104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kisa1994 #75010 Mit csináljak ha amikor elkezddődne a mecs kihoz ilyen"(taken meg lines szőveget)és és kiteszi ablakba és nem lehet semmiot csinálni vele..ujratettem már... pedig előtte jó volt.... -
őt meg nem találom a mentésemben de kösz a tippeket
-
kölcsönben az Aston Villánál van így max egy év múlva tudna csatlakozni. Mindegy bepróbálkozom Axel Witselnél. Ő még sose volt játékosom -
paly90 #75007 pavel nekhaychik
fiatal, kb 1.2 millioért el lehet hozni és a következő évben akár a tíszereséért is el tudod adni
nálam mindiog beválik -
Kyle Walker? én 5 milláért hoztam el Tottenhamből, elég jól teljesít, nálam jobbszélső, de elég sok poszton bevethető -
kösz de a legfontosabbat nem írtam: a csapatom a Toulouse és sok pénzem nincs.Ezért inkább olyan kellene aki már valakinél vmi kisebb csapatba bevált. De azért kösz mégegyszer -
bence27 #75004 Na csak megoldottam:) legalábbis ugynézki :D Le kellett rakni ablak módba és vissza ha valakinek lenne ilyen problémája:) -
karajjj #75003 Cazorla? -
vki tudna nekem egy jó európai jobb oldali kp-t ajánlani? Ninist akartam de nem akar tárgyalni velem amúgy a játék kicseszése hogy két kiszemeltemmel megegyeztem mindenben majd kaptam az üzit hogy nincs szívük elhagyni jelenlegi együttesüket majd egy napra rá az egyik a Newcastlehoz a másik a Racinghoz írt alá -
bence27 #75001 Az magyarul melyik?:$ -
1 lehetséges megoldás:
preferences -> processing fixtures-t állítsd slowest-re
amúgy meg gugli -
bence27 #74999 Ezt valaki tudja mitől van?:S:@ -
bence27 #74998 Örök hálám! -
CTRL+S -
bence27 #74996 HELP ME! ALT+mit kell megnyomni a mentéshez??? nemtudok rámenni a mentésre o.O -
karajjj #74995 szerintem a skin szar, az eredetinél nincs ilyen probléma -
sztem a Derby is az :D:D de a kínaiak :D:D -
Neoncsoves #74993 miért? azt mondtad kihívás kell :DDDD -
ha nem teljes képernyőn játszok, hanem ablakban (max méretű ablak) akkor több skinnél is észrevettem, hogy lemaradnak dolgok a képernyőről
ez ellen nem lehet valamit tenni? -
kínaikat hanyagoljuk :D:D -
bence27 #74990 Hát nem:D -
Neoncsoves #74989 David Villa, 42 gól... nem gyenge azért -
Neoncsoves #74988 kezdj valami kínai kiscsapattal -
bence27 #74987 Getafe 2010/2011 , 1.Szezon:
A vezetőségnek azt ígértem hogy a középmezőnybe végzek, ennek megfelelően erősítettem meg a csapatot: Játékosmozgások
Keret Keret2
Ezzel a taktikával küldtem fel őket a meccsekre... A kezdő 11 változott nem ez volt! Taktika
A végén a 10.hely sikerült amivel nem vagyok teljes mértékben elégedett mert lehetett volna jobb is ha a végét nem csesszük el ennyire, azért sikerült az EL mivel a Spanyol Kupába döntőbe jutottunk ahol a Real Madrid gárdájával mérköztünk meg , igaz 5-2 re kikaptunk de elégedett voltam. Tabella
Egy kis Játékos statisztika.
Év közben érkezett új tulaj , remélem rendesen megtöm pénzzel nyárra hogy megerősíthessem a csapatot. Cél jövőre egy jó EL szereplés és olyan helyezést elérni amivel tudunk indulni BL-be. Köszi hogy elolvastad!
Ha kell valamiről kép szívesen teszek föl! -
Nos megvan a csapatom. Sztem a kihívás megvan azért :D:D
-
Köszi szépen KoniZTE :) Remélem, minél tovább jutok. Sajnos eddig tervezett igazolásaim nem jöttek össze (Macheda, Acquafesca, Palochi közül 1et akartam mindenképp), de sikerült egy igen drága igazolás G. Rossi személyében. Én a gólszerzéssel hadilábon álltam, de remélem most jönni fognak a gólok.
Azt meg sajnálom, hogy nálad a fiúk kieresztettek a végére.
Hamarosan szeptember és érkezek a teljes átigazolás listával :) -
pl??? :D -
GOAAL #74983 Kezdj valami csődközeli csapattal:D:D -
na gyerekek rájöttem h a nagy csapat nem nekem való. (manchester united). Nincs kihívás én pedig azt szeretem. Tippek h kivel kezdjek??? Amúgy nagyban gondolkodok a Halival :D -
asszem te kérdezted 4-5 napja, hogy ki lenne megfelelő igazolás csatárként, nem túl drágán (lehet tévedek)
nem tudom megoldódott e a gond, de a Malagás Salomón Rondónt ajánlom! :) 4-2-3-1ben játszom a Malagával, 1. idényben 34 meccs 29 gól, 2. idény 35 meccs 30 gól, az értéke még mindig 7.5millió, pedig nagyon jó fizikai adottságai vannak
hála neki, első idényben 5. lettem, a következő szezoenban egy EL döntőig sikerült menni, és 2. helyen zártam a bajnokságban, azonos pontszámmal a Barcával. most már kimutatta végre a foga fehérjét az arab tulaj, 45 millió állt rendelkezésemre a 3. szezon elején, így Fernando, Hulk és Paulo Henriquevel (Santos) egészült ki a csapat, Viviano, Giovinco és Aquafresca pedig ingyen érkezett. a rutinos Lugano-Juhász páros pedig remekel már 2 éve :D -
Hello Srácok!
Szedtem le egy Cut-Out Mega Facepack 3.0-át (part1 - part8) és benne volt még az update 3.6-ig. Hiába próbáltam, nem jelennek meg az arcképek a játékban. Belekukkantuttam a csomagban, s látom, hogy nincs config.xml fájl. Tudna nekem valaki küldeni? -
KoniZTE #74979 Köszönöm. -
KoniZTE #74978 Én is a Fiorral játszottam a napokban. Én év elején megvettem a védelem közepébe Gonzalo Rodriguezt és a középpályára Erik Lamelát. Végig a másodikak voltunk a tabeláán kb. a 33.fordulóig, amikor onnantól a csapat egy meccset sem nyert meg, minden próbáltam de nem ment és végül 5.ek lettünk. És abba is hagytam a mentésemet mert csak akkor folytattam volna, ha a bl is megvan.
Gilardino asszem vmi 30 gólt lőtt a szezonban, Vargassal együtt ők voltak a legjobbak, de Mutu is toppon volt. Grat a BLhez, kíváncsi leszek, hogy meddig jutsz majd, -
bence27 #74977 OPZ BEAM. -
KoniZTE #74976 skin ? -
bence27 #74975 Remélem ad egy kis zsebpénzt nyárra:D -
bence27 #74974 Hu akkor jólvan:D am nem hiszem hogy 7.helyen fognak végezni :D .. De köszi! -
valószínűleg igen. de ha mondjuk 7. helyen végez a madrid, akkor nem :D -
bence27 #74972 Real Madridtól kikaptam Spanyol Kupa döntőbe. Viszont ők a másodikak a bajnokságba. Így most én indulhatok az EL-ben? -
ha nincs az a fránya öngól.... szerintem ott roppant meg a csapat...:DD