104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #73640 Dobj már egy képet a keretről. Ezzel a csapattal 1.3-ban egyszerűen képtelenség feljutni. Milyen taktikot nyomol? -
elég nagy volt a jövés menés.
-
Millwall 2év
bajnokság:
fa kupába megint döntőig mentünk de címet nem sikerült védeni
és akkor a gyönyörű el kiesés:
-
Haynau89 #73637 Henrique, pastore, meg elvileg nalad van Canalaes.... Canalest én akármelyik csaptomba leigazoltam isten volt... 7.70 teljesitmeny... kb annyi gp adott mint amennyit jatszott -
Ganso -
Sziasztok!!
Tud valaki egy tehetséges fiatal irányító középpályást? Özil lesérül 5hétre, Kaká még mindig sérült :S.
Előre is köszi a segítséget!! -
Zenszkij #73634 Van még megoldás! Meg kell nyerni a BL-t :). -
valószínűleg ezen ment el a BL-t érő bajnoki helyezés. -
2-2-t játszottunk a marseille ellen idegenben, jó esélyünk van a továbbjutásra.
a bajnokság meg szoros végjátékot ígér. 3 forduló van még, chelsea, arsenal, liverpool maradt nekünk.
nemigazán hiszem, hogy benne leszünk a négyben. -
real madrid - leeds 3-2, weiss és bueno góljával. mondjuk érezhetően jól jött az egy félidőnyi emberelőny, mert szerintem másképp nem lett volna meg, illetve szerencsénk volt, amikor stekelenburg a meccs elején csak zöld keresztet kapott, mert cserekapust nem neveztem a meccsre.
o_O
a marseille kiverte a barcát, a franciákkal játszunk az elődöntőben, omg.
másik ágon meg inter - lyon.
a bajnokság vége meg nem kicsit lesz szoros, 6. helyen vagyunk, 6 forduló van még, és 2 pontra van a 4., 5 pontra a 3. hely. -
Zenszkij #73630 LOL kivágtak a Millwallból, mert második szezonban a 12. helyen álltunk. Hát én mondom ilyen gyenge és szerencsétlen csapatot már rég dirigáltam. Kezdek is egy újat egy másikkal... -
geo91 #73629 szódával elmegy :D -
geo91 #73628 új skin, új háttér, új karrier, meglátjuk mi sül ki belőle :D -
tudom, nagy szar :(
dentinho 1 hónapra dőlt ki a wigan elleni bajnokin :( -
geo91 #73626 naná :D -
ilyen eredmény után szerintem a szurkolóknak a libalegelő is jó volna, csak láthassák játszani a csapatot :D
és mindezt weiss nélkül, mert 2 hétre kiborult :// -
Neoncsoves #73624 ja, azt hittem hogy ilyen van csak a csapatnak :DDDDDDDDDD -
na, csend :D ki van kapcsolva a beállításokban a stadionmegjelenítés :D
geókám, kíváncsi vagy rá, hogy Weiss papa mit hordott össze április elejéig? :// -
Neoncsoves #73622 tyű micsoda stadion :DD -
-
Annyi, 4-0 a Palermo ellen hazai pályán, továbbjutottunk. -
Neoncsoves #73619 a játék ezt pont fordítva írja le, amikor kidob ilyen "Quick Tip"-et töltés közben -
imádom geci :D van, hogy 7 nap alatt 3 meccset játszunk, most meg jön egy 12 napos üresjárat a BL nyolcaddöntő visszavágója előtt.
és ha már itt tartok, elmondom, hogy első helyen jutottunk tovább a Bayern, Koppenhága, Cszka Moszkva csoportból, és a Palermot kaptuk, akiktől az odavágón 1-0-s vereséget szenvedtünk Olaszországban, mert pastore szétkente az egész védelmünket a gólja előtt. :D -
ez eddig rendben van, de mondjuk ha egy messi-szintű playert (4es natural fitness értékkel) bent felejtek a kezdőben egy tétnélküli bajnokin 3 nappal a BL elődöntő visszavágója előtt, akkor lehet akár 20-as staminája is, ha az elődöntőn kezdőbe jelöltem 85%-os kondival, nagyon hamar meghal a gyerek.
na, jó barokkos körmondat lett ez, de remélem a lényeg kivehető belőle. tehát összefüggenek itt a dolgok, na :D -
Egy adott meccsen a Stamina számít. A Natural Fittness azt befolyásolja, hogy mennyire könnyen regenerálódik, azaz mennyire bírja a sorozatterhelést. -
nagyon úgy tűnik, hogy jövőre csak az európa ligában vitézkedhetünk.
benítez idén nem villog annyira, nem kiegyensúlyozott a csapat teljesítménye. -
Neoncsoves #73614 ahha, kösz! -
- köszi mindenkinek
, majd dobok képeket a srácról pár szezon után és meglátjuk mi lesz belőle
-
őszintén szólva fogalmam sincs, de egy olyan 12-14 jó ha van. főleg védőknél, védekező kp-knál. -
Neoncsoves #73611 apropó, hányas Natural Fitness az ami elég ahhoz hogy egy meccset végigtudjon tolni úgy hogy ne menjen le 60% alá? -
ja, én sem támadólag írtam. viszont a markingon meg a positioning értékén még lehet fejleszteni -már ha nem ez a maximum-, viszont a natural fitness az úgy marad. -
Neoncsoves #73609 én csak azért írtam le neki hogy legközelebb ezekre a részletekre figyeljen :P -
és akkor, hogy én is szapuljam, 60 perc után le kell mindig cserélni, mert nem bírja a strapát. -
Neoncsoves #73607 helyezkedni nem tud -
geo91 #73606 na jó, szerelése nem rossz, na de 6-os emberfogás? -
geo91 #73605 pont ezt akartam írni, minek egy vkp ha egyáltalán nem tud védekezni... :D -
Neoncsoves #73604 nem tudom minek akarod használni, de ez Deep Lying Playmakernek se jó, defensive midfieldernek se jó... :D -
- legújabb szerzeményem
-
- én a szájzárra esküszöm
-
most érkezett a középpályára ez a benitez gyerek.
16-os technique, 12-es work rate, ami nem látszik.
mellé érkezett meg sergio araujo is.