104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
most látom, hogy generált egy kölyköt az u19-esekhez.
-
11+25 millió (48 hónapos részlet), és megvettem a következő szezon Ligue 1 és BL gólkirályát, valamint Európa aranycipősét is.
-
Solt #71869 Én csak offline, de a kezdetek óta... fórumot általában nézem, de ritkán szólok hozzá. ( hangulat függő ) :) Régi szép idők... két flopyn volt az egész játék! :D -
hát már tavalyiba is az szivatott engem sokat meg idén is azért találtam ki 4123t azok ellen :D
am szó volt itt ki mióta nyomja hát én cm03/04 kezdtem után jött az fm (készitők átmentek) akkor átálltam arra. am egy két ember itt már régóta ismerhet mert már régi fm topicocba is irogattam. online is nyomtam egy időbe -
menedzser #71867 dzsudzsák befigyel :D, hajrá, ő meg egy orosz csapathoz ment valóságban... pedig lecsaphatna pár nagy klub, talán majd később. -
karajjj #71866 ennyire futotta
-
menedzser #71865 jó, akkor nyomjuk tovább.
ha már játékos szerzés, nekem szépen növekszik a szűkített listám :D... figyelek jó pár ígéretes csatárt... képzeljétek, találtam egy koreait, aki nagy tehetség! :O -
karajjj #71864 na, téma lezárva, nyomjuk tovább a játékot
szereznem kellene még egy jobbhátvédet, mert dözőv nem akar jönni -
Solt #71863 Attól függ mennyit fizetsz! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NINCS! :) -
ajajjaj, de magas a lovacskaaa :DDDDDD
ha valakinek innen távoznia kell kettőtök közül, az nem karesz lesz, azt tudjad ^^ -
menedzser #71861 és még kürtöld is világgá :D, nekem is csak annyi a problémám, amit leírtam, hogy nem kéne itt ennyire pattognod, más semmi baj nincs. -
ígérem ha lesz szólok :D:D -
karajjj #71859 FIGYELEM
a menedzser nevű felhasználón kívül van még valakinek problémája a házigazdai intézkedéseimmel? (modtopikban a részletek) -
Solt #71858 Én CM1 óta tolom, de ez az új FM széria már nagyon más... anno olyan nyakatekert taktikák is mentek mint pl a 334! :D
De a lényeg itt is az mint bármelyik játéknál... irdatlan időt kell rászánni! :))
@Geo:
-
Solt #71857 A gép általi alap 451 az nagyon gyilkos 442 ellen. NB1-ben engem a Győr szívat ezzel állandóan... főleg, hogy az egy szem éke iszonyat gyors... -
menedzser #71856 eslő vagyok jelenleg a spanyol bajnokságban, villareal a második LOL... Barcelona meg, ha jól emlékszem, akkor negyedik.
meglátjuk, hogy lesz, eddig tartom a tempót. -
karajjj #71855 úúú micsoda problémák :D -
hát lehet is. Most csak Dzeko, Ibra, Falcao és Neymar maradt -
geo91 #71852 mindjárt megsajnálom :D -
hááát apám ahol ez a "fél támadósor" ott nagy baj nem lehet :DDD -
geo91 #71850
-
na fasza a fél támadósor kidőlt a sorból.
Rooney, Agüero, CR, -
hát igen,itt kezdődik a tapasztalat,és a sok éves FM rutin. -
nálam úgy van h 442 a 451 ellen valahogy nem adja. ott 433 szerűt szoktam de egyik középpályás szűrő szóval 3123t -
Solt #71846 Én az erőviszonyokat mérem fel, nem csak azt nézem idegen, vagy otthon. 3 alap taktikát tanultatok meg velük, és amikor mindháromhoz megvannak az emberkék, és megy is nekik mindhárom, akkor ezeket szabom a következő ellenfélre...
Nekem is van egy taktika, amit kb 70%-ban használok, de van olyan szituáció amikor már előre tudom, hogy az nem lesz jó...
Ilyen például a 442 a 4321 ellen... ha kb egyenlő a játékosok tudása, akkor nincs az az Isten, hogy 442-vel idegenben győzni tudjak a 4321 ellen... ilyenkor már alapból a 451-l kezdek... ( ha nem felejtem el )
Vagy például, ha emberelőnybe kerülök, azonnal átállok 343-ra a 442-ről, mert, ha maradok a 442-nél, benne van a kapott gól... 343-al általában még rúgok 1-2 gólt a kiállítás után... -
geo91 #71845 de olyat tényleg nem csinálok (már egy jó ideje), hogy más taktikával állok fel idegenben mint itthon... jóval jobban is megy azóta. -
geo91 #71844 majdnem mindig. adott egy alap taktik, amire felépítek a végleges taktikát ami az xy csapatra van specializálva. persze ez meccseken át tart mire kialakul, de ahogy azt látom, hogy működik, onnantól kezdve azt használom. persze más a helyzet ha alacsonyabb osztályú csapattal kezdek és feljutok, olyankor előfordul, hogy változtatnom kell a feljutáskor. -
karajjj #71843 unalmas már -
Solt #71842 Nem is neked írtam. -
menedzser #71841 kezdő vagyok. -
Pablo Hernández esetleg a valenciából... -
OMfan #71839 Igen őt figyeltem is, de persze a Chelsea elvitte az orrom elől potom 5 millért :/ -
Solt #71838 :D
Ha alkalmas a keret, akkor én a 442 - 343 - 451-s felállásokat variálom ellenféltől függően... -
arsenal számomra nem csapat XDXDXD valahogy a 4123 meg a 442 taktikámmal is őket mindig verjük csapattól függetlenül. felszik nekünk a játékuk :D -
Neoncsoves #71836 Pedro León-t próbáld meg elhozni a Realból, nagyon jó szélső! -
OMfan #71835 Valaki nem tudna, egy jóféle jobbszélsőt...durván olyan 7-8milláig..??nem találok semmi értelmes kimondottan Jtk-t
-
Solt #71834 A kiinduló pont a Real vs Arsenal volt. Ez nekem nem az a párosítás, hogy oda-vissza ugyanaz a taktika, oszt lesz ami lesz... főleg nem első évben! :)
Más a helyzet nagy csapattal, ahol 90%-ban hozzád alkalmazkodnak, más a helyzet kicsivel, ahol neked kell alkalmazkodni... -
én is egy féle taktikát nyomok szinte végig a szezonba. akkor szoktam finomítani csak rajta ha komolyabb ellenfélt kapok eu.-i szerepléskor (barca,real stb..) -
Solt #71832 Mindegy az ellenfél, idegen, vagy otthon, te mindig ugyanazt nyomod? Akkor minek játszol vazze, pont a lényeg veszik el! :D
Egyébként pár év után gyakorlatilag mindegy mit csinálsz... ha jól igazoltál, nyersz... -
Neoncsoves #71831 újraraktam a winfoskát mert egyes játékok (hiába voltak eredetiek) basztak elindulni, így valószínűleg az FM is reinstallra fog kerülni, hacsak nem tudom működésre bírni. semmi pánik minden taktikámat lementettem és az összes mentésemet is :D (DE MÉG A FACEPACKOT IS!)