104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #75050 áruld már el hogy vetted meg gómezt egy milláért ha 2,5-ért van átadón? lansbury meg tudtommal a norwich-nál van kölcsönben már alapból. -
Véget ért számunkra az átigazolási szezon :D
Sikerült minden pénzt elkölteni. Az elején kapott 4.5m és az utána kikönyörgött többit is xd
-
na ez korrekt,ez jó -
nem akar jönni -
Az csak egy barátságos meccs volt! :D
Ehhez mit szólsz? Malouda már nincs, Juve 15m vitte!
-----------Cech----------
--Iva-Terry-Luiz-Ashley--
-------Mikel/Essien------
-----Lamps----Hazard-----
--Benayoun---------Mata--
---------Torres----------
Iva: oldalsó hátvéd, támadó
Terry: középhátvéd, védekező
Luiz: középhátvéd, védekező
Ashley: oldalsó hátvéd, támadó
Mikel/Essien: védekező középpályás, védekező
Lamps: középső középpályás, támogató
Hazard: kimondott irányító, támogató
Benayoun: szélső, támadó
Mata: szélső, támadó
Torres: kimondott támadó, támadó
Csapatinstrukciók szerinted mik legyenek? -
karajjj #75045 kadlec mondjuk? -
karajjj #75044 játékos keresésnél beállítod szűrőnek a szerződés státuszt -
Sziasztok!!
Hogy tudom megkeresni azokat a játékosokat akiknek lejárt a szerződésük? -
bence27 #75042 Rentería nálam nagyon bevállt személyes kedvencem. -
mondjatok léci nekem egy jó csatárt a Darbybe :D -
tehát essien szűrő,lampard osztogató középpályás,hazard vagy mata irányít,két szélső benayoun-malouda belső támadó,ők befele húznak,helyükre felfut a bosingwa-cole kettős,elől befejezőnek torres -
hazard jobbszélső WTF?? Mata balszélső WTF?? Mekekren kezdő WTF??
szerintem:
bosingwa-luiz-terry-cole
----------essien-------------
-------hazard(mata)---lampard
benayoun------------------------malouda
-------------torres------------------- -
Bly24 #75038 Az OPZ BEAM módot merre találom? -
karajjj #75037 Lampard miért nem jó? -
Üdv Urak!
Kezdtem egy karriert a Chelsea-vel, július végén így néz ki a csapatom:
Szerintetek ez a felállás még egy jó irányító középpel jó lenne?
Szerintetek megvegyem ebbe a keretbe ilyen potom összegért? :)
Még valami jó irányító közép kellene, tapasztalt, elismert játékosra lenne szükségem. Tudtok valakit ajánlani?
Sneijdert nézegettem, először 30+Anelka+Maloud ajánlat jó is volt, csak Maloudának nem tetszett az Inter által ajánlott fizetés, így bukott az üzlet. Most már 60 misi alatt nem adják a hollandot, annyi pénzt meg nem szánok rá... -
karajjj #75035 nekem még nem volt ilyen -
Bly24 #75034 Üdv.Leszedtem egy bajnoksághoz csapat logókat, csak az a baj hogy valami xml cucc.
Hová kell bemásolni? -
nálam a loki nagyon sokszor kapja ugyanazokat a BL ellenfeleket,ezért jópárszor eljutnak minimum az EL csoportkörig,ez azért picit irreális -
kérdés srácok:
havernak és nekem is feltűnt hogy a gép sorsolásokkor (nemzetközi kupa csoportkörök után pl.) évről évre ugyanazokat a csapatokat adja. nekem a hazai kupában is, mert az én ilyen állandó ellenfelem az Ajax, havernak meg a City és a Lyon.
persze nem elődöntőre gondolok amikor már nagy az esélye ennek hanem még 16, vagy 8 között...
másnál is előfordul ez? -
Neoncsoves #75031 Espanyol új tulajdonos bácsija ahogy látom sok pénzt hozott...
-
szezon legjobbja -
Neoncsoves #75029 kiscsávó jól tolja U19 csapatomban, úgy 1-2 év múlva felhozom a nagycsapatba.. jó lesz cserének :D vagy eladom 20-30 milla körül :p
-
Izgalmas bajnokság,kevésbé izgalmas meccs :D...de inter meccs miatt izgulhattam...egyébként Chievoval ikszeltek :$
Catania-Napoli -
és tényleg pippanthatod, egész nyugodtan. a mentéseim 85%-ában átadón voltak ők, semmi meglepő nincs benne. a tottenhamtől nem nehéz igazolni.
ja és :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
bence27 #75026 Eddigi meccsek(javítva)
Rossz képet töltöttem föl az előbb.
Am Karesz.. rossz értelembe vagy jó?:D -
karajjj #75025 baszki milyen csapat :| -
bence27 #75024 Kezdheted :DD -
Hallod ezt nekem ne dumald be hogy mindharom tottenham jatekos atadon volt mert lepippantom magam:DDDDDDDD -
bence27 #75022 Vége a nyári átigazolási időszaknak...Hogy elégedett vagyok-e? Fogjuk rá! Hibáztam egykettőt!
Játékos mozgások
Az eddigi meccsek. Mint láthatjátok bejutottunk az EL-be egy elég tartalékos csapattal. Akit kiemelnék az Giovanni Dos Santos.
-
KuniZTE!
Te milyen felállásban toltad, és milyen szerepkörben játszattad Vargast + Gilardinot. Azt mondtad nálad nagyon vágták a gólokat, de nálam nem annyira akarják. -
karajjj #75020 nagyon örülök, hogy aktív a topik, de továbbra is figyelembe kellene venni, hogy ez nem chat, hanem fórum -
bence27 #75019 Sikeresen elcsesztem a csapatot valszeg:s -
Ez egészen hihetetlen, majdnem 3 hónapig veretlenül csináljuk az idényt, erre beszállunk a Ligakupába, és a Sochaux 3-2-vel kiüt... A következő meccsen már megint rangadót nyerünk. Remélem legalább majd a Francia Kupában sikerül menetelni, vége lehetne ennek a hazai kupa-iszonynak -
bence27 #75017 Hambuurg,Auxerre,Ekranas(litván csapat) van a csoportomban. Tovább lehet jutni! -
bence27 #75016 Bejutottunk EL-be elég tartalékos csapattal is!! Yeah -
bence27 #75015 Csak kölcsönbe jött :) -
hulye kerdes.............VEDD MEGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG -
bence27 #75013 Kranjcar-t feltették Átadó listára... Elhozzam kölcsönbe 1,1 millió és 50% fizetésért vagy megvegyem 4,5 millióért? Szerintetek? -
karajjj #75012 tuti, hogy a meccskommentárt baszta el -
első körben írd le a problémádat normálisan, mert így lófaszt sem értek belőle.
magyarításod van?