104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
-
karajjj #74683 faq -
nono28 #74682 Üdv!
Hogy lehet magyarrá tenni a meccsek alatt menő szöveget? -
a wolves az köcsög egy csapat, gyakorlatilag minden FM-ben szenvedtem ellenük.
egy ideig a stoke volt ilyen, delap bedobta a labdát 50 méterről, valaki meg bekotorta, és 1/1-es stattal nyertek ellenem :D és ez tipikus volt sokáig. -
Annyira aranyos, ezt sosem fogom megszokni/megérteni az FM-ben.
Elmegyek oktatni idegenbe egy BL meccsen, nyerek 5-0-ra, aztán utazok a 19. helyezett, 14 forduló alatt 8 pontot szerző Wolveshoz, és olyan simán kiszopok 3-1-re, hogy öröm volt nézni. Minden párharcot ők nyertek meg, minden labda úgy pattant, hogy nekik legyen jó, a játékosaim alig futottak, a Hazard-Milner-Gervinho-Tevez négyes elől (ugye nulla kreativitás mindegyiknél...) meg vaktában adták egymásnak a pontatlanabbnál pontatlanabb labdákat. -
karajjj #74679 Dzagojev nálam nagy kedvenc volt a CSZKA-nál -
Vukcevic mi a túrót keresett a Hibernianban?
-
6. szezonkezdet:
igazolások
Felkészülési mérkőzések:
-
Úgy én is ki akarom próbálni az Anzsit!
Azét lett CP., mert a márciusiban még nem volt benne a változás.
-
persze. aug. 15-ig van frissítve.
ezt meg nem kommentálom.
-
Nyersz egy bajnokságot, egyből jön majd Cavani
-
Ez a DB frissebb,mint a márciusi?
Közben szétnéztem a piacon, ennyi pénzét simán eladnám Neymart, épp ésszel egy játékos sem érhet ennyit. Szóval az a bökkenö, hogy nem tudnék hasonló kalibert hozni a helyére, márpedig ez nem egy bank manager. Szóval a számlán a pénz nem ér semmit, csak jól néz ki. Úgy megérné, hogy pl.: Neymar-->60m, 30m--> Abel Hernandez/Cavani, és marad 30m. De egyik sem írna alá, és el sem adnák ennyiért. Szóval marad a kis brazil, és várom tőle a gólokat. Megaztán jövőre is el lehet adni :)
Karesz--> ezt a piros feliratot nem lehetne máshogy pozícionálni, nem látom tőle a helyesírási hibáimat XD -
rivális a terek meg a sibir.
rudnevs nem ért ennyit, de muszáj volt orosz papírokkal rendelkezőt igazolnom, nem volt jobb a piacon.
adebayor évi 5 millió eurós fizetést tesz zsebre. viszonyításképpen: zhirkov 4,2, akinfeev 2,4, juják 2,2, jucilei 2,3. a többiek mind ez alatt. -
Adebayor nem kért nagy fizut? -
geo91 #74670 a zenit bitangerős -
geo91 #74669 moneybayor, akinfeev? :D elmész a faszomba :D rudnevsről dobj már légyszi egy képet, nem vágom milyenek az értékei, hogy megért neked ennyi pénzt. -
hajrá macskakaja!
riválisai vannak a ligában egyáltalán? dinamo, cska elég szépen elengedte hozzád a jó játékosokat -
Neoncsoves #74667 anzsi... :DD -
geo91 #74666 
-
de, van jobb. részegen játszani :D
Igazolások
benyaltam egy kicsit a dolgot, mert elfelejtettem, hogy itt van ilyen 5+6-os korlátozás, úgyhogy kellett igazolnom néhány orosz állampolgárt a végén. -
menedzser #74664 igenis uram. sok sikert mindenkinek! -
Ne vegyél fel mindent, néha felesleges dolgokon akadsz fennt. Nyomasd a játékot, adjad az élménybeszámolókat, képeket, és ennyi! -
menedzser #74662 hm, ez így igaz, elnézést és köszönöm a véleményeket az új karrieremmel kapcsolatban.
én nem vitézkedek, én csak játszok. aztán jól érzem magam, tegyétek ti is ezt, hajrá. örülök ennek a csapatnak. -
karajjj #74661 azzal játszol, amivel akarsz, de ez egy fórum, ahol mindenki szabadon véleményt nyilváníthat -
No szép napot! Gratula mindenkinek! Nincs is jobb, mint másnaposan vitézkedni az FM-mel. City loading -
menedzser #74659 jaj már, muszáj nektek folyton kihívással jönni? ez csak egy játék, nekem pedig a hiányos tudásommal ez megfelel, én most ilyen csapattal szeretnék játszani. -
menedzser #74658 igen, rájöttem én is, hogy kicsit bénán írtam :D, bocs... szóval csak ennél a két csapatnál láttam eddig ilyen nagy méretű kasszát.
ma nézitek a szuperkupát, madrid vs barca? úgy tudom ma lesz. -
napot, gratóll!
csaba, én eladnám ha nagyrészt egy összegben fizetnének, és meghagynám azt a bajnoki gólos bónuszt.
