104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Üdv! maradtam a nyáron szépen a seggemen :D pedig a 15.helyen végzett atletico tárt karokkal várt volna,de ugy gondoltam még legalább egy évet maradok :D
Eladtam Cearát a jobb bekkemet, hoztam a helyére Vanden Borrét, illetve leigazoltam a Besiktastol 14,5 misiér a joöreg Quaresmát :D ugyhogy most a 2 szélső helyére a Qua, Sessegnon, Menez, Giuly 4es rotálódik :D meglátjuk milesz, egy csoportban vagyok a Debrecennel a bl-ben..nem sok momentumuk volt eddig, de az én szezonom egész jól alakul, bővebben később :D
(ja és megnyertem az OM ellen a fr. szuperkupát) -
Szépjóestét az uraknak! Töltöm a Zatleticó Madridot.
Az Aston Villa majd megkapja az EL helyet, ha minden igaz, de neked nem lesz európai kupaporond, Csaba. -
Csaba döntős volt a Ligakupában. -
hát ha ligakupába bl-s csapatok voltak senki -
Most ez mi? Az FA ezüstérmes és a győztes is indul az EL-ben? És a Ligakupa helyet ki kapta?
-
Képzeld, ahhoz képest, hogy 12. lett a csapat, én lettem a 2. legjobb edző a szigetországban. (első a bajnokcsapat managere)
És Jádson lett az év igazolása
-
Te jössz 
-
Na igen, de a chelsea a BL-ben indul, ezért az EL-hely nekünk jár, nem? Mert a 7. helyezett Aston Villa sem kapott EL-helyet.
-
Ooo
-
Akkor ezért nem te indulsz az EL-ben.
-
A bajnokságban a tavalyi 14. hely után a 12.-en végeztünk. Előrelépés van, de a cél (pozitív gólarány) az utolsó meccsen dőlt el, de mivel kikaptunk a 'pool-tól 1-0-ra, ezért -1 lett. FA kupában az elődöntőben véreztünk el újrajátszás után, (chelsea ellen), csakúgy, mint a ligakupa döntőben, hosszabbításban 2-1-re.
Volt pár bíztató eredmény (Ligakupában az első meccsen 1-0-ra kikaptunk a MCity ellen, de a visszavágón nyertünk 2-0-ra), döntetlen chelsea, MU ellen, sőt, chelsea-t idegenben 2-0-ra vertük! De nagyon hullámzó volt a szezon, mi voltunk a döntetlenkirályok, ha 5-6 meccset megnyerünk ezekből, összejöhetne egy EL-es hely. Jövőre nagy javulás kéne, az alsó 5-6 csapatot stabilan oda-vissza verni kéne, ez idén nagyon nem ment, akinél sokkal jobbak voltunk, azzal is X-eltünk. Persze, ha nem tárgyal velem egy valamire való pléja sem, akkor jövőre is marad a szenvedés.
Valaki írta, hogy Macheda nem ér meg 15 m-t. Azért nem volt rossz...
-
Te hányadik lettél? -
Testcsellel balra...inkább kötény...ááá, fogok itt szórakozni! -
Kikaptam a ligakupa döntőjében a chelsea-től, ők 3. helyen végeztek a PL-ben, de nem indulok az EL-ben. Miért? -
Neved->keresés->gyorslista->gyorslista gomb->import -
Nem-nem :)
Eddig így állunk, ma végre van időm játszani.
-
szerintem gyorslistát tett be -
-
karajjj #74185 hogymi? -
Srácok tettem be egy olyat a játékba 300 játékos ingyen vihető azokat a játékosokat hol találom?? -
- ritkaság, és nagy mázli kell hozzá, de győzni mindig jó érzés -
de azért azt te is belátod,hogy nem sok ilyen meccs van a játékban,és a valóságban sem -
Ebben igazad van :) -
eLiXir #74180 words of wisdom by zoli :-) -
- a focit gólra játszák, kapuralövés és labdabirtoklás lóf...szt sem ér, ha közben elbukod a meccset -
ja, ehhez csak gratulálni lehet :D -
ááá...a Valencia bejelentkezett Sessegnon-ért....8M volt az értéke kértem érte 13at..megadták, nemtom eladjam e :D -
ez kurvanagymakkolás :D -
shots: 22-2
poss. : 61-39
ezt aztán az alázás,csak épp argentín részről :D -
Hát ez messze van az alázástól :DDD
Persze, azért gratula :) -
- lealáztuk Messi-éket méghozzá 10 emberrel 
-
-
igazibol...ez a 2 kupagyőzelem csak a hab volt a tortán..mondhatni hibátlan szezont produkáltak a fiúk :) de beszéljenek helyettem a képek:
és a csapat tengelye, akik nélkül talán egyik címet se húzzuk be:
ráadásképp én lettem a szezon menedzsere :)
-
igen igen ő :) -
ez erdinc akar lenni? -
-
Lányok kemények vagytok!
Grat Huni, Leder, Fisico, Mylo!
Üdv Gunnernek!
@Huni: a Rayo csítcsapat, azért vagyok velük. -
karajjj #74166 azaz :D -
az a hoffenheimes csóka, ugye? na, hát az is szép történet :D -
na, megvan a szezon szopása. 4-0-ra vertük a villarrealt a kupában, a visszavágón meg kaptunk egy laza 6-ost, és csak egyet tudtunk lőni. B csapat játszott, na de akkor is :D előtte meg 7-1-re csaptuk a valenciát.