104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zorrobomber
    Értem miért sírsz, de ez távolról sem bug. Amúgy is mindenki mondta hogy ne kezdj a román katonacsapattal :d
  • karajjj
    azért Dietmar Hopp se gyenge eresztés :D
  • Zsolti9014
    előfordul ám ilyen a valóságban is, persze a jó EL-szereplés az enyhítő körülmény, de vannak érdekes klubelnökök IRL is (pl. Zamparini bá a Palermónál).
  • bakkerman
    istenem ez akkora bug basszus az fm-ben....steauval decemberben az 5. helyről vártam(volna) a tavaszi szezont,kupából kiestünk,de az EL-ben továbbmentünk a csoportból,és az Alkmaar ellen még az esély is meglett volna a mégnagyobb sikerre,erre kibasznak...valóságban nincs ilyen! jó,oké,a bajnoki címet jelöltem ki elvárásnak,és ahhoz képest az 5. hely távolinak tűnik,de csak 10 pont volt a hátrányom,ha jól kaptuk volna el a tavasz elejét,akkor pár forduló alatt még a 2. helyre is feljöhetek....áááá faszomat,ezt remélem javítják a 12-ben,vagy kreálnak erre valami interakciót,amiben kifejthetem a véleményem
  • Huni92
    2015/2016 van, az atma meg az elején is elég pénzes :D
  • Zsolti9014
    Mellesleg gratula a Nanteshoz, Napolihoz, Fradihoz, meg persze a többieknek is!
  • Zsolti9014
    Bazze, és ezt sima 11.3-as patch-csel? Ilyenem még egy csapatnál se volt. :)
  • Huni92
    jóccak.

Olaszország, Görögország, Montenegró, Portugália lesz a csoport az EB-n.

Mancini kiejtette a Leedset a BL-ből, jönnek az EL-be. Remélem összekerülünk velük.
  • sas96
    kiegyensúlyozott meccs volt... de már nem tudom mi kellene nekünk a góllövéshez!! :D 100%os ziccer...erre fölé vágjuk...lassú a tempó egyébként... képtelenek vagyunk a kapuba találni....
    Fortuna Düsseldorf - 1860 München 0-0
    A Karlsruhe is pontot hullajtott...így továbbra is azonos pontszámmal vagyunk elől.
    Most egyelőre végeztem, majd folytatom később, most már alszok! :D addig valahogy megálmodom hogyan kellene gólt rúgnunk végre! :D

Huni neked grat a győzelemhez!! Nagyon szép!!!

Jóéjt!! :-)
  • Huni92
    Kicsináltuk a Barcelonát.

Egyébként annak ellenére, hogy a Realból CR, a Barcaból Messi hiányzik már hónapok óta, elég jól nyomja mindkét csapat. Higu mondjuk 13 bajnokin összehordott 25 gólt, úgyhogy van aki vigye a hátán a fehéreket.
  • sas96
    hát ha folytatódik ez a negatív sorozat, tényleg középmezőny lesz belőle!! :D:D

most jön a 4. Düsseldorf idegenben, majd otthon a Paderborn, majd idegenben Hertha....és ezek után talán jönnek a könnyebb meccsek....
    eddig a tavaszi szezonban szánalmasak vagyunk...1 győzelem 4 döntetlen 1 vereség... ideje lenne megtalálni az őszi formát! :D
  • Huni92
    óóó, 12 forduló alatt van idő...

...a középmezőnybe kerülni
    bocs :D

vedd a tempót lassabbra, hátha segít a helyzetkihasználásban.
  • sas96
    Ismét nem nyertünk....kapura lövési arány 14-3 ide.... ebből 9 kapura.... tehát nem a taktikával van a gond, mert végig támadtunk....egyszerűen mindig a szar megoldást választották az embereim...100%os ziccert képesek voltunk kihagyni...mind1, a lényeg a végeredmény:

1860 München - Cottbus 0-0

jelentem...baromi nagy gödörben vagyunk.... pontazonosság a KSC-vel.... 3. a Hertha 5 pont lemaradással...de ha így folytatom ezt gyorsan ledolgozzák! :S :D
  • sas96
    13 forduló van, de most sorban jönnek a rangadók...eddig a 3 rangadóból hoztunk 2 pontot a 9-ből...és most jön a Cottbus...ez se lesz 1 könnyű menet...

te ha így nyomod meglesz a bajnoki címed is! :D
  • Huni92
    hány forduló van még?

43 lövés egy meccsen, és 2 gól. 1-1 lett a malaga elleni bajnoki, de eszméletlen, hogy mik maradtak ki mindkét oldalon.
  • sas96
    vége....a KSC kapusa 1 világklasszis sztár kapus....egyszerűen bevehetetlen volt a kapuja....szépen ki is kaptunk....1-0....2 pont maradt az előnyből...
  • Huni92
    Elég durván csapjuk, több, mint 4 gólt lövünk meccsenként átlagban. Nem egész 12 meccs kellett az 50 bajnoki gólhoz. A bajnokság egyelőre kiegyenlített, nagyon úgy tűnik, hogy hármas verseny lesz az aranyért.
    2 forduló múlva jön a spanyol szuperkupa visszavágója, azaz bajnoki a Barca ellen.
    Tabella 12 forduló után
  • sas96
    LOL...vezet is a KSC....gondoltam hogy ez lesz...ezzel a rohadt taktikával nem tudok mit kezdeni ezzel a kerettel....
  • sas96
    én is itt vagyok még, nyomom a münchent!! :-) most kezdem a Karlsruhe elleni meccset...sok jóra nem számítok...13 meccs után szerintem most először ki fogok kapni, de most nagyon :S:D
  • Huni92
    inkább már korán :D