"hogy ilyet még nem láttam" vs "ilyet csak a Chelseanél láttam." namostakkorwhatthefuck? :D -
annyi cashből 4 éves részletre egy komplett kezdőcsapatot veszel minimum 4 csillagos emberkékkel,és akkor ha véletlenül lemerül a kassza,2 hónap múlva megint felvan töltve...semmi kihívás -
menedzser #74655 bocsánat, Manchester City, elején elírtam. -
menedzser #74654 elkezdtem egy újat a manchester Cityvel és majd ott próbálgatom a Huni álltal mondottakat is. szépen utána fogok járni mindennek és alaposan átnézem a dolgokat.
de mekkora állat csapat a Manchester City... nagyon nagy kasszája van, olyan lóvé mozog ott átigazolási keretnél, hogy ilyet még nem láttam
. egyszerűen epic, ilyet csak a Chelseanél láttam.
-
Racing Santander 2011/2012
Szép jó napot mindenkinek, jelentkezem a 2. szezonom végéről.
Az első szezonban elért 3. hely után, megnőtt a vezetőség és a szurkolók kívánsága. A média a 6. helyre várt minket. Így én "harcolni fogunk a bajnoki címért" igérettel indítottam.
Ahhoz hogy helyt tudjak állni, igazolnom kellett pár játékost.
Sikerült felülmúlni a tavalyi bajnoki szereplést a pontok terén.
-tabella-
Valahogy a gólszerzés idén nem sikerült olyan jól :/ pedig erősödtünk, nem pedig gyengültünk. Annak viszont örülök, hogy 33 helyett már csak 25 gólt kaptunk.
Kis jubileum: Az utolsó bajnoki meccs volt a 100. tétmeccsem. Sajnos nem sikerült nyerni, 1-1 a Sociedad ellen. (eddig 100 meccsből 64et nyertem meg :))
Megpróbálkozhattunk európa szerte is sikereket elérni, rögtön a BL-ben.
A célom egy haramadik hely volt, mert az EL-ben akartam menetelni.
Ez össze is jött :D
-BL csoport-
Miután átkerültünk az EL-be, ott jó sorsolást kaptunk és egész szépen haladtunk. A Liverpoolt az első meccsen lefociztuk. 65-35% volt a labdabirtoklás, volt sok ziccerünk, csak sajnos nem sikerült belőni a helyzeteket :/
A büntetőpárbajon Kennedy, aki eddig még 1 tizenegyest se rontott, első emberemként kihagyta. a 3. kör után lehetett volna egyenlő az állás, mert rontott az egyik Lpool játékos, de Vela belelőtte a kapusba.
-EL meccsek-
A hazai kupából is kihoztuk a maximumot.
-kupa meccsek-
Összességében nagyon elégedett vagyok a csapattal.
Jövőre már szeretnék egy kupát megnyerni. :) hajrá emberek -
Grat Gomba, Szabocsaba, Zyndar meg mindenki más!
Elérkezett 2014 vége az Fc Nantes-al:
A bajnokságban a kezdeti lendület valamiért alábbhagyott, volt egy három meccses vereségsorozatunk, így aztán a Lyon rendesen elhúzott, de még azért (talán) nem reménytelen.
A Ligakupa szokás szerint nem sokáig tartott, a Bordeaux hazai pályán 1-3-mal kiütött minket...
A BL csoport viszont egészen kellemesen alakult, a sorosolás után még a 2. helyet is bőven elfogadtam volna, de a csapat alkotott, így egyedüli csapatként 100%-os teljesítménnyel jutottunk tovább. A 16 között az Arsenal vár ránk, nem lesz könnyű dolgunk annyi biztos. -
Neoncsoves #74651 próbáld belőlük kiszedni ugyanezt pénzt (talán többet) részlet nélkül -
kopika79 #74650 az indulással kapcsolatosan még 1kérdés (korábban emlitettem nem töltöttem be ligákat igy nem nagyon tudok igazolni), mivel érdemes nyitni? ha sokat bepipálok automatikusan rontja a gép teljesítményét, vagy utána ha bahúzom mindre hogy csak látható legyen és ne játszaható, ez igy jó?? ekkor vissza jön a gép teljesítménye, igazolás szempontjából ezek aktivak lesznek? -
kezdtem egy spanyol hon-ba a villareal csapatával félév után így állunk:
igazolások:
meccsek:
tabella:
átvétel, végül maradtam én,csak a szokásos szöveg ment csak:
-
nagyon vonzó, de nem szeretném eladni
-
igen,ez kajak ígyvan,brightonnál néztem,hogy egyik hónapom minuszos lett,másik plusszos,és ott már odavolt írva hogy kölcsön törlesztés 80k font,de minuszos hónapnál nem -
Hali! A fórumot régóta olvasom (sőt Huni csodatételeit máshol is olvastam ott se hittem el :D). Én kezdtem egyet az Fc Rennes-el kíváncsi vagyok mire viszem velük -
menedzser #74645 oké.
a játékot erre is készítették, így is lehet boldogulni... de hát én ehhez profibb szinten még nem értek... még... de utána nézek és szétverem a mezőnyt.