104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• karajjj
    kezdtem egyet unalmamban az Arsenallal, leigazoltam a fél szbornaját :D kíváncsi vagyok, hogy mit tudok belőlük kihozni

• geo91
    Southampton - 2010/2011

A bajnoksággal maximálisan elégedett vagyok, egy pillanatig sem volt kérdés, hogy megnyerjük e. Kupákat illetően már vegyes a véleményem, a Ligakupát és a JPT-t rendesen elkúrtuk, az FA-kupában viszont csak nem volt szerencsénk a sorsolással. A 17 éves Chamberalin elég jól csapatta, nem bántam meg, hogy alapemberként számítottam rá az egész szezonban, értékeihetz képest elég jól szórta a gólpasszokat.

Csapat:

Bajnokság:

Kupák:

• lokika28
    :) értem én egy 4-2-3-1 et próbálgatok:) eddig elégvolt demost nagyok ellen nemtom mivan:S és néha kicsik ellen is bukok:S és félek kirugnak:S
  • bakkerman
    nagyok ellen nem megy nekem se,psv ellen most 1-1 lett,de egyébként lefociztak minket,örültem hogy lyuk van a seggemen. 4 védő 1 szűrő két belső középpályás 2 szélső támadó 1 csatár
  • lokika28
    hali mijen taktikkal nyomod?? énis velük tolom első évembe bajnoki cím összejött de másodikba 5. helyen sínylődök és egyszerűen egyik nagyot se tudom megverni (arzenyál, mú, tottenham chelsea)
  • bakkerman
    szerencsére nem törtek össze lelkileg,ligakupában 3-1 a blackburn ellen ugyanazzal a kezdő tizeneggyel,előre kell tekinteni
  • bakkerman
    köszönöm a srácoknak ezt a gyönyörű meccset,90 perc felhőtlen öröm,minden másodpercét élveztem,még egyszer köszönöm.
    Arsenal-Man City
  • bakkerman
    erősen csítcsapat,BL-ben rendre 4-8 között vannak,és nálam PL-t is nyertek már
  • peti1100
    Sziasztok! Arsenal jo a játékba?
  • Italiano
    jó mondjuk ezekre nem figyeltem. de mondjuk annyiból részlet kérdés, hogy már volt zónavédekezésre is állítva.
  • karajjj
    emberfogással hogy lehet lesre játszani? a zónavédekezésnél pont az a lényeg, hogy vonalban mozog a védelem
  • geo91
    gyors a tempó, az emberfogás meg nb1-be való
  • Italiano
    Legnagyobb gond a kevés rúgott. Elég keveset szerzünk, annak is kis %-át tudatosan felépített támadásból. Maga a felállás legalább megfelelő lehet?
  • Láma!
    én általában majdnem mindent máshogy állítok mint ami nálad van.
    stratégiát minden esetre vedd mezőnyfölényre és csak a kis csapatok ellen otthon ahol full favorit vagy, ott legyen támadó, sőt, én csak meccs közben szoktam átállítani ha csehül állunk.

mi az alapvető probléma? kevés rúgott vagy sok kapott gólt? mert az alapján akkor lenne még ötletem.
  • Italiano
    Katasztrófálisan teljesít a csapat :S

vmi ötlet? :S
  • lippet
    Féltávnál nem túl rózsás a helyzetünk. A félévben rengeteg sérüléssel küzködtünk, kulcsjátékosok dőltek ki 4-5 hetekre. A Porto elleni 5-0 zakón a negyed csapat az U18-ból állt ki...

-Bajnokság nagyon hajtós, szoros, itt még bármi lehet, ha elkerülnek a sérülések.
    -BL csoportkörben csak a 3. hely lett meg, megelőzni csak a Partizan-t tudtuk. EL-ben vár a Palermo.
    -Ligakupában a Manchester egy csúnya zakóval ejtett ki.
    -FA kupában meg nem tudom kivel játszunk! xD

Januárban szerintem elhozom Adebayor-t, ha még adják, mert még Sturridge és Lukaku se egy profi.

• Láma!
    Milan Djuric a Feyenoordban játékosom, értékei alapján nem nagy ász, azonban az eddigi 4 szezonban mindig megrúgta a maga minimum 15 gólját, sőt egyszer majdnem gólkirály lett, 20 fölött termelve.
  • Italiano
    Íme az igazolások. Ne tévesszen meg senkit, érdemes odafigyelni a dátumra :D Ennyi pénzem azért nem volt, de idevette a januári átigazolásaimat is.

KoniZTE!! Vargas-t és Gilardino-t milyen szerepkörben játszattad? :) Azt mondtad nálad vágták a gólokat de nálam nem akarják sehogy sem :(
  • Utley
    Hát asszem ez a nem semmi!!!!A Holland Kupa legjobb 4 csapata közt nincs nagyágyú!!!!

Esélyes vagyok,hogy megnyerjem a kupát,mert hazai pályán