104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
eLiXir #72796 Retain Possession
Get Ball forward
Get stuck in
Look for Overlap
Advanced Playmaker
Ezeknek mi a magyar megfelelőjük? -
spiczi91 #72795 Boghossian FTW! -
köszi, közben pont el is kezdtem őt figyeltetni, mert láttam, hogy itt volt akinek már bevált. :)
-
geo91 #72793 brian easton -
köszi!
Más: tudna valaki olcsó és jó balbekket ajánlani?
Kb. 4 argentint már kinéztem, de egyik sem kapott munkavállalásit, plusz a Sundrland tarcsiból nem hajlandó jönni Richardson... -
Szerintem ez teljesen rendben van, én kiegyeznék a CP-al, ha egyáltalán feljutnánk :)
Grat! -
Ez lett a vége:
Az egészben csak annyi pozitívumot láttam, hogy nem estünk ki... :P -
Na, akkor megint itt vagyok:
Az átigazolások nem sikerültek túl jól, sok olyan játékosom lett, akik nem váltak be, így akármi is lesz, jövőre új csapatot kell építeni nagyjából. Sok pénz ment el, de a legtöbb emberke ingyen jött. Persze ha tudom, hogy kiket fognak felajánlani, akkor kivárásra játszottam volna, így azonban lemaradtam Pavlyucsenkóról, meg még pár nagy névről.
A kölcsönvett Altidore fél évig nem lőtt gólt, aztán pedig meggondolta magát:
Most így állunk:
Célkitűzés a bennmaradás volt, az éppen sikerülhet még, de én azért komolyabb eredményt vártam. Jövőre kell erősíteni rendesen, meg elzavarni a felesleget. -
annak nincs köze hozzá, jelentkezz -
eLiXir #72787 Brazília menedzsert keres a mentésemben, ha jelentkezek rá, az lelombozza a hangulatot a csapatban? Hallottam valami olyasmit, hogy ha más meló után érdeklődöm azt nem veszik jó néven, de elvileg csapatot meg válogatottat lehet egyszerre vezetni. -
geo91 #72786
-
Ez így igaz
-
na kezdek már énis angliában,a charltonra esett a választásom,akik 2005-2006-ban még a PL-ben játszottak,ma viszont csak a league 1-ben gurigáznak. -
bence27 #72783 akarat erő van...de azért ez egy kicsit durva hogy védőm nem maradt...:) csatár cseréket kell behoznom..:s -
hol az akaraterő? :)
szeretem, hogy mindig a játék a köcsög, az van elbaszva, és még véletlenül sem az edzéstervvel lehet gond, a túl kevés felkészülési meccsel, etc. etc :D -
bence27 #72781 Spanyol bajnokságot vagy elcseszték vagy én nemtudom... de annyi a sérült :| abba is hagytam...egy meccse 3sérülés 3sárga...előtte 1sérülés 1piros :S -
bence27 #72780 ááá..ez nem igaz..mért van ennyi sérült meg kiállítás?:O -
Bírom a hozzáállásodat Itsuki
-
Solt #72778 Elég, ha egy "l" betűvel halsz meg... :))) -
Szép!
Bár halljak meg, én nem értem, mi ebben az élvezet. De lehet, csak Én nem értem.
Azért mindenféleképpen Grat! -
bence27 #72776 az szép:D -
Itsuki #72775 Kimetszettek szeretett klubom éléről ugye,és a Szentlőrinc nb3as csapatánál kaptam állást. Még azévbe 8. lett a csapat,de utolsó 6 meccset irányitottam csak. Nagytakaritást végeztem,igazoltam 10-12 játékost,köztük a volt ajkai Rácz Ferencet de őt csak pár forduló óta. Ő lesz a gólkirály ha így marad minden,a Ceglédi vereség és az első fordulós döntetlen óta pontot se veszitettünk,haladunk az nb2 felé:d -
- ez a Milan elleni meccs nagyon nagy
grat!
-
spiczi91 #72773 Problem AC?
Iszonyatosan jól haladok a Salzburggal, az átigazolási szezon is egész jól alakult, a csapat elég erőssé állt össze. A felkészülési szezonban egy váratlan vereség után leb***tam a csapatot és azóta megtáltosodtunk. Holnap majd lökök képeket, eddig nagyon jól alakulnak a dolgok, remélem nem fordul meg a koczka. -
Köszcsi, mukodik. A sortis verzióban eggyel kevesebb mappa volt. -
bence27 #72771 nem esett ki...csak nem találtam -
- sztem nem esett ki
-
bence27 #72769 Bocs elnéztem -
bence27 #72768 Málaga mikor esett ki? -
- btw véget ért a harmadik szezonom is a Real-al:
- hamarosan dobok pár képet az új igazolásokról -
- hullanak a rekordok 
-
nem volt.
szedd le innen mondjuk
ne indítsd el az FM-et, amíg nem csomagoltad ki és nem másoltad be a helyére, hátha úgy menni fog. -
bence27 #72764 Málaga csapatával kezdtem :D ZTE mellett őket irányítóm. Hát egész durva csapatot összehoztam. Képek majd jönnek Félévkor. De egy játékost meg kell emlitenem...nem más mint GRAFITE nagyon durva a srác. -
Valaki, aki a OnePiece skint használja (pl. Huni): nem volt gond a telepítésnél? Feltettem, de nem látja a játék. -
jatszal fradival nem eredeti jatekosokkal meg fogsz lepodni miket general a jatek:DDDDDDD
Barcaba generalt egy magyart 22 miiiliot er -
eLiXir #72761 mondom szórakozásképp kezdtem, gyorsan végigpörgetni 1-2 szezont ikszdé.. -
Kezdj más csapattal XD -
eLiXir #72759 Kezdtem egyet a manchesterrel, szórakozásképp. Pár játékosnál nem tudok mit kezdeni a morállal, pedig minden felkészülési meccset megnyertünk eddig. Megoldás? -
Haynau89 #72758 FC mezökövesd xD -
bence27 #72757 Ennek örömére kezdek is egy új karrirt:) Tippek??:)