104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• pzoli00
    - most kaptunk ki a Betis-től , na ez már égés
  • Huni92
    ha azt mondom, hogy ha nem nyered meg a bajnokságot, az hatalmas nagy égés lenne, elhiszed? :)
  • pzoli00
    - van egy pici lemaradásunk, de innen szép nyerni, ha azt mondom, hogy megnyerem a bajnokságot, elhiszitek?

• geo91
    falcao
  • pzoli00
    - spanyol kupameccs az Alaves ellen
  • Zenszkij
    Jó a neve..
  • Forza Italia
    Befejeztem az első szezont

A gólkirály és akinek köszönhetjük az egész szezont. Hihetetlen amit csinált

• Pethy23
    Nah 4. szezon Southamptonnal letudva. Feljutóként 13. helyen végeztem, borzalmasan játszottunk közép távon, de utána a taktika meglett, a rossz indulás egyik oka hogy 8-at igazoltam kezdő 11-be :D

Kicsit később jönnek a képek.
  • Huni92
    azzal játszik. mármint frissítéssel.
  • zyndar
    Akkor valami nem oké :) Én nemrég fejeztem be az első szezont a másodosztályban a Rayoval és bizony a Granada meg a Betis is ott volt... Akkor valami adabázisfrissítés lehet. Nem ezek a csapatok jutottak fel most? Nézd csak :)
  • Zsolti9014
    ja, lemaradt, hogy Gustavón kívül egy Diego nevű vkp-val is tárgyaltam volna, próbáltam lépcsőkben licitálni. Végül a Lille kért érte 50 millát...
    Utána persze eladták 11,5-ért.

Meg Kuzmanovics lett volna, de ő drága volt.

A vezetőség továbbra sem hajlandó nekem senkit idehozni, akit kinézek, sőt fiókcsapatért is könyörögni kellett...
  • Zsolti9014
    igazából nekem a vkp poszton Vass meg Tőzsér van, Muntarit eladtam amíg még lehetett, és elvileg náluk jobb Gustavo.
    White meg azért érkezett, hogy a saját nevelésű játékosokkal ne legyen gond, legyen elég, mert eddig használható ifim nem sok volt. Nem számolok vele komolyan, nem is nagy durranás, de azért képet teszek, ha már kérted:

De legalább gyors.

• Forza Italia
    2011 es fm:D
  • zyndar
    Üdv Urak!
    @Zsolti: maxiriszpekt

@Huni: jó az a segg

@Forza Italia: ez 2010-es FM? Gondolom, mert 2011-ben jársz és a Granada és a Rayo első osztályú.
  • Huni92
    látom visszavásároltad whiteot. képet dobsz róla?
    gustavo nálam eleddig nem váltotta meg a világot, kölcsönben van a bayerntől nálam.
  • Zsolti9014
    Befejeztem az átigazolásokat. Igazából 22 milliót kaptam, ami nem rossz, de ennyiből igazi húzóembereket, akik a BL-re is jók, nem nagyon lehet venni, max. 1 komolyabb spíler férne bele.

Luiz Gustavo védekező kp., remélem beválik, már korábban is akartam hozni. Mondjuk nem fiatal, 30 éves.
    Ziegler meg olcsón jött a padra Zsirkov pótlására.
    Götze mindkét szélen bevethető.
    Atienza tavaly 5x játszott, nyavalygott, most még árában el tudtam tolni, de jobban örültem volna, ha marad.

Barátságos meccsek:

Community Shield (szűken, de meglett, tavaly nem sikerült):
  • Itsuki
    Gratu mindenkinek!
    Végeztem a 2.nb1es szezonommal. Sajnos a tavasz betett nekünk,nem tudtam hosszabbitani a lejáró játékosainkal így öket kiraktam a csapatból. 15en voltunk tavasszal... tabella
  • karajjj
    új játék kezdésekor lehet beállítani, mielőtt csapatot választanál
  • Krisz018
    Sziasztok!!

Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet megváltoztatni a profil képem és a nemzetiségem?

Köszönöm előre is!!

Üdv!
  • Zsolti9014
    köszönöm. jövőre viszont szeretnék valamit alkotni Európában is, illetve úgy nyerni bajnokságot, hogy a végén ne kelljen imádkozni a másik csapat bukásáért. :)
  • Huni92
    kissé nyers és geci leszek, de megérdemled :)
  • Huni92
    eh, azt hittem, komoly bagolyzóna ment itt, erre meg majdnem semmi ://

Zsoltinak viszont jár a nagygrat, szép volt!
  • Sippie
    ha nem teljesen random lenne a meccs motor akkor nem lenne szükség ilyesmire. Mi értelme kitalálni egy fasza taktikát ha egyszer simán veri ugyanazt az ellenfelet, másszor meg simán kikap ugyanúgy felállva? Valószínű a Barca is 10-ből 9x megverné ugyanazt a csapatot ugyanúgy felállva. Itt meg valami egész más folyik.
  • Solt
    A nem semmi inkább te vagy... tragikomédia amit egy páran játék címszó alatt műveltek...

Lesérül a fő kedvenc, visszatölt... bl sorsolás nem úgy alakul ahogy tetszik, visszatölt... minek játszol? Ennek így nem sok értelme van... ha egyszer lesz is valami sikerélményed, akkor majd jusson eszedbe, hogy visszatöltésekkel ( csalással! ) érted el...
  • Sippie
    Azért nem semmi ez a játék... a véletlenszerűség az odabasz.
    3-0-ra alapjáraton simán vertem az MTK-t szinte helyzetük sem volt, de lesérült al egjobb játékosom úgyhogy anyázás közepette visszatöltöttem egy korábbi mentésem. Azóta UGYANAZZAL a felállással nyerni sem tudok, nemhogy alázni... röhej. Bezzeg amikor BL selejtező sorsolás van akárhányszor tölthetem újra mindig a legerősebb ellenfelet kapom ki a 10 közül... fuck.
  • Zsolti9014
    Megszületett!!!

Az volt a döntő, amikor a Chelsea-t vertük, abban a körben az MU idegenben kikapott a Tottenhamtől. Az utolsó fordulóban meg az MU és az Arsenal sem tudott nyerni, így belefért a döntetlen az Aston Villa ellen.

A végére Lux kiszorította a kapuból Delacot.

Neymar pedig nem lett gólkirály 25-25-tel végzett Rooney-val, de az angol kevesebb meccsen érte azt el.
  • Zsolti9014
    Neymar ezzel vezeti a góllövőlistát, Kranjcar meg egyszerűen elképesztő, pótolhatatlan.

Mellesleg Benítez fél évig egy darab gólt nem tudott lőni, és mivel 30 éves, meg aztán fiatalabb csatáraim vannak azért elég jók, el akartam adni. Nem vette meg senki (az is érdekes, hogy az én embereimnek milyen árai vannak...ha venni akarok meg az egekbe megy mindenkié). Persze utána nem is hosszabbított, majd aláírt ingyen a Marseille-hez, nyáron megy. Utána természetesen beindult a gólgépe, 18/11.
  • eLiXir
    Hajrá Vörösördögök :P:P

Jó lesz az a második hely is :-)
  • Zsolti9014
    Na, akkor nekiugrok az utolsó 4 meccsnek ebben az egyáltalán nem szoros bajnokságban:

• Krisz018
    Köszi sikerült !!
  • Huni92
    kicsomagolod, majd a onepiece mappát a dokumentumok/si/fm11/skins mappába beteszed.
    a játékban beállítások, kép és hang, és kiválasztod a skint.
  • Krisz018
    Sziasztok!!

Letöltöttem ezt a skint de nem tudom hova kell másolni a tartalmát, valaki tudna segíteni hogy hova kell bemásolni ?

Előre is köszönöm!!

Üdv!
  • eLiXir
    de buzis háttered van
  • geo91
  • Huni92
    legközelebb majd berakok két niggerfaszt háttérnek, amikor képet lökök ide, hogy ne azzal légy elfoglalva :D
  • karajjj
    ja hogy ezen a képen tabella is van a picsán kívül :DDD
  • Huni92
    Nem mondanám, hogy nem maradtunk bent az öltözőben a bajnokság elején...
    talán lesz még jobb is
  • szabocsaba1983
    Félidőben alaposan lebasztam őket, majd a 63. percben becseréltem Immobile-t.

Ő meg 18 perc alatt rugott egy mesterhármast.
  • Huni92
    ez meg mi a fene, uramatyám...
    behívok 24 játékost az angol u21-be a törökök és lettek elleni meccsre, erre kb 18-an kapnak egy ineligible feliratot, és nem játszhatnak. elmegyek szabira, és a gép megtölti 17 évesekkel a kezdőt.
  • szabocsaba1983