104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
akkor tessék, egy generált :)
-
na felraktam a 6 gigás mega graphic pakkot,kezdtem is egyet a Juveval célom rövidtávon a scudetto,hosszútávra pedig 2003 után újra BL döntőben szerepelni -
Olyan ez, mint amikor eszek egy iszonyat csípős kaját: szenvedni akarok!
Keresek egy kiscsapatot északon.
-
ez kellett okvetlen, főleg egy házigazdától 
#72142:
miért nem folytatod?
#72147: egész jó, Fenerrel nehéz lesz

-
Hány külföldi lehet? A Fener eléggé ütős. -
- így a szezon vége felé közeledve volt egy kis hullámvölgyünk, de szerencsésen kilábaltunk belőle, pár érdekesebb végeredmény az utolsó fordulókból:
Getafe vs. David Villa
Benzema vs. Athletic Bilbao -
- grat, ez tényleg szoros volt, de az utolsó körben beelőzni a Lyon-t, méghozzá jobb gólkülönbséggel na az sem piskóta
-
féltáv:
-
Gameiro jön ingyé
, megegyeztem Cabaye-vel is. Sanogonak milyen szerep fekszik csatárposzton belül? Target Man vagy Deep Lying Forward? Mert azért a tulajdonságaiban vannak hiányosságok. Igyekeztem főként franciákat venni, nem egy olyan meccs volt, ahol 11 francia útlevél bíró playa kezdett. Ám ha leköt az egyelőre még ismeretlen kiscsapat, akkor az Auxerre pihen.
-
Na, két nap szünet után izzítom az efemet, épp átigazolási időszakban. Védelmet tervezem megerősíteni, de még nemtom, mennyit adnak a dologra a vezetők. -
grat. am sanogot majd lassan építsd be mert rohadt nagy cheater lesz. Roux-val két francia állat támadósorod lenne :D +gameirot elviszed akkor még franciább lesz :D -
karajjj #72143 geo nyomjál már egy mónikát erre a Hazard ügyre -
Üdv Urak!
A végére értem a 2. szezonnak az Auxerrel. A tavalyi ezüstöt sikerült fényesebbre cserélni, méghozzá igazi franciás izgalmak közepette. Az utolsó fordulóban fogadtam a Lyont és a győzelemmel jobb gólkülönbséggel előzés történt
Begyűjtöttük a Ligakupát is. Nolan Roux egy állat, Poacherként tevékenykedett idén, egészen a válogatottig lőtte magát. Teszek pár képet is és új meló után nézek a dán harmadosztályban 
-
Sajnos nem igazán sikerült ez az átigazolási időszak. Akire volt pénzem az nem írt alá, tölteléknek szarokat meg nem akartam idehozni. Tehetséges fiatalok se tárgyaltak velem.
-
Azért néha félelmetes dolgokra vagyunk képesek...:D
-
Elég érdekesek tudnak lenni. Ha van valami jó, lökheted.
Csak olyan természetesnek tűnt, mintha azt mondanám a piros lámpánál a ferrarimból áthajolva a ladásnak, hogy hé öcsém, elég jól húz, 'vegyé má te is holnap egyet! :)
Én megelégednék egy 16 éves Eden Hazarddal is. -
-
Első normális eredményem lett volna, 2X is vezettünk, erre tizivel esünk ki
http://noob.hu/2011/06/26/portm.jpg -
- hát az FM-ben ezek az okosságok hiányoznak
-

-
Zenszkij #72134 Régen az USM-ben volt ilyen hogy fast sell. Még pénzt is adtak értük :). -
Neoncsoves #72133 öld meg őket -
- szeretnék megszabadulni pár nemkívánatos játékostól, különböző okok miatt, szerződést nem szeretnék felbontani, meg sztem a klub nem is engedné, de roppant módon rombolják a csapat morált, már kínáltam őket fűnek fának, átadólistára raktam, de a kutyának sem kellenek, tippek? -
örülök, hogy ilyen könnyű neked örömet szerezni :) szeretnéd esetleg ha inkább a noname generáltakkal dobálóznék? -
Aha.
Meg Agüero, Rooney, Messi is jó, én is ajánlom őket XD
Na hallod, még egy Vass Ádám se ír alá a Crystal Palace-hoz. -
a csúszkabeállítás nálam is alapdolog, senkinél nem hagyom úgy, ahogy a játék beadja defaultként.
geo: vicc volt? gyúrjál rá
-
geo91 #72128 jaj, huninuni, nem érted te a viccet
-
eleinte én is az inside forwardot nyomattam, mivel 4-2-3-1et játszok, de rájöttem hogy nem azon múlik, egyénileg beállítom inkább a csúszkákat -
persze, tudom én azt :)
nálam mondjuk a csapat hatékonyságát szem előtt tartva játszanak a szélsők inside forward szerepkörben, valahogy sokkal jobban megy a játék, ha nem wingerek. -
bal oldali winger, de hát nyilván minden egyéni beállítás más játékosnak passzol -
mit játszatsz vele? -
nálam nagyon megtalálta a helyét -
ezt benézted most geókám :)
hazard nálam nem olyan angy durranás. -
geo91 #72121 kb. minden karrieredben elrángatod magadhoz :D -
Eden Hazard elképesztő játékos... csak úgy szórja az asszisztokat a szélről, mindenkinek ajánlom :) -
Pettersson #72119 Hát a következő kiadásban lesznek szép manageri küldetések... Frankfurt, Samp, WHU, Depor, most a River... -
estét mkinek, és grat! :) Parma loading... -
Neoncsoves #72117 -
- kapáslövés Xabi Alonso módra -
Pettersson #72115 Na, egy kis helyzetjelentés tőlem is: