104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• menedzser
    egyébként tudnátok öreg, veterán rókákat mondani kapus és csatár posztra? wfl wolfsburgnál tevékenykedek és van pénzem, aztán szeretném felerősíteni a keretet olcsón megszerzett játékosokkal, akik még a klub hasznára válhatnának.
  • menedzser
    kösz, bocs a káromkodásért, csak idegesített. viszont miután kivettem, megint behozta így.
  • Huni92
    szűrő szerkesztése, és alul a legalsó opció elől ki kell venni a pipát. nem tudom magyarul hogy van, a lényeg az, hogy csak a lengyel válogatottba behívható játékosokat mutatja ha pipa van ott.

soldiers: képet, mert így elég nehéz. talán a csapatban betölött szerepével van gondja, cséká akar lenni, ilyesmi.
  • menedzser
    és csak akkor lett jó mikor elmentem lengyelektől, szűrőt töröltem és rendesen mutatta. de előtte is töröltem a szűrőt és cseszett rá.
  • menedzser
    mi a pöcsömért csesződik el a kurva szűrő, amikor klubot és válogatottat irányítok? mindig hülye lengyeleket tölt be, mert lengyelekkel vagyok és a büdös picsáért se akar rendes listát mutatni a játékosokról.
  • Soldiers
    az mit jelent amikor egy játékos hozzájön és azt mondja rosszul ítélem meg a játékos-hierarchiámat az mit jelentetne
  • Darthmushroom
    2.osztály újonca
  • farferi
    Melyik bajnokságból indult a Milwall?
  • Darthmushroom
    Millwall 5szezon:
    bajnokság végig sima volt nem nagyon tudtak megszorongatni minket:

bl-be címvédőhez méltóan meneteltünk:

nehezen de sikerült is megvédeni a címet:

eu szuper kupa:

klub vb:

keret:

5szezon alatt: 2bajnoki cím egy bronz,egy 2.osztály ezüst,2 fa kupa győzelem 1ezüst, 2ligakupa győzelem,2 community shield,1 eu szuperkupa,1 klub vb,2 bl
    szerintem ez a karrier ennyi volt, vagy max még 1szezon (sakho,abel hernandez,agüerro,wilshere és egy generált érkezett) :D
  • Huni92
    dobjál képet rólam :D
    btw grat, majd írj a BL selejtezőkről is :)
  • lemieux66
    Az nem vicces, hogy az év csapatába a 3. helyezett Debrecen 7 játékost ad, én meg, mint a bajnok 1-et........
  • abletonext
    gratu :)
  • spiczi91
    Én most hogy újra van gépem (igaz ez is csak tartalék, mert a zsír új alaplap lelohadt pár óra után...), kezdek egy új szezont a Dinamo Minszk kispadján. :D Célom egy európai szinten közepesnek/jónak mondható csapat felállítása csak belorusz játékosokból, mindezt persze minél több ifi felhasználásával.
  • lemieux66
    Hi all!
    Általában csak olvasom a fórumot, de ezt megosztom veletek.
    Én még a 2010-essel játszok, elindultam a magyar 4. osztályú Mezőtúrral (ott nőttem fel).
    Az elején amatőr volt a csapat státusza, ami annyit jelentett, hogy nem tudtam fizetést adni senkinek. A gond ott volt, hogy félévente elvitték a fél csapatot ingyen, így kezdhettem mindent elölről. Végül 3 év alatt ugrottam egy osztályt (félprofi lettem), majd rögtön újabb osztályváltás. Ezután újabb 3 év, és feljutottam az 1. osztályba (profi lett a státuszunk!).
    Végül itt a 2. évre meglett a bajnoki cím (kurva nagy mázlival, körbeverésekkel)!
    Tehát 9 év kellett a 4. osztályból bajnoki címet nyerni.
    A kezdőm átlagéletkora 22 év, 6 magyar van benne (barom módon az afrikai országokat nem töltöttem be).
    A keretről hiába rakok képet, 3 magyar játékosomon (Kulcsár, Tischler, Borkó) kívül mindenki generált.
    Ami a legviccesebb, hogy a pályám még mindig 1000 férőhelyes, így megyek a Bl-be…….

Ui: Huni egy Tököli kitérő után Dabason kötött ki. (Van egy FM-online csapat beépítve a magyar kiegészítőbe).

Bocsi a hosszúságáért.
  • Bly24
    Még lenne valami, igazoltam néhány külföldi játékost a san marinoi bajnokságba a San Giovannihoz akik észt, üzbeg, katar válogatottba játszanak és később san marinoi válogatottba játszanak.Ez valami hiba lenne?
  • Bly24
    Üdv.A bajnokok ligájába bejutottam és a csapat regisztrációnál a klubnál nevelkedettnél és az országban nevelkedettnél mennyit kell meghagyni?Rengeteg hazai játékosom van a keretbe és egy jó párat ingyen akarnék elküldeni hogy külföldieket szerződhessek.
  • Mor3llo
    keresés-szűrő beállítása-szerződés státusz-lejárt/szabad
  • barcames
    a szabadon igazolható játékosokat azt hol találom meg?
  • karajjj
    sehova, csak fel kell telepíteni
  • GOAAL
    És hova kell bemásolni?
  • Huni92
    szintén nem.
  • GOAAL
    Ha letöltöm az 1.3-at elvesznek a mentéseim?
  • Huni92
    nem. de mi lenne abban a jó?
  • Soldiers
    Hali

azt vhogy belehet állítani hogy mecsközben ne én cseréljek hanem a aszisztensem?? automatikusan cseréljen
  • Huni92
    meg is látszik, nagyon sok sárgája van ahhoz képest, hogy csatár.
  • Szycsu
    Agresszió a legnagyobb :D :D
  • Huni92
    air sanyi 20 meccses statja
  • Huni92
    kérsz képet? :DD
  • Darthmushroom
    tuti h nem torgi sanyi :D Huni cselez és valami cheater játékosnak írta be azt a becenevet :D:D:D mi meg ámulunk meg bámulunk h Air mekkora isten nála :D:D:D
  • Mor3llo
    Sanyi neve
  • Huni92
    ben hatira volt az 5. gól szerzője, csak a skin miatt nem látszik.
  • Huni92
    Kivégeztük a második helyezettet.
  • bakkerman
    ligakupa top 32
    Brighton-Wolwerhampton 2-2 büntetők 2-4
    jól játszottunk,FORDÍTANI tudtunk egy premier lligás csapat ellen,nincs okom panaszra!
  • bakkerman
    akkor BUGócsigával van dolgunk
  • pinnacle
    de megnéztem és nem ir hozzá +5 %-ot :(

• Huni92
    ez milyen bug, omg :DD
  • Mor3llo
    Lehet, hogy varázsolnak :D kapsz 10 millió egy játékosért, és hipphopp, máris 10,5-et költhetsz :)
  • pinnacle
    nem tudom mennyi volt alapból, mert reflexből kérem h. növeljék. Aztán megnövelték, megnéztem és ez fogadott :D

Mindjárt megnézem, hogy tényleg ennyit írnak-e jóvá :D
  • Mor3llo
    azmi :DDDDDDDD
  • pinnacle
    Ilyen volt már valakinél?