104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
??
"Rem érted h mire gondolok"
rem = remélem -
Hali mindenkinek! :D Ez szerintetek mitől van, hogy meccs kezdete elött ezt adja ki?? :/
-
menedzser #74842 nem érted, h mire gondolok = de értem. -
nem sértésként mondtam de ezek a sajtótájoztatok sablonok mindenkinek kb úgyanezek dobja a hírekbe azért felesleges berakni. a meccs meg a tabella meg statok az más dolog.és csak ezért zavaró. más egy teljes szezon összefoglalót nyom ennyi képpel. rem érted h mire gondolok -
BL-be jutásért PAOK-ot kaptuk,simaliba -
menedzser #74839 igen, nálam is volt egy ilyen és eladtam kölcsön és ott is sokszor gyenge morálja volt, négy góllal és négy gólpasszal tért vissza sampdoriától.
ok, eladom.
kösz. -
Nah végülis a Sunderland-ből inkább Tottenham lett,tegnap nagyon nagyot játszottak a Hearts ellen,így kedvet kaptam hozzájuk.
Felkészülési időszak meccsei:
-vs America
-vs Panathinaikos
-vs Galatasaray
-vs Lyon
IGAZOLÁSOK
(Tervezett) felállás -
Neoncsoves #74837 Balotellinek magatartás problémái vannak, 2014es mentésem van Man Cityvel, a szezonban másodszorra hagyta ki az edzést. -
menedzser #74836 4-4-2, nagyon zúzzák így is. -
menedzser #74835 Balotellit azért nem szeretném, mert még fiatal és nagyon jónak tűnik.
biztos vagy benne?
köszönöm. -
Neoncsoves #74834 Balotellitől és Dzekotól megválhatsz, Tevez, Aguero, Adebayor simán hozzák ami kell... persze csak akkor ha 1 csatáros formációban tolod -
menedzser #74833 nos, ebben igazad van, akkor még meglátom, csakígy már négy erős csatár lenne.
van Tevez, Aguero, Dzeko, Adebayor... és hoppá, Balotelli is :D... akkor ez már több, mint négy... balotelli sampdoriánál volt fél évet, lehet visszapasszolom, hiszen fiatal, Adebayor meg vagy kispad, vagy ő is vissza Realhoz, esetleg más csapathoz.
én elszoktam olvasni a sajtót is, úgy feeelinges, de akkor számotokra kihagyom, aztán a meccs eredményét, illetve majd a tabellát fogom betenni és esetleg a góllövőlistát. a két srác nagyon beerősített. -
ofkorsz játékomban :D -
adebayor 1 gól/meccses átlagot hozott nálam, angliában is sokat kihozhatnál belőle. a pénz meg épp a citynél számitana? :)
gomba véleményét osztom, a sajtóértekezletes baromságokra én sem vagyok kíváncsi. a saját tájékomban sem olvasom el, szóval...:) -
menedzser #74830 ha nem vetted volna észre, ez egy kulcsfontosságú mérkőzés, így átvettem a vezetést a bajnokságban.
| #74828: már miért ne lennék? a sok kép zavar? örüljetek, legalább van kép, a magyarázatomat meg te is és más is olvashatja, előbb leírtam.
egyszer értékelnétek tisztán a munkásságom a képek terén... tudom, hogy a Manchester City jó csapat, így nem kihívás, de lehetne gratulálni, ahogy Darthmushroom tette, örülök neki.
most kicsit szünetelem, este visszatérek, bár valószínűleg holnapra fejezem be az idei szezont. nyáron fogok újítani, most nincs elég keretem a játékosok heti fizetéséhez... meg Adebayort is eladom, mert gyakran mondták, hogy piszok sokba kerül, pedig nem is kéne ennyit adni neki, mert az értéke nem olyan... hát igen, de ezt az előző menedzser intézte így. megerősítem majd a középpályánkat, illetve a védelem az, ami még picit gyenge, azt jóvan.
-
figyelj, hogy ne dokumentumok/si/fm11/skins/skin neve/skin neve legyen a mapparendszer, hanem dokumentumok/si/fm11/skins/skin neve. -
Zenszkij #74828 LOL Te nem vagy normális :D -
grat, de szerintem egy meccsről azért nem kell 6kép elég ha az eredményt berakod(felesleges előtte lévő sajtó háború stb..) -
peti1100 #74826 Hello.Nekem miért nem adja ki a beállitásoknál a skin-t?? Kicsomagolom a skint amit letöltöttem és azt bemásolom a skins mappába igy jól csinálom??? -
menedzser #74825 

-
menedzser #74824 

-
Kosz nem olvasom a topikot igy vissza sem olvastam....de koszonom -
karajjj #74822 sortin, vagy fmbase-en vannak csapatonként meg bajnokságonként is lebontva -
nekem nem jönnek be ezek a fél-alapos détbézek,megvárom a szept.1-et és akkor lekapom ami már nem fog változni -
Naponta van róla szó... 
Hozzászólásban a link -
Szia melyik az a database? -
peti1100 #74818 Sziasztok! Facepack-et csak ilyen 4gigásat lehet letölteni?:( -
de ha játszott egy bizonyos ország válogatottjában, utána nem játszhat máshol. -
X eltöltött idő után honosíthatják a játékosokat, ez ország függő hány napnak kell eltelnie -
áh, már nincs kedvem bohóckodni :D -
Jó, menjél valahova az isten háta mögé és nem használhatod a 4-2-4-et!
-
úgy, hogy frissített adatbázissal játszom/játszottam, ahogy azt korábban néhányszor említettem. -
de neked hogy lehet ilyen pénzes az anzhi??? én még egyszer kezdtem velük 11.3-as patchel,és se diego tardelli,se buszufa nem volt még ott,pénz nuku,asszem 300k-t kaptam első évben,másodikban már asszem 1 milliót,persze bűngyenge volt a csapat -
nem erre :D a lófasz se gondolta, hogy ilyen színvonaltalan az orosz bajnokság, és nem lesz ellenfelem. az utolsó előtti fordulóban 5-0 lett a cszka ellen. -.- -
geo91 #74810 most komolyan mire számítottál? :DD amúgy nekem is ezért lett kicsit elegem a dinamóból... :D ennyit várni a kurva bl-re... :/ -
16 pontos előnnyel nyertük meg a bajnokságot, adebayor gólkirály lett, egy halom egyéni díj, ez így nem buli, na...:D
ráadásul még egy évet kell várni a BL-re. -
peti1100 #74808 Átvettem az Anzsi-t!! Jelenleg 14.helyen állnak! 12 pontos hátránnyal az első helytől...:S Nemzetközi kupa meglehet még?? -
Még kb. fél órát.
Diego Alves a szemünket kivédi... -
éjszakára lesz-e valaki? -
San marinói bajnokság, aha értem. Mazochista vagy