104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• eLiXir
    Retain Possession
    Get Ball forward
    Get stuck in
    Look for Overlap
    Advanced Playmaker

Ezeknek mi a magyar megfelelőjük?
  • spiczi91
    Boghossian FTW!
  • Zsolti9014
    köszi, közben pont el is kezdtem őt figyeltetni, mert láttam, hogy itt volt akinek már bevált. :)
  • geo91
    brian easton
  • Zsolti9014
    köszi!

Más: tudna valaki olcsó és jó balbekket ajánlani?

Kb. 4 argentint már kinéztem, de egyik sem kapott munkavállalásit, plusz a Sundrland tarcsiból nem hajlandó jönni Richardson...
  • szabocsaba1983
    Szerintem ez teljesen rendben van, én kiegyeznék a CP-al, ha egyáltalán feljutnánk :)
    Grat!
  • Zsolti9014
    Ez lett a vége:

Az egészben csak annyi pozitívumot láttam, hogy nem estünk ki... :P
  • Zsolti9014
    Na, akkor megint itt vagyok:

Az átigazolások nem sikerültek túl jól, sok olyan játékosom lett, akik nem váltak be, így akármi is lesz, jövőre új csapatot kell építeni nagyjából. Sok pénz ment el, de a legtöbb emberke ingyen jött. Persze ha tudom, hogy kiket fognak felajánlani, akkor kivárásra játszottam volna, így azonban lemaradtam Pavlyucsenkóról, meg még pár nagy névről.

A kölcsönvett Altidore fél évig nem lőtt gólt, aztán pedig meggondolta magát:

Most így állunk:

Célkitűzés a bennmaradás volt, az éppen sikerülhet még, de én azért komolyabb eredményt vártam. Jövőre kell erősíteni rendesen, meg elzavarni a felesleget.
  • zorrobomber
    annak nincs köze hozzá, jelentkezz
  • eLiXir
    Brazília menedzsert keres a mentésemben, ha jelentkezek rá, az lelombozza a hangulatot a csapatban? Hallottam valami olyasmit, hogy ha más meló után érdeklődöm azt nem veszik jó néven, de elvileg csapatot meg válogatottat lehet egyszerre vezetni.
  • geo91
  • szabocsaba1983
    Ez így igaz
  • bakkerman
    na kezdek már énis angliában,a charltonra esett a választásom,akik 2005-2006-ban még a PL-ben játszottak,ma viszont csak a league 1-ben gurigáznak.
  • bence27
    akarat erő van...de azért ez egy kicsit durva hogy védőm nem maradt...:) csatár cseréket kell behoznom..:s
  • Huni92
    hol az akaraterő? :)
    szeretem, hogy mindig a játék a köcsög, az van elbaszva, és még véletlenül sem az edzéstervvel lehet gond, a túl kevés felkészülési meccsel, etc. etc :D
  • bence27
    Spanyol bajnokságot vagy elcseszték vagy én nemtudom... de annyi a sérült :| abba is hagytam...egy meccse 3sérülés 3sárga...előtte 1sérülés 1piros :S
  • bence27
    ááá..ez nem igaz..mért van ennyi sérült meg kiállítás?:O
  • zyndar
    Bírom a hozzáállásodat Itsuki
  • Solt
    Elég, ha egy "l" betűvel halsz meg... :)))
  • szabocsaba1983
    Szép!
    Bár halljak meg, én nem értem, mi ebben az élvezet. De lehet, csak Én nem értem.
    Azért mindenféleképpen Grat!
  • bence27
    az szép:D
  • Itsuki
    Kimetszettek szeretett klubom éléről ugye,és a Szentlőrinc nb3as csapatánál kaptam állást. Még azévbe 8. lett a csapat,de utolsó 6 meccset irányitottam csak. Nagytakaritást végeztem,igazoltam 10-12 játékost,köztük a volt ajkai Rácz Ferencet de őt csak pár forduló óta. Ő lesz a gólkirály ha így marad minden,a Ceglédi vereség és az első fordulós döntetlen óta pontot se veszitettünk,haladunk az nb2 felé:d
  • pzoli00
    - ez a Milan elleni meccs nagyon nagy grat!
  • spiczi91
    Problem AC?

Iszonyatosan jól haladok a Salzburggal, az átigazolási szezon is egész jól alakult, a csapat elég erőssé állt össze. A felkészülési szezonban egy váratlan vereség után leb***tam a csapatot és azóta megtáltosodtunk. Holnap majd lökök képeket, eddig nagyon jól alakulnak a dolgok, remélem nem fordul meg a koczka.
  • zyndar
    Köszcsi, mukodik. A sortis verzióban eggyel kevesebb mappa volt.
  • bence27
    nem esett ki...csak nem találtam
  • pzoli00
    - sztem nem esett ki
  • bence27
    Bocs elnéztem
  • bence27
    Málaga mikor esett ki?
  • pzoli00
    - btw véget ért a harmadik szezonom is a Real-al:

- hamarosan dobok pár képet az új igazolásokról
  • pzoli00
    - hullanak a rekordok

• Huni92
    nem volt.
    szedd le innen mondjuk
    ne indítsd el az FM-et, amíg nem csomagoltad ki és nem másoltad be a helyére, hátha úgy menni fog.
  • bence27
    Málaga csapatával kezdtem :D ZTE mellett őket irányítóm. Hát egész durva csapatot összehoztam. Képek majd jönnek Félévkor. De egy játékost meg kell emlitenem...nem más mint GRAFITE nagyon durva a srác.
  • zyndar
    Valaki, aki a OnePiece skint használja (pl. Huni): nem volt gond a telepítésnél? Feltettem, de nem látja a játék.
  • DONGUBA
    jatszal fradival nem eredeti jatekosokkal meg fogsz lepodni miket general a jatek:DDDDDDD
    Barcaba generalt egy magyart 22 miiiliot er
  • eLiXir
    mondom szórakozásképp kezdtem, gyorsan végigpörgetni 1-2 szezont ikszdé..
  • szabocsaba1983
    Kezdj más csapattal XD
  • eLiXir
    Kezdtem egyet a manchesterrel, szórakozásképp. Pár játékosnál nem tudok mit kezdeni a morállal, pedig minden felkészülési meccset megnyertünk eddig. Megoldás?
  • Haynau89
    FC mezökövesd xD
  • bence27
    Ennek örömére kezdek is egy új karrirt:) Tippek??:)