104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• szabocsaba1983
    Miért, kinek van itt a ligában? Ha lenne, nyugi, akkor sem ír alá a kutya se! Ja, a tehetséges és olcsó dél amerikaiak meg nem kapnak munkavállalásit. Üdv a Championshipben!
  • Mor3llo
    Kaptam 65 milliót a Napolinál is igazolni...és ebben nincs még Elia ára
  • Zsolti9014
    sajnos érdemben nem tudok segíteni, talán próbáld még egyszer figyelmesen bemásolgatni, hátha valahol rontottál.

más: Leedsnél nincs pénzem igazolni :) Ilyenkor szoktam végigböngészni az ingyenembereket :D
  • Mor3llo
    A Chelsea meg megadná Eliáért a 23 millió eurót...mit tegyek?!:D Nem szeretem ezeket a helyzeteket.

Szerk.: besírt, hogy ő pedig menni szeretne. Így el fogom adni.
  • Mor3llo
    Nem hiszem...mindenesetre egy héttel elhalasztattam a döntést :D
  • karajjj
    mész? :D
  • Mor3llo
    Az igen...szerződést ajánlott a Sahtar Donyeck, 66 milliós átigazolási kerettel :O
  • GirondinsHUN
    Sziasztok!
    A magyarosítás nem sikerül teljes mértékben. A cache mappából kitöröltem amit kellett, de ez után is csak részben magyar a játék. Rossz helyre másoltam a magyar.xml fájlt?
    előre is köszönöm a segítséget
  • Zsolti9014
    én is kíváncsi vagyok, mit tudok velük elérni, legutóbb a 2008-as FM-ben próbálkoztam, de nem emlékszem meddig jutottam, szerintem nem jött össze az élvonal.
  • szabocsaba1983
    Legyen Leeds. Szívesen megnézném, mire mész velük. Én Crystal Palace-val tolom, hasonló a helyzet.
  • Zsolti9014
    Na, akkor lehet most nekiugrok a Leedsnek, vagy itthon NB1-ben egy csapatot választok, mert a Juvéval most minden megvan, nem hívtak sehova, ezt a karriert meg később még vihetem tovább is.
  • karajjj
    elmész a péniszbe :D nálunk ha 80% fölött csinálod meg a infót, akkor igényelhetsz ECDL bizonyítványt, ami kb arra se jó, hogy kitöröld vele, mert túl kemény... nyelvvizsga szintén úgy van, hogy ha emeltszinten 60% fölött van az idegennyelvi érettségid, akkor kapod meg a nyelvvizsgát, viszont ha van neked valamelyik, az nem mentesít az érettségi alól
  • Zsolti9014
    az szép! nekem a Juvéval az Inter volt a mumusom az első két évben, azt hiszem egyszer ha sikerült megverni őket, azóta más a helyzet.

#72301-re:
    nem tudom, maradok-e, attól függ, hova mehetnék. de sajnálnám itthagyni a csapatot. a Leedshez elmennék, de mostmár alacsonyabb ligába úgyse hívnak.
  • Mor3llo
    Én meg berakom a szezon ironikus slusszpoénját. Ez volt az utolsó forduló. Az előttem 7 ponttal végző, bajnok Juventussal az idei évben négyszer találkoztam. Mind a négyszer elvertem(bajnokság 2x, UEFA kupa 2x)...ilyen a foci. Sebaj :D
  • Mor3llo
    Gratula! :)
    Maradsz még, vagy ha most hívnak, elmész?
  • Zsolti9014
    Gratula mindenkinek!

Újabb szezon vége:

A kezdés előtt hívott a Barca meg MU, de nem hagytam el a Juvét, megérte maradni.

Bajnokság:

Kupadöntő:

És az első BL-siker:

Ehhez még hozzájön az előző évad olasz szuperkupája is.

És a keretem:

Amúgy Giuseppe Rossi durván sérülékeny, először az előszezonban egy 4 hónapos kiesés, törés miatt asszem, utána meg most egy 7-8 hónapos keresztszalag-szakadás...

Még jó, hogy Helmes ott van.
  • Mor3llo
    Ez az UEFA Kupa télleg ilyen szarul fizet? :D
  • geo91
    gratta evribádi!
  • Mor3llo
    Áá, és megvan :D Azért megizzadtam, éspedig azért, mert bizony...volt ez 0-2 is! Emberelőnyben! Akkor úgy gondoltam, hogy esélytelen, hogy nyerjek, mert általában ilyen eredményt akkor produkál a gép, ha totál azt akarja, h ne nyerjek :) aztán jött a szokásos Cavani mentőöv:)
  • Darthmushroom
    nálam cavani 25t vágott első évbe napolival el-be és még lavezzi is 15t :D de hát meg is nyertük végül

