104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #71830 én sem, ne nézz már madárnak. :D a lénylegen nem változtat, amint látod nekem bejön hogy állandó taktikkal nyomom. -
Solt #71829 Taktika alatt nem a felállásra gondolok, hanem apró finomságokra... idegenben egy picit védekezőbb, otthon támadóbb... otthon a belső középpályásom mindkettő inkább előre jó, idegenben komolyabb ellenfél ellen mindkettő inkább a védekezésben jó...
Ilyen apróságokkal lehet azt elérni, hogy nem hektikus a csapat... lősz valakinek otthon négyet, majd idegenben lefociznak... ennek oka van! :) -
baano #71828 nem tudja valaki esetleg, hogy az alap skin settings.xml-je merre van? szeretném módosítani az játékos értékek szinezését. más skinek - utólag letöltött, bemásolt - skineket tudok módosítani. -
geo91 #71827 nekem állandó taktikám van, az univerzális taktikok híve vagyok már egy ideje és bejön. elég ha 4-5 évente egy kicsit változtatok rajta. -
menedzser #71826
.
#71825: értem és köszönöm. -
Solt #71825 Nem szekállak, csak leírtam, hogy TE írtad le a megoldást. A probléma az, hogy otthon és idegenben is ugyanazt a taktikát használtad.
Ez gyengébb csapatok ellen elmegy, de amikor már nüansznyi különbségek vannak csapatok közt, akkor ez az eredménye. -
menedzser #71824 esetleg, ha segítenél és nem szekálnál... köszönöm.
azt arra írtam, hogy annak a taktikának működnie kellett volna megint.
de amúgy kezdő vagyok.
ezt a többiek tudják, te nem, mert látom nemrég néztél vissza ide. -
Solt #71823 Jaaaaa, ha ugyan már, akkor te biztos jobban tudod. Gondolom mindkét meccset ugyanott játszottad... ja, hogy nem... hmmm... -
menedzser #71822 ha a taktikára célzol, akkor az a válaszom, hogy ugyanmár. első meccsen négy gólt vágtam nekik így. -
Solt #71821 Leírtad a választ! -
menedzser #71820 Arzenál ellen BL csoportmérkőzésen 2-0-ra vesztettünk. nem értem miért, amikor első meccsen ledaráltuk őket és ugyanazzal a taktikával küldtem ki a csapatot. -
köszi :)
Amúgy játékosonként is rosszul volt beállítva a kreatív szabadság, lehet az oldotta meg. -
geo91 #71818 annyi meg egy bambi
grat
-
geo91 #71817 na "bek tu efem" ma valahogy nagyon érzem a dolgokat
-
Na, úgy tűnik, sikerült Quagliarellára kihegyezni a taktikát:
(nem nagycsapat ellen, de most nekem ez volt a lényeg)
Mondjuk azt nemtom, hogy a PrintScreen után az IrfanViewbe miért nem azt a képet teszi be, amit lementettem, hanem az asztalomét, de megoldottam. -
na igen, az nem árt. pl. Quagliarella 18-as távoli lövését kár lenne visszafogni. -
geo91 #71814 nincs mit
-
geo91 #71813 az sem rossz ötlet! de azért akinek jó a távoli "lövőkéje" annál azért meghagyhatod :) -
geo91 #71812 kreatív szabadságot szerintem rakd középre, nekem sosem jött be egyik véglet sem.
a tempónál meg sok dolog közrejátszik hova érdemes állítani. a taktika többi része, a játékosok állóképessége és gyorsaság/gyorsulás értékei, stb... -
még ami eszembe jutott, hogy leveszem a csatároknál a távoli lövést minimumra.
de köszi a tippeket még1x, a tempóra gondoltam én is, még a régebbi tapasztalataim alapján :) -
geo91 #71810 akkor passz, általában ezzel szokott lenni a probléma. -
mégsem: kreatív szabadság fegyelmezettebb, tempó lassú (lassú és normál közt félúton a csúszka). na mindegy, lehet ilyen töketlenek a játékosok... -
igen, én voltam kiakadva emiatt...erre tessék. bár ez várható is volt.
Persze a játékban pénz se lenne annyi, hogy mindet elhozzam, ha akarnának is maradni.
Geo: köszi a tippeket, megpróbálok ott állítani. -
geo91 #71807 simaliba... :D nagy baki kell, hogy ne jussunk tovább (első helyen) a csoportból. elismerem, itt volt egy kis szerencsénk. de statok alapján azért mindenképp megérdemeltük. -
geo91 #71806 először vertük a szitit mióta én irányítom a csapatot -
geo91 #71805 lehet gyors a tempó, vedd kicsit lassabbra. vagy túl sok kreatív szabadságot adsz a játékosaidnak. -
Mario Santana #71804 mintha az lett volna a téma itt pár napja, hogy egyiket se sikerült végleg a csapathoz kötni
erre irl 4-en is aláírtak... -
hát ez minket max az FM12-ben fog érinteni -
Helyzetkihasználáson lehet valahogy csiszolni csapatszinten, vagy ez játékosoktól függ?
Meccsenként (főleg kiscsapatok ellen) 20-25 lövésem van, abból mondjuk 15 kapura, 1-2 gólokat lövünk mostanában..
A gond ott van, hogy ha esetleg becsusszan egy bekapott gól, akkor az már X közeli eredmény. :S -
Mario Santana #71801 off: akik a juvéval voltak azoknak szól eme cikk -
Íínnye, bajnokság majdnem meglett
Am grat!
-
Solt #71799 
-
-
hmm...tán ezért? 
-
valamiért unszimptaikus nekem :D -
frencs lig mór den hángörien enbí van :D -
Frau-t miért adtad el? NB1-ben hozta az 1-es meccs/gól átlagot :D -