104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Hát sajnos, bajnok a Juventus. Még van 3 forduló, de már behozhatatlan előnyre tettek szert. Hogy legyen egy kis jó hír is, nekem is biztos a 2. helyem. Így teljes mértékben tudok koncentrálni a UEFA, illetva olasz kupára! Viszont jövőre egyértelműen a Seria A megnyerése a legnagyobb cél!
-
Mé', há' nem?:D -
Ahha 
-
Háthát...féllábal benntvagyunk az UEFA kupa döntőben!
-
Ejha. Kiesett a Barca, meg a Real is a BL-ből a nyolcaddöntők során.
Elődöntőben a MU-val vagy az Arsenallal játszhatunk ha továbbmegyünk. És van ok reménykedni, a csoportkörben 2-0-ra és 4-0-ra vertük a bajorokat.
-
Nyah, leseperjük a pályáról a Lyont, földbe döngöljük őket, megalázzuk és szétlapítjuk a fejüket (1-0 lett amúgy
), és Paulo Henrique 40 percnyi játék után rásérül, 1 hónap ismét off neki. Szerencsére Hazard kezd belejönni az irányítói szerepkörbe. 9 meccsel a vége előtt 4 pont előnyünk van, ebben a bajnokságban, ezzel a Lyonnal szemben ez hatalmas fegyvertény, bár igencsak kis előny ugyanakkor.
-
Most látom, hogy Samba, csak sérült... -
Háááát, így néz ki 22 évesen
Én karrierembe elég gyenge a srác, bár mág csak 19 éves asszem.
A szezonhoz hatalmas GRAT, én is 3 csatárral tolom, Napolinál már bevált. Juhász a kezdő védőd? -
Nem bírja a versenyhelyzetet :) Nálam ő volt az első számú támadó. -
1-1, 5-0-val léptünk túl a Hamburgon, rögtön jött is a szerződésajánlat a németektől :D
Gameiro 33 meccsen 26 gólos, van mellé 9 asszisztja, Llorente 40 meccsen 34 gól és 14 assziszt.
Roux 22 meccsen 3 gólnál és 6 asszisztnál jár, nem váltotta meg a világot. Mondjuk alapból rotálásra hoztam, nem is vártam, hogy kulcsjátékos lesz.
-
Nem mondod, hogy nem fér be Roux
-
Legutóbb az első fordulóban álltunk az élen. Azóta voltunk már 11 pontos hátrányban is a Lyon mögött, viszont a 25. forduló elhozta a kockafordulást, átvettük a vezetést.
Llorente a Ligue 1 góllövőlistáját vezeti, Nolan Roux meg a tartalékok bajnokságának legjobb góllövője
-
Franciaországban folyamatosan esik az eső, a pályákat felszántották, és a Ligue 1 tavaszi szezonját vízilabdában játsszuk le.
-
sajnos ennyire futja, ilyen sazrok vagyunk :// -
Az mondjuk gáz
-
eLiXir #72260 mindegyik link szar ott, irják is, sorti meg nem akar betölteni nálam perpill :-/ -
ebben benne van az is, különállót nem találtam. -
geo91 #72258 

-
hááát, nálam nem jött be, aztán lehet, hogy én vagyok a láma hozzá :D -
Azt mondod nem valami jó? Csak mert énis gondolkozom a leigazolásán...:/ -
eLiXir #72255 Hol találok magyar logo packot? -
akkor lehet készülni a döntőre gyakorlatilag :)
paulo henriquevel nem lesz gondom egy ideig, 3 hónapra offolta magát. -
És 7-3 összesítéssel elődöntőben vagyunk:) a Stuttgart vár ránk!
-
geo91 #72252 lehet benne valami
simaliba
-
a gond csak az az ilyen meccsekkel, hogy hasznuk nincs. a csapatmorált feldobja, 1 hétig. aztán már nem is látszik a hatása, erőnlétre meg nem lehet ilyen meccsekkel gyúrni, mert 85% alatti kondival nemigen végez senki a meccsel. nagy csapatok ellen, azt kell nyomni, haljanak meg a 90 perc végére, és a szezon során majd látszani fog a hatása.
hsv-t kaptuk a BL-ben. -
geo91 #72250 elcsaltam két 20/20-as megfigyelőt a junájtidtől, jövőre ráfekszem az ifjú tehetségek kinevelésére majd pedig első csapatba építésére illetve eladására. -
geo91 #72249 szeretek ilyen komoly meccseket játszani 
amúgy viccen kívül: tényleg jót tesz így szezon előtt a csapatmorálnak 1-2 ilyen győzelem. -
Neoncsoves #72248 neked a háttér tűnt fel először? nekem az hogy 10 kapura menő lövése volt... (
)
-
Neoncsoves #72247 a romát? ahhoz drukkolok
-
Jó a háttér...megint. Az eredmény se rossz! -
geo, nice
medina meg talán beférne cserének hozzám
6 BL csoportmeccs, 6 győzelem, 19 rúgott és 4 kapott gól, 18 pont, első hely.
Paulo Henrique viszont egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. 20 meccsen mindössze 2 gól és 1 gólpassz irányítóként édeskevés. -
UEFA kupa, negyeddöntő, első mérkőzés...csak sikerült kierőszakolni :D
-
bence27 #72243 köszönöm mindenkinek, megpróbálok dönteni!:) -
Nem semmi idény volt...gratula :D Medina félelmetes... -
karajjj #72241 minden új játékkezdésnél alapvetően máshogy generálja a játékosokat a gép, van egy bizonyos keret, hogy mettől meddig terjedhetnek a képességei, de az, hogy egy konkrét személy másnál éppen hogy teljesít, nagyrészt tökmindegy a te játékod szempontjából, de ettől függetlenül, nálam játszott már és jó volt, de nézd meg, hogy nálad milyenek a statjai és ha úgy gondolod igazold le, megbánni nem fogod -
Kezdj ázsiai munkanélkülinként. -
OMfan #72239 Ha egy játékossal szerződést akarok bontani, és belemegy xy millió fejében, akkor azt a pénzt ugye nem az átigazolásokból vonja le??
Egy másik kérdés, Balotelli hogy nyomja a játékban?? Most felajánlotta a city 5millióért, és jobb oldali támadónak jó is lenne, de a fizetése nagyon magas, csapatmunkában pedig nem jeleskedik... -
karajjj #72238 ha munka nélkül kezdesz, akkor leginkább a vasashoz, vagy a makóhoz fognak felvenni -
3.kat kizárnám elég szívás már török bajnokságba is a légios szabály távol keleten meg még rosszabb. -
bence27 #72236 Szeretnék kezdeni egy új karriert mert mostanába nagyon elhanyagoltam az FM-et.
3 dolog közül kéne választanom.
1: Munka néküliként kezdeni.
2: ZTE FC
3: Távol keleten kezdeni.
szerintetek melyik a legjobb?