104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Forza Italia
    srácok a MU-ba melyik csatárt ajánlanátok Rooney mellé??? Mert Chicharito nem nagyon termeli a gólokat Berbatov pedig egy kalap szar kölcsönbe elvitte az Inter és így kellene egy jó befejező csatár.
  • bakkerman
    basszam szájba a rohadék mocskos játékot hogy szopna le mind 9 HÓNAP OFF GAMEIRONAK....
  • zyndar
    Na ez miért ment végig középre, csak az első sorba tettem makrót...az aláírásom meg spoiler lett...pff.
  • zyndar
    [center]Rayo Vallecano S.A.D 3. szezon[center]

Bajnokság:
    Végig a 2 nagy mögött loholtunk, persze komoly esély nélkül. A többfrontos harc "meghozta gyümölcsét" és a végére kipukkadtunk. Az ismételt 4. hely azért nem rossz. Szerzett pontok és gólarány tekintetében milliméterre pontosan a tavalyit hoztuk (azthogy? )

Statok

Kupa:
    A korábban már postolt döntőig mentünk, pacsi a csapatnak. Ez nem volt prioritás, az első 3 fordulóban az ifjak játszottak.

Nemzetközi kupák:
    A BL-ből kipottyanva kezdődött az EL menetelés, ami majdnem a döntőig tartott, az Inter idegenben lőtt több góllal jutott tovább. Pacsi újfent.
    http://noob.hu/2011/08/16/EL.png
  • bakkerman
    tényleg csítpléja gameiro,nálam palermonál 2. szezonban járok,eddig 20 tétmeccsen 14 gól,3 asziszt
  • zorrobomber
    ezt de utálom mikor a válogatottban meg kettesével lövi a gombócokat :)
  • zyndar
    És igen! Takayuki Morimoto 1448 perc játék alatt megszerezte első gólját csapatunk színeiben! Fantasztikus! Azért havi 6,5 millió Forintért többet kellene mutatni...
  • kopika79
    hát ez szomorú, de azért köszi a választ
  • karajjj
    új játékot kell kezdened
  • Szycsu
    Nem, majd csak a köv. résztől lehet ilyet.
  • kopika79
    kérdés:
    ha az elején nem pipáltam (töltöttem be) ligákat, ezt utólag tudom pótolni? remélem jól kérdeztem, mert már elég sok ideje játszok jól is állok, a debrecennel BL csoportból is lehet meglesz 3.hely,de nem nagyon tudok igazolni senkit külföldről
  • menedzser
    remek rajt.

• bakkerman
    Odavágó:
    Braga-Palermo 1-2
    Gameiro,Hernandez
  • bakkerman
    a BL főtáblára jutásért a Braga-val kell játszanunk,idegenben kezdünk,mindenképp bekell jutnunk!
  • bakkerman
    Olasz szuperkupa 2011/2012
    Internazionale-Palermo 1-2 hosszabbítás után
    Ranocchia ill. Kasami,Bovo

megvan a 2. trófeám is a Palermo trénereként :)
  • bakkerman
    kép lemaradt bocs:
    http://noob.hu/2011/08/16/hoppa.jpg
  • bakkerman
    a jövőre nézve jó nagy adósságba vágtuk magunkat,olyan 60-70 milliósba,vagy bejön,és igazi nagycsapat,évről évre top 16-os BL csapat jön össze,vagy kipukkan a lufi,és csőd :DDDDD na ez a kihívás
  • bakkerman
    jól néz ki,tetszik ez a posztokra kiterjedő játékos erősséges dolog,hogy rangsorolja posztokra ki a legjobb,meg ez a taktikai analízis is jó,a match engine meg már a 10-ben is kifinomult volt,pláne az ideiben,a 12- ben ha ennél is jobb lesz akkor már már valós futballmeccset fogunk nézni
  • menedzser
    azt mondjátok meg nekem, hogy ebben az fmben miért ilyen hülyén van a menedzserem adatai mutatva? az előző részben számokkal mutatta a képességeim, itt meg szöveggel, 100%os média részvétel meg ilyenek :D.

