104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
FM11-ben Muslera mit tud? Érdemes őt akárhová is leigazolni? Melyik csapatba férne be stabilan? -
Itsuki #73919 bajnok lettem ,kupagyőztes is,és a mentésem meghalt... -
én úgy nem tudnék játszani. :) -
A kedvenc Huni-féle hátterem
-
bázze...:)
Most néztem vissza, hogy te még bajnok is voltál velük az A-ban... :D
Én a 07-ben meg asszem 08-ban is toltam velük, de csak B-ig jutottam. -
játszottál te is a ciscoval? o_O
volt nekem egy ilyen BL meccsem velük a tavaly :D
-
Na, én legeneráltatok egy játékot most 66 ligával :)
Persze nem mazochista vagyok, mindösszesen csupán böngészni akarok, hogy hol is lenne érdemes kezdenem. Az tuti, hogy Európában, mert BL-re akarok hajtani hosszabb távon, vagy kitudja, de a többi kontinens nem vonz. -
2008-ban én azt hiszem a másodosztály rájátszásáig jutottam (ott kikaptunk persze), aztán félbe kellett hagynom a játékot. A 09 meg 10 kimaradt a gépem miatt, illetve a 09-cel még keveset játszottam is, a 10-zel egyáltalán nem. -
FM2008ban(?) nekem viszonylag simán sikerült velük Bl-t nyerni, szerintem a 11 nehezebb mint jópár korábbi FM!
Tolok pár képet, rám hoztad a Leeds nosztalgiát :)
Akkoriban fosta a jobbnál jobb generáltakat, magyarokat is.
Szóval grat! -
Na, 8 szezon és 446 meccs után úgy tűnik lassan abbahagyom (talán nem végleg) a Leedset.
Az FM11-ben sikerült először velük feljutni az első osztályba, szóval végül is eredményes karrier volt.
Érdekes, hogy a két bajnoki cím, 1-1 ezüst és bronz, valamint a Ligakupa-győzelem és BL-szereplés ellenére egy rakás nevesebb játékos továbbra sem hajlandó aláírni (pl. De Gea), meg pénzt sem nagyon adnak az erősítésre... A BL megnyerése még kihívás lehetne, de 8 szezon az 8 szezon, kicsit sok már. Nem zárom ki a folytatást, de egyelőre máshol is kipróbálnám magam.
Egyelőre a magyar meg a német bajnokság közt vacillálok, vagy olasz alsóbb liga, mint régen a Cisco Romával (bár ők már talán Atletico Roma).
Angliát most hanyagolnám már, spanyolokat nemtom.
Még a 2007-es Köbenhavn mentésem újraalkotásán gondolkodom, de az bajnoki szinten nem nagy kihívás. -
Mario Santana #73910 ha még nem kezdtél volna, akkor én a hampton & richmond-ot ajánlom.
angol 6. osztály, óriási kihívások évről-évre.
mivel londoni csapat a tavalyi fm-ben parent team-nek sikerült a chelsea-t kifognom.
-
taarabt nem jött be, de amúgy is csak a padra hoztam anno.
romero nem rossz, de ha elkezd lepkézni, akkor alig akarja abbahagyni. azért adtam el, mert a távoli, erős lövéseket sorra szopta be, úgy pattantak a labdák a hálóba róla, mint egy betonfalról.
üzletnek mondjuk tökéletes volt a leigazolása majd eladása.
vidd neuert :) -
Taarabt nem jött be? Romero leigazolásán gondolkozom a nyáron - habár most Ustari, aki év elején cserekapusnak jött, meglehetősen jól teljesít, kiszorította De Sanctist. Mennyire ajánlod? Másik alternatívám Neuer lenne :D -
Jöhetett volna még Kaká kölcsönbe, de 32 évesen csereembernek, és 6 milliós fizetéssel, úgyhogy inkább nem hoztam el.
Carlos Eduardo meg nem kapott munkavállalásit, pedig ingyen jött volna.
-
Bemutatkozásképpen 5-0-ra csaptuk meg a letteket a magyar válogatottal egy barátságos meccsen Németh és Szalai duplájával, meg egy öngóllal. -
geo91 #73905 oroszország nem is rossz ötlet, meglesek ott pár csapatot. :D -
geo91 #73904 csakazértis :D amúgy nem, tényleg nem lenne nagy kihívás... bár a genoa sem, de most nincs jobb ötletem, szerintem mégis velük kezdek. -
sevilla,blackburn,szpartak moszkva,hoffenheim,lille :D -
najó, ne sírjál többet :D -
na, ne kúrd fel az agyamat, hogy egy német élcsapattal fogsz kezdeni :D
felkészülés:
Community Shield
enyhe különbséget vélek felfedezni. -
geo91 #73900 a vándorkarrier már csak azért sem lenne túl jó, mivel mindig csak azt az országot töltöm be ahol épp kezdek... (plusz egyet legfeljebb, mert szar a gépem...) -

-
geo91 #73898 válogatós vagyok mindenben, bocsi :D
amúgy köszönök minden tippet! -
geo91 #73897 utóbbi kettő nem rossz, genoával már volt pár sikeres karrierem 10-ben és 11-ben is. :) leverkusent megnézem. -
nyif-nyaf finnyás pöcs vagy :D kapd be akkor és keress csapatot magadnak!!!négy!4!!444 -
tudom, és azért mondtam direkt spanyolt, mert nem játszol ott. pedig jobb, mint egy izlandi harmadosztály :D
egyébként zyndar, juteszembe: 4-1-2-1-2-re álltam ét erre a szezonra, gyémánt alakzat, és a CS meccsen debütál a felállás majd. -
geo91 #73894 nem szeretek költözni... :D viccet félretéve, szeretek egy csapatnál megmaradni, ahol épp kezdek, mindig hosszú távra rendezkedek be. -
geo91 #73893 köszi, meglesem a tímet, ki van még ott sanchezen kívül, mert nem igen vágom :D
@Huni: spanyolhont nem igazán preferálom, agyfasz kapok a második csapat, mint fiókcsapat rendszertől... :/ -
sőt, mondok jobbat. vándorkarrier, és első állomásként athletic bilbao :) -
Mallorca, Genoa, Leverkusen. -
Murcia :) -
udinese, nem nagy kihívás de szórakoztató -
megvárom míg visszavonul, utána hátha
crespo nálam melózik, 4.5 csillagos támadó edző -
ja, ez a baj a csapatból visszavonult játékosok egy részével. fél év múlva a töredékét fogja kérni. -
geo91 #73886 drága baglyok! ajánljatok nekem pár csapatot! :) -
lol gyerekek 

xabi alonso bejelentette visszavonulását, kapott rohadt jó edzői képességet, erre 82 ezres fizut akar :DDD -
rólam is talán 2009es efemben utoljára, de az úgy túl irreális azért :) -
valahogy megértem a hsz végét...:D
vége a felkészülésnek, hullaszarok voltunk, jön a CS a City ellen :) -
Nyilván, ha nem jönnek az eredmények, kell egy kis fűszer.
@Fyrex: még szebb, ha Pusztai stadion lenne :) Hmm, rólam még nem neveztek el soha. -
többnyire. ha le kellene bontanom, akkor a szezon 75%-át csapjuk végig ezzel a felállással. amikor viszont nem megy a joga bonito, akkor változtatok egy időre.