104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Hegeace
    Hát igen ... Luigi Sepe, Paolo Cannavaro és itt ki is merült az első keret utánpótlás nevelés játékosainak névsora :C
  • Mor3llo
    Nálad is gondok vannak utánpótlás téren? :D
  • Huni92
    ezt a kérdést nem egészen értem.
    minden játékosnak én állítom be a szerepkörét, és minden egyes instrukcióját, függően az adott ember képességeitől. nyilván nem fogom a 8-as távoli lövésű jancsinak engedne a gyakori távoli lövéseket csak azért, mert a gép úgy állítaná be :)

bakker bakkerman, nem vagy egyszerű :D

miután sikeresen leamortizáltam a térdem után a kezem is, betöltöm a leedset. :D
  • laac
    Hey!Érdekelne,ti mi alapján választjátok ki a "segéd"edzőket,van rá valamilyen csel v.taktika,h olyanokat válasszak össze akik tudják tolni a szekerem:-)????
  • Hegeace
    Nekem közben vége lett a 3. szezonnak. Újabb bajnoki cím, újabb bl legjobb 16 és újabb 1.meccsutáni kiesés a kupában. Nyáron rá kell venni a vezetőséget h nyomjuk meg az utánpótlást különben szenvedni fogok a blnél mint a kutya :S
  • sas96
    de, 18 csapatos, és elvileg 17 meccsnél van a fele a bajnokságnak,de 2010-ben csak 16 meccs fért bele,tehát így lett vége az őszi szezonnak, a 17. meccs már a következő évben volt lejátszva, így a 16. kör után tettem be a képet, amikor a játékban lett vége az őszi labdakergetésnek! :-) ennyi az egész!:-)
  • Hegeace
    nem akarok kötekedni de a bundásliga nem 18 csapatos ? :)
  • Neoncsoves
    barca + románokkal tolod? ejj, neked véged van részemről :DDD
  • sas96
    1860 München - Erzgebirge Aue 2-0

Sima volt a folytatás a rossz rajt után! Lehetett volna több is mint 2. Najólvan nem írkálom tele a topikot! :D
  • sas96
    Erre be is ragadtunk a tavaszi rajtnál...ismét 1 tipikus csaló FM meccsel.... THX FM!!!

