104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
  • karajjj
    na csajok, stabilan első helyen van a topik
  • Zsolti9014
    na, azt hiszem, hogy találtam egy megfelelő taktikát, féltávnál picit vezetünk, és még EL-ben is élünk, a csoportban ManCity mögött, Montpellier és Maccabi Haifa előtt végeztünk, jön a Porto.
  • Huni92
    Szenzációsak vagyunk. Egész szezonban nem kapunk 8-nál több büntetőt, de 6-ot kihagyunk belőle :D Arangonak is könnyebben megy egy öttagú sorfal mellett 35-ről becsavarni a labdát a ficakba, mint tizenegy méterről a kapussal szemben betalálni.
  • tobias88
    Köszönöm! Torrent is megvan a 7 gigijával...
  • Pettersson
    Na, kezdem érezni a tehetetlenséget. Most 2-0-ra kikaptunk Montpellierben libakutya meccsen... :(
  • akvik
    na megvertük a lokerent így le is lépek.csapat indulhat a Európa-ligában:)jó kis meccsek voltak csapat is szerethető de új kihívás után nézek.
    el-téma
    csapatbelga gólkirályt mi csapatunk adta a ligának.
  • Huni92
    itt is van

Gianni Bruno előlépett elsőszámú csatárcserének. a Brestois ellen beküldtem a 70. perc környékén, lőtt 2 gólt és megnyertük a meccset. Kezdőként meg baszik jól játszani :D
  • Huni92
    ha visszatekersz, valahol linkeltem egy torrentfájlt, abban van minden.
    a színezőt meg mindjárt előkotrom neked.
  • tobias88
    Valami jó facepackot tudtok a 11.3as verzióhoz? Meg jó kiegeket? (skin, stb...)
    Mert anno még a 2010el játszottam, és azóta nem vagyok tisztában vele!
    (pl a játékos érték színező (-5,-10,-15,-20) működik még és ha igen, mi is a neve? )

Előre is köszönöm!
  • akvik
    mondtam én h szarok.Lokeren ellen európa ligás helyért lesz két meccs.és agyő STVV:)
  • Huni92

EL, negyeddöntőbeli ellenfelünk a Sevillat 7-2-es összesítéssel búcsúztató Twente lesz. Szerintem rajtuk könnyen átmegyünk majd, és utána a Dinamo Kijev/Atletico Madrid kettős valamelyikével mérkőzhetünk a döntőbejutásért.
  • LasDen #71698
    akkor ajánld fel te a szolgálataidat...:D
  • Huni92
    akkor felejtős.

subidubi.
  • Pettersson
    Az a baj, hogy vagy 2.7 millió euró... Annyim meg nagyon nincs most egy ilyen játékosra, sőt igazán semmilyenre nincs most pénzem. :D
  • Huni92
    párosan szép az élet :D

amúgy ha nem drága, vedd meg, megnyugszik a pici lelke.
  • Pettersson
    14. vagyok, 6 meccs után. 8 pontom van. 2 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség. Anichebe meg homár? :D Jön, az üzenet, hogy beszélni szeretne velem és hogy nem otthonos neki Franciaország... Erre rányomtam valami szimpatikusra, de, hogy ő azt szeretné, hogy hozzam neki ide valami Duffy nevű pajtását az Evertontól... :D
  • akvik
    kiváncsiság nagy úr:D te látom téged is érdekel a téma.
  • akvik
    Mu,Inter el-be? :D komoly.
  • Huni92
    miféle indiszkrét kérdés ez kedves akvik? :DD

bocs, én is kíváncsi vagyok rá :)
  • akvik
    h állsz?
  • Pettersson
    Én, pedig egy PSG elleni 3-0-ás vereség után, megpróbálom felrázni a Kanárijaimat, mert eléggé szárnyaszegett kis madárhadnak tünnek. :( Biztos az erős Atlanti-óceán partján fújó szél az oka, de ettől többre hivatott a gárda!
  • Huni92
    Csókolooooom, megjötteeeem! Ha esetleg nem ismerné valaki :D

látom kezdődik a pörgés, én lenyomom a szezon hátralévő részét asszem.
  • geo91
    el csoportok
  • geo91
    ilyen csapattal ez a minimum... látod én 4-1-re vertem őket, szarabb csapattal, de jó taktikával (meg egy kis mázlival... :D)
  • menedzser
    hajrá.
  • baano
    Üdv Mindenkinek!
    Új vagyok itt, de örömmel látom, hogy nagyon feljött a topik. Pár hónapja olvasgatom már, de most regeltem is, bővítendő a tábort. Remélem a minőséget nem rontom majd...:D
  • menedzser
    és Roberto Carlos is pályára lépett... rögtön utána szabálytalankodott :D. de az mezei szabálytalanság volt. csak a cikk nem írja.
  • Forza Italia
    Kicsit megfektettük a Chelseat :D:D

• menedzser
    tessék. aztán majd pár forduló múlva megint helyzetjelentést adok.

• akvik
    3hónap keresés után találtam egy csapatot ahova 4hónapra írtam alá h megmentsem őket a kieséstől.Választás STVV-re esett akik a belga elsőosztályban tolják.(K. Sint-Truidense V.V.) csapat 12.helyen állt a játékosok pocsék morállal és sok sérülttel.2meccs volt hátra az alapszakaszból amit nem vettünk túl sok sikerrel így jöhetett a rájátszás.Első meccsen x utána 3győzelem következett amivel nagyjából biztos h europa-ligás helyekért játszhatunk.
  • menedzser
    mondom rendben :D, csak én szeretem azt kész, de akkor nem lesz, de már ezt is mondtam.
  • karajjj
    de mi értelme van így, hogy adott válaszok vannak csak?
  • menedzser
    :D, oké. amúgy én szeretem az ilyen sajtós dolgokat, de rendben.
  • karajjj
    jöhetnek felőlem, de minek? :D inkább igazolások, meccsek, meg statisztikák érdeklik a népek, arra szerintem mindenki kakál, hogy te a 6 válasz közül éppen mit x-eltél be -.-
  • menedzser
    , akkor végre sikerült rájönnöm a méretezés lényegére, köszönöm.

mondjuk tényleg jellegtelen kép, de azért jobb, mint a semmi, nem?

namajd később jelentkezem akkor hasznosabb képekkel. sajtókonferenciák összefoglalói lehetnek majd?
  • karajjj
    a képpel semmi baj, megfelelő a mérete, csak nem értem, hogy ez miért érdekes
  • menedzser
    hogy menjen a topik. már eredményeken kívül mást nem is szabad betenni? kis média téma.
  • menedzser
    ha most sem jó a kép, tényleg húzok kép ügyben ott gyakorolni.
  • karajjj
    most nem akarok köcsögölni, de ez minket miért érdekel?