104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
van egy ilyen nevű kispályás focicsapat Magyarországon. Illetve P'nathinaikosz a neve. vagy teremfoci? lényegtelen, de van :D -
Ez az ember már! :D
Szeretett volna 8-at kapni, vagy mi?
-
Reggelt!
Az őszi szezont letudtam a Nantes-al, vegyes érzésekkel. 8. helyen állunk a bajnokságban, egész jók vagyunk, de a nagy meccseken sokszor komoly zavarban vagyunk (6 meccsen kaptunk 3 vagy 4 gólt...). Télen érkezik egy 19 éves generált orosz balvédő, Lecjackstól mindenképp megválok, a Lyon elleni hazai meccset miatta veszítettük el egy büntetővel, pedig végre egyszer alapból jobbak voltunk náluk. -
Itsuki #73517 Szentlőrinc nb1 2-szezon ősz:csak sajnos az a baj,hogy csődhelyzet lesz:D -
Na, az El-ben a Hoffenheimmel játszunk majd. Azt azért valahogy illene hozni. -
ilyen játékkal az sem lesz egyszerű :P
de amúgy jogos.
néha annyira nem értem ezt a játékot amúgy. :D -
Instant asszociáció:
Pinathinaikosz
Nézd a jó oldalát, legalább megnyerheted az El-t a Bl előtt :) -
Ez nagyon szűken lett meg...
Persze a Leverkusen megverte az eddig veretlen Portót, amivel mi 3. helyen zártuk az egyébként szerintem simán nyerhető csoportot... -
nem, csupán Sir Alex visszavonult. :) -
karajjj #73511 offtopikban -
Na, az elnök majdnem kibaxott velem. Elfogadta a Barca 51 milliós ajánlatát Neymarért. Közben jött az olimpia, Neymar meg utána visszajött. Szóval maradt! :)
Persze a bajnokságban jobbára kínlódunk megint, mármint az előző idényhez képest. Citytől sima 5-öst kaptunk pl.
Ligakupa véget ért nekünk az Arsenal ellen, BL-ben meg az utolsó csoportmeccsen nyerni kell a Panathinaikos ellen, hogy legyen esélyünk.
Bár az továbbra is érdekelne, hogy ha 4-2-re verjük a Realt, akkor miért kínlódunk a Leverkusen meg a West Ham ellen... -
Sziasztok!!
Letöltöttem a Cut-Out Faces Megapack 3.0-t de nem birom kitömöríteni :(
Valaki segítene hogy kellene kitömöríteni?
Előre is köszi!!
Üdv!! -
Kösz.
Hmm, nem rossz :) Ha meg tudom tartani, az is jó, de üzletet is tudok csinálni vele, az tuti. -
geonak semmi nse tetszik :D -
Részletre jött, meglátjuk, innér rajta múlik, megérte -e. -
geo91 #73505 nem rossz, na de 15 milla machedáért? :O -
Azthiszem, sikerült megerősíteni a csapatot.
N'Diaye-t az elnök adta el. Egy védekező középpályás még kellett volna, de nem maradt rá cash. -
Azért ez az angol munkavállalási mizéria tud okozni érdekes eseteket:
igazoltam 3 éve egy brazil tehetséget, aki feltételes munkavállalásit kapott (egyébként Sandro is azt kapott...) Pedrao a neve, szóval lejárt a szerződése, én hosszabbítanék vele, de nem kap munkavállalási engedélyt, ezért nem tudok új szerződést hosszabbítani. Egy év alatt kb. 20X próbáltam. Szóval most nincs szerződése, de a csapatnál van és játszik :)
Csak nehogy elvigye a bevándorlási hivatal. (elég élethű lenne) -
bressan
teljesitmény -
Szedd össze magad ombre 
Valaki, aki időben előrébb jár, tudna mutatni róla egy képet?-->Renan Bardini Bressan
200 ezerért vettem és egyértelműen a csapat legjobbja, már a Porto akarja vinni. -
hátbazdmeg, BL-ben 5-1-re szanaszét verjük a Koppenhágát is, a bajnokságban meg 5 meccs, 0 győzelem, 4 pont. :D -
Hi all ! grat all blackburn betöltve :D
EB selejtező csooport :D -
karajjj #73498 -
geo91 #73497 nem mindig, tudom... :D néha azért sikerül.
örül a faszom, most rendezzek partit ezért? :DD na jó... :D
-
nem tudsz objektív lenni :D
0-0 a MU ellen, és kihagytunk egy tizenegyest (örüljé geó, weiss volt a ludas :D) -
geo91 #73495 jóvan, én akkor sem csípem :D -
majd szezon végén beszélgetünk :) -
geo91 #73493 középszerű -
weiss -
geo91 #73491 hát az értékei sem túl jók, meg egyszer játszott az irányításom alatt, kölcsönben volt nálam az evian-nál. nem alkotott maradandót... -
Grat, szép eredmény :)
A Ligakupa idén sem tartott sokáig őrült meccsen 4-3-ra győzőtt a Saint-Étienne, 35 perc játék után 3-3 volt az állás, a 2. félidőben szerencsés góllal győztek.
A bajnokság eddig változatos, nagy vereség nélkül idén sem ússzuk már meg, a Toulouse 4-0-val alázott meg, 15 perc alatt rúgták őket, ráadásul egyetlen ember... Ennek ellenére nem állunk rosszul, idén nem kell a kiesés ellen küzdenünk úgy tűnik -
azt mondod? :D
pana ellen négyet vágott, és majd szezon végén megnézzük, mit mutatott :) -
geo91 #73488 weiss 20 milláért? negyedéért nem venném meg, kalap szar az a srác -
Bayern, Cszka Moszkva, Koppenhága, Leeds a BL-ben.
Igazolások
Capello visszavonult, Pearce lett a szöv. kap. és felkért az U21-es válogatott élére, elfogadtam :) -
geo91 #73486 bocsesz, keverlek itt titeket... :D -
Nem, az Zsolti, nála játszik.
Luís Guilmerme, a brazil U20 kapusa. -
geo91 #73484 delac-ot? -
Idegenben 3-1-re, hazai pályán 5-1-re vertük a Panathinaikoszt, ott vagyunk a BL csoportkörben.
Bajnokságban 2 meccs, 2 pont, Burnley & Aston Villa :// -
A MU vinni akarja a kapusomat. 3m-ról indultak, már 8.5m-nál tartanak. Nem tudom, az elnök meddig bírja :( -
eLiXir #73481 vörös ördögök a 9. helyen? 3000ben jársz? :P