104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #73280 ???
fmif -
eLiXir #73279 gief skin -
geo91 #73278 nos unalmamban elővettem a sheffield wed. mentésem és letoltam nyolcadik szezonom előtti uborkaszezont. íme az igazolások. néhány név bizonyosan nem ismerős, mivel generált, ezért róluk lökök képet:
borja manas (kalap szar, tudom... :D)
milan vujcic (még csak 20 éves, sokat fejlődhet még.)
miguel dussaut (a jövő coupet-ja, lloris-a, az asszisztens jelentése szerint olyan jó lehet, mint neuer.)
teljes keret (ha valakiről kell még kép, mert kiváncsi mennyit fejlődött az évek alatt, szóljon és rakok be róla.) -
nemrég befejeztem a 1.szezont. hát végül mákkosan de meglett a sima feljuttás. utolsó fordulóba veszítettünk de szerencsére a swansea is. ligakupába elég hamar kiestünk de viszont az fa kupába nagyot mentünk. tudtam h tipikus kupa csapat a millwall de ezt nem vártam h ennyit megyünk, mondjuk szerencsés sorsolásunk volt.
igazolások:
tabella:
fa kupa:
döntő:
-
Grat mindenkinek, magyar válogatotthoz külön is :)
Megkezdtem a Nantes-al a 2. idényt, a média 17. helyre várja a csapatot, én a középmezőnyben szeretnék valahol célba érni, azt hiszem elsőre az lehet a reális.
Átigazolások - Igazából semmi komoly, talán Gudjohnsen az egyedüli figyelemre méltó, bár eddig nem brillírozik, de fontos volt hogy egy ismert nevet igazoljak.
Keret
Le Goff - Azt hiszem nem csak a klub, de a francia futball egyik nagy reménysége, 14 évesen került hozzám, most, 15 évesen kerettag a francia U19-ben, ahol messze a legfiatalabb.
Meccsek - A felkészülés nem volt épp a legjobb, egyedül a West Ham legyőzése ami ért valamit. A bajnokságot borzalmasan kezdtük, a védelem sokszor azt sem tudta hol van a labda. Most úgy tűnik sikerült kimászni a gödörből, remélem folytatjuk a jó sorozatot.
És így állunk 10 forduló után:
-
karajjj #73275 a Freis gyerek termelt rendesen :D -
Elb@sztam:S akkor csak linkek:
2. szezon
Igazolások
Keret
Best player
Tabella
Metelés -
Hajrá
-
galata folytatás helyett kezdtem egyet a kieső jelölt Millwall csapatával. hát reménykedek a feljuttásba bár hatalmas hullám völgybe voltunk nemrég 9m 1győzelem 5döntetlen 3vereség még az akkor utolsó Scunthorpe is 4:2re vert minket :S utána az akkor első Nottingham verésével kicsit magunkra találtunk. utána leedset 7:1re norwichet 0:2re vertük.sajnos pénz nagyon nincs :S úgyhogy nagyon nehéz lesz
új év elején:
-
köszi. mondjuk ezt a csoportot könnyen nyerni kellett volna az előzőek alapján. -
Te vagy a magyar foci megmentője. :)
Am grat! -
Nem is lett szoros a vége:
Az első hat meccs után 100%-osak voltunk, majd mindhárom komoly riválissal idegenben játszottunk, mindtől ki is kaptunk (kettő ellen vezetésről). Az utolsó fordulóban bemákoltuk, mert mi simán lecsaptuk Liechtensteint, a dánok meg ikszeltek a horvátokkal. :)
Kint vagyunk az Eb-n. -
karajjj #73267 ez jó ötlet -
Zenszkij #73266 irreálisan rengeteg büntető marad ki a játékban, ami egy fasxág -
Vb-selejtezők:
Persze pótselejtezőn megkaptuk az angolokat. Kint 0-1, otthon 1-1...
