104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geryboy99 #74764 ez nem hangzik rosszul :D asszem bele is vágok :D Köszi -
ősszel átveszi a csapatot egy új tulajdonos,télen már be is tudsz vásárolni,2-3 év alatt EL csoportkör cél lehet -
geryboy99 #74762 Üdv. Barival valaki már kezdett?? Esetleg ha igen akkor egy beszámolot vagy vmi fontosabbat irna róluk? Ezt nagyon megköszönném! -
gyanús volt a feje nekem eddig is,olyan markáns ruszki arca van -
gondoltam, hogy ilyesmi van a háttérben, mivel orosz klubnál még nem játszott. -
karajjj #74759 nekem egyszer még évekkel ezelőtt a valencia adott valami 85 milliót, a brazil ronaldóért, először 50-et kínáltak, mondtam nekik legyen 85, ők meg visszaüzentek, hogy legyen... -
karajjj #74758 Beck azért, mert szentpéterváron született és valami 1-2 éves volt, mikor némethonba költöztek -
menedzser #74757 nekem itt Manchester Citynél mindenkit kétszeres áron sikerül csak megszerezni... nem is vettem nagyon embereket... de Agueroért kicsengettem65Mt és termeli is a gólokat. -
csak azok akiknek van orosz papírjuk. néhány ukrán, fehérorosz például rendelkezik ilyennel, de elvétve lehet találni más nemzetiségűeket is, példának okáért a német beck. -
csak az oroszok jók "szovjet"-ek nem? csak azért mert azt hiszem az ukránoknál az utódállamokból jövők is jók :) -
óóó te szegény :(
jött nelson rivas ingyen, plusz stefan savic fog jönni a cityből, egyelőre kölcsönbe. -
cukrosbácsi elnőkkel könnyű ám...
bezzeg mi, napról napra a megélhetésért küzdünk
-
Ismétlés a tudás kurvanyja: alázom ugye a West Hamet 5-0-ra, majd ugyanúgy fogadom a Birminghamet, és játszok velük egy csodaszép 1-1-et, úgy, hogy közük nem volt a meccshez:)
Távolodik a bajnoki cím, habár féltávnál vagyunk, 3 ponttal megy a Mennyu, és 2 meccsel kevesebbet játszott... -
Féltávnál a bajnokság.
Meggyőző a teljesítményünk, napokon belül érkezik a három új szerzemény is, tehát erősödünk. -
spiczi91 #74750 Ez nálam a salzburgnál volt, én se értettem hogy hogy a náthás faszba lehet kikapni 4-0ra kikapni a tökutolsó Kapfenbergtől, majd 3-0ra megpicsázni a Panathinaikoszt, bár utóbbi nem volt ellenemre. :D
Holnap végre talán már tétmeccset is tudok játszani a Dinamo Minszk-el, de egyszerűen olyan kevés az épkézláb játékos, hogy ma is 3 óra játékból 2,5 a játékospiac nézésével telt el. De már hálistennek kezdenek kialakulni a dolgok. -
Balázs 17 #74749 hi
ekkora átigazolást se láttam még géptől
-
vótmá :D
-
Ezt nem akarom elhinni, az a csapat, aki hétközben idegenben 2-1-re veri az Arsenalt, az hétvégén hogy a kib*szott rohadt k*rva életbe nem bír egy szájbavert gólt begyötörni az utolsó előttinek a bajnokságban?... Elúszni látszik így a bajnoki cím, 7 ponttal megy a Lyon, igaz még van 14 forduló, de nem úgy tűnik hogy behozhatjuk őket -
14 meccs, 3 gól, 2 assziszt, 7,27. -
Hát igen, ott fordult meg a meccs...:D
Zsuzsika hogy teljesít nálad? -
úgy könnyű, ha kiállítanak valakit az ellenféltől
-
Nohát...gondoltam az Everton meccs után, miért ne raknám be egyből a kezdőbe Carlinhost, Tevez úgyis sérült. Erre most lehoz egy ilyen meccset :D
-
anyukovért 28 millió az a pénz, amit elfogadnak, annál kevesebbet nem. ér vagy 3 milliót ő is :D -
karajjj #74741 30-ba akciósan megszámithatnák neked, meg anyukov még vagy 15 -
ketten egyébként 5 milliót érnek összesen. a vezetőség viszont leigazolta nekem ignashevichet 6,5 millióért, augusztusban jön majd, ahogy parshivlyuk is, meg vágner szerelem, 7,5 ill. 11,5 millióért. -
a berezutskiy tesókért összesen 50 milliót kér a cszka. asszem felejtős. -
50 felett, mondom én 
Btw ha az nem bug, akkor mi?
-
egész pontosan 102 gólt a legjobb szezonjában xD -
Szép jó estét mindenkinek :)
Látom van itt mindenkinek dögivel szép eredménye (jóó pár oldalt vissza olvastam). Először is ezekhez gratulálok!! ;)
Na pont ti vagytok azok akiktől egy ilyen "kezdő csomag"-ot szeretnék kérni :D
Elolvastam pár okosságot, ám nekem kéne egy olyan átfogó általános pack, amivel eltudnék indulni. Mostanság igencsak sokat küszködök. Bárhová igazolhatok, mégsem megy sehol sem a játék. Legfőbb gondom vszeg, hogy nem tudok részletesen (és azokat megfelelően) beállítani.
Gondolok itt olyanokra, hogy az egyes felállásokhoz (szélsőkkel felállva, vagy azok nélkül) milyen felfogások, passz stílus, egyéni szerepkörök illik a legjobban.
Alacsonyabb osztályú kiscsapatokhoz vagy épp első osztályú középcsapatokhoz milyen játék illik.
1 szó mint 100. Bármiféle kisebb áttekintést, 1-2 jó ötletet szívesen fogadnék :)
ui.: Igazából kb. 8-9 éve nyomom ezekkel a manager játékokkal, szval igyekszem megérteni amiket majd írtok :D -
Emlékszek, valami 50 gól felett termelt nálad a Sóbis gyerek. Ámbár nem olyan jók az értékei, mint voltak. -
az a terv. most jönne a két berezutskyi, hoznám is.
na meg vágner szerelem is jönne, neki is vannak orosz papírjai.
sóbis, luvja
-
Vegyél oroszokat
Igazolások 4. szezonra és a keret:
KERET
Kicsit kevés a spanyol, Soldadot tudtam volna hozni, de nem fogok 90 ezer eurót fizetni neki hetente. A másik 2 madridi csapatból meg képtelenség igazolnom. -
Neoncsoves #74732 de akkor is nevetséges árak ezek 16-17 éves emberekért :D -
geo91 #74731
-
ahogy nálam is, újabb 11 milliót adott az elnökbácsi :D -
na igen, a pénz az komoly probléma manchester világoskék részén
-
Neoncsoves #74728 wow, elég nagy szarban hagytam a Man. City-t, 4 angol játékosom van, a többinek köze nincs Angliához... most elkezdtem bevásárolni angol tehetségekből, de horribilis összegekért jönnek csak (20-30 millió...) -
persze, beck a juventusba ment, sok esély nem volt az idejövetelére igazából. -
a karrier legelején velük kezdtem a scoutolást, akkor még jöttek volna, de mire megegyeztem a vételárakról, már nem akartak jönni. -
karajjj #74725 jaaa, azt nem tudtam