104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Gunnersboy
    Üdv! maradtam a nyáron szépen a seggemen :D pedig a 15.helyen végzett atletico tárt karokkal várt volna,de ugy gondoltam még legalább egy évet maradok :D
    Eladtam Cearát a jobb bekkemet, hoztam a helyére Vanden Borrét, illetve leigazoltam a Besiktastol 14,5 misiér a joöreg Quaresmát :D ugyhogy most a 2 szélső helyére a Qua, Sessegnon, Menez, Giuly 4es rotálódik :D meglátjuk milesz, egy csoportban vagyok a Debrecennel a bl-ben..nem sok momentumuk volt eddig, de az én szezonom egész jól alakul, bővebben később :D

(ja és megnyertem az OM ellen a fr. szuperkupát)
  • Huni92
    Szépjóestét az uraknak! Töltöm a Zatleticó Madridot.

Az Aston Villa majd megkapja az EL helyet, ha minden igaz, de neked nem lesz európai kupaporond, Csaba.
  • zyndar
    Csaba döntős volt a Ligakupában.
  • Darthmushroom
    hát ha ligakupába bl-s csapatok voltak senki
  • szabocsaba1983
    Most ez mi? Az FA ezüstérmes és a győztes is indul az EL-ben? És a Ligakupa helyet ki kapta?

• szabocsaba1983
    Képzeld, ahhoz képest, hogy 12. lett a csapat, én lettem a 2. legjobb edző a szigetországban. (első a bajnokcsapat managere)
    És Jádson lett az év igazolása
  • zyndar
    Te jössz
  • szabocsaba1983
    Na igen, de a chelsea a BL-ben indul, ezért az EL-hely nekünk jár, nem? Mert a 7. helyezett Aston Villa sem kapott EL-helyet.
  • szabocsaba1983
    Ooo

• zyndar
    Akkor ezért nem te indulsz az EL-ben.
  • szabocsaba1983
    A bajnokságban a tavalyi 14. hely után a 12.-en végeztünk. Előrelépés van, de a cél (pozitív gólarány) az utolsó meccsen dőlt el, de mivel kikaptunk a 'pool-tól 1-0-ra, ezért -1 lett. FA kupában az elődöntőben véreztünk el újrajátszás után, (chelsea ellen), csakúgy, mint a ligakupa döntőben, hosszabbításban 2-1-re.
    Volt pár bíztató eredmény (Ligakupában az első meccsen 1-0-ra kikaptunk a MCity ellen, de a visszavágón nyertünk 2-0-ra), döntetlen chelsea, MU ellen, sőt, chelsea-t idegenben 2-0-ra vertük! De nagyon hullámzó volt a szezon, mi voltunk a döntetlenkirályok, ha 5-6 meccset megnyerünk ezekből, összejöhetne egy EL-es hely. Jövőre nagy javulás kéne, az alsó 5-6 csapatot stabilan oda-vissza verni kéne, ez idén nagyon nem ment, akinél sokkal jobbak voltunk, azzal is X-eltünk. Persze, ha nem tárgyal velem egy valamire való pléja sem, akkor jövőre is marad a szenvedés.
    Valaki írta, hogy Macheda nem ér meg 15 m-t. Azért nem volt rossz...

• zyndar
    Te hányadik lettél?
  • zyndar
    Testcsellel balra...inkább kötény...ááá, fogok itt szórakozni!
  • szabocsaba1983
    Kikaptam a ligakupa döntőjében a chelsea-től, ők 3. helyen végeztek a PL-ben, de nem indulok az EL-ben. Miért?
  • zyndar
    Neved->keresés->gyorslista->gyorslista gomb->import
  • zyndar
    Nem-nem :)

Eddig így állunk, ma végre van időm játszani.
  • Darthmushroom
    szerintem gyorslistát tett be
  • pzoli00
  • karajjj
    hogymi?
  • Soldiers
    Srácok tettem be egy olyat a játékba 300 játékos ingyen vihető azokat a játékosokat hol találom??
  • pzoli00
    - ritkaság, és nagy mázli kell hozzá, de győzni mindig jó érzés
  • bakkerman
    de azért azt te is belátod,hogy nem sok ilyen meccs van a játékban,és a valóságban sem
  • Mor3llo
    Ebben igazad van :)
  • eLiXir
    words of wisdom by zoli :-)
  • pzoli00
    - a focit gólra játszák, kapuralövés és labdabirtoklás lóf...szt sem ér, ha közben elbukod a meccset
  • zorrobomber
    ja, ehhez csak gratulálni lehet :D
  • Gunnersboy
    ááá...a Valencia bejelentkezett Sessegnon-ért....8M volt az értéke kértem érte 13at..megadták, nemtom eladjam e :D
  • inter94
    ez kurvanagymakkolás :D
  • bakkerman
    shots: 22-2
    poss. : 61-39

ezt aztán az alázás,csak épp argentín részről :D
  • Mor3llo
    Hát ez messze van az alázástól :DDD
    Persze, azért gratula :)
  • pzoli00
    - lealáztuk Messi-éket méghozzá 10 emberrel

• Mor3llo
  • Gunnersboy
    igazibol...ez a 2 kupagyőzelem csak a hab volt a tortán..mondhatni hibátlan szezont produkáltak a fiúk :) de beszéljenek helyettem a képek:

és a csapat tengelye, akik nélkül talán egyik címet se húzzuk be:

ráadásképp én lettem a szezon menedzsere :)
  • Gunnersboy
    igen igen ő :)
  • bakkerman
    ez erdinc akar lenni?
  • Gunnersboy

• zyndar
    Lányok kemények vagytok!

Grat Huni, Leder, Fisico, Mylo!
    Üdv Gunnernek!

@Huni: a Rayo csítcsapat, azért vagyok velük.
  • karajjj
    azaz :D
  • Zsolti9014
    az a hoffenheimes csóka, ugye? na, hát az is szép történet :D
  • Huni92
    na, megvan a szezon szopása. 4-0-ra vertük a villarrealt a kupában, a visszavágón meg kaptunk egy laza 6-ost, és csak egyet tudtunk lőni. B csapat játszott, na de akkor is :D előtte meg 7-1-re csaptuk a valenciát.