De még egy selejtezősorozatot lenyomok, mert a csoportom: Horvátország, Dánia, Ausztria, Feröer, Lichtenstein és persze Magyarország. Ez nyerhető kellene legyen. -
geo91 #73264 a képeket illetően inkább azt kéne, hogy normál méretben, de linkben, mert ezeket a kicsinyített képekből sokszor lófasz se látszik. -
Legközelebb már akkora lesz ;) -
karajjj #73262 elég az 3-as, abban benne van a többi, mindig csak a legfrissebbet kell feltenni -
karajjj #73261 banner alatt nagy piros szöveg -
geo91 #73260 ja értem. hát az öreg djibril tényleg nagy forma meg minden, de én általában félre szoktam tenni a játékban a szimpátiáimat/unszimpátiáimat. feláldozom őket az eredményesség oltárán. :D -
Sajátos átigazolási politikám van az tény. Nem a "szokásos" fiatalokból akartam bevásárolni és Cissé nagy kedvenc :) -
geo91 #73258 cissé azért nem ekkora skill, hogy 11 millát lehessen érte adni... szerintem nagyon ráfizettél, sokkal jobb és fiatalabb játékost is vehettél volna ennyiből. -
Sziasztok!
Végre volt időm kezdeni egy komoly mentést az idei fm-mel, a Napoli csapatára esett a választásom. Az alapkeret jó és a maffia támogatása sem hátrány :). Féltávnál vagyunk egyelőre elégedett vagyok a cspat teljesítményével de valahogy kiscsapatok ellen nem tudunk mit kezdeni bezzeg a nagyok ellen... a Rómától 2-1ra kaptunk ki idegenben, de a Torinóból 0-2vel hoztuk el a három pontot sőt az Intert 1-0al a Milán-t 3-0al küldtük haza. Az Európa ligába gond nélkül bekerültünk Liverpool. Anderlecht, Timsora csoportba. A Pool az első meccsen 1-0ra vert itthon de Liverpoolban 4-0ra gyalultuk a hazaiakat. A másik két meccset nyögvenyelősen de hoztuk. Legjobb 32ben az Atletico madrid lesz az ellenfél. Két képet mellékelek.
Tabella
Igazolások
-
#73253ra sorry -
-
eLiXir #73254 Kezdett már valaki Benfica-val 11.3ba? -
szalaidani95 #73253 Valaki tudnak segíteni hogy honnan tudnám letölteni a patcheket a Football Managerhez? Az 1.0 már megvan de az 1.1-et sehol sem találom. A hivatalos oldalon be se adja csak a 3-ast. -
geo91 #73252 obaje jó pléja, Honvédba majdnem mindig leigazolom -
bence27 #73251 köszi. SKIN
Egyébként még nem kezdtem el a bajnokságot:) -
bgreg #73250 grat.
tudsz adni egy linket a skinedhez?
bajnokságot elkezdted már? ha igen h haladsz -
bence27 #73249 Ingolstadt csapatával 3. barátságos meccsem és az első ahol velem egyenrangú vagy erősebb csapattal küzdöttem meg. Nagyon szépen játszottunk.ÍME.
Obaje-rol azt kell tudni hogy egy 19 éves Nigériai csatár.
50. perc környékén állítottam be lesérült csatárom helyére. -
- ez van, még 1 év volt hátra a szerződéséből, de én nem játszattam volna, szóval ez neki is jobb, nem akartam kib...ni vele, mert sokat segített a csapatnak, btw a jó játékosokat irtó nehéz jó áron elpasszolni a Real-tól, vakószínű a horribilis fizetések miatt -
cristiano ronaldo palermo 15M
SAD:ASDF:ASFSDF:SAFD:ASFASDF:asf nebassz -
karajjj #73246 google?
amúgy a generált játékosokat érdemes nézegetned, azokat meg sehol nem írják össze, mivel mindenkinek mást generál a gép -
norbi53 #73245 Olyan oldalt lehet valahol találni ahol a tehetséges fiatal orosz játékosok vannak összeszedve? -
- "tavaszi nagytakarítás" 
-
Lampardfan #73243 Gratula :D Almería 4.ik lett :O az szép -
- szoros volt a vége, de végül sikerült begyűjteni a bajnoki címet, sorozatban a negyediket
Tabella
- kétségkívül Pastore volt a szezon legjobbja Játékos statisztika
-
- így állunk 4 fordulóval a vége előtt, szoros lesz a befutó
- Buszkecc kapás gólja
-
- egyszóval a komplett keret