104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hagyd a fenébe a visszatöltögetést, mert csak ez lesz az eredménye
ha kikaptál akkor kikaptál, ennyi. játszd le úgy hogy végignézed a meccset, vagy legalább extended-re rakod, és akkor látni fogod az okokat hogy miért kapsz ki és legközelebb már okosabb leszel -
menedzser #71913 AGYAM ELDOBOM! BÁRMIT CSINÁLOK, HÁROM NULLA!
szoros emberfogás itt szart se ér, mit tegyek barcelona ellen? -
"ha már eleve úgy kezdi, hogy nem mondom az igényeket, hanem lássuk mit adnál, akkor már gáz van, viszont ha felnyomod jó magasra az ügynöki díjat, akkor lehet, hogy szóbaáll veled"
Csak azért, mert már csak 14 játékosom van, és így is az ifiből kell felhozogatnom embert a barimeccsekre... 6 játékos várogat 1 hétig szerződéssel, aztán közlik, hogy nem elég. -
menedzser #71911 a baj csak az, hogy nálam elutasítják egyelőre az ajánlatokat, így csak új ajánlat opció érvényes. -
menedzser #71910 rohadjatok meg, barca3t vágott első félidőben wtf... újra kezdem a meccset. -
MOST FIGYELJ ::D:D:D
tettem egy 20m ajánlatot és ők ezt dobták vissza.
-
Marco Storari:
(a kontinentális meccseknél a 3 meccs 5 gól az tartalmazza a Barca elleni 1-4-et)
-
menedzser #71907 kerestem, de mégsem sikerült megtalálnom, de ráér és oké. -
Dobsz egy képet róla(Storariról)? -
majd ha lesz ilyenem, teszek róla képet, ha addig nem leled, de most épp szezon közben vagyok már.
Más: Storari kiszorítja Buffont! :O
Az első szezonban végig ő védett (62 meccs!!!), mert nem volt szívem kirakni a kezdőből, amikor Gigi felépült, most meg Buffon megint megsérült, de nem hosszú időre, betettem Storarit, és egyszerűen elképesztő ez az ember. Már válogatott is 33 évesen! Értéke 6 millión felül. -
menedzser #71904 ja oké, kösz. akkor Messit hagyom, de másnál megpróbálom. -
hát szerintem ott a barca nem fog visszadobni összeget h mennyi kérnének, mivel real-al vagy. de nem értem h nem találod :D teszel egy ajánlatot de a másik klub visszadobja h ennyit akar akkor vannak az opciók h : elfogad,elutasít,ajánlat megtekintése asszem, meg egyeztetés vezetőséggel. -
menedzser #71902 én még mindig nem találtam sehol. teszek1ajánlatot minimál összegért Messinek és meglátjuk hol kell :D, mert nemtom... esetleg, ha gondolod tegyél/tegyetek be1képet a műveletről, kösz. -
ez is megvolt :D
-
köszi, majd akkor próbálkozok továbbra is! :) -
így van,én indoknak az nyögtem be,hogy kell ez a játékos,ha nem akarunk lemaradni a riválisoktól,és elfogadták az érvemet -
menedzser #71898 ok, kösz. -
menni fog az nyugi,2-3 sikeres év a klubnál,és megfogják adni amit kérsz,legyen az új játékos sajátkezű leigazolása,vagy utánpótlás fejlesztése,vagy stadion bővítés. -
rendszeresen próbálkozom, de általában azt a választ kapom, hogy a játékos nem elérhető egy ilyen klub számára (Quagliarella esetében ez azért vicces), vagy pedig, hogy minden jó nekik úgy ahogy van.
de azért kösz a tippet.
közben úgy döntöttem, hogy kockáztatok, és elhoztam Helmest, 10 millióért jobbat nem tudtam, a taktikába meg beleillik, mert jó a befejezése meg a távoli lövése is. eddig még nem is rossz. -
ott lehet mikor ajánlatott teszel és visszadobja a klub h többet kérnének érte mint te adnál ott lehet menni arra h egyezetettés vezetőséggel, és ha jó indokot mondasz a te klubot elnöke próbálja leigazolni -
menedzser #71894 én is próbáltam most, hogy írtátok ezt fórumon nemrég, de sehol nincs ilyen. melyik vezetőségnél kell, enyémnél v az ellenfélnél? :DD de a madrid kerete most jó, mármint ami az átigazolást illeti. -
menedzser #71893 kösz. -
nem tudom próbáltátok-e már,de ha nullán van az átig keret,akkor egy játékos ajánlattételére feljövő ablakban megjelenik jobb oldalt felül egy üzenet,hogy "interact with the board",ha rámentek,akkor meglehet kezdeni egy párbeszédet az elnökkel/tulajjal,hogy igazolja le a játékost,és ha meggyőző az érvelésed,akkor saját kezébe veszi a dolgot,és csak annyit látsz,hogy jön az üzenet hogy XY a csapatodhoz igazolt. nem kell tárgyalnod,semmi,csak jön az üzi. na meg leveszi a egyenlegről a casht. én a newcastlebe így hoztam el arturo vidalt -
át tudom érezni... néha engem is felb.x
@menedzser: gratula
Nekem közben szuperkupa:
Megvolt az Európai Szuperkupa is, sima 1-4 a Barcától... Ez van. -
menedzser #71890
.
