104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• menedzser
    ok, akkor zúzzuk a témát.
  • Huni92
    engem is felbasz, hogy minden 5. hsz ugyanazt a kérdést tartalmazza. elég sűrűn járok ide fel, amiben tudok segítek bárkinek, és gondolom vannak még így egy páran, de ha nem tudom a választ, nem fogom beírni mindig, hogy bocs, nem tudom. lehet, hogy nem azért nem kapsz választ, mert idegesítő vagy, hanem egyszerűen azért, mert nem tudunk segíteni.
  • menedzser
    azt alap, hogy megszoktam nézni. bármily hihetetlennek tűnik számotokra, nem vagyok hülye, van agyam, csak szerintem mi itt nem jövünk ki jól egymással, de mivel ugyanaz az érdeklődési körünk... fm és foci... amihez ÉN IS értek, higgyétek el, ezért férjünk meg egymás mellett.

tehát a válaszom: rendben.
  • karajjj
    viszont mindent csak egyszer kérdezhetsz, és nem kapod fel a vizet, ha nem kapsz rá választ, és mielőtt bármit is kérdezel, megnézed, hogy nincs-e benne a faqban, illetve gugliban rákeresel
  • menedzser
    és mert a játékot soha nem kell komolyan venni, de ti lépten-nyomon elég komolyan gondoljátok.

most is hajlandó vagyok tisztalappal indulni ezek után, ha ti is elfogadjátok azt a kérésem, hogy ezentúl egy rendes kérésre rendes választ kapok és nem fogtok piszkálni.

mert általában csak kérdezni járok be ugyebár, csakhogy a kérdésekből adódnak a problémák.
  • karajjj
    mert mondjuk egy játékról beszélünk még mindig...
  • menedzser
    értek a focihoz. a játéknál azért picit más a téma, aztán gondoltam megkérdezem... ha egy dolgot nem tudok, az nem azt jelenti, hogy nem értek a focihoz.

ha ti itt olyan nagyra vagytok az fm tudásotokkal, miért vagytok még itt?

miért nem ültök ti a Chelsea, a MU, Liverpool kispadján? biztos bajnokságot nyernétek...
  • karajjj
    senki nem foglalkozott eddig még itt ilyen kérdéssel, gondolom a többséget nem is érdekli, ha van egy kis eszed, rájöhetnél, hogy amire nem válaszolunk, azt valószínű nem is tudjuk, mert ha tudná valaki, biztos leírta volna, és nem kell 16-szor megkérdezni, meg visszalinkelgetni a hozzászólást, ráadásul, ha éretnél kicsit a focihoz, ki tudnád következtetni az egészet
  • menedzser
    normálisan kérdeztem, hogy labdafogás? ezen nemtom mit kell törölni és nem volt alpári megjegyzésem, csak egy, hát bocs, ha bántja a szemed, de ti leírhattátok volna a választ rég.
  • karajjj
    az alpári, kötekedős hozzászólásokat törölni fogom, ha megtanulsz viselkedni és normálisan írni, akkor maradhatsz, de ha nem, megint mész pihenni
  • Mor3llo
    Lehet letölteni plusz ligákat is, így pl. Németo.-ban letudsz menni egészen a területi ligáig.
  • lippet
    Az remek akkor! :)
  • Huni92
    talán harmadosztály, játszhatóak.
  • karajjj
    ezzel a géppel simán betölthetsz minden normálisabb játékost, ifiket 2-3 év után már generál normálisan a játék, akkor érdemes elkezdeni a nézelődést, a németeket pedig nem tudom, hogy játszhatóak-e, majd megmondja valamelyik nyáriszünetes :D
  • lippet
    Fiatal tehetségek "mi fán teremnek"? :)
    Nézegettem kisebb német csapatokat is, s még az érdekelne, hogy a Rot Weiss Essen csapata az hányado osztály? Játszható 11.3.0. javítással? Mert akkor azt is betöltöm! :)
  • karajjj
    azokat érdemes betölteni, ahova menni szeretnél a chelsea-ből :D
  • lippet
    Üdv Urak!