ez mind nagyszerű, de kíváncsi lennék a képességeim értékére... a gép menedzsereit a régiként mutatja.
  • menedzser
    :D, kemény menedzser vagy. oké. asszem őt nemrég láttam Wolfsburg EL egyik ellenfeleként, kölcsön adták egyik csapatnak... talán pont villarealnak. de egy magyart láttam és nem dzsudzsákot, tudom.
  • zorrobomber
    Debrecennél kicsit más a helyzet, de én kibaszom azt aki "furán" reagál. Talán Köteles volt erre példa hogy eléggé elmérgesedett a helyzet közöttünk, és el is adtam. Van mááásik :)
  • menedzser
    bár csak a Wolfsburg is ezt tenné.

már arra sincs pénzem, hogy oda adjak szerencsétlen játékosnak 10ezer eurót/dollárt heti fizetésként, LOL. már ami a fizetési keretet illeti... egyébként19M befigyel Krajer vagy hogyan hívják eladásából... 30Mért eladtam juventusnak, nagyon jó védő, Simon Kjaer v ki... megakartam tartani, de nem sikerült. de Münchenhez nem engedtem :PP.

és nem lehet kibővíteni a fizetés keretet, próbáltam vezetőségnél... majd talán télen.

EL-ért kaptunk pár pénzecskét, abból talán futja bővítésre.

én meg megálmodtam éjjel, vagy, ha nem is álom volt, agyaltam rajta, hogy eladom Helmest és Kahlenberget, ha nem javul a moráljuk, mert Helmesért érdeklődnek... tálcán kínálom 8Mért, azt jóvan... és veszek belőlük ebből a kettőből két rendes srácot és kész... meg majd Sippel helyére is vkit... Neuert próbáltam :D, de ő nem hiszem, hogy Schalkéből Wolfsburghoz menne lol.
  • zyndar
    Ezután kikaptunk a 19. helyezett Xereztől, persze sokkal jobbak voltunk. Így kezd elúszni a bronz. Azt hiszem, mára ennyi :)
  • Huni92
    bajom nincs, csak nem arra válaszoltál, amire kellett volna. részegen ne fórumozz :D
  • zyndar
    Így kikapni a kupadöntőben, azért tarkón b@szott. 3 alapember hiányzott, volt egy lesgólunk és 5 tiziből sikerült 4et kihagyni
    Copa del Rey

@Huni: mibajod? :)
  • Mor3llo
    Nadejó...hihetetlen gazdaságos a klub, óriási profitot termelünk hónapról hónapra..megérdemeljük
    Kun valszeg érkezik télen 43 millióért :'(

Most a nápolyi - viszonylagos - szűkös évek után kiélem magam. Egyébiránt ez most egy új kihívásnak tűnik, szóval egyelőre elvagyok a Citynél. Mindenféleképpen meg akarom nyerni a BL-t és a PL-t.
  • peti1100
    Köszönöm a segitséget!
  • Huni92
    idióta. :D

gondolom windows 7 van a gépeden, azért nem megy.
    3 alternatíva van: 1) ablakban futtatod a játékot, így működni fog a printscreen.
    2) alt+f9 billentyűkombinációt használod, ami a képet lementi a dokumentumok/sports interactive/fm11/screenshots mappába.
    3) a fraps nevű programmal csinálsz képeket, de egyszerűbb az első két lépés közül bármelyik.
  • Mor3llo
    Mai valós produkcióját látva Agüerónak, kénytelen leszek legkésőbb nyáron elhozni a Citybe
  • menedzser
    :D, látom, hogy furán reagálnak.

