104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Haynau89 #72475 Utolsó fordulóban samp ellen játszunk :D Direkt ki fogunk kapni, h a samp menjen a BLben xD Egyébként bl elödöntöt buktam a real ellen. Igy nem sikerült zsinorban negyedjére bejutni a döntöbe és megnyerni. klub vbt megnyertem. Olasz kupában döntös vagyok.
-
Haynau89 #72474 Én is voltam a skótokkal :) Igazolásaim részletre 1. évben: Leight Griffiths, Tomas Hubocan, Peter Masilela, Neymar, Cristian Benitez, Wason Renteria (ha alap játékkal tolod) Majd télen: Gianni Zuiverloon, Paulo Henrique, Alex Smithies -
Látszik a fejlődés. A Chelsea elleni FA kupa meccsen csak 0-2-re cumiztunk, a Poolt pedig 2-1-re megvertük. Savioláért bejelentkezett a City :D:D -
Off: valamiért nekem nem teszi be a noob a directlinket... -
nem tűnik egyszerűnek, de meglehet az osztályozót érő helyezés. -
Mi így állunk:
-
én vagyok, csak nem akarok egyedül spammelni ide :D -
Hajrá! Kik maradnak baglyozni? -
Mire belelendülnénk, jön egy Chelsea, Pool, City, Chelsea sorozat, amit ha 15 bekapott gólon alul megúszunk, akkor béke van.
-

-
-
eLiXir #72464 Örök hálám a gyors válaszért, megnézem őket.
Várom még az ajánlatokat:) -
fuhh voltam velük nagyjából vágom :D védőnek boyata onuoha, csatárnak: kadlec,bakambu,roux ,jackson martinez, medina,gameiro bár nálam pl hooper isten volt :D. középre meg henriquet próbáld elhozni braziliából. vagy kölcsön ramsey vagy shelvey, vagy több pénzed van moussa sissoko vagy m'villa. -
eLiXir #72462 Tudtok ajánlani Celtichez középhátvédet, középső középpályást illetve csatár(oka)t ?
Köszönöm előre is! -
Elnökváltás volt a klubnál, bár pénzt nem hozott az új bácsi. Viszont láttam, hogy Neymar eljönne a Leedsbe, viszont rohadt sokat kérnek érte. Elmagyaráztam az elnök bácsinak, hogy Neymarral sikerülhetne elérni a céljainkat, blablabla, ő meg pozitívan reagált. Tett egy 35 millió eurós ajánlatot érte, amit elfogadtak, Neymar aláírt, és a munkavállalási engedélyre vár. Csúnya lesz ha januártól ő csapatja legelöl, bár remélem nem kap horribilis fizetést. -
kaotikusan teljesítünk. 1-0 a tökutolsó wigan ellen, elmegyünk a blackburnhöz, méretes zakóval térünk haza (0-5), majd verjük az evertont 1-0-ra. nem értem ^^ -
kis különbség XD -
3-0-ra vertük a Wolverhamptont, Saviola, Éderson és Rakitic góljával. Fülöp Marci pedig kiszorította Schmeichelt a kapuból. :D -
nem hívtam be. -
Juan Flores nálad kerettag (kapus)?
Nem fiatal mondjuk, de nekem a végén ő volt a kapusom most a Kamaznál. -
na, természetesen nem ecuadort, hanem venezuelát vertük meg, rosszul emlékeztem :D -
estét! gratula a feljutáshoz Zsolt!
betöltöm mindjárt a Leedset.
Peruval túl vagyunk újabb két világbajnoki selejtezőn, kikaptunk uruguaytól de vertük ecuadort, 4. helyen állnuk a csoportban. -
változó. a Juvéval kb. 3 nap volt egy szezon, de elég sokat játszottam, nem 3 órát sajnos :D
Kicsit magával ragadott a játék.
Ez most azért volt más, mert csak 1 fronton játszottam (jó, volt 2 kupameccs), az össz. 40 mérkőzés, topligában, meg angol 2-ben alsóhangon 50, de akár 60 is.
