104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    jaj, ne pörögjetek már ezen a témán :D nem vagyok én ilyen sértődős, bedurcizós ember, és nem is veszem kötekedésnek azt, ami nem az :)
  • Zsolti9014
    azt egyébként nem tolakodásból írtam, csak tényleg összevetésképpen kíváncsi vagyok.
    meg aztán az eddigi eredményeid alapján szerintem jobb leszel mint én...
  • geo91
    kiket igazoltál?
  • geo91
    ahogy nézem anglia most nagyon menő, szinte mindenki ott nyomja :D
  • geo91
    tehát kezdesz egyet a leeds-el az elejéről? :)
  • Huni92
    Well, challenge accepted :)
  • bence27
    köszi!
  • karajjj
    azt a bajnokságot töltsd be mellé, ahol még játszani szeretnél, facepack meg volt itt linkelve egy vagonnal, olvass vissza pár oldalt
  • Pettersson
    Hosszas keresgélés után én is megtaláltam a számomra talán jelenleg legszimpatikusabb csapatot, ez nem más, mint:

;)
  • bence27
    2 kérdés:
    Angol 2.osztályhoz milyen bajnokságokat töltsek be?
    Illetve van olyan FACEPACK amit egybe le lehet tölteni?
  • Zsolti9014
    ráadásul irl is elég jól szerepelt az utánpótlásban, ha jól tévedek.
  • karajjj
  • Zsolti9014
    hát nah, ha fizetni kellett volna érte, nem veszem meg, ingyen meg nemvót jobb ;)
    de amúgy nem is teljesít vmi parádésan, az igaz.
  • Pethy23
    Én is kezdtem egyet a Sheffield W.-el. Nem volt egyszerű kezdésem. 2 vereség 1 döntetlen. Most kb bajnokság negyedénél 7 vagyok. 7 pontra van az első. Év végén majd jön screen.
  • geo91
    vertük már meg őket, de nem ilyen simán :D
  • geo91
    valóban jól néznek ki az értékei, remélhetőleg megfelelő ütemben fejlődik majd és pár év múlva lesz esélye az első csapatba kerülni. ha nem, legfeljebb eladom. de addig is eltölt majd pár évet valamelyik fiókcsapatomnál.

ő talán még nagyobb tehetség. a nagycsapatban is bemutatkozott már, meggyőzően teljesített, jövőre szerintem jó párost fognak alkotni jones-sal. sambát és juhászot el fogom adni, fiatalítást tervezek.
  • Roland10
    kurva jóó playeer 16 évesen.. :)
  • geo91
    építgetem a jövőt
  • geo91
    előbbit nem ismerem, de utóbbi nagyon fasza! évekig jól szolgált nálam. :)
  • zyndar
  • szabocsaba1983
    Végül Ciro Immobile jött csatárnak, és Lansbury kölcsönbe.
  • karajjj
    Geremit sosem értettem, hogy hogy került focicsapat közelébe :D
  • szabocsaba1983
    Grrrrrrr
    Alberto Bueno sem akar velem tárgyalni. Tudtok ajánlani jó csatárt aki alá is írna ide?
  • Zsolti9014
    egyelőre a feljutásnak is örülnék :)
    de mire az sikerül, Huni BL-t nyer. :P

egyébként tök jó ingyenembereket szereztem, majd holnap a keretről is teszek képet, de pl.:
    Roy Carroll, Edu, Geremi, Aliadiére, meg egy norvég csatár még, akinek nem is jut eszembe a neve, de elég jó :D
  • szabocsaba1983
    Ugyanezt akartam kérdezni, de nem akarok vitát generálni. :)
    Nekem a chelsea a kedvenc csapatom irl, de néha elmegy a kedvem a managertől, bár mostmár velük se olyan könnyű a mu, és a city miatt.
    Egyébként nem mindíg olyan könnyű nagycsapattal lenni (ez alól azért a barca és a real, kivétel, a magas reputáció miatt), horribilis áron adnak el neki pléját, aki horiribilis fizetést kér. Bár azért bl-nyerni könnyebb mint a leeds-el. XD
  • Zsolti9014
    az nagyon szép!

mondjuk kíváncsi lennék összehasonlításképp, hogy mit tudnál produkálni az alap Leeds-szel, kezdéstől. :)

Most velük szenvedek, első év novemberében 13. helyen állunk, de nem sok a különbség a 6.-tól sem. Nem vagyunk túl jók, és sok a súlyos sérülés.

Mire megtaláltam a megfelelőnek tűnő taktikát, Aliadiére csúcsformája közepén megsérült 7 hétre, a másik csatárom meg kicsivel később 7-8 hónapra!!

De becsülettel küzdünk, holnap próbálok képet is rakni, de már most nincs erőm hozzá.
  • pzoli00
    - ez is egy ritka pillanat és most nem kifejezetten a nyertes személyére gondolok

• kraawz
    hétvégére megjavítják a laptopom, visszatérek én is :)
  • KoniZTE
    Na végül megnyertem mindent ( bundesliga,kupa,bl )...Elég érdekes mivel szezon elején annyi pénzem volt, hogy kölcsön vegyem Gio dos Santost, Micah Richardsot és Caros Velat, na meg megvettem Benzemát... De hát ennyire jók voltunk. Meg is untam az fmet egy időre, nektek azért jó játékot !! Ja és Hazard mindkét évben 7.80as fölötti átlagot produkált... Durva játékosok még Schürrle,Adler és Kiessling. Sziasztok!
  • geo91
    jól le is basztam a srácokat a meccs után, meg is lett az eredménye, a pool-t és a chelsea-t is, habár csak 1-0-ra, de vertük. aztán pedig beindult az igazi gőzhenger, legázoltuk a watford-ot (4-0) és a blackpool-t (6-0) is. utóbbi két meccsen medina egymaga 7 gólt lőtt. így aztán magabiztosan vezeti a góllövőlistát, a csapat pedig a bajnoki tabellát, 14 forduló után veretlenül. egyetlen döntetlent játszottunk, a középmezőny végén kullogó newcastle ellen hullajtottunk el két fránya pontot.
  • Sippie
    zsír, köszi :)
  • Mario Santana
    nem
  • inter94
    szép estét ! :D
    na ha már mindenki kezd vmi uj csapattal akk én is bejelentem az enyémet ! :D
  • Sippie
    ha poszt képzettséget adok ki edzésnél, akkor az csak úgy fog fejlődni ha játszatom is azon a poszton?
  • pzoli00
    - 3 kapufa?
  • szabocsaba1983
    Hmmmmm, egy rivális :)
    Hajrá!
  • Fabio Capello
    R-R-R-RAMPAGE!

Közben alakul a sztárcsapat is :D

• geo91
    legszebb az egészben a 3 kapufa na és ami a statokon nem látszik, hogy két gólunkat nem adták meg...
  • geo91
    az ilyen rendesen fel tudja baszni az agyam...
  • bence27
    Na itthon is nyerni tudtam a Feyenoord ellen. Elején kezdtem egy 1-4-1-2-1-1 felállással. Átjönni nem tudtak a védelmen nagyon. Egy szabadrugás után amit Horváth András küldött brutálisan kapura kipattant és Zé Rui érkezett tolt egyet a labdán és góól!:) Vár az EL :)) Amire büszke vagyok hog sok a Magyar játékosom :D