104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• GOAAL
    Reac, 2. szezon

Így megyünk telelni:

Harcban vagyunk a nemzetközi kupás helyekért, kupában Hajdúböszörmény vert ki, a Ligakupában Honvéd, MTK csoportból jutottunk tovább, és a Kecskeméttel játszunk.
    A Volyn 120 ezerért vette meg Sándor Györgyöt, van miből 1-2 játékost venni, akik erősítést jelenthetnek
  • Fyrex
    és az eddigiek :)

• menedzser
    ja, jó ez így, csak szerintem néha ilyen szemétkedős a játék, de nem azért mondtam, hogy vitázzunk, úgyhogy nem is mondom tovább.

jó játék ez.
  • Fyrex
    nah végül vándorkarrier helyett kezdtem egyet a:

• karajjj
    mi értelme van az automatikusnak, ha beleszólhatsz realtime az egészbe
  • DONGUBA
    Ertem ...ez jo lenne
  • Huni92
    hattrickben van ilyen opció, én nem hiányolom az FM-ből.
  • Neoncsoves
    szerintem az automatikus beállítások jóval kényelmesebbek lennének, de igazad van.
  • Mor3llo
    Itt nem tudod ezt megtenni? :D
    Vezetsz, finomítasz a taktikán, esetleg újat raksz be, ugyanígy, ha cumira állsz...

Guba: képes leszel egy bajnokságot játszhatóvá tenni bármikor. Ugye eddig csak új játék kezdeténél lehetett ezt kiválasztani.
  • menedzser
    :P, a taktikám eddig jó volt.
  • DONGUBA
    MOst ez mit jelent?
  • Neoncsoves
    jó lenne egy olyan rendszer a taktika résznél mint FIFA Managerben (ha jól tudom), be lehet állítani hogy X. perc után milyen taktika legyen akkor ha vezetnek vagy ha vesztésre állnak vagy ha döntetlen... illetve külön be lehet lőni hogy ha vezettek akkor ez a taktika menjen, ha hátrányba vagytok akkor ez... stb stb... lehet keverem valamelyik játékkal, de abban biztos vagyok hogy valamelyik manager játékban ehhez hasonló opciók vannak
  • Huni92
    persze, hogy köcsög a játék, és nem a taktikával van gond :)
  • Neoncsoves
    egyébként engem most egy nagyobb sérüléshullám súlyt a Real Madridnál... CR, Özil, Carvalho, Di María, Adán több hétre/hónapra lesérültek.

egyébként elég vicces, mert ebből 2 meccsen sérült le, és azért valóságban ez nem túl jellemző, hogy meccsen olyan sérülést szerezzen hogy le kelljen vinni
  • menedzser
    bocsánat, 8.1, elírtam, de nem lényeges.
  • menedzser
    végül is 4-2 lett, a behozott csatár egész szép értékelést, 8.0-t kapott :D és Helmes mellett ő is gólt lőtt. a másik két cserém 7.0-t kapott, a többiek 6.5 körülit, maga Helmes 7.3-t kapott.

összességében elégedett vagyok, sikerült kozmetikázni az eredményt és ez nemzetközi kupa szereplés, azt hiszem nincs okunk a szégyenkezésre, csak annyi, hogy miért négy gól? erre mondom, hogy néha szemét a játék, vagy bugos, de mindegy. így is jó. a csoport maradék csapatait verni fogjuk és villareal mögött majd továbbjutunk sztem.
  • Huni92
    szerinted ezt én honnan kellene tudjam? :D majd kiderül novemberben :P
  • menedzser
    villareal bevágott félidőben négy gólt nekünk... szörnyű. leszidtam a csapatot, behoztam három embert, hiszek bennetek, Helmesnek meg zúzzzad, 5.8t kapott csak félidőben, erre második félidő derekán Helmes góljának köszönhetően szépítettünk :D.

