek és jobban lehet tárgyalni velük az utolsó órákban.
meg ráhajtottam még gyorsan Beckhamre :D, Rivaldo is majd jön jövőre asszem, csak rosszul állítottam be, nem baj. tudom már öregek és biztos kinevettek, de gondoltam visszahozom őket a nagy csapatba, mer kedvenceim és kevés pénzbe kerülnek.
Dzsudzsákról még annyit, hogy biztos emlékeztek amikor három menedzserrel toltam, na ott a Valencia vitte el őt kábé ugyanennyiért, vagy kicsit többért. -
de idióta ez az ausztál bajnokság....4 cserét lehet csak nevezni és az egyiknek kapusnak kell lenni....anyám....:D -
köszi srácok -
ha azonnali pirossal küldték ki, az 2 hét fizumegvonás, ha 2 sárga után, akkor szóbeli figyelmeztetés. sosem rinyálnak, ha így osztom.
-
karajjj #71644 jó kérdés, én kiállítás után mindig figyelmeztetem, vagy 1 heti fizetést elveszek tőlük, meg ha valaki beszól a médiának, megmondom neki, hogy én vagyok a főnök és ez működni szokott
-
srácok mit tudok tenni az ellen h a játékosaim elégedetlenek mert h nem tudok rendes fegyelmet tartani??? -
geo91 #71642 átigazolások -
Mario Santana #71641 ilyen clear cut chance-t talán nem hagy ki többé -
US Raon-l'Etape - Lille, Francia Kupa negyeddöntő, 2-3. Mondjuk a tartalékok játszottak, de 3 gólos előnyt majdnem sikerült leadni, és kihagytunk két tizenegyest is.
Kadlec szezonjának vége, 4 hónap out, Lyon - Lille meccs az elődöntőben.A Másik ágon az OM játszik a másodosztályú Tours csapatával.
Ja, 5 nappal a Lyon elleni meccs után jött a hír, Gameiro capable of placing shots.
-
áh, dehogy. jó eredmény ez, sokkal rosszabbra számítottam. cabaye akkora gólt vert, mint egy ház.
a bajnokság meg nem prioritás mostantól. -
akkor tanítsd meg őket lőni :)
legalább leüvöltötted a fejüket? :) -
Mario Santana #71637 azért vicces hogy egyikünk se mondta hogy gól -
na, a díjat ezúttal nem sorsolom ki.
gól lett.
najónem, vicceltem :D
a bal kapufa mellé rúgta 5 centivel, a kirúgás utáni kontrából egyenlített a Lyon. -
:) -
lefújta a meccset mi? -
Mario Santana #71633 lefújta volna a bíró a meccset? -
kapu mellé vezetette:DDDD
-
Egyéb tipp valakinek? mert felőlem lehet szabad a gazda :)