104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #72956 medina 

-
Igazolások prömijer liíígre:
Romario-t vitte volna a MU, 3.4m fontért, amit az elnökünk el is fogadott. Erre nem kapott munkavállalásit, így marad
egy "picit" csíkócsapat vagyunk, átlagéletkor 22 év :) -
-
Itsuki #72953 jó reggelt,gratu mindenkinek. :)
27.forduló után így néz ki az nb2 nyugati csoportja:) -
- 24 meccs óta tartó veretlenségi sorozat a kupában, jelenleg 2014 februárt írunk a játékban, a köv. ellenfél a Villareal lesz és a tét a kupadöntőbe kerülés
-
a ligakupa nekem is nagy csalódás volt, de ez van. viszont nem hinném, hogy túltesszük magunkat a tottenhamen, pedig anyaegyesületi szeretetből átengedhetnék nekünk a döntőbejutás jogát :D -
én a kupában gyakorlatilag szánalmas voltam eddig mind3 szezonban. :)
Szóval grat neked. -
Negyeddöntő a Blackpool ellen.
Elődöntőben Tottenham - Leeds, Arsenal - Everton. -
A Ligakupát a Nottingham nyerte, miután a döntőben 90 percnyi emberelőny élvezve 2-0-ra verte a Manchester Unitedet. :D
Már csak mi kellene bejussunk az FA Kupa döntőjébe, és akkor két másodosztályú csapat indulhatna az EL-ben :) -
és ez is lett a bajnokság végeredménye.
mondjuk első PL-es évben nekem is jobban tetszett volna ez, de most a 2.-ban kicsit jobb is lehetett volna. vannak viszont új igazolásaim, majd képet rakok.
nagy vonalakban Dellafiore, Juhász, C. Benítez, Downing, Muntari, Gago, Sulejmani. Ebből mondjuk a fele ingyen, azért nem tudtam megállni. :D -
Nekem a kedvencem amikor 80'-ig ellövöm az összes cserém, erre biztos hogy két emberem lesérül... -
Kezd tele lenni a hócipőm Dániával 
-
FA Kupa, legjobb 16, vs Birmingham
Az előző körben a Millwallt 0-0-s első meccs után 2-1-re vertük az újrajátszáson.
Jóccakát o/ -
1000 néző a Skive elleni derbin, nem az enyémet zárták be! :D -
Nem írt csapatot és szerintem ez nem az enyém, mert nem az én címerem van a hír mellett. Mindjárt kiderül :D -
biztonsági okokból, nehogy a meccs alatt beomoljon az egész csehó :D -
Itsuki #72940 De ezek a bezárások miért vannak v mi?:D mentem magyar kapitányként azt hát szinte csak ilyen hírek voltak -
azigen :D tehát bezárták a kócerájt gyakorlatilag :D -
Ahha...
-
Itsuki #72937 Ajkával kezdtem,fele annyi pénzt se adtak mint ezek,sőt.. még nb3ba is 2szer annyi volt a büdzsé mint ajkán:D -
Teljesen rendben van :D Mellesleg többet keres, mint amennyi max. fizut én adhatok. -
Itsuki #72935 4.legjobb csatárom asszisztens szerint:D -
mutass egy képet a csávóról :) -
0-0 a Boro ellen, de a 6. perctől kezdve 10 emberrel játszottunk, mert Fofana megunta a meccset és inkább leküldette magát a pályáról. -
Itsuki #72932 Olvastam róluk,nemrég jutottak fel a 2.osztályba ha jól emlékszem:D:D
hát én se tudom mi történt,azért 1.fordulóba deac 5-0 hévíz 4-0 majd a pápán utolsó percbe hozott pont után gondoltam hogy lehet itt sansz,mert nagyon sok a tartalékcsapat azokat meg elég könnyű elverni... de hogy nb3ból ilyen ütöképes csapatot hoztam ki. Föleg Rácz feri:D -
de legalább van alapja :DD -
Na jó, ez már durva 
-
Megint kaotikusak vagyunk, hazai pályán kikapunk a Leicestertől, Pedro Lopez pedig újabb 1 hónapra borult ki. Nehéz lesz megtartani az osztályozós helyet úgy érzem. -
A szokásos 3 hónapos téli szünet van itt északon. Lehet, hogy ők még nem pörögtek fel. De legalább új nézőcsúcs nálunk
-
bebugzott az efemed? -
Az ország 2. legjobb csapata ellen 
-
Itsuki, mi történt!?
Csak így tovább.
-
Hátőőő 
-
Itsuki #72923 nb3as csapatom az nb2be vitézkedik... egyedül Prince Rajcomart hoztam a csapatba aki kezdő is. na meg van 1 moldáv válogatottam de 3 is volt nb3ban...:D -
Nem igaz basszameg. Január végén leigazolom Felice Evacuot, mert Cruz úgy látom, kiégett, és kell egy torony nekem a csatársorba. Első meccs a Milwall ellen, FA Kupa, megsérül, 7 hét off. ,,!,, -
Steam-en ezért kaptál volna achievementet:P -
fúúúj, takarodjáááá.
Mindhárom csere betalált, vertük a Millwallt.
Az utolsó gól egy elrontott hazaadás után született ^^ -
Már zavar hogy hogy került bele:D Google semmit nem dob ki retro skinről, érdekes. De minden bizonnyal steam hozomány, mert w*rez-ban nem volt. -
az elképzelhető, valóban.
27 forduló elteltével így áll a bajnokság. -
De author-nak Sports Interactive -ot írja. Dokumentumok között nincs. Lehet Steam-eseknek jár:D