de eddig a kapusunk nagyon jól muzsikált, most meg négyet kapott... pedig fogjuk az embereket. Tobias Sippel a kapus.
  • zyndar
    Azért az kérdés, hogyan generálja majd a történéseket. Valamilyen módon "vezetnie kell", hogy melyik csapat milyen ligában szerepel. Most ugye csak akkor látható, ha az adott liga be van töltve. Kiesést és feljutást is. Ugyanez igaz adott csapat játékosállományára. Ha pl. a Maribor kispadjára akarsz leülni a 3. szezontól, de nincs betöltve onnan csak 6-7 játékos, akkor kikkel dolgozol? Jó, már előre szaladtam kicsit.
  • Mor3llo
    Azért kellett pár év, mire rájöttek eme hatalmas okosságra...
  • Huni92
    navégre. ‎

"Manage Anywhere, Anytime – the ability to add or take away playable nations in your saved game as often as you want. Manage in that country at the start of the next season - meaning you don’t have to decide on which nations are playable at the start of your career."
  • menedzser
    ez mi? játék közben kiírta, miközben filmet néztem. játékban régóta levettem a meccs hangjait, lehet az a baj, vagy lehet a vlc player?

korábban nem volt ilyen üzenet.

• geo91
  • geo91

• Huni92
    fm12 screenshots
  • bakkerman
    jesszus mekorra tv közvetitési díjak vannak a serie A-ban,a palermo-val 4. lettem,és 45m€-ót kaptam :OOOO kurvanagy pénz,ha azt nézzük hogy az olasz kupa megnyeréséért kaptam basszus 1,5m€-ót...
  • menedzser
    ez az alap adatbázis, nem értem mire gondolsz, kösz amúgy a gratulációt és az információt.

Wolfsburgnál és Uruguaynál vagyok és a másik menedzser íreknél próbál szerencsét. így a két menedzser nem fog ütközni, mivel az egyik az európai térségben van, a másik meg máshol. esetleg vbn futnak össze, de arra kicsi esélyt látok, főleg írekkel.
  • Mor3llo
    Image -> Resize/Resample

Grat! Látom új adatbázissal tolod már!
    Másik menedzser melyik válogatottnál van?
  • menedzser
    infraviewban hogyan kell képet méretezni? elfelejtettem.

nem mindennapi eredmény, levertük bajnokság második meccsén a Bayern Münchent.

van egy menedzserem még egy válogatottnál, azért lehet látni azt a jelet a képen... meg ennek is van válogatottja.

• Mor3llo
    A keretet elfelejtettem:
  • Mor3llo
    Nos, ugye elhívtak anno a ManCityhez is, csináltam neki egy mentést, most ezt folytatom egy picit. Pénz volt szarásig, 120 millió eurót kaptam igazolni. Adtam is el töltelékjátékosokat, de azért hoztam új arcokat :D
    Érkezők:

Távozók:

Eddigi meccsek...azért még össze kell csiszolódni, viszont a manchesteri derbit megnyertem!
  • bakkerman
    találtam fmbasen egy nagyon jó írást a financiális dolgokról,csekély angol tudással is érthető,én már áttanulmányoztam,jópár olyan dolog van benne,amivel könyebbé/élvezetesebbé lehet tenni a játékot szerintem,olvassátok el,aki még nem látta
    Tips making profit
  • Szycsu
    Na, valaki nyomasson képeket a bajnokságáról, mert az utóbbi hsz-ok nem nagyon izgatnak :D
  • bakkerman
    értem,köszi szépen
  • Huni92
    igen, kell fizetned tovább is.
  • bakkerman
    valaki esetleg?
  • menedzser
    :D.

#74527: játszok. wolfsburggal nyomom, majd mutatok képeket.
  • Mor3llo
    Akkor ezzel a két szép felkiáltójeleddel megkérnélek, hogy inkább játssz, és az esetleges eredményeidről közölj képeket. Hidd el, jóval súrlodásmentesebb lesz így a fórumozás. Sok sikert!
  • bakkerman
    addig örülj amíg csak kettő van,még irogatsz pár ilyen blődséget és kapod a következő gombócokat a tölcséredre :DDDD
  • menedzser
    van két szép gyönyörű felkiáltójelem.