rendben, kösz.
  • zyndar
    Első 2 bekezdés
  • Mor3llo
    Bánj óvatosan ezekkel a párbeszédekkel. Néha elég furán reagálnak, így legtöbbször én ezt az opciót hanyagolom. Csak kivételes esetekben szoktam használni.
    Kedvencem az Balotelli volt, leigazoltam Nápolyba 16 millió ojróért, kb 15 meccsen egy gólt sem lőtt, odamegyek hozzá h bocsi, elég fos vagy. Erre elküldött a faszba, hogy hogy képzelem ezt, ő igenis jól játszik. Na mondom akkor nyald meg a makkom...
  • menedzser
    FSV Mainz? pont ellenük arattam most szerencsés győzelmet a Wolfsburggal. sok sikert.
  • menedzser
    pedig már két-három meccs óta gyengék, csak ők ketten. most Sippel kapusom bekapott pár gólt elmúlt mérkőzéseken, odamegyek hozzá... mivan, most éppen mi a bűnöm, mit tettem?

:D... egy ilyen ember volt rajta kívül, aki így reagált, ez Ronaldinho volt a Flamengoban... nem értem ezeket a srácokat, csevegésnél úgy kell bánni velük ezek szerint, mint a hímes tojásokkal.
    a többiek jól fogadják a dicséretet, vagy az apró szidásokat, Diego pl már kedvel is, vele jól eldiskurálok.

amúgy kösz a válaszod.
  • peti1100
    Sziasztok! Elindultam a Mainzal! Képet csinálok print screenel bemásolom paint-be és a hátteremet adja ki.Nem tudtok valamiféle megoldást? Mert képes beszámolot szeretnék majd féltávnál.Ha nem sikerül megoldanom akkor csak sima szövegeset tudok :( Köszönöm előre is a segítséget! További sikerekben gazdag játékot! Üdv:Péter
  • karajjj
    nyersz velük 2-3 meccset, utána nem lesz gyenge a moráljuk
  • menedzser
    és nem is tudom megbeszélni velük, mert nem aggódnak.
  • menedzser
    Helmesnek (csatárom) és egyik középpályásomnak újabban meccs előtti eligazításon gyenge a morálja. miért van? csatárommal beszéltem pár hete, dicsértem és nem tartotta jó ötletnek, lehet erre van kiakadva? de a középpályásommal semmit nem csináltam.

többiek morálja rendben van. lecseréltem a két gyenge morálosat, most meg meccs előtt beteszek másik kettőt a helyére.
  • Mor3llo
    Gratula Fisicofan, GOAAL, na és persze Fyrex(ez új adatbázis, van Carroll még nálad van?) :)
    És itt a 'pool elleni hazai meccsen...kezdtem agyfaszt kapni, aztán a kb 165 cm-es Marin fejelt egy gólt..

És miért voltam ideges? Hát ezért...

Persze nem is volt meglepő, ki lett a MOM:
  • Fisicofan
    Egy kis nyaralás után tegnap nekiálltam a Nantes-nak ismét. A BL-ben a közepesnek mondható Real-Zenit-Palermo hármassal kell megküzdenünk, eddig hazai pályán fogadtuk a Zenitet (ez talán papírforma, még ha a fogadó irodásk nem is így gondolták) és mentünk Madridba (akárhogy is ez bravúr, az eddigi legkomolyabb eredményünk).
    A Bajnokságban is jól állunk, az idénynyitón elszenvedett hazai vereség (a Bordeaux helyzet nélkül egy öngóllal nyert...), és a Lyon elleni idegenbeli iksz után szépen elkezdtünk nyerni.
    Lukaku egy vadállat, 6 meccsen 9 gól és 1 gólpassz, abszolút megoldottnak látszik a csatárgond.
    Ja és ezt a meccset szeretném még megosztani, amikor megláttam nem is hittem a szememnek, tétmeccsen, egy bajnokin ez nem szokványos szerintem, már várom az Avignon elleni meccsünket :)