104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Nah fogta a vezetőségem és eladta Gansot 53m£-ért a Madridnak... És persze részletre eladta, így most van 8m-om... -
-
http://noob.hu/2011/07/29/jg.png
Spanyol szövkap lett. -
karajjj #73957 én most nyomom a felkészülés utolsó meccseit, egyre szebben játszik a csapat -
Én itt vok, de olyan rosszul megy a csapatnak, hogy nincs kedvem kommentelni. Az elmúlt 11 bajnokiból 7 vereség, 4x. Beleestem a buta managerek hibájába (taktika változtatgatás), persze nem lett jobb, így visszaálltam az eredetire. Szóval most tiszta káosz az egész. Elment a kedvem a managertől.
(ezért most witcher 2 lesz) -
Neoncsoves #73955 arany péntek van! -
karajjj #73954 rajtam kívül mindenki kocsmában van? :D -
Neoncsoves #73953 LOL -
laac #73952 Madridnál van dela!!!Hadd szórja!!
-
karajjj #73951 úúúúristen, minek ennyi igazolás? szétb*szod a csapatot :D -
- jelenleg az 5. szezont nyomom a Real-al, és úgy döntöttem szezon végén új csapatot keresek, viszont igazoltam egy pár srácot, amolyan "búcsú ajándék" az utódomnak 
- ők most jöttek januárban:
- ők pedig szezon végén érkeznek:
- eredménylista, eddig:
1x BL
1x Európai Szuperkupa
1x Klub VB
2x Spanyol kupa
3x Spanyol Szuperkupa
4x Bajnokság -
Nekem most ilyen kezdőm van:
-
Amikor a Chelsea-vel játszottam ott is leigazoltam, nálam is katasztrófa volt, szerintem kell neki 1-2 év, én 25 évesen igazoltam lehet már tapasztalt volt. -
karajjj #73947 meg is van a nagy fogás, 2! évre kölcsönbe és forintba sem került
-
hm.. nálam is azt játszik, akkor asszem kis türelem kell még, remélem azért lassan beindul
gondoltam, de akkor is jó eredmény, Angliában meg főleg :) -
karajjj #73945 na úgy döntöttem hogy kezdek egyet a Barcikával, de most csak magyart igazolok :D se csokik, se digók, se sárgák, csak magyarok :D -
karajjj #73944 max nem kérdeznek meg téged, de attól még látnod kell az üzlet lefolyását -
laac #73943 58 millám van átigazolásra,annyira nem kell pénz!!!! -
mc-be van és advanced playmaker (attack)
amúgy 6. év, csak 3. pl szezon:) -
Nagy grat, 3. évbe elég szép teljesítmény!
Ganso mit játszik nálad? nekem egy istenért nem akar jól játszani... -
Megesik, ha a vezetőség úgy gondolja nagyon kell a pénz. -
Balázs 17 #73939 complete forward-support a többit pedig megoldja -
laac #73938 Sziasztok!lenne 1 kérdésem,még pedig másnál is elő fordul,h úgy add el játékost a gép,h nem is tudtok róla!!!Én már 2 játékosom is elbuktam olyan transzferba amiről nem is tudtam!!!!!! -
Nálam support inside forward. Nem tudom wingerként jobb? -
Gratula, szép teljesítmény!
Belfodil a Leedses mentésemben az Internél tolja, és ott is egy állat! :)
Viszont Neymar meg nálam nagyon jól működik, érdemes megpróbálni megkeresni a helyét. -
Átigazolások -
Southampton 3. PL szezon (2.-ba 6. lettem)
Nagy csapatok ellen nem ment túlságosan, jövőre jók leszünk mert eddig szinte minden évben cseréltem a fél csapatot:)
Tabella
Helyezkedés
Keret
Európa ligában egész jól haladtunk, de a Chelsea elleni visszavágon rengeteg helyzet kimaradt:(
EL
Átigazolások
Neymar ingyen jött de nagyon gyengécske nálam, adom is szerintem, legalább keresek rajta:)
Sousa már most nagyon jó.
Belfodil tavaly előző szezonba jött már akkor is egy állat volt
Ganso a csapat motorja
És egy saját nevelés aki talán világklasszis lehet: Colgan
-
karajjj #73933 neved - beállítások - lemondás
vagy ahogy írtad, visszavonulhatsz és adhatsz hozzá új menedzsert is, bár visszavonulás után nem tudom hogy kell, mert ilyet még nem csináltam -
karajjj #73932 de egyel kevesebben vannak :D -
Láttam már ilyet, lehet , hogy ötöske fellép a középpályára, úgy mateuszosan. -
De azt hol lehet?
Es azt nem lehet uj jatekot kezdek de ugyanabban az evben es en valasztom ki kivel akarok lenni? -
karajjj #73929 lemondasz a mostani csapatodnál, aztán keresel másikat, ahova felvesznek -
Hali srácok 3 szezonon vagyok túl és hogy lehet eligazolni egy másik csapathoz?? -
karajjj #73927 
-
Befejeztem az őszi szezont a Nantes-al, eddig elég jól állunk. A két vereséget a Bordeaux és a Montpellier ellen szenvedtük el, végre sikerült pontot szerezni a Lyon ellen, ráadásul idegenben, és először győztük le a nagy rivális Rennes-t.
A Ligakupából a Le Havre kivert, a B csapat játszott, úgyhogy nem igazán zavart.
És a legkomolyabb meccsünk az egyik rivális ellen:
-
Egyébként most ahogy nézegettem, a legtöbb csapatnak vagy 0 átigazolási pénze van, vagy ugye vannak a nagyok, akiknek van rendesen pénze.
Ilyen "köztes" megoldásokat tudtok mondani? Ahol az ilyen párszázezres, 1-2 milliós játékosok leigazolhatók, és erősítést is jelentenek? -
Utley #73924 Kicsit rég jártam erre,de most volt egy hangyányi időm,szóval neki ugrottam a Coventrynek.Remek szezont produkáltunk,ami elég is volt a feljutáshoz,bár a védelmet rendbe kell majd tenni:)
Ami a másik öröm,hogy a kedvenc csapatom a Doncaster is feljutott :)
grat mindenkinek a szuper eredményekhez!!!! -
Derby County én minden évben letudok velük pár szezont. Vért kell izzadni hogy 2 idény alatt feljuttasd őket a Pl-be de utána sem sétagalopp a játék. -
Mönchengladbach...elég fasza kis kerete van, ráadásul a klub múltja is nagy!
Én is kezdtem velük anno, most az a mentésem félbe van hagyva:D -
Itsuki #73921 ugyhogy valaki mondhatna 1 csapatot akivel kezdjek... de ne valami erős legyen...