104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nincs is ennél szebb üzenet szerintem 
-
Te 1 éve 4-2-4ben játszol
-
beteg vagy :D
#73864 egyébként CHALLENGE ACCEPTED -
433 régi szép időkbe sokat láttam ilyet... :D -
ha nem lennék olyan inside forward buzi, mint amilyen vagyok, egy ilyen 3 kp-s rendszert én is nyomnék, és az inside forwardok mellett a két csatár is lételemem :D -
de egyébként a taktikai "rajz" fura, pályán a megvalósulás más -
kizárólag a saját tapasztalataimra épülő taktika, három vagy idény után állt össze végleg, nincs rá ellenszer :D -
hogy is mondjam, hogy te is megértsd. szakmai beszélgetés :D
az a felállás meg érdekes :D -
-
Egyből az infószerzés
-
bármilyen meglepő k-kp, bár nyilván az egyéni beállításai miatt ez nem annyira lényeges, de nagyon jó mélyésgi passzai vannak, kirobbanthatatlan lett pedig nagy a verseny -
2 támadó középpályással kened? Látom 4-3-3 a felállás. -
canales milyen pozícióban és szerepkörben csapja nálad? -
Süveg! Nem semmi.
A bajnokság izgalmasan indult, első 3 meccsen 1-1-es döntetlen után cumiztunk a Bilbao ellen 1-2-re, majd az ötödik fordulóban meglett az első siker. Ja, Bueno faszipántos. -
a keret 2 részletben
-
A tavaly a Nottinghamtől megvett balhátvédet, Paulo Sergiot már 25 millióért vinné a Roma. Remélem az elnök nem adja el. -
109 gól nem sámli. jövőre mi úgyis többet lövünk, bibibiii :D -
emellé még jött idén is a BL a Chelsea ellen tizenegyesekkel, az olasz kupa pedig 4-3 az Inter ellen, csak lusta vagyok megvágni a képeket :)
keretről viszont tolok -

keret? -
szép, gg
-
Huhh, az szép, grat :) -
a bajnokság
-
Neoncsoves #73858 hát lenyomom a screenshot gombját, elmenti a képet. nekem csak azért tetszik így jobban, mert utólag lehet dolgozni az összesen... tehát nem kell egyből kimenni Paint-be aztán vagdosni meg egyebek, hanem mindent utólag meg lehet csinálni -
Naná! Ez a legszarabb, egyik sem sztárcsapat de mind simán csapni fog. Van egy Barca, Basel, Anderlecht csoport, az azért jobb lett volna. -
sima első hely
-
első meccs 1-0 lett úgyhogy bejutottam csoportkörbe - liverpool, atletico madrid, genoa 
komazec tolta a szekeret
-
karajjj #73854 így csak a kivágott kész fájlt mentem el, frapsnél eleve egy képfájlt csinálsz, amit esetleg még vágni meg méretezni kell, több vele a munka -
az mennyivel egyszerűbb? -
Neoncsoves #73852 elég fapados módszer ez a print screenezés :D
de azért köszi, de én szerintem maradok a Frapsnál. -
Ha már így szóba jött, én is lennék már magyar szövkap, meg is néztem hogy állunk és érdekes dolgokat találtam, irl ez nem kicsit lenne durva
2012-es EB selejtezőcsoport:
A hollandokat pl 4-1-re és 2-0-ra vertük
Az EB-n aztán nem jött a bravúr, Ausztria ellen sikerült 1 pontot szereznünk, a horvárok és az angolok megverték a csapatot
Aztán VB selejtező 2014-re:
Tény hogy nem egy erős csoport de azért így sem semmi
És a jelenlegi világranglista helyezés:
És úgy állunk itt hogy 4 helyett visszaestünk az előzőhöz képest, szóval ezt a válogatottat nagyon szívesen átvenném -
Mario Santana #73850 volt egy city-s mentésem
de gea váltotta hartot
szerintem sokkal jobb nála -
grat mindenkinek, jól toljátok 

befejeztem egy újabb idényt a Parmaval, képek hamarosan -
na, hivatalosat nem találtam, csak olvastam egy fórumon, és nem néztem utána. egyébként meg simán megtörténhet, psg-nél van most pénz. matuidi, momo sissoko, gameiro, menez, sirigu már megvan.
gondoltam leigazolom joe hartot, de aztán végül de gea lett belőle, mert bár szimpatikusabb az angol, ez a szimpátia nem ér 25 millió eurót pluszban. -
Mario Santana #73847 ne viccelj, honnét a hír?
egyik kedvencem (szerintem sokunknak az)
-
pinnacle #73846 :D emlékszem... gondoltam nem offolok, h. bmeg elcsesztem a képet :D majd figyelek. vissza kell szoknom :D
a 2 brazil 30 év körüli spíler. Egy tartalék jobbszélső és a cseh csatársrác meg fiatal és talán beválik. Nem akarok most szokásos igazolásokat :D -
emlékszel, hogy 2008-ban hogy lecsesztél a képméret miatt? :DD
juhász az jóság, basinason kívül a többit névről sem ismerem. rolika a juventusban van már 5. éve, és játszogat is. -
Tőlem is visszavonulhatna már Sanyi bácsi...
-
pinnacle #73843 -
Pastore irl 45 millióért igazolt a PSG-be o_O
A játékban meg épp most igazolt el 47,5 millióért az Atleticoba, és egyébként ő nyerte a legutóbbi Aranylabdát.
Közben pedig Egervári visszavonult, én vettem át a helyét. Görögország, Bulgária, Svájc, Luxemburg a négy ellenfél az EB selejtezők során. -
van belső is, alt+f9, és a dokumentumok/si/fm11/screenshots mappába menti a képeket.
komazecről dobsz egy képet?
pinnacle: igazoltál valakit?