104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Huni92
    igazad van.

képzelődsz :DD
  • karajjj
    faq-ban szerintem ottlesz
  • Krisz018
    Sziasztok!!

A Mini mezeket hova kell bemásolni?

Előre is köszi!!
  • abletonext
    Racing Santander 11/12

Velük erősítettem meg a csapatot:

Közülük csak Samuel volt fölösleges vétel :D

Sajnálom hogy sok tehetséges fiatalomat kellett eladni illetve kölcsönadni.
    A 'B' csapatom nem játszik bajnokságban, az U19et meg kinőtték és a nagycsapathoz nem elég tapasztaltak. Így nem láttam értelmét, hogy évekig csak üljenek és zabot hegyezzenek.

Abban biztos vagyok hogy Julián Luque meghatározó tagja lesz az Espanyolnak, és jól fog teljesíteni. (Rögtön az első meccsen bizonyíthat is, mert ellenük kezdem a szezont).

Megvolt a BL sorsolás is:

A 3. hely a célom, szerintem a Zenitet el tudom kapni és folytathatom a menetelést az EL-ben.
  • Szycsu
    Bocs, lehet Én képzelődök vagy látok a jövőbe, de nem a 2. voltál a másodosztályban és nem jutottál már fel az első osztályba? Aztán lehet, hogy csak keverek itt mindent össze-vissza :D
  • abletonext
    Az utolsó forduló előtt 1 ponttal vezettem a Madrid előtt.
    A Bilbaot kaptuk hazai pályán (idegenben simán 2-0ra vertük), de nem tudtunk nyerni.
    Végig támadtunk és még egy jogos gólt is elszedtek tőlünk (les címén). 0-0 lett...másik oldalon a Madrid hozta a kötelezőt és ennyi :D

Idén kíváncsi vagyok mit produkálunk. Szerintem jól erősítettem.
  • Hegeace
    Én most szenvedek a 4. szezonban. október vége fel vagyok Zapata és Cavani 3 hónap múlva csatlakozik újra a kerethez ...
  • Huni92
    14 kör után így fest a tabella
  • Huni92

baszhatja a csőrödet, hogy 2 ponton múlt a 2. hely :|

fortuna loaded.

kiestünk a német kupából, a kölnhöz látogattunk, sima 5-1 a hazaiaknak.
  • Mor3llo
    Csak skin :)
    Gratula farferi és abletonext!
  • zorrobomber
    ez csak skin vagy nem fm2011?
  • farferi
    Fa kupa harmadik fordulójában megkaptuk a ManCityt, de jó lesz ha lezuhan a morál egy negy verés után.
  • Mor3llo
    Oscar Ustari :) már nincsenek olyan hűdejó értékei, mint korábban, de nálam stabil teljesítményt hoz. Volkan Demirelt meg cserekapusnak hoztam, aztán majd meglátjuk. Ustarinál is ez volt :DD
  • Hegeace
    A te Napolid kapuját ki is védi ? :S:D
  • abletonext
    Megírom az első komolyabb posztom a topikbam :)

Racing Santander 2010/2011

Olvastam a topikban a Bilbaoról, és hogy csak baszk származású játékosokat lehet oda igazolni. Ezen felbuzdulva kezdtem egyet az RS-sel.
    Az alapötlet "először csak spanyol játékosok a klubhoz, utána minél több saját nevelésű".
    Az első szezont úgy gondoltam, hogy lenyomom vegyesfelvágottként és majd a következőkben kezdek neki a tervemnek.
    Időközben viszont olyan jól ment a csapatnak, hogy 1 ideig még elhalasztom ezt a spanyolosítást :D

Minden várakozást sikerült felülmúlni a bajnokságban .
    Nem igazoltam sokat, de akik jöttek azok fiatal és tehetséges játékosok.

Szerencsére a szezon alatt elkerültek a sérülések, ezért szinte mindig egy bizonyos kezdővel álltam fel, persze néha kellett egy kis rotálás a csapatban.

Az utánpótlásról nem tettem le, jó lenne nálunk nevelkedett játékosokkal bővíteni majd a nagycsapatot.
    Ők is csodálatosan teljesítettek. Simán megnyerték a 2. csoportot.

