104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    szerintem a patch nem tette bele, hanem letöltötted :D
  • Pethy23
    Egyébként a retro skin mikor került bele a játékba? 11.3-as patchel? Szerintem marha jó, szvsz a legjobb:)
  • Huni92
    egy ilyen helyezéssel jövőre én kiegyeznék, ha feljutunk :)

töltöm is.
  • Zsolti9014
    A bajnoki hajrának így indulunk neki:

A bennmaradás meglesz, a vezetőség azt akarta. Viszont én magamban top10-et tűztem ki, az nem lesz meg. Volt egy nagyon rossz időszakunk, nagyok ellen nem ment, plusz kicsik ellen is becsúszott 1-1 ronda zakó.

Mondjuk ha Kranjcar, Rosina, meg Yobo nem estek volna ki egyaránt 4-4 hónapra, akkor szerintem előrébb lennénk.

Egyelőre a köv. szezonra megszereztük Sulejmanit az Ajaxból ingyen.
  • zyndar
    Undorító kategória, ezúttal fordított előjellel...
  • Pethy23
  • Pethy23
    Nem volt olyan jó szezonja de elég nagy tehetség. Pre-season-ben még kitapasztalom középen mit tud jól játszani, eddig MC-support volt.

[imgw=http://noob.hu/2011/07/11/2011-07-11_00009.jpg]
  • Huni92
    az [img] link [/ img] makróval teszed be?

pethy: szép az :) schneiderlin milyen volt?
  • geo91
    odabaszós pléja lesz belőle!
  • szabocsaba1983
    Erősícccsed meg a védelemed
    [télleg, nekem miért nem műkszik a directlink a noob-ról?]
  • szabocsaba1983
    Tavaly igazoltam ezt a "nem túl" tehetséges srácot:

• Huni92
    Waterpolo manager 2011
  • szabocsaba1983
    Szép
    Hasonló csónakban evezünk...várom a fejleményeket odaföntről
  • Pethy23
    Jah igen Zlatkov 2 fejes góljával fordítottuk meg a rájátszás fináléját:) Sajna védekezésben néha bénázik, ezért mindenképpen kell védőt is hoznom.
  • Pethy23
    Pár napja kezdtem egyet a Southamptonnal.
    Nagynehezen meglett a feljutás.
    Keret
    Taktika hagyományos angolos 4-4-2
    Tabella

Playoff

Igazolások

Legjobb vétel

Legrosszabb akiért természetesen a legtöbbet adtam...

Házi gólkirály

Nagy változások kellenek, hogy bent maradjak igaz hogy hoztam Edu-t és van der Meyde-t (1 félidőt bír olyan jó a kondija:)), nagyon gyengén játszottak 1-1 jó meccsük ha volt.
  • Huni92
    nem volt szoros :D
  • Itsuki
    Mit kell tennem ahhoz hogy a játékosaim kaput is eltalálják?
  • szabocsaba1983
    Nagyon nehéz lesz megerősíteni a csapatot. Pénz lenne, de nem ír alá senki (pl. Mancienne jöhetett volna, ha tárgyalt volna), vagy:
  • Zsolti9014
    gratula, ez nagyon szép.

izzítom a Leedset, tegnap Pompey-verés közben ment el az áram, most meg biztos kikapunk. :)
  • szabocsaba1983
    Derbi:

Végeredmény:

keret:

Az igazolásaim, azthiszem mondhatjuk, h bejöttek. Az újak közül 5-en is a legjobb 10-ben.

Ciro:

slusszpoén:

köszi, de nem :)
  • inter94
    igen mivel én blackburnel vagyok :) junior hoilett is nagyon jó,fél európa vinné...
    phil jones is nagy skill !
  • zyndar
    Féltáv. Nagyon nehéz...
  • Huni92
    és, what happened? :)
  • szabocsaba1983
    Nos Urak!

Rég volt ilyen izgalmas hajrám egy bajnokságban: az utolsó forduló következik, Crystal Palace-Wigan. A tét nem csak az első hely, itt még a sima feljutásról is le lehet maradni. (a lehetőségek száma végtelen, ezért nem írom le)

• szabocsaba1983
    Ez a Martin Olsson durva egy pléja. Blackburn-ben 7.42-vel fussa a szezont, és ő lesz az év angol játékosa. Volt már valakinél?
  • geo91
    egy merész 4-1-2-1-2-t próbálgatok
  • pzoli00
    - nem rossz , milyen taktikával nyomatod?
  • geo91
    kezdtem egyet a dynamo drezdával, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.

http://noob.hu/2011/07/10/atig.PNG
    http://noob.hu/2011/07/10/meccsek.PNG
    http://noob.hu/2011/07/10/tabella.PNG

bizony gólínség van, a csatárjaim basznak gólt lőni, szerencsére a többi mezőnyjátékos a csapatban magára vállalja eme nemes szerepet, de így sem lövünk túl sok gólt, még az ellenfél játékosainak is hozzá kellett tenni, eddig háromszor... :D szóval az eddig veretlenség ellenére is van még mit csiszolni ezen az új taktikámon.
  • dzsoco

ennyire tudtam megoldani 20kilobájtba egyszerűen képtelenség tömöríteni úgy hogy látszódjon is valami, nagyítsatok bele....

Azt írja nincsenek cserejátékosaid 12 lehet, kijelöltél 12 cserét akik nem férnek bele a meccskeretbe. Ha ezt leigenezem akkor utánna megvagyok lő ve és semmit nem tudok csinálni hogy a meccs elkezdődjön csak újraindítani az egész bajnokságot vagy visszatölteni egy mentést....
  • BBeno2
    Paloschi csak kicsit vadállat.
  • BBeno2
    Paloschi csak kicsit vadállat.

• inter94
    Lukaku da pro :D
  • Zenszkij
  • Huni92
    elmebeteg meccs
  • Huni92
    nem értem, mivel van gondod, csinálj képet róla.
  • dzsoco
    Hát ez már nekem is megfordult a fejemben de volt olyan hogy írta hogy 12 játékost nevezzek cserének bejelöltem a tizenkettőt erre azt írta hogy nem férnek bele. Az a baj hogy utólag már nem tudok változtatni a nevezett játékosokon ha előáll ez a "hiba" vagy legalábbis nem jöttem rá hogy hogyan lehetne mert a nevük mellett már nincs ott a választási lehetőség hogy csere vagy adott poszt. Vissza meg nem tudok már lépni.
  • Huni92
    nem jelölsz ki kezdő tizenegyet, esetleg a felállított kezdő nem felel meg bizonyos kritériumoknak.
  • dzsoco
    Sziasztok

Tegnap játszottam elöszőr a FM2011-el és olyan helyzetbe kerülök rendszeresen hogy a csapat bejelentésnél se előre se vissza nem tudok csinálni semmit, nem lép tovább de nem is tudok változtani semmin, kezdhetek elölről mindent vagy egyszerűen nem értem hogy miért nem lép tovább(nem mindig de fogalmam sincs mi mást csinálok akkor amikor nem lép tovább) fogalmam sincs mit kéne máshogy csinálnom hogy elkezdje a meccset.
    Tipp hogy mi lehet a gond?
  • inter94
    köszi igazán nagy lelku vagy :D
  • Huni92
    így van :) nyeremény is van ezúttal: ha lesz pénzed, megihatsz egy sört :D