am galatasaray 3:1 inter (hazard 2 sissoko 1) végig vezettünk magabiztosan hoztuk.
    inter 2:2 galatasaray (hazard és roux) 1:0ról forditottunk onnan már tudtam h nem eshetünk ki.
    arsenalt kaptuk. ha tovább mennénk real/lyon. másik ág chelsea-mu,barca-city. szóval szerintem nekünk ennyi volt :D
  • Mor3llo
    Igen, Llorente elég érdekes volt nálam ebben az évben. Az UEFA-kupában 17 gólt vágott úgy, hogy a legjobb 16 között esett ki a Bilbaoval :D
  • baxxterboy
    csa

mitől lehet az hogy átmásoltam a faces mappát a graphics-ba tele cut-out megapackkel de hiába szedtem ki a pipákat a felület cache és a másik mellől nincsenek képek.
    előre is köszi
  • Huni92
    a vártnál nehezebben ugyan, de továbbjutottunk a bayern ellen, miután hazai pályán 3-2-re vertük őket llorente duplájával és roux (!!) góljával.
    porto vs chelsea és lille vs arsenal az elődöntők párosítása.
  • Huni92
    kommunikáció és közkapcsolatok, média.

felépült paulo henrique -ismét- \o/
  • Mor3llo
    Hova mész tovább?

Naaa, Bayern sosem bundázik :DDD Visszavágó úgyis meglesz;)
  • Huni92
    nem volt bunda, ádehogy.
  • szabocsaba1983
    hát akkor hajrá!
  • Huni92
    hétfőn román nyelv és irodalom, kedden magyar és irodalom, ma történelem (2/3-a románul, 1/3-a magyarul), pénteken meg földrajz (ugyanúgy 2/3 és 1/3-os elosztásban). ja, írásbelik ezek. a szóbelik a hónap elején megvoltak.
    valamint angolból van középfokú nyelvvizsgám, és nem kell érettségiznem, ifoból meg ecdl diploma, így abból sem kell.

mor3llo: gratula a kupához, a valencia meg elég low idén, úgyhogy nem lehet gond velük lavezzi nélkül sem :)
  • Mor3llo
    Legalább kapnál manit, kis szerencsével pedig benntragadnál...
  • Mor3llo
    És sikerült megvédeni a címünket az Olasz Kupában:) Viszont Lavezzi lesérült, és nem lehet ott az UEFA döntőben...nem tudom kivel pótolni sajnos, mert év elején nem 4-3-3-mal kezdtem, ennek megfelelően azt hittem, elég lesz kevesebb csatár. Namost Quagliarella, Lavezzi sérült...ezen felül csak 1 ifim van csatár posztra. Cavani és Elia szerencsére egészséges!
  • szabocsaba1983
    Ne panaszkodjunk! 8-tól dolgozol, de 8.37-kor már izzik a fórum

Huni --> milyen érettségid van, és hogy sikerült?

on: decemberre a Palace már a 7. helyen tanyázik. Nem lesz ez így jó, még a végén felkerülök, és mindenkitől 2-3-at kapok félidőnként. Ráérünk még jövőre.
  • Huni92
    én meg fél 7-kor kelek, mert érettségizek, úgyhogy ezért nincs baglyozás nálam :D
  • karajjj
    amikor másnap reggel nyolcra megyek dolgozni, akkor szoktam
  • szabocsaba1983
    Neeeeem
  • LasDen #72281
    hát...az az általánosságban elfogadott tevékenység ilyen tájt...
  • szabocsaba1983
    Mindenki alszik.
  • szabocsaba1983
    Gratttt
    Én sem vagyok az a kupahalmozó, így tudom, mennyit jelent ez neked. (mondjuk, nem egy olajsejkcsapattal/galaktikusokkal vagyunk)
    Én a 6. évben értem el Napolival a bl döntőt, de a mentésem sajna akkor odalett :(
  • Mor3llo
    És megvan a döntő! Ez nekem nagyon szívderítő most, mert vagy 2 FM rész óta nem voltam európai kupadöntőben :D szegény Stuttgartot azért sajnálom, mindkét meccsen kaptak egy kiállítást :)

Szerk.: és a döntőbeli ellenfelem a Valencia lesz, akik meglepve engem, kiverték az Arsenált!
  • Mor3llo
    3 forduló van hátra, 10 ponttal mennek.
    Rangadók vegyesen. Milant, Fiot, Genoát oda-vissza vertem. Romától viszont kikaptam oda-vissza. Interrel mindkétszer leikszeltem. Palermot vertem otthon, Juvét idegenben (ez utóbbi két meccs "visszavágója" még hátravan ebben a 3 fordulóban, de már nem fog érdekelni):D
  • zyndar
    Amennyire ki tudom venni, egyel rosszabb csak a gólkülönbséged, viszont 10 ponttal szereztek többet. Rangadók nem jöttek össze?