104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #73400 4-1-re elpáholtuk az első helyen álló Düsseldorfot, majd szépen kikaptunk 2-0-ra a semmiből gólt lövő Paderborntól...vicc ez a játék....kezd felcseszni.... -
Így van. Persze sima gól, közük nem volt a meccshez, a semmiből jön egy szöglet, beadja, 95. perc, gondoltam biztos lefújja. És nem, tizenegyes! ÁÁÁáááááhhhhhrrrrrgggg!
-
sas96 #73398 attól még idegesítő lehet így bukni a 3 pontokat :-) engem legalábbis tuti szétcseszne az ideg ha egyfolytában hosszabbításban kapott gólokkal veszíteném a pontokat...mint pl most az 1860-al... -
eLiXir #73397 néha vélek felfedezni logikát ezekben. ha hosszabbításban pl valaki lesérül és le kell vinni ápolni avagy cserél vmelyik fél, akkor általában + fél/1-2 perceket ad rá a játékvezető a hosszabbításra pluszban -
sas96 #73396 itt szerintem a durva az hogy a 90+6. percben van a büntető...ez már önmagában is durva, de ami még az hogy csak 5 perc volt jelezve....magyarul a gép szépen elcsalja...ismerős érzés.... -
11es ?:D -
EZMIAFASZ???
és ez kb. az ötödik hasonló szituáció a bajnokságban.
-
nézd meg magad, mindenki :) walkert nem számítva ofc, mert megszakították az anyaegyesületi kapcsolatot, és rögtön visszament a Tottenhamhez. -
mindenképpen ha tudod akkor szerezd meg....nagy játékos :D -
Kölcsönben van nálam, de nem akar velem tárgyalni... -
macheda-babacar volt a kezdő mindig... :D
machedatol nincs jobb....:D 37 bajnoki meccsen 30gól 12gp
babacar- 29 bajnoki meccs 17gól 10gp -
Szarok a csatáraid

Macheda kezdő? Jobb mint Lukaku / Babacar? -
Ügyes vagy 
Ebből a 20 igazolásból mennyi játszott? (legalább 6 meccset) :)
Benítez animalfuckking ;) -
grat all ! csütörtök óta nincs netem....letoltam azota 1 szezont...mindent megnyertünk FA kupán és Blen kivül....marseillel szemben a döntőben 11esekkel kikaptunk....
jelenlegi keret
Joao -
Leeds United - 2011/2012 - Angol élvonal
Ligakupában negyeddöntőig mentünk, ott a Sunderland kiütött minket, Fa kupában egészen a döntőig masíroztunk, ahol a Manchester ellen játszottuk le FM-es karrierem egyik legbetegebb meccsét.
Bajnoki tabella
Statisztikák
Benitez
Játékosmozgások
Csapat
-
Azért erre büszke lehet a csapat
-
sikerült megegyezni a vezetőségnek hála mind három játékossal így teljes a keret a szezonra.
Abel hernandes 24m fájt remélem meg is érte -
bence27 #73383 FC Ingolstadt 2010/2011 (1.szezon)
Első szezont a Német másodosztályba kezdtük. A média 15. helyre várt. Kicsit merészen beígértem a bajnoki címet. Elég szép kis összeget adtak igazolni , meg is erősítettem a csapatot. Átigazolások
Egész jól sikerültem szerintem az igazolások bár megvenni senkit nem akartak így elég sokan lettünk. Játékosok1 Játékosok2
Volt egy-két játékos aki közüllük is nagyon kiemelkedett bár mindenki szépen játszott.
Ők Tom , Jonatas(Gólpassz király) , Renteria(Házi és Bundesliga 2 GÓLKIRÁLY!)
Sajnos a végén nem sikerült a bajboki cím de ennek is örülök hiszen voltunk kieső zóna környékén is. Tabella -
Yes -
kiesett a Crystal Palace a másodosztályból, 1 ponttal maradt le a bentmaradást érő helyről.
az előbb pocskondiázott blackburn meg úgy néz ki, pozíciót nyert nekünk. -
csatárként játszatod? -
-
nincs jó emlékem nekem se róla :) ő vert ki El-ből, visszavágó itthon 0-0 lett
http://noob.hu/2011/07/19/loki002.jpg -
Folytatom a malagás mentést. 2 nap van még az átigazolási szezonból. Cuellar, Abel Hernandez és Babel a kiszemeltek. 3 közül babel az esélyesebb mivel érte nem kérnek pénzt. -
-
a blackburn ellen az én leedsem is megizzadt mindig, unszimpatikus köcsögök.
még 4 meccs van a szezonból, aztán összefoglaló. -
-
- nemrég igazoltam le, egyébként gondolkodom, hogy keresek még egy fiatal spanyol kapust -
Neoncsoves #73372 én a helyedben mindenképp spanyolt raknék a kapuba (De Gea) de még 2. kapusnak is leginkább azt szeretnék. ez a Thiago gyerek mióta van nálad? -
- spanyol szuperkupa első meccs, idegenben a Getafe ellen
- második számú kapusom, kell az utánpótlás mivel Casillas hamarosan kiöregszik, viszont lehet, hogy leigazolom De Gea-t is mert ő is nagy ígéret -
F.I.-->bazzzzeg 
Zsolti-->grat, jó eredmény. Jövőre meg Neymar, ingyen...nem írnak alá,. mi? Nekem 20m fontért se adnák...
Töltöm Crystalt, bár nem sok babér terem. (még mindíg nemtok venni, de szutykokat eladni sem, viszik a bért) -
farferi #73369 Kár , hogy a brazilok nem úgy játszottak mint most a copán.Így sajnos nem lett vb döntős Nigéria.Kicsit szomorú vagyok mert nem ment jól a játék, másrészt erőn felül teljesített a csapat.Majd akkor az afrika kupán.... -
- egy felkészülési meccs a hollandokkal
Hollandia - Magyarország -
sas96 #73367 na, gratula hozzá!!! :-) én mindjárt töltöm a "kismünchent", bár nem valószínű hogy esélyem lesz feljutni, ha állandóan a 90. perc után veszítem el a meccseket....ebben a szezonban már elég sok volt... -
bence27 #73366 Na feljutottam az Igolstadt csapatával az első osztályba. Hamarosan beszámoló. -
farferi #73365 Sok siker hozzá, én 4 éve vitézkedek a bl-ben, több-kevesebb sikerrel de még nincs plusz csapat. -
- egy kis madridi kiruccanás nem árt a Fradinak, nem sűrűn játszanak ilyen színvonalú arénában, a Bernabeu azért egy "picit" jobb hely mint az Üllői út, nem? 
- az egyik hosszútávú befektetésem, bízom benne, hogy idővel fizikailag is összekapja magát
-
ne vedd meg, maximum padra jó. -
:DDD képes voltál elhívni magadhoz a fradit ahelyett hogy te mentél volna el hozzájuk :D (jegybevétel ilyenkor a házigazdához megy) -
- 14/15-ös előszezon kipipálva