túl sok kedvem nekem sincs itt dekkolni a laptop előtt, de vannak dolgok az életben, amelyeket muszáj lerendezni :D közben meg tudok játszani is, és tereli valamelyest a figyelmemet.
  • Neoncsoves
    én is vagyok még, csak nem FMezek mert nem tesz jót a vérnyomásomnak pláne ilyen későn :D
  • Huni92
    Ninda, van még valaki rajtam kivül :D
  • sas96
    2 rangadó jött a bajnokságban, egyiket se tudtuk megnyerni....pedig kapufákig jutottunk...kár érte... 5 pontra olvadt az előny....

VfL Bochum - 1860 München 0-0
    1860 München - Arminia Bielefeld 1-1

és még jönnek a további rangadók, mint pl a 2. Karlsruhe ellen most, illetve utána a Cottbus...majd Hertha és a Paderborn...érdekes hetek elé nézek!! :-)
  • Hegeace
    Gratula mindenkinek!

Engem a Sevilla meg a Chelsea csábított 2. szezon végén de kategórikusan nemet mondtam, nekem ez az a mentés ahol akkor állok fel a Napoli kispadról ha küldenek :D
  • Gunnersboy
    30forduló után 13meccs/1gól/2gólpassz...:D megvettem Gameirot és mivel csak egy csatárral játszok inkább ő játszik...15m/10g, meg ott van még Mevlüt aki alapbol a keretben volt, ő meg 12m/7g, szoval nálam Hoarau csak padozik..:)
  • Huni92
    10-12 millióért jöhetne
    viszont nem tudom, hova férne be ://
  • Mor3llo
    Grat, és üdv :D Majd kíváncsi leszek, hogy teljesít nálad Hoarau(habár FM10), mivel ahogy figyelgettem, az UEFA-kupában vágott 15 gólt ebben az idényben.
    Grat Huni neked is! Viszont én lépek, majd holnap jelentkezem - illetve ma -, elég érdekesnek néz majd ki ez az átigazolási szezon :)
  • Huni92
    maradj Nápolyban :D

szevasz gunner!

a portugál szövetség idióták gyülekezete. kiviszem a csapatot az EB-re, erre még ők fenyegetnek meg, hogy ha nem javulunk, elkezdik keresni a helyettesemet. :D
  • Huni92
    Portugália - Bulgária 1-1
    Bulgária - Portugália 0-1

CR sérült, gondoltam nélküle is easy lesz. Lófaszt. Ha nincs Nani 2 gólja, csúnyán égtünk volna :D
  • Gunnersboy
    Üdv urak! már vagy egy éve nem jártam itt, de látom akadnak ismerős arcok:D most hogy itt a nyár van egy kis szabadidőm előhúztam a jó öreg fm10-et:D kezdtem egy karriert a PSG csapatával, egy egész friss adatbázis frissitéssel, illetve akiket most vettek azokat megprobáltam énis több kevesebb sikerrel átköltöztetni párizsba :D (pastore menthetetlen volt...maradt palermoban:D)

első eredményem a szezonban:
  • Mor3llo
    Ajj, a 'pool és a Barca is szeretné, ha mennék hozzájuk..menjenek a faszba, inkább lefekszem :D
  • Huni92
    ezek szerint benne.
    padra, backupnak megfelel :D
  • Mor3llo
    Ez a bug még mindig benne van?
    Egyébiránt, Buszkecc megéri ingyé?
  • Huni92
    Carricot nem engedtem el a nyáron egy barátságos meccsre, erre most én sem tudom behívni a Bulgária elleni playoffra :D
  • myl0
    Debrecen - Fradi 1 - 1 ( 0 - 1 )
    3 perces hosszabítás naná, hogy a 95 percben bemakkolnak egy kecseg gólt. Tipikus FM
    -_-
  • Huni92
    10 meccs után eldőlni látszik a gólkirályi cím kérdése, mert Higuain már 16 gólnál jár, nálunk meg eléggé eloszlanak a találatok. Ennyi bajom legyen a szezonban. :)
  • Mor3llo
    Még nemtudom. Valószínűleg most bepróbálok egy olyan idényt, ahol igazán nagy nevet nem fogok hozni, hanem olyanokat, akik kisebb bajnokságokban teljesítettek jól ebben az évben.
    De nemtudom még, lehet megbolondít a pénz...mondjuk arra meg már most ottvan a ManCitys mentés :D
  • Huni92
    én most veszem észre, hogy a másodosztályba kiesett Rayo Vallecano indult az EL-ben a fair play cucc miatt, és vezetik a roma, werder, domzale csoportot o_O
  • Huni92
    szar lehet neked :D kit/kiket fogsz venni egyébként?
  • Mor3llo
    De Laurentiis papa volt olyan szíves, és nyomott a kasszába 35 millió ojrót, hogy biztosítva legyenek a klub erőforrásai...miközben egy csomó szponzori pénz még nem érkezett meg, na mind1 :D