104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Fyrex
    nincs is ennél szebb üzenet szerintem

• zyndar
    Te 1 éve 4-2-4ben játszol
  • Fyrex
    beteg vagy :D

#73864 egyébként CHALLENGE ACCEPTED
  • inter94
    433 régi szép időkbe sokat láttam ilyet... :D
  • Huni92
    ha nem lennék olyan inside forward buzi, mint amilyen vagyok, egy ilyen 3 kp-s rendszert én is nyomnék, és az inside forwardok mellett a két csatár is lételemem :D
  • Fyrex
    de egyébként a taktikai "rajz" fura, pályán a megvalósulás más
  • Fyrex
    kizárólag a saját tapasztalataimra épülő taktika, három vagy idény után állt össze végleg, nincs rá ellenszer :D
  • Huni92
    hogy is mondjam, hogy te is megértsd. szakmai beszélgetés :D

az a felállás meg érdekes :D
  • Fyrex
  • zyndar
    Egyből az infószerzés
  • Fyrex
    bármilyen meglepő k-kp, bár nyilván az egyéni beállításai miatt ez nem annyira lényeges, de nagyon jó mélyésgi passzai vannak, kirobbanthatatlan lett pedig nagy a verseny
  • zyndar
    2 támadó középpályással kened? Látom 4-3-3 a felállás.
  • Huni92
    canales milyen pozícióban és szerepkörben csapja nálad?
  • zyndar
    Süveg! Nem semmi.

A bajnokság izgalmasan indult, első 3 meccsen 1-1-es döntetlen után cumiztunk a Bilbao ellen 1-2-re, majd az ötödik fordulóban meglett az első siker. Ja, Bueno faszipántos.
  • Fyrex
    a keret 2 részletben

• Huni92
    A tavaly a Nottinghamtől megvett balhátvédet, Paulo Sergiot már 25 millióért vinné a Roma. Remélem az elnök nem adja el.
  • Huni92
    109 gól nem sámli. jövőre mi úgyis többet lövünk, bibibiii :D
  • Fyrex
    emellé még jött idén is a BL a Chelsea ellen tizenegyesekkel, az olasz kupa pedig 4-3 az Inter ellen, csak lusta vagyok megvágni a képeket :)

keretről viszont tolok
  • Mor3llo

keret?
  • Fyrex
    szép, gg
  • Fisicofan
    Huhh, az szép, grat :)
  • Fyrex
    a bajnokság

• Neoncsoves
    hát lenyomom a screenshot gombját, elmenti a képet. nekem csak azért tetszik így jobban, mert utólag lehet dolgozni az összesen... tehát nem kell egyből kimenni Paint-be aztán vagdosni meg egyebek, hanem mindent utólag meg lehet csinálni
  • zorrobomber
    Naná! Ez a legszarabb, egyik sem sztárcsapat de mind simán csapni fog. Van egy Barca, Basel, Anderlecht csoport, az azért jobb lett volna.
  • Huni92
    sima első hely
  • zorrobomber
    első meccs 1-0 lett úgyhogy bejutottam csoportkörbe - liverpool, atletico madrid, genoa
    komazec tolta a szekeret

• karajjj
    így csak a kivágott kész fájlt mentem el, frapsnél eleve egy képfájlt csinálsz, amit esetleg még vágni meg méretezni kell, több vele a munka
  • Huni92
    az mennyivel egyszerűbb?
  • Neoncsoves
    elég fapados módszer ez a print screenezés :D

de azért köszi, de én szerintem maradok a Frapsnál.
  • Fisicofan
    Ha már így szóba jött, én is lennék már magyar szövkap, meg is néztem hogy állunk és érdekes dolgokat találtam, irl ez nem kicsit lenne durva
    2012-es EB selejtezőcsoport:

A hollandokat pl 4-1-re és 2-0-ra vertük
    Az EB-n aztán nem jött a bravúr, Ausztria ellen sikerült 1 pontot szereznünk, a horvárok és az angolok megverték a csapatot
    Aztán VB selejtező 2014-re:

Tény hogy nem egy erős csoport de azért így sem semmi
    És a jelenlegi világranglista helyezés:

És úgy állunk itt hogy 4 helyett visszaestünk az előzőhöz képest, szóval ezt a válogatottat nagyon szívesen átvenném
  • Mario Santana
    volt egy city-s mentésem
    de gea váltotta hartot
    szerintem sokkal jobb nála
  • Fyrex
    grat mindenkinek, jól toljátok

befejeztem egy újabb idényt a Parmaval, képek hamarosan
  • Huni92
    na, hivatalosat nem találtam, csak olvastam egy fórumon, és nem néztem utána. egyébként meg simán megtörténhet, psg-nél van most pénz. matuidi, momo sissoko, gameiro, menez, sirigu már megvan.

gondoltam leigazolom joe hartot, de aztán végül de gea lett belőle, mert bár szimpatikusabb az angol, ez a szimpátia nem ér 25 millió eurót pluszban.
  • Mario Santana
    ne viccelj, honnét a hír?
    egyik kedvencem (szerintem sokunknak az)
  • pinnacle
    :D emlékszem... gondoltam nem offolok, h. bmeg elcsesztem a képet :D majd figyelek. vissza kell szoknom :D

a 2 brazil 30 év körüli spíler. Egy tartalék jobbszélső és a cseh csatársrác meg fiatal és talán beválik. Nem akarok most szokásos igazolásokat :D
  • Huni92
    emlékszel, hogy 2008-ban hogy lecsesztél a képméret miatt? :DD

juhász az jóság, basinason kívül a többit névről sem ismerem. rolika a juventusban van már 5. éve, és játszogat is.
  • zorrobomber
    Tőlem is visszavonulhatna már Sanyi bácsi...
  • pinnacle
  • Huni92
    Pastore irl 45 millióért igazolt a PSG-be o_O
    A játékban meg épp most igazolt el 47,5 millióért az Atleticoba, és egyébként ő nyerte a legutóbbi Aranylabdát.

Közben pedig Egervári visszavonult, én vettem át a helyét. Görögország, Bulgária, Svájc, Luxemburg a négy ellenfél az EB selejtezők során.
  • Huni92
    van belső is, alt+f9, és a dokumentumok/si/fm11/screenshots mappába menti a képeket.
    komazecről dobsz egy képet?

pinnacle: igazoltál valakit?