Holnap/holnap után jön meg az új gépem, ezekkel a paraméterekkel:
    - ASUS M4A77T |
    - AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX Black Edition |
    - KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz |
    - VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE |
    - SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 |
    - Corsair Builder Series CX 430W v2 |

FM 11-ben első állomásom a Chelsea lesz, mint kedvenc csapatom. Fejben már össsze is állt a csapat, s megvannak kiket igazolok is majd.

Azt szeretném megkérdezni, melyik országokat, bajnokságokat érdemes betölteni?
  • bakkerman
    ha valakit megveszek 4 éves részletre,de 2 év után egy nyáron eladom egy másik csapatnak,akkor gördül tovább az adósságom? tehát ugyanúgy perkálok még havonta annak a klubnak,akitől én vettem?
  • zyndar
    0-2ről sikerült felállni, a Pena gyerek meg 18 éves :) Lesz egy Király-kupa döntőnk az Atlético Madrid ellen, EL-ben pedig a 8 között a Zenit a párunk.
  • karajjj
    ácsi, te azt írtad, hogy beállítottad a büntetővédést, nem pedig megkérdezted, hogy az jó-e -.- én csak leírtam erről a véleményemet, szóval ne hápogj itt arról, milyen válasz volt, attól, hogy te elvárod, hogy mindenki azonnal tudása legjavát nyújtsa neked, még nem biztos, hogy mások is készséggel fognak segíteni neked
  • Szycsu
    Olyan, hogy "Rossz válasz" nem létezik, csak megfelelően kell kérdezni ;)
  • menedzser
    én se tudom, csak azért kérdeztem, mert hátha ti tudjátok, hogy melyik edzés gyakorlás növeli a 16os uralmát. lent kérdeztem, hogy büntetővédés? labdafogás? semmi válasz, aztán benyögöd, hogy nem érted a büntetővédésnek mi köze a 16os uralmához... szóval egy jó válasznak örültem volna. de te meg csak rosszat válaszoltál.
  • karajjj
    nem értem, hogy mi köze lenne a büntetővédésnek a 16-os uralmához
  • penge96
    De most komolyan csak nekem van ilyen problémám?
  • abletonext
    nekem is az van és tökéletes a game
  • menedzser
    valaki ötlet? kösz.
  • Szycsu
    Öröm az ürömben, akkor az a kettő :D
  • penge96
    De én voltam, és nem értem, Win 7-em van, de Win 7-hez csak SP1 van...
  • farferi
    A szurkolók meg elégedetlenek, mi a francot vártak?Ejnye.
  • Huni92
    de miért nem teszel rá értelmes oprendszert? sp2, vagy win7, aztán csókolom.
  • farferi
    Három helyzetből kettőt vertünk a citynek.Kár, hogy ők is berámoltak egy ötöst.
  • karajjj
    nem neked szarakodott a múltkor is? :S
  • penge96
    Legfrissebbek... pont ezért nem vágom... mióta egy új Winfost raktam rá, azóta ilyen:/ Játszik valaki akinek fent van a Windows SP1?
  • bakkerman
    akkor valami nagy gebasz lehet mert ez csúcsgép,a drivereket nézegesd miújság velük
  • penge96
    Eddig nem volt semmi baja, de leírom...
    Windows 7 64 bit
    Intel Core 2 QUAD CPU, Q6600, 2.40 Ghz
    Nvidia Geforce 9600 GT 1 GB
    4 GB RAM
  • bakkerman
    géped?
  • lemieux66
    Omonia pipa (összesítve 7-1), a csoportkörért jön a Basel.
  • penge96
    Sziasztok, régen írtam még, hogy meccs közben egyszerűen szaggat a játék... újrahúztam a Win-t, és semmi sem változott, valami élvezhetetlen így... mi az istent csináljak?
  • menedzser
    kapusnál mivel tudom edzésen fejleszteni a 16-os uralmát? van egy fiatal kapusom, beállítottam a büntetővédést, vagy inkább legyen a labdafogás?
  • lemieux66
    A kért képek:

A 2. BL selejtező körben a Slovan Bratislavat vertem 1-0(o),4-3(i) arányban.
    A ciprusi Omonia vár rám...