104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• sas96
    4-1-re elpáholtuk az első helyen álló Düsseldorfot, majd szépen kikaptunk 2-0-ra a semmiből gólt lövő Paderborntól...vicc ez a játék....kezd felcseszni....
  • szabocsaba1983
    Így van. Persze sima gól, közük nem volt a meccshez, a semmiből jön egy szöglet, beadja, 95. perc, gondoltam biztos lefújja. És nem, tizenegyes! ÁÁÁáááááhhhhhrrrrrgggg!
  • sas96
    attól még idegesítő lehet így bukni a 3 pontokat :-) engem legalábbis tuti szétcseszne az ideg ha egyfolytában hosszabbításban kapott gólokkal veszíteném a pontokat...mint pl most az 1860-al...
  • eLiXir
    néha vélek felfedezni logikát ezekben. ha hosszabbításban pl valaki lesérül és le kell vinni ápolni avagy cserél vmelyik fél, akkor általában + fél/1-2 perceket ad rá a játékvezető a hosszabbításra pluszban
  • sas96
    itt szerintem a durva az hogy a 90+6. percben van a büntető...ez már önmagában is durva, de ami még az hogy csak 5 perc volt jelezve....magyarul a gép szépen elcsalja...ismerős érzés....
  • inter94
    11es ?:D
  • szabocsaba1983
    EZMIAFASZ???
    és ez kb. az ötödik hasonló szituáció a bajnokságban.
  • Huni92
    nézd meg magad, mindenki :) walkert nem számítva ofc, mert megszakították az anyaegyesületi kapcsolatot, és rögtön visszament a Tottenhamhez.
  • inter94
    mindenképpen ha tudod akkor szerezd meg....nagy játékos :D
  • szabocsaba1983
    Kölcsönben van nálam, de nem akar velem tárgyalni...
  • inter94
    macheda-babacar volt a kezdő mindig... :D
    machedatol nincs jobb....:D 37 bajnoki meccsen 30gól 12gp
    babacar- 29 bajnoki meccs 17gól 10gp
  • szabocsaba1983
    Szarok a csatáraid
    Macheda kezdő? Jobb mint Lukaku / Babacar?
  • szabocsaba1983
    Ügyes vagy
    Ebből a 20 igazolásból mennyi játszott? (legalább 6 meccset) :)
    Benítez animalfuckking ;)
  • inter94
    grat all ! csütörtök óta nincs netem....letoltam azota 1 szezont...mindent megnyertünk FA kupán és Blen kivül....marseillel szemben a döntőben 11esekkel kikaptunk....
    jelenlegi keret
    Joao
  • Huni92
    Leeds United - 2011/2012 - Angol élvonal

Ligakupában negyeddöntőig mentünk, ott a Sunderland kiütött minket, Fa kupában egészen a döntőig masíroztunk, ahol a Manchester ellen játszottuk le FM-es karrierem egyik legbetegebb meccsét.

Bajnoki tabella
    Statisztikák
    Benitez
    Játékosmozgások
    Csapat
  • Forza Italia
    Azért erre büszke lehet a csapat

• Forza Italia
    sikerült megegyezni a vezetőségnek hála mind három játékossal így teljes a keret a szezonra.

Abel hernandes 24m fájt remélem meg is érte
  • bence27
    FC Ingolstadt 2010/2011 (1.szezon)

Első szezont a Német másodosztályba kezdtük. A média 15. helyre várt. Kicsit merészen beígértem a bajnoki címet. Elég szép kis összeget adtak igazolni , meg is erősítettem a csapatot. Átigazolások
    Egész jól sikerültem szerintem az igazolások bár megvenni senkit nem akartak így elég sokan lettünk. Játékosok1 Játékosok2

Volt egy-két játékos aki közüllük is nagyon kiemelkedett bár mindenki szépen játszott.
    Ők Tom , Jonatas(Gólpassz király) , Renteria(Házi és Bundesliga 2 GÓLKIRÁLY!)

Sajnos a végén nem sikerült a bajboki cím de ennek is örülök hiszen voltunk kieső zóna környékén is. Tabella
  • szabocsaba1983
    Yes
  • Huni92
    kiesett a Crystal Palace a másodosztályból, 1 ponttal maradt le a bentmaradást érő helyről.
    az előbb pocskondiázott blackburn meg úgy néz ki, pozíciót nyert nekünk.
  • Huni92
    csatárként játszatod?
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    nincs jó emlékem nekem se róla :) ő vert ki El-ből, visszavágó itthon 0-0 lett
    http://noob.hu/2011/07/19/loki002.jpg
  • Forza Italia
    Folytatom a malagás mentést. 2 nap van még az átigazolási szezonból. Cuellar, Abel Hernandez és Babel a kiszemeltek. 3 közül babel az esélyesebb mivel érte nem kérnek pénzt.
  • szabocsaba1983

• Huni92
    a blackburn ellen az én leedsem is megizzadt mindig, unszimpatikus köcsögök.

még 4 meccs van a szezonból, aztán összefoglaló.
  • szabocsaba1983
  • pzoli00
    - nemrég igazoltam le, egyébként gondolkodom, hogy keresek még egy fiatal spanyol kapust
  • Neoncsoves
    én a helyedben mindenképp spanyolt raknék a kapuba (De Gea) de még 2. kapusnak is leginkább azt szeretnék. ez a Thiago gyerek mióta van nálad?
  • pzoli00
    - spanyol szuperkupa első meccs, idegenben a Getafe ellen

- második számú kapusom, kell az utánpótlás mivel Casillas hamarosan kiöregszik, viszont lehet, hogy leigazolom De Gea-t is mert ő is nagy ígéret
  • szabocsaba1983
    F.I.-->bazzzzeg
    Zsolti-->grat, jó eredmény. Jövőre meg Neymar, ingyen...nem írnak alá,. mi? Nekem 20m fontért se adnák...

Töltöm Crystalt, bár nem sok babér terem. (még mindíg nemtok venni, de szutykokat eladni sem, viszik a bért)
  • farferi
    Kár , hogy a brazilok nem úgy játszottak mint most a copán.Így sajnos nem lett vb döntős Nigéria.Kicsit szomorú vagyok mert nem ment jól a játék, másrészt erőn felül teljesített a csapat.Majd akkor az afrika kupán....
  • pzoli00
    - egy felkészülési meccs a hollandokkal

Hollandia - Magyarország
  • sas96
    na, gratula hozzá!!! :-) én mindjárt töltöm a "kismünchent", bár nem valószínű hogy esélyem lesz feljutni, ha állandóan a 90. perc után veszítem el a meccseket....ebben a szezonban már elég sok volt...
  • bence27
    Na feljutottam az Igolstadt csapatával az első osztályba. Hamarosan beszámoló.
  • farferi
    Sok siker hozzá, én 4 éve vitézkedek a bl-ben, több-kevesebb sikerrel de még nincs plusz csapat.
  • pzoli00
    - egy kis madridi kiruccanás nem árt a Fradinak, nem sűrűn játszanak ilyen színvonalú arénában, a Bernabeu azért egy "picit" jobb hely mint az Üllői út, nem?

- az egyik hosszútávú befektetésem, bízom benne, hogy idővel fizikailag is összekapja magát

• Huni92
    ne vedd meg, maximum padra jó.
  • bakkerman
    :DDD képes voltál elhívni magadhoz a fradit ahelyett hogy te mentél volna el hozzájuk :D (jegybevétel ilyenkor a házigazdához megy)
  • pzoli00
    - 14/15-ös előszezon kipipálva