104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    nincs még, most dolgozok, meló után kezdek csak
  • karajjj
    fm 2009-ben és 10-ben bennevolt, 11-ben nem igazoltam még így, erről nem tudok nyilatkozni
  • szabocsaba1983
    Karesz, team?
  • Fyrex
    ezt már többen mondtátok, de én soha nem találtam ilyen opciót, pedig nem mai gyerek vagyok FM terén :D
  • rics06
    Nagy grat mindenkinek! Ritkán szoktam ideírni,inkább csak olvasom,hiszen ezekhez nem nagyon tudok hozzászólni,mivel én csak a 2007 és 2008 verziókkal játszom(hát hiába,gyenge géppel nem egyszerű :( ) ezzel kapcsolatban szeretném kérni,hogy aki játszik még ezen verziók közül valamelyikkel,az írjon nekem levelet.köszi előre is.további sok sikert!
  • karajjj
    mikor nem kapja meg a munkavállalásit, akkor felkínálja hogy úgy le tudod igazolni, hogy nem játszhat, akkor ott lesz a csapatodban, de nem rakhatod meccskeretbe
  • zyndar
    Régen játszottam már Angliában és nem is csináltam még ilyet, azt viszont nem értem, hogyan lehet leigazolni valakit, ha nem kap munkavállalásit és elküldöd kölcsönbe úgy, hogy nem tudtad leigazolni?

@Geo:
    Nálad a 3 középpályás: Ball winning/support, Central midfield/attack, Advanced playmaker/attack?
  • karajjj
    ha fellebbezés után sem kapott, akkor nem is fog, annyit tehetsz, hogy kölcsönadod valamelyik olyan országba, ahol gyorsan megkapja az állampolgárságot, újra kérni a munkavállalásit nem nem lehet
  • Huni92
    a castillaval azért lesz szopókanyalóka a játék, mert szezon közben a jól teljesítő embereidet felviszik a Realhoz, onnan meg hiába küldenek le Gagot meg Özilt vagy akárkit, regisztrálni már nem tudod és nem játszhatnak.
  • hedonist
    Vettem egy játékost argentínából angliába nyáron, nem kapott work permitet a regisztráció lezártáig, most elérkezett a januári átig. időszak, de nem dob semmiféle opciót, hogy most folyamodhassak újra az engedélyéért. Kérdésem, hogy ez miért van, csak köv nyáron tudok? vagy van vhol vmi opció, amit nem vettem észre és ott bármikor lehetne folyamodni? Köszi a válaszokat!
  • Hegeace
    Ilyen ez a szakma :)
  • geo91
    asd
  • szabocsaba1983
    Valaki?
  • szabocsaba1983
    Grat, Grat mindenkinek (olyan sok a jó erdmény)
    szeretnék én is csatlakozni, de azthiszem még kell 1-2 szezon...
    nembaj, mától szabin vok :)
    Karesz--> Las Palmas
  • karajjj
    magyart most nem akarok, itthon amúgyis a barcikával kezdek csak... :D
  • Forza Italia
  • farferi
    Na ezt már szeretem.

• pzoli00
    - érdekes szezonkezdet, megszorongattak egy picit, de sikerült fordítanunk

Real Sociedad - Real Madrid
  • zorrobomber
    otp ligából valaki? :)
  • farferi
    A b-csapat azért nem az igazi.
  • geo91
    motala aif :D
  • Neoncsoves
    hát szerintem a második osztályban a 3. helyezés még messze van... lószar átigazolási pénz, nincs kb semmi, ingyen is alig tudok játékost igazolni a fizetés miatt... ajjajj :D
  • inter94
    én a következő csapatomat innen fogom kiválasztani:benfica,szpartak moszkva,zenit,sevilla :D eddig...
  • bgreg
    Nem szeretnél a kedvemért az FC Zwolleval kezdeni?
    egyik kedvenc csapatom, csak most mással tolom és kiváncsi vok mire lenne képes más vele
  • karajjj
    nem tudom, hogy kivel kezdjek -.-
  • zorrobomber
  • geo91
  • Zsolti9014
    Idénynyitó, még Neymar nélkül:

• Láma!
    az igen:D
  • farferi
    Némi vigasz.

• farferi
    A jó édes anyukáját a pénzéhes vezetőségnek, eladják a legjobb középpályásomat 5 millióért, miközben tele van a kassza.
  • Forza Italia
    10 emberrel 0-1 ről álltunk fel

• zorrobomber
    én sem értem...
  • zyndar
    Ármánykodás, szemfényvesztés! Am grat.

@Zorro: igaz, csak annak mi értelme? :) Mármint 3.-nak lenni úgy szimplán, az jó? Olyan, mintha kívülről nyalnád a mézes köcsögöt.
  • zorrobomber
    nem is azt írta hogy fel akar jutni :)
  • zyndar
    Szerintem nem juthatsz fel az első osztályba.
  • GirondinsHUN
    20 perc alatt 5 gól :D
  • Zsolti9014
    első PL-es szezonban 4. hely? Grat!
    Én meg elsunnyoghatok fű alatt. :)
    De majd a köv. szezonban.

Mondjuk Phil Jones nekem nem hajlandó aláírni, pedig jó lenne.
  • Neoncsoves
    asszem kezdek egyet a Real Madrid Castillaval, cél: másodosztályba feljutni, bent maradni, és feljutási helyezést elérni :P
  • szabocsaba1983
    Visszavágtunk #73374 egy hasonlóan őrült meccsen

és most végre mi lőttünk a végén gólt