104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mor3llo
    Az a mocskos nagy szerencsém, hogy a Palermo is leikszelt ebben a fordulóban, így a 2 pont előnyöm 3 fordulóval a vége előtt csak 1 pontra csökkent...
    Hihetetlen egyébként, Cavani lesérül, persze pont a hajrára, ütjük 5-0-ra a Juvét, erre elmegyünk egy alsó félidei alibizésre Rómába, ahol Riise szerzi meg a győztes gólt szabadrúgásból, majd kiállítják tőlem Zunigát, és a kiállítása után rúgunk 4 - azaz NÉGY - kapufát.
    Most megyünk a Milán-hoz, muszáj nyernünk!
  • laac
    Jó keret!Köcsög Agüero hozzám soha nem akart jönni!Pastore mit keress Madridban?:-/Ki volt előtted az edző?
  • Huni92
    ne bánts :(

egyébként így van, de inkább azon kellene elgondolkoznod, hogy miért nem hozzád mentem kölcsönért :D
  • Láma!
    akkor te is csak kölcsönből vagy nagylegény mi? :DDD
  • Huni92
    25 centiért
  • Neoncsoves
    a háttérbe levő nénit mennyiért igazoltad?:D
  • Huni92
    Parancsolj :D
  • Láma!
    az ajax elég brutális a játékban, szóval kösd fel a gatyád ha velük kerülsz szembe:)
  • Mor3llo
    Dobj már egy képet a keretről.
  • Mor3llo
    És behalás...nálam is pont ugyanilyen párosítás lett :DDDDDDDD
  • Huni92
    áh, nem mókázok sokat, mert a keret jó lesz, amint eladom a sok fölösleges embert.
  • zorrobomber
    jó móka lesz az átigazolási szezon :)
  • Huni92

• bakkerman
    utána a továbbjutó a Salzburg-Ajax párharc győztesével játszhat...télen ha megerősítem a védelmet,akkor ebből még top8 is lehet,persze az is bennevan hogy 0-5-el küldenek minket haza a picsába az alkmaariak
  • bakkerman
    Az AZ Alkmaart kaptuk az EL 32 között,háááttttt.....annyit mondok meglehet a top 16!
  • Huni92
    mert az elég egy szezonra, nincsenek rinyálók, és formán kívüli keveset játszók :D ez most kicsi húzósabbra sikerült, mert minden kupát komolyan vettem, de nem para :)

egyébként az atletico madridhoz írtam alá. 7. helyen végeztek, és csak annak köszönhetik, hogy indulhatnak az EL-ben, hogy a spanyol liga fair play díjas szezont tudhat maga mögött.
  • Zsolti9014
    gratulálok! 2 BL egymás után az igen szép!
    ilyenkor mondjuk el is megy a kedvem :P
  • pinnacle
    Angliában már van a 25-ös keretmaximum bajnoki meccseken. ( U-21-eseket leszámítva ).
  • zorrobomber
    Ilyenkor nem értem hogy miért ragaszkodtok a 23-24 fős kerethez :)
  • Huni92
    Leeds United - 2014/2015

Játékosmozgások
    Community Shield
    Premier League
    Játékos stat

FA Kupában elődöntőig, Ligakupában szintén elődöntőig jutottunk, e két hazai kupa nélkül távozom a Leedstől. A Klub VB-t simán megnyertük, a Boca Juniorst verve a döntőben.
    Európai Szuperkupa is meglett, 2-0 a Lyon ellen.

A BL csoportban első helyen végeztünk, aztán így meneteltünk egészen a döntőig.
    Csapat.
  • Huni92
    Lyon - Leeds 3-3, de a lövések alapján (23/11 vs 9/3) nem érdemeltük meg. Más kérdés, hogy a 3 perces hosszabbítás 4. percében szögletből egyenlítettek, de így legalább kvittek vagyunk :D
  • Huni92
    úgy néz ki, megvan a bajnoki cím. 11 pont előnyünk van, mivel a gyakorlatilag tökutolsó helyen végző wigan megtette azt a szívességet, hogy megverte a manchestert. 1 pont kell még, és matematikailag is megvan az újabb serleg.
  • Hegeace
    ezért nem szeretem én angliát, régi fmben volt olyan hónapom ahol 12-13 tétmeccsem volt besűrítve
  • Huni92
    ja, a végére eléggé megkeseredett az életünk a sok meccs miatt, és persze kisebb-nagyobb sérülések is voltak, így rotálni sem tudtam úgy, ahogy szerettem volna.

kínok között vertük meg a west hamet 1-0-ra, a sunderland pedig megtréfálta a szintén kimerülőben levő manchestert, így 8 pont az előnyünk 5 meccsel a vége előtt.
  • Hegeace
    úgy tűnik elfogytál tavaszra :S kitartást, megoldódik az idővel :)
  • Huni92
    nálam a csapat gólkirálya, acquafresca dőlt ki egy fél évre a city elleni bl meccsen.
    közben meg az fa kupából a tottenham kivert az elődöntőben, hosszabbítás utáni 4-3-as eredménnyel. a védelem egy kalap szar volt, meg is büntettem mindenkit.
  • Hegeace
    nyitómeccs, Napoli-Inter 1-1, Hamsik 1,5-2 hónap, Cavani 4-5 hónap
  • Huni92
    nagy lépést tehettünk volna a bajnoki cím felé, de sikerült csúnyán elbuknunk a MU elleni bajnokit, 1-3. 6 forduló van még, és így csak 5 pont az előnyünk a MU-val szemben. pedig akár 11 is lehetne...
  • Hegeace
    Gratula :), nálam lassan összeáll a csapat, bár a szuperkupa finálét elbuktuk de hát annyi baj legyen :)
  • Huni92
    8-3-as összesítéssel ejtettük ki a bajorokat a BL-ből, a Man. Cityt kaptuk a negyeddöntőben. A Barcelonát idén is kiverte a Lyon.
  • farferi
    Na ilyen rosszul nem játszanak többet remélem (bár rotálok, lehet az a baj?)
  • Mor3llo
    Ahogy mondta Huni, van u18-as.
  • Huni92
    BL nyolcaddöntő, odavágó: Bayern - Leeds 2-5, asszem eldőlt a továbbjutás sorsa.
  • Huni92
    de u18-as van, nem? az is jobb, mint a kölcsön.
  • Hegeace
    mivel olaszhonban nincs tartalék bajnokság így szerintem okosabb ötlet őket kölcsön adni mint hogy egy évig ne játszanak tétmeccsen :D
  • MrIncredible
    köszi erre voltam kiváncsi
  • Mor3llo
    Nálam Cannavaro + Vitale...és ennyi. Most vásároltam 1-2 16 évest, 3 évig ittjátszanak, akkor saját nevelésnek számítanak :/
  • Huni92
    nem mondom biztosra, de talán igen. egyébként meg kölcsönadni a fiatalokat nem túl okos ötlet. inkább le kell tenni őket a tartalékcsapatba, hogy a saját edzésedet kapják meg, és hogy minél többet játszhassanak. a kölcsönvevő csapatokban nem mindig kapnak játéklehetőséget, és nem fejlődnek úgy, ahogy kéne.
  • Hegeace
    Az odáig oké de akkor is saját nevelés ha a kölcsönben van mondjuk 1 évet vagy akkor +1 évig kell a klubnál lennie ?
  • Huni92
    fel kell vásárolni a 16-17 éves gyerekeket, belőlük saját nevelések lesznek :D