Szóval ez most tényleg jó gyorsra sikerült. :D -
Gratula! Nálad mennyi idő egy szezon? Ma kezdted :) Nekem kb irl 5-6-nap (persze csak napi 3 óra játékkal)
Atifm--> várjuk az eredményeket, hajrá, később próbálj kissebb csapatot is.
Pzoli00--> Gratula, bár ez a minimum elvárás szvsz -
Megszültük!
Persze majdnem eltoltuk, uccsó meccsen kikaptunk, de szerencsére az FC Krasznodar is. Az első helyezett az befoghatatlan volt. Nagyon jól kezdtünk, utána volt egy 5 vereséges sorozat, azt hittem, vége is. De megtaláltam a jó taktikát, és meglett a feljutás. Kérdés, hogy jövőre tudunk-e kellőképpen erősíteni, mert ez a keret a Premjer-ligába nagyon kevés lesz. -
gratula, és szerintem természetesen jöhetnek a további eredmények is majd. :) -
Atifm #72449 Sziasztok! Már elég régóta figyelem a fórumot, eljött hát az idő hogy megosszam kedvenc csapatommal (Man.Utd.) való menedzseri pályafutásom:
-2011 és 2012: 1 FA és 1 liga kupán kivűl mindent behúztunk
-2012/2013: féltávnál magabiztosan vezetjük a bajnokságot, a védelem hihetetlenül jól teljesít, és a gól lövéssel sincs probléma
-Klub vb-t simán behuztuk, Bl-ben a Fiorentinát kaptuk
tabella
PL meccsek
statok
és itt a keret:Keret
Otamendi remek pótlásnak bizonyult Rio helyére, elsö évben 7m körül is ellehet hozni, sajnos a 2. évben már 45m-t kértek érte
végezetül a szezon eddigi legjobb meccse vsChelsea
e meccs előtt ide oda vertük egymást, de most végre minden összejött
folyt.köv. ha van rá igény
-
játékos ráhatásnál próbáld dicsérgetni, de ez sem mindig használ -
eLiXir #72447 Lehet tenni valamit az ügyben, hogy leigazoljon hozzám egy játékos, ha a szerződés ajánlásánál azt írja, hogy nem kíván tárgyalni velem? -
Jön a bajnoki hajrá. Hát nem lesz egyszerű...
Külön felhívnám a figyelmet a Dinamo Szentpétervár csapatára. :D -
Zenszkij #72445 A szerb ligába a Partizanhoz senkit nem bírok igazolni, nem jönnek..Tippek? -
- második csoportkör BL a Fiorentina ellen:
- az idei szezon, eddig az elvárásoknak megfelelően, de hamarosan jön a Barca:
-
Juliano82 #72443 a perui játokosod Rinaldo másfél évig szolgálta a debrecent nálam...jó kis játékos. -
nem adom fel, folytatom még, csak most szüneteltetem.
Most egyelőre ezen ügyködök:
Fel kéne jutni... :)
De a hülye szabályok: egyszerre csak 3 légiós lehet a pályán. Csere meg nem 3 van egy meccsen, hanem 4.
NB1-ből sem jönnek el az emberek, de azért nem rossz, nekem tetszik. Mondjuk nemtom miért velük kezdtem. XD -
Nekem simán engedte... Nem tudom mi lehet a probléma nálad.
-
geo91 #72440 *fenébe -
geo91 #72439 na de hogy a fenében tudsz új játékot kezdeni, ha nincs egy ország sem kiválasztva? nekem nem engedi... -
1-0-ra vertük a Newcastlet Saviola góljával, valamint Éderson "jóvoltából" kihagytunk egy büntetőt.
Az Ipswich ellen pedig 1-1 utáni tizenegyesekkel estünk ki a Ligakupából, nem várt blama.
Átálltam egyébként egy 4-3-2-1-es taktikára, 3 középső középpályással (egyelőre mindhárom védekezőn, aztán ha Rakitic felépül, ő support mentalitást kap), két wingerrel és egy poacherrel. -
Semmi extrát nem tettem be, patch van fent csak. :)
Huni92: no probléma, én is csak a tavalyi VB óta ismerem valamelyest, s ott is kedveltem meg a csapatot. :) -
geo91 #72436 honnan van a ligaaktiváló? :)