Igen optimistán várom a következő szezont. Igazolok 2-3 jó képességű játékost, és a spanyol kupát szeretném elhódítani.
  • Láma!
    milan felejtős, nem olyan egyszerű vele mint elsőre tűnik:)

de a city gyerekjáték elvileg.
  • karajjj
    mancity, arsenal, mu, real madrid, milan, inter
  • geryboy99
    Sziasztok! Egy kis tanácsot kérnék hogy szerintetek kivel kezdjek bajnokságot?? Elég amatőr vagyok úgy hogy bemelegittésnek valamit sikerre vezethető csapatot tudnátok ajánlani? Előre is köszi :)
  • bakkerman
    na mostmár értem,köszi,én voltam értetlen :D
    mégegy nagy skalp begyűjtve,a Plymouth is feljutásra pályázik
  • pinnacle
    de te azt irtad az első hsz-nél, hogy "hogy 600k most,és 12 hónap alatt még 1.6m"

ha 12 hónapra veszed akkor egyből levonja a teljeset (600+1.6= 2.2)
    ha 24 hónapra veszed akkor ( 600+800= 1,4)
    ha 48 hónapra veszed akkor ( 600+400= 1 )
  • GOAAL
    5 forduló után, veretlenül, pedig már játszottunk a Lokival

• bakkerman
    brightonnal vagyok,a scoutom azt mondta potenciálban a jobb premier leagues jobbszélsők közé tartozhat majd,nekem meg csak arra kellene hogy felvigyen minket a championshipbe,ott is jól játszon,és haszonnal túladjak rajta
  • geo91
    ne vedd meg, szart sem ér a játékban...
  • bakkerman
    1.6 millió éves részlet? na én ezt nem értem,ha én beírom,hogy 48 HÓNAPRA,azaz 4 ÉVRE fizetem ki a kezdő részleten TÚLI 2 m eurot,akkor ELVILEG évente 500k eurot fizetek a klubnak,nem??
  • Mor3llo
    Nah, 4. év, Napoli
    BL-csoport:

Érkezők:

Távozók(ezen felül sokan távoztak, mert lejárt a szerződésük, de nem igazán említésre méltóak :D)
  • pinnacle
    a te esetedben a 600k kezdő és az 1.6 ÉVES részlet kerül levonásra az ÁTIG. KERETBŐL. Ami össz. 2.2 misi, ennyi nincs átigra neked.

Esélyed: 0 kezdő, 48 hóra meg adsz 2.4 milliót meg vmennyi köv. eladási záradékot. Esetleg gólpénzt, válogatottság.
  • bakkerman
    na akkor még annyi ami nem világos,hogy csak a kezdőrészletnek,és az első év részletének kell rajta lennie,vagy mind a 2.2m-ónak,amennyiért elengedik ugye csembörlént
  • pinnacle
    A számlán lévő összeg nem számít.

Az igazolásra szánt pénzből kell kijönnie.

Példák:

600k átig keretnél:

v. 1 összegben 600k

v. 24 hónapra 1200k

v. 48 hónapra 2.4 millió.

Kezdőrészlet az azonnal levonásra kerül, a többi rész pedig éves szinten.
    Tehát, ha kezdőrészletnek beállítasz 200k-t + 600-at részletre 48 hóra, akkor összesen le fog vonni 200+150 az éves részlet.

Rem. érthető :D
  • Láma!
    áhá:)

akkor mindegy:)
  • bakkerman
    hogy is működik ez a részletes cucc???? mostmár végképp nem értem:
    Alex Csembörlént(az arsenalost) akartam megvenni,650k van transzferre,4 millió van a számlán,úgy akartam megvenni,amit el is fogadtak,hogy 600k most,és 12 hónap alatt még 1.6m,de amikor megegyeztem vele is,és jött az üzenet hogy csembörlén a brighton játékosa lesz,akkor kiírta a gép,hogy nem rendelkezünk elegendő forrással,és elhalasztom-e az ügyet...pedig lazán kitudtuk volna fizetni,mondom 4 misi van a számlán
  • bakkerman
    a gép már annyiszor beszopatott ilyen meccsekkel,amikor én voltam a jóval erősebb csapattal egy erősebb vs gyengébb meccsen,most visszaadtam...very rigid,contain taktika. így vertük a feljutásra esélyes charltont is a 3. fordulóban bajnokin.
    katt
  • bakkerman
    ja úgy már más igen,bocsi
  • Huni92
    láttam. a pool egy makker foshalmaz, képes vagy megverni őket! én hiszek benned! az erő veled van!
  • zorrobomber
    zorro nyer az utolsó fordulóban=zorro idegenben megveri a 'pool-t :)
  • Huni92
    jahogy igen. EL-t érő helyre érhet oda, ofc.
  • Huni92
    nem látom, hol a probléma. kikap a genoa, zorro nyer az utolsó fordulóban, az egymás elleni eredmény alapján meg a loki a genoa elé kerül.
  • bakkerman
    3 pont jár egy győzelemért
  • Huni92
    elvileg még továbbjuthatsz :D
  • zorrobomber
    eddigi bl csoport eredmények, igazán nagyszerűek:

de legalább már nem 0pont

• zorrobomber
    nem, ez egy kapus :)