104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Pethy23
    Nah fogta a vezetőségem és eladta Gansot 53m£-ért a Madridnak... És persze részletre eladta, így most van 8m-om...
  • zyndar
  • zyndar
    http://noob.hu/2011/07/29/jg.png

Spanyol szövkap lett.
  • karajjj
    én most nyomom a felkészülés utolsó meccseit, egyre szebben játszik a csapat
  • szabocsaba1983
    Én itt vok, de olyan rosszul megy a csapatnak, hogy nincs kedvem kommentelni. Az elmúlt 11 bajnokiból 7 vereség, 4x. Beleestem a buta managerek hibájába (taktika változtatgatás), persze nem lett jobb, így visszaálltam az eredetire. Szóval most tiszta káosz az egész. Elment a kedvem a managertől.
    (ezért most witcher 2 lesz)
  • Neoncsoves
    arany péntek van!
  • karajjj
    rajtam kívül mindenki kocsmában van? :D
  • Neoncsoves
    LOL
  • laac
    Madridnál van dela!!!Hadd szórja!!
  • karajjj
    úúúúristen, minek ennyi igazolás? szétb*szod a csapatot :D
  • pzoli00
    - jelenleg az 5. szezont nyomom a Real-al, és úgy döntöttem szezon végén új csapatot keresek, viszont igazoltam egy pár srácot, amolyan "búcsú ajándék" az utódomnak
    - ők most jöttek januárban:

- ők pedig szezon végén érkeznek:

- eredménylista, eddig:

1x BL
    1x Európai Szuperkupa
    1x Klub VB
    2x Spanyol kupa
    3x Spanyol Szuperkupa
    4x Bajnokság
  • Krisz018
    Nekem most ilyen kezdőm van:

• Pethy23
    Amikor a Chelsea-vel játszottam ott is leigazoltam, nálam is katasztrófa volt, szerintem kell neki 1-2 év, én 25 évesen igazoltam lehet már tapasztalt volt.
  • karajjj
    meg is van a nagy fogás, 2! évre kölcsönbe és forintba sem került

• Fisicofan
    hm.. nálam is azt játszik, akkor asszem kis türelem kell még, remélem azért lassan beindul

gondoltam, de akkor is jó eredmény, Angliában meg főleg :)
  • karajjj
    na úgy döntöttem hogy kezdek egyet a Barcikával, de most csak magyart igazolok :D se csokik, se digók, se sárgák, csak magyarok :D
  • karajjj
    max nem kérdeznek meg téged, de attól még látnod kell az üzlet lefolyását
  • laac
    58 millám van átigazolásra,annyira nem kell pénz!!!!
  • Pethy23
    mc-be van és advanced playmaker (attack)

amúgy 6. év, csak 3. pl szezon:)
  • Fisicofan
    Nagy grat, 3. évbe elég szép teljesítmény!
    Ganso mit játszik nálad? nekem egy istenért nem akar jól játszani...
  • Pethy23
    Megesik, ha a vezetőség úgy gondolja nagyon kell a pénz.
  • Balázs 17
    complete forward-support a többit pedig megoldja
  • laac
    Sziasztok!lenne 1 kérdésem,még pedig másnál is elő fordul,h úgy add el játékost a gép,h nem is tudtok róla!!!Én már 2 játékosom is elbuktam olyan transzferba amiről nem is tudtam!!!!!!
  • Pethy23
    Nálam support inside forward. Nem tudom wingerként jobb?
  • Zsolti9014
    Gratula, szép teljesítmény!

Belfodil a Leedses mentésemben az Internél tolja, és ott is egy állat! :)

Viszont Neymar meg nálam nagyon jól működik, érdemes megpróbálni megkeresni a helyét.
  • Pethy23
    Átigazolások
  • Pethy23
    Southampton 3. PL szezon (2.-ba 6. lettem)

Nagy csapatok ellen nem ment túlságosan, jövőre jók leszünk mert eddig szinte minden évben cseréltem a fél csapatot:)

Tabella

Helyezkedés

Keret

Európa ligában egész jól haladtunk, de a Chelsea elleni visszavágon rengeteg helyzet kimaradt:(
    EL

Átigazolások
    Neymar ingyen jött de nagyon gyengécske nálam, adom is szerintem, legalább keresek rajta:)
    Sousa már most nagyon jó.
    Belfodil tavaly előző szezonba jött már akkor is egy állat volt
    Ganso a csapat motorja

És egy saját nevelés aki talán világklasszis lehet: Colgan
  • karajjj
    neved - beállítások - lemondás
    vagy ahogy írtad, visszavonulhatsz és adhatsz hozzá új menedzsert is, bár visszavonulás után nem tudom hogy kell, mert ilyet még nem csináltam
  • karajjj
    de egyel kevesebben vannak :D
  • zyndar
    Láttam már ilyet, lehet , hogy ötöske fellép a középpályára, úgy mateuszosan.
  • Soldiers
    De azt hol lehet?
    Es azt nem lehet uj jatekot kezdek de ugyanabban az evben es en valasztom ki kivel akarok lenni?
  • karajjj
    lemondasz a mostani csapatodnál, aztán keresel másikat, ahova felvesznek
  • Soldiers
    Hali srácok 3 szezonon vagyok túl és hogy lehet eligazolni egy másik csapathoz??
  • karajjj

• Fisicofan
    Befejeztem az őszi szezont a Nantes-al, eddig elég jól állunk. A két vereséget a Bordeaux és a Montpellier ellen szenvedtük el, végre sikerült pontot szerezni a Lyon ellen, ráadásul idegenben, és először győztük le a nagy rivális Rennes-t.

A Ligakupából a Le Havre kivert, a B csapat játszott, úgyhogy nem igazán zavart.
    És a legkomolyabb meccsünk az egyik rivális ellen:
  • Zsolti9014
    Egyébként most ahogy nézegettem, a legtöbb csapatnak vagy 0 átigazolási pénze van, vagy ugye vannak a nagyok, akiknek van rendesen pénze.

Ilyen "köztes" megoldásokat tudtok mondani? Ahol az ilyen párszázezres, 1-2 milliós játékosok leigazolhatók, és erősítést is jelentenek?
  • Utley
    Kicsit rég jártam erre,de most volt egy hangyányi időm,szóval neki ugrottam a Coventrynek.Remek szezont produkáltunk,ami elég is volt a feljutáshoz,bár a védelmet rendbe kell majd tenni:)
    Ami a másik öröm,hogy a kedvenc csapatom a Doncaster is feljutott :)

grat mindenkinek a szuper eredményekhez!!!!
  • StephenKing
    Derby County én minden évben letudok velük pár szezont. Vért kell izzadni hogy 2 idény alatt feljuttasd őket a Pl-be de utána sem sétagalopp a játék.
  • Mor3llo
    Mönchengladbach...elég fasza kis kerete van, ráadásul a klub múltja is nagy!
    Én is kezdtem velük anno, most az a mentésem félbe van hagyva:D
  • Itsuki
    ugyhogy valaki mondhatna 1 csapatot akivel kezdjek... de ne valami erős legyen...