-
Pettersson #71889 Nem szoktam a játék miatt nyigni, és mindig magamban keresem a hibát, de most egy kicsit szüneteltetnem kell a Nantes mentést. (Hiába hozta meg tegnap a postás a mezemet. :) )
Szóval 10-11 meccs után az új szezonban, nem adta meg a bíró 5 gólomat. Rúgtam három öngólt és most a harmadik feljutó elleni meccs után szivem szerint lemondanék... A kapusuk 9.2-es osztályzatot kap, félidőben, már 9.1-es. Koné rúg egy gólt, majd 35%-ra esik a kondiciója egy "szerelést" követően, gondoltam lehozom, mert azért ez már az-az állapot, ahonnan nem biztos, hogy visszatud kapaszkodni, ez lehetett kb. a 50. perc környékén... Kicsit átszabtam a taktikát is közben, majd a kitörő csatáromat a gép kapusa a saját térfelének a közepén szereli, vagyis inkább csak felszabadít... Erre lerúgják Rodelint, úgy, hogy le kell cserélnem, de több cserém már nincs, erre fordítanak a 88. és a 92. percben rúgott gólokkal. Biztos én is hibáztam, de ez kicsit vérlázító... :( -
Na, csak sikerült fizura egy kis pénzt lejmolni, amit átcsoportosítva van 14 millió euróm igazolni (lehetne több is, de akkor a fizetési keret lenne kicsi).
Más kérdés, hogy 14 még mindig kevés, Acquafrescát ideadnák annyiért, de ő nem jön, próbálkoznék még Quagliarellánál, Falcaónál, Hulknál, ...
Necidet lenyúlták előlem Evertonék.
Ja meg persze most már van csatárom egy rakásra való, ingyen meg kölcsön, meg minden, mert mondom, ha nincs pénz, legalább ezeket elhozom.
Így most: Del Piero, Iaquinta, Amauri, Toni, Owen (ők a sajátok, mind 30+os), meg ugye Macheda, Lukaku kölcsön, ők a fiatalabbak. -
karajjj #71887 off
-
karajjj #71886 ha már eleve úgy kezdi, hogy nem mondom az igényeket, hanem lássuk mit adnál, akkor már gáz van, viszont ha felnyomod jó magasra az ügynöki díjat, akkor lehet, hogy szóbaáll veled -
És mindenki, nem csak az az egy. -
Az mitől van, hogy egy kiszemeltem se fogadja el a szerződést? 5-10-20 ezer eurókat keresnek, én meg 80at adnék, de visszautasítja. -
baano #71883 Megvettem Adam Rooney-t Newcastle-ba és eddig 15/15 az átlaga, vezeti a góllövőlistát. Jó vételnek tűnik :D -
Remélem ez már jó lesz, kösz Karesz!
Na, akkor szezon vége:
Bajnokság (ááh, nem volt szoros, uccsó meccsen a Chievo ellen ikszeltem...)
Kupadöntő (természetesen 0-1-ről)
Európa-liga
Ehhez képest persze nem tudtam megtartani: Matrit, Pepét, Aquilanit, meg a legnagyobb gólvágómat, Quagliarellát...
És valamiért kitalálták a vezetők, hogy olyan átigazolási és fizetési keretet szabnak meg, hogy nehogy tudjak venni valakit. A fizetések fedezését beállítottam, így kerek NULLA maradt, ahhoz jött hozzá eladásból 2 milla.
Persze mindenki erősít, nekem meg vasam sincs. Csatáraim meg elmentek...
Igaz, hogy Bastost és Cassanit is úgy vettem meg az elején, hogy gólok és meccsek után nagy összegeket ígértem, de annak nem kellene még odavágni a költségvetésemet, főleg, hogy még egyik sem volt aktuális.
Ezzel most akkor fontosabb igazolásaim:
Kapus: Carrizo ingyen --> el is toltam kölcsönbe, kis pénzért, opcióval.
Védelem: Woodgate -> ugyanaz.
Középpálya: Giovinco, Iago (kölcs. vissza), Hargreaves (ingyen)
Csatár (ez kellett volna leginkább): Amauri (kölcs. vissza), Owen (ingyen), Macheda, Lukaku (sima kölcsön, opció nélkül). -
OMfan #71878 Pfúúú Campbellt de gyűlöltem iszonyat lassú volt, rendre gólokat kaptunk, amikor játszott, talán 5-6 meccs után eladtam aprópénzért a Siena-nak :D Szvsz Steven Taylor a legjobb középső védő a keretbe, Coloccinivel az a baj, hogy iszonyat nagy fizetést kap. Most a 2. szezon végén megpróbálom lepasszolni, mert ennyi pénzért egy Newcastle-nél luxus a padozás. Ez a Da Costa srác, hogy tolja? -
Solt #71877 Ez azért van, mert amikor te vezetsz, az ellen letámad, és ezért hibáznak a védők... ilyenkor mehet a direktebb passz, vagy csak a két belső védőt állítsd teljesen direkt passzra... no meg mehet a kapusnak is a hosszú kirúgás...
Romlani fog a labdabirtoklásod, de kevesebb ilyen lesz... -
karajjj #71876 kétszer is, az első egy szar hazaadás vol, Carew odaugrott gól, a másodikat meg Coloccini passzolta Carew lábára -
Solt #71875 Eladták hátul? Te vezettél? -
karajjj #71874 hát most da costa(a leverkusenből) - campbell - coloccini - enrique négyes volt -
OMfan #71873 Kiket játszatsz hátul??Ryan Taylor, Steven Taylor, Coloccini, Enrique ???? -
karajjj #71872 két védelmi baki, 2 bekapott gól, ha kinőjjük ezt a hátsó teszetosza tologatást, akkor hozzuk az ilyen meccseket