104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
menedzser #74484 egyébként tudnátok öreg, veterán rókákat mondani kapus és csatár posztra? wfl wolfsburgnál tevékenykedek és van pénzem, aztán szeretném felerősíteni a keretet olcsón megszerzett játékosokkal, akik még a klub hasznára válhatnának. -
menedzser #74483 kösz, bocs a káromkodásért, csak idegesített. viszont miután kivettem, megint behozta így. -
szűrő szerkesztése, és alul a legalsó opció elől ki kell venni a pipát. nem tudom magyarul hogy van, a lényeg az, hogy csak a lengyel válogatottba behívható játékosokat mutatja ha pipa van ott.
soldiers: képet, mert így elég nehéz. talán a csapatban betölött szerepével van gondja, cséká akar lenni, ilyesmi. -
menedzser #74481 és csak akkor lett jó mikor elmentem lengyelektől, szűrőt töröltem és rendesen mutatta. de előtte is töröltem a szűrőt és cseszett rá. -
menedzser #74480 mi a pöcsömért csesződik el a kurva szűrő, amikor klubot és válogatottat irányítok? mindig hülye lengyeleket tölt be, mert lengyelekkel vagyok és a büdös picsáért se akar rendes listát mutatni a játékosokról. -
az mit jelent amikor egy játékos hozzájön és azt mondja rosszul ítélem meg a játékos-hierarchiámat az mit jelentetne -
2.osztály újonca -
farferi #74477 Melyik bajnokságból indult a Milwall? -
Millwall 5szezon:
bajnokság végig sima volt nem nagyon tudtak megszorongatni minket:
bl-be címvédőhez méltóan meneteltünk:
nehezen de sikerült is megvédeni a címet:
eu szuper kupa:
klub vb:
keret:
5szezon alatt: 2bajnoki cím egy bronz,egy 2.osztály ezüst,2 fa kupa győzelem 1ezüst, 2ligakupa győzelem,2 community shield,1 eu szuperkupa,1 klub vb,2 bl
szerintem ez a karrier ennyi volt, vagy max még 1szezon (sakho,abel hernandez,agüerro,wilshere és egy generált érkezett) :D -
dobjál képet rólam :D
btw grat, majd írj a BL selejtezőkről is :) -
lemieux66 #74474 Az nem vicces, hogy az év csapatába a 3. helyezett Debrecen 7 játékost ad, én meg, mint a bajnok 1-et........ -
gratu :) -
spiczi91 #74472 Én most hogy újra van gépem (igaz ez is csak tartalék, mert a zsír új alaplap lelohadt pár óra után...
), kezdek egy új szezont a Dinamo Minszk kispadján. :D Célom egy európai szinten közepesnek/jónak mondható csapat felállítása csak belorusz játékosokból, mindezt persze minél több ifi felhasználásával.
-
lemieux66 #74471 Hi all!
Általában csak olvasom a fórumot, de ezt megosztom veletek.
Én még a 2010-essel játszok, elindultam a magyar 4. osztályú Mezőtúrral (ott nőttem fel).
Az elején amatőr volt a csapat státusza, ami annyit jelentett, hogy nem tudtam fizetést adni senkinek. A gond ott volt, hogy félévente elvitték a fél csapatot ingyen, így kezdhettem mindent elölről. Végül 3 év alatt ugrottam egy osztályt (félprofi lettem), majd rögtön újabb osztályváltás. Ezután újabb 3 év, és feljutottam az 1. osztályba (profi lett a státuszunk!).
Végül itt a 2. évre meglett a bajnoki cím (kurva nagy mázlival, körbeverésekkel)!
Tehát 9 év kellett a 4. osztályból bajnoki címet nyerni.
A kezdőm átlagéletkora 22 év, 6 magyar van benne (barom módon az afrikai országokat nem töltöttem be).
A keretről hiába rakok képet, 3 magyar játékosomon (Kulcsár, Tischler, Borkó) kívül mindenki generált.
Ami a legviccesebb, hogy a pályám még mindig 1000 férőhelyes, így megyek a Bl-be…….
Ui: Huni egy Tököli kitérő után Dabason kötött ki. (Van egy FM-online csapat beépítve a magyar kiegészítőbe).
Bocsi a hosszúságáért.
-
Bly24 #74470 Még lenne valami, igazoltam néhány külföldi játékost a san marinoi bajnokságba a San Giovannihoz akik észt, üzbeg, katar válogatottba játszanak és később san marinoi válogatottba játszanak.Ez valami hiba lenne? -
Bly24 #74469 Üdv.A bajnokok ligájába bejutottam és a csapat regisztrációnál a klubnál nevelkedettnél és az országban nevelkedettnél mennyit kell meghagyni?Rengeteg hazai játékosom van a keretbe és egy jó párat ingyen akarnék elküldeni hogy külföldieket szerződhessek. -
keresés-szűrő beállítása-szerződés státusz-lejárt/szabad -
barcames #74467 a szabadon igazolható játékosokat azt hol találom meg? -
karajjj #74466 sehova, csak fel kell telepíteni -
GOAAL #74465 És hova kell bemásolni? -
szintén nem. -
GOAAL #74463 Ha letöltöm az 1.3-at elvesznek a mentéseim? -
nem. de mi lenne abban a jó? -
Hali
azt vhogy belehet állítani hogy mecsközben ne én cseréljek hanem a aszisztensem?? automatikusan cseréljen -
meg is látszik, nagyon sok sárgája van ahhoz képest, hogy csatár. -
Agresszió a legnagyobb :D :D -
air sanyi 20 meccses statja -
kérsz képet? :DD -
tuti h nem torgi sanyi :D Huni cselez és valami cheater játékosnak írta be azt a becenevet :D:D:D mi meg ámulunk meg bámulunk h Air mekkora isten nála :D:D:D -
Sanyi neve
-
ben hatira volt az 5. gól szerzője, csak a skin miatt nem látszik. -
Kivégeztük a második helyezettet. -
ligakupa top 32
Brighton-Wolwerhampton 2-2 büntetők 2-4
jól játszottunk,FORDÍTANI tudtunk egy premier lligás csapat ellen,nincs okom panaszra! -
akkor BUGócsigával van dolgunk -
pinnacle #74450 de megnéztem és nem ir hozzá +5 %-ot :(
-
ez milyen bug, omg :DD -
Lehet, hogy varázsolnak :D kapsz 10 millió egy játékosért, és hipphopp, máris 10,5-et költhetsz :) -
pinnacle #74447 nem tudom mennyi volt alapból, mert reflexből kérem h. növeljék. Aztán megnövelték, megnéztem és ez fogadott :D
Mindjárt megnézem, hogy tényleg ennyit írnak-e jóvá :D -
azmi :DDDDDDDD -
pinnacle #74445 Ilyen volt már valakinél?