104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
bence27 #73239 mindkettő eléggé foglalja szóvak kilövöm majd mindkettőt :) -
karajjj #73238 feladatkezelőben a folyamatok?
nézd meg, hogy foglalja legjobban a memóriát -
bence27 #73237 net,msn. -
karajjj #73236 kérdés, hogy mi fut a háttérben -
bence27 #73235 Nem tudjátok az miért van hogy egyszer úgy gondolja a játék hogy most lassú lesz és akad, egyszer meg úgy hogy gyors lesz?! -
karajjj #73234 na ez jó kérdés, nem hiszem, hogy foglalkoznának vele még ennyire, mindig az aktuálishoz szokott lenni frissítés, de azért nézz szét a sorti fórumán, hátha találsz valamit -
nekem a 2008-as nagyon nem jött be -
fla #73232 Sziasztok!
FM2008-hoz létezik "naprakész" adatbázisfrissítés?
Hol találhatok ilyet?
(ugye a 2008-t titulálják a legjobb kiadásnak?)
Köszönöm -
Gondoltam megvárom még a vb-selejtezők sorsolását. Hát, ezt a sorozatot még le kell nyomjam, mert szerintem van reális esély a második helyre. A Leeds addig még pihen.
-
na, visszavágó 2-1 oda, nem jutottunk ki... :\ -
karajjj #73229 nem bonyolult, csak sokáig tart és ki kell várni amíg a gép felteszi -
Nem lesz könnyű a visszavágó úgy érzem:
-
ja, hollandok ellen hiányzott Vadócz, Gera, Juhász is :) -
nem hagyom abba, mert megijesztettél, félek a szívlapáttól. :)
viszont egy rövid időre kipróbálom/tam a magyar válogatottat, tegnap a selejtezők végéig jutottam:
Természetesen idegenben kikaptunk (0-1), a svédektől meg oda-vissza (2-4; 2-5). Az utolsó két fordulóban meg bemákoltuk, mert előbb mi ikszeltünk Moldovával, a finnek viszont lecsapták a svédeket, utána megvertük a finneket (ha kikaptunk volna, 4. hely), a svédek meg ugyebár Hollandiába mentek, és a hollandok behúzták a meccset.
Pótselejtező Oroszország ellen lesz. -
semmi szerepe nincs, ezért érdemes a legalacsonyabb összeget kérni, ami lehetséges. -
Sziasztok!
A fizetésem nagysága valamiben szerepet játszik, vagy csak szemléltetni akarják h nagyjából milyen edző vagyok? -
vargadani95 #73223 1. El Classicom a Barcelónával.
A vidit légyszi töröljétek.A múgy hogy lehet vidit felrakni a youtubra? -
karajjj #73221 mi lenne, ha magadnak keresnél olyan embereket, akik neked megfelelnek? -
vargadani95 #73220 Azt szeretném megkérdezni hogy jönne-e valaki egy online meccset az FC Barcelona ellen?
Legrottigle bevált de nagyon.Valaki tud még jó embereket? Csatárt és akpust kivéve?
-
csókolom!
gratulálok a nanteshoz, a galatához, a blekkbörnhöz, és ha netán valamelyik kis(ebb) csapatot kihagytam volna, annak is :)
ja, zsolti meg ne hagyja abba a leedset, mert jövök ám a szílapáttal, és tarkón vágom :)
0-3-ról 3-3 a blekkbörn ellen, fa kupa meccs volt, és újrajátszás lesz, fuckyeah. -
karajjj #73218 most szólok, hogy ez nem msn, vagy chat, hanem fórum...
mostantól kezdve minden 2-3 szavas értelmetlen hozzászólást törlök, nem leszünk ets színvonalon -
Janika17 #73217 Köszi kiszurta a szemem:Dezt kerestem már egy honapja:D -
karajjj #73216 jobbfelső sarok
-
Janika17 #73215 Helló az fm 11ben konkrét játékost lehet keresni vagyis hogy a nevét be írom?Ha igen azt hol lehet? -
eLiXir #73214 ma már harmadjára :S pedig ujraraktam magyaritas nelkul -
eLiXir #73213 crash dumpokat okozhatja a magyarítás? -
vargadani95 #73212 Köszi. -
F6-->játékos keresés-->szűrő beállítása-->szerződés státusz-->lejárt-->ok -
vargadani95 #73210 Azt szeretném megkérdezni hogy honnan látom az ingyen igazolhatókat? -
karajjj #73209 legbuktatok baszod :D -
bocsika,4-3-3 :DDD -
4-4-3 kicsit soklesz:O demár tudom miért nyer a barca:O egyel többen vannak minden meccsen:O:D
am grat mindenki:) -
- hol van már a régi Barca 4-4-3, mostanában 4-5-1 felállásban csapatják és nem is rosszul (El Clasico :), Chelsea ellen, Sevilla ellen), csupán 1 pontra mennek előttünk a bajnokságban, szoros lesz a végjáték
-
aztakurva,Messi,Vargas,Rossi,Lavezzi,Quagliarella,Pedro,Huntelaar,Cazorla,micsoda támadók,bár az igazi Barca 4-4-3-ba Vargas,Quagliarella abszolút nem illik bele -
- hát a fiatalok nem sok vizet zavarnak, Barca (2014) -
barcakeret -
Ez kész...én ezt most fogom felfüggeszteni.
6 meccs 1gy/3d/2v 9-14 gólkülönbség, most épp a WHU-val lett 3-3, de persze 2-0-ról...
Akármit próbálok, akármilyen védőket veszek, akár összeszoknak, akár nem... -
látom 2014-ben jársz már,tudnál dobni egy képet a barca keretéről? kiváncsi vagyok hány fiatalt épített be a gép,sajnos az AI nem törekszik a fiatalok játszatására,pedig én ahányszor barcaval kezdek elsődeleges "igazolásaim" mindig az atleticből jönnek -
ja kezdőbe ochoa lenne a kapus csak félrement :D -
na befejeztem a 3.szezont. a bajnokság ismét sima volt 2ponttal többet szereztünk mint előző évbe és már 75m nem kaptunk ki. bl döntőt is sikerült behúzni kiegyenlitett meccsen traoré 16sról lőtt góljával vezettünk majd ochoa nagy védéseket bemutatva (11st is fogott am meccs embere) tartottuk az eredményt majd a csoda csere roux kapufás góljával 2:0 ra nyertünk.
tabella:
keret:
kezdőm:
és a bl döntő:
talán még 1szezont letolok velük de akkor probálok nyáron törököket hozni mivel már csak 8légios lehet+elég szűk a keret.