1860 München - FSV Frankfurt 2-2

3. percben már vezettem 1-0-ra, majd végig nyomtam az ellent és a 34. percben egyenlített a Frankfurt a jó nagy semmiből. Folytatódott ami eddig, mi támadunk mint az állat majd a 89.percben ismét vezetést szereztünk!!! De jött a 3 perc hosszabbítás, de ennyi nem volt elég ezeknek a köcsögöknek, a 90+4-ben kellett egyenlíteni....csaló spori...
  • Láma!
    szép, bár a románok miatt azért feddés jár, de mint managelés szép:D
  • sas96
    nagyon nagy GRAT
  • bakkerman
    MEEEGVAAAAN!!!! ilyen csoportból továbbmentünk!!!!!
    Pyunik Jerevan-Steaua 0-5
    Tanase 2,Bilasco 2,Nicolita
  • sas96
    vicces lesz a Frankfurt elleni meccs....bejött jópár sérült, az új csatárom rögtön azzal kezdte hogy meglátogatta az orvosi szobát...4 hét szevasz, KP sorom szinte eltűnik...még aki lenne, az is elment az Ázsiai Nemzetek kupájára...kíváncsi leszek erre...
  • bakkerman
    az fm08 nekem abszolút nem jött be,igaz akkor még jóval gyengébb gépem volt,meg bugos volt mint az állat,hétről hétre minimum 5 sérült...
  • sas96
    igen, ezt a dolgot tolerálhatná kicsit a gép... :S:S nem lát a színfalak mögé az a baj! :S :D nyugi,nekem volt rosszabb is!! amint totál kiakadtam akkor anno.
    FM 08-ban toltam a Dynamo Dresdennel, 5 évet nyomtam le velük. Első évben bejutottam a Bundesliga 3-ban,köv. évben Bundesliga 2-be. Aztán ebben az évben az volt a vezetőség célja hogy maradjunk bent a Bundesliga 2-ben. Oké, simán megtörtént, 3. helyen feljutottam a Bundesligában.Bent maradtam ott is, igaz éppenhogy 17. helyen. Utolsó évben már 4. lettem a bajnokságban, mehettem volna az UEFA kupába, de a vezetőség célkitűzései valami miatt befagytak arra hogy "Tisztességes helyet érjünk el a Bundesliga 2-ben" . Tehát észre sem vették hogy már rég osztályt léptünk és az Európai porondért küzdünk,nem a Bundesliga 2-ben. A vezetőség elégedettsége lecsökkent a nullára és ki lettem rúgva a francba....amiért nem értem el tisztességes helyezést a B2-ben....vicc volt...na akkor került végleg törlésre az FM 08...:-)
  • bakkerman
    EL csoportkör 4. meccs
    Steaua-Dortmund 0-5
    ájájájjjj kitömtek minket mint a libát. nem baj,még mindig saját kezünkben a sorsunk,verni kell az örményeket és továbbmegyünk
  • bakkerman
    hát persze hogy nagy eredmény,de ha a bajnokságban alul teljesítünk,akkor tökmindegy hány góllal verünk egy villarealt,vagy egy dortmundot,ha kibasznak...
  • sas96
    nálam szerencsére a vezetőség teljesen örömmámorban ég, mivel alapból a középmezőnybe vártak,olyan 9-10. hely környékére, ehhez képest elsők vagyunk. Ha minden ilyen jól megy, következő évet már kezdhetem a Bundesligában.
    Egyébként ha már bejutsz a 32 közé, már az sem rossz teljesítmény!!! :-) Következő évben jobb lesz!!:-)
  • bakkerman
    na meg megfenyegetett a vezetőség hogy kezdjem hozni a bajnokságban az eredményeket vagy kibasznak...
  • bakkerman
    hát én amikor kiderült a csoportbeosztás 6 pontban gondolkodtam,hogy verjük a Pyunikot odavissza,elég erősen felülmúltuk a tervemet,még megverjük idegenben az örményeket,és szerintem továbbjutunk 12 ponttal. de a legjobb 32-ben már kaphatunk BL csapatokat is,onnan nagyon nehéz továbbmenni
  • sas96
    ez már lassan teljesen sima csoport 1. hely az Európa Ligában!! :-) döntőig menetelsz??! :-)
  • sas96
    Az 1860 München kispadján elérkeztem a téli szünethez. 2010-ben már nem játszunk több meccset, 2011. január 15.én lesz a vendégünk az FSV Frankfurt. Amilyen érdekesen indult a szezonunk, annyira meg lett találva a megfelelő taktika a csapathoz. Na meg az erősítéseknek sokat köszönhetek nagyon!! :-)
    Bundesliga 2 féltáv
  • bakkerman
    EL csoportkör 3. meccs
    Dortmund-Steaua 0-1
    Radut

kupából viszont kizuhantunk valami hulladék 2. osztályú ellen,bajnokságban meg 6.-ok vagyunk...pedig a bajnoki címet raktam be
  • bakkerman
    ?
  • Zenszkij
    Te is a reload tactickal tolod? LOL
  • bakkerman
    EL csoportkör 2. meccs
    Villareal-Steaua 1-2
    Tanase 2

MUHAHAHAHAHAHAHA 2 meccs 6 pont,autogramokat később xd
  • bakkerman
    EL csoportkör 1. meccs
    Steaua-Pyunik Jerevan 3-1
    Onofras 3
  • bakkerman
    villareal,dortmund,pyunik jereván....nehéz lesz baszki
  • bakkerman
    Zilina-Steaua EL 4. sel.kör. visszavágó 4-5 !!!!!!!
    tanase 3,onofras,dica 1-1 gól,plusz még dica büntetőt is hibázott,bennt vagyunk az EL csoportkörbe,jön 1 millió euró,na azt most el is verem a gecibe
  • MrIncredible
    Huni te személyre szabott taktikát használsz vagy az gép által adott lehetőségeket szabod a játékosaidra?
  • bakkerman
    az odavágó bukarestben 1-1 lett,természetsen az egyenlítő gólt a 90+3. percben kaptuk...áááá
  • Solt
    :D
  • Láma!
    :DDDDD
  • bakkerman
    hogy teljes legyen a trianoni sebek felvágása,az EL-ben a Zilina-t kaptuk :DDDDD közvetíti a magyar televizió XDDDDDDDDDD
  • Solt
    Még a Kolozsvárral sem játszok, mert ha kikapnék a Steau-tól, ott helyben megütne a guta! :D

@bakkerman: És soha nem is leszek! :D
  • bakkerman
    hót halál gyenge ez a csapat basszus,ebből idén max 4. hely lesz
  • bakkerman
    AS:ASASF:ASD azért játékban lehetek velük,persze én se tenném be a lában bukarestbe,de steaua-val még sose voltam egy fm-ben se :D
  • geo91
    a gondolattól is hányok, hogy ilyen csapatokkal kezdjek... :D
  • Solt
    Ehhez azért kell gyomor! :D A következő a Slovan Bratislava lesz? :D