104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Real elcsípve. Falcao nagyon brutálúl nyomja
-
gólpasszai felét szerintem szögletből adta Hofland-nak :) ettől függetlenül sztem nem rossz. -
tavaly volt egy mentésem az angol Crewe csapatával, oda vittem el kölcsönbe, és szétalázta a harmadosztályt, azért voltam kíváncsi, milyen nálad most :) -
kettőt is! ősszel még nem fért be a kezdőbe de tavaszra eléggé felszívta magát. deep lying playmaker, de az amr-t is tanulja és játszott párszor ott is.
-
Eikremről egy képet dobsz? :) -
:D
-
Zenszkij #73554 miezmár? A vezetőség úgy döntött megváltozik a csapat meze. Erre a Millwall sötétkékből világoskék lett.... -
keret:
-
Nekem a nyári. Az elmúlt szezonban "csak" bajnokságot nyertünk. Bl-ben Real, Anderlecht, Fiorentina hármasből az olaszokat sikerült megelőzni, El-ben egy kört sikerült menni(Nice), a Rangers viszont kiejtett. Kupát döntőben vesztettük el Vidi ellen.
Rivaldo-t elvitte már valaki nb1-be? Rizikósnak tűnik, de nem kér sokat. Kötelessel összevesztem egy hülyeségen, de amúgy sem volt nagy szám, átadólistára raktam, bejelentkezett érte a Milan, a ManU és a Porto is :) -
Pörög a januári átigazolás utolsó napjai. CR7 a Man City be igazolt, én meg meg tudtam szerezni Neymart. 15m most és 2 év alatt még 11m. -
Féltávnál
Eddigi meccseink
-
újra FM közelben :D:D
Folytatás a Malagával. Hamarosan jövök a bajnokság jelenlegi állásával. -
karajjj #73548 ezzel az a baj, hogy attól, hogy nálam lejárt a szerződése és ingyen van, a te mentésedben lehet, hogy hosszabbított szerződést és nem tudod leigazolni, mert van csapata, keres olyan játékosokra, akiknek lejárt a szerződése, vagy használj scout programot -
Zenszkij #73547 lécci ajánljatok már első év vége utáni angol első osztályba ingyen playákat -
- az 5 milla a játékos értékét jelzi, szóval 6-ért tuti, hogy nem fogják elengedni, főleg egy Pool egy Kuyt-ot aki alapembernek számít, szerintem kezd 10 millánál a licitet és emeld 1-el minden sikertelen próbálkozás után -
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni hogy hogyan tudnám elhozni Kuyt-ot a Pool-tól a Madrid-ba? 5M kérnek érte és én 6ot ajánlok de nem akarják elfogadni :( mennyit kéne érte adom hogy biztosan oda adják?
Előre is köszi a segítséget!!
Üdv!! -
- grat, szép teljesítmény
-
*Bressan javítva -
Rayo Vallecano S.A.D 2010/11
A végére értem az első szezonnak a Rayo kispadján. Nehezen indult, kb. a 23. forduló környékén alakult ki a végleges taktika. Ezután rendkívül meggyőző teljesítményt nyújtva sikerült megnyerni a bajnoki címet, ki is bontottam egy sört. 31 meccse veretlenek vagyunk. A kupában a 8 közé jutottunk, a Villareal volt a végállomás. Abszolút kulcsember volt a Bressan gyerek, a 41 meccsen kiosztott 31 assziszt még akkor is megsüvegelendő, ha ő rúgja a szabadokat meg a szögleteket. Kíváncsi vagyok, meg tudom-e tartani.
STATOK
Bressan -
karajjj #73541 www.fmscout.com -
- íme a második BL csoportmeccsünk a Bordeaux ellen, megmondom őszintén nehezebb meccsre számítottam, de olyan könnyedén gázoltunk át rajtuk, mint kés a vajon, Pastore megint alkotott,
- vadállat
-
kár -
utólag már nem tudsz betenni bajnokságokat -
Srácok a segítség kellene
szóval amikor elkezdtem játszani legelsőnek úgye belehetet állítani melyik országban tudom még követni a bajnokságokat, beállítottam német,angol,francia és valahogy belehet még állítani a skót,holland bajnokságokat is?? -
eLiXir #73536 ja rájuk gondolok, találtam neten egy két metódust a megtalálásukra -
karajjj #73535 mármint a generált játékosokra gondolsz?
a második szezon kezdetekor már lesznek, de leginkább a harmadiknál szoktak szaporodni -
eLiXir #73534 Mi a legjobb módszere annak, hogy ilyen csoda regeneket találjak? És a második szezon kezdetekor van esélyem találni ? -
Amúgy megint egy unalmas végjáték jön:
A kapott gólokkal megint nem vagyok kibékülve, de ami igazán megdöbbentő, hogy a 29-ből mindössze 5x sikerült megúszni kapott gól nélkül. -
Csak hogy ne érezzem hullámzónak a teljesítményünket:
A listavezető ellen
-
hát igen, kicsit kellemetlennek érzem a szituációt :D
de Afellay bácsi beindult náluk... -
geo91 #73530 :// -
Szeretném megragadni az alkalmat, hogy gratuláljak zseniális csapatomnak, hogy az El-ben a hazai 1-0 után idegenben képesek voltunk kikapni 4-1-re a világverő Hoffenheimtől...
Fasza! -
Megkeresett a Sevilla, nem tudom elfogadjam-e. Egyelőre mentettem és gondolkodok :D -
Véget ért a 2. szezonom a Napolival. Magam is meglepődve tapasztaltam a csapat többé kevésbé kiegyensúlyozott játékát és a bajnoki címet ! Olasz kupát beáldoztam így első fordulóban elvéreztünk, Bl-ben a csoportkör 2. helyére voltunk jók egy "halálszagú" Besiktas, Bayern München, Tottenham, Napoli fémjelezte csoportban. Egyenes kiesésben megkaptuk a MU-t, otthon 1-2 idegenben 2-0 arányú vereségek után kizúgtunk de fő cél a tapasztalatszerzés volt nemzetközi szinten. Átigazolások... a szezon elején igazoltuk le Stekelenburgot kezdő kapusnak hosszú távra, kiegészítő embernek jött Onyewu és Edu Ramos. Télen érkezet Heitinga ugyani s zuniga a kezdő jobbbekk előszeretettel sérül meg :(. Jelenleg board takeoverről beszélgetnek a hírekben, remélem vmi jó kis pénzes tulaj jön :). Végezetül pár kép:
Tabella
Bl-tabella
Keret1
Keret2 -
Vörhenyes gezerigók, Torpedo Vodka, Fegyencváros, Bíztató Momentumok FC.
Offoltok itt vazze!
-
karajjj #73525 Elcseszted Junájtid, Asztalon Villa, Reál Margit, Technokol Rapid, -
ez nagyon szép! gratula! -
bence27 #73523 Hoppá-hoppá
0-1 ről sikerült fordítanunk. Shilla 93. percben fejjel betalált a végén ugráltam örömömben :D -
Idén sem szoros a bajnokság (igaz, az 1. helyezett kicsit meglógott):
-
Kispályán érdekes nevek születnek amúgy :)
Az Ejaku-Laziótól kezdve a Dinamó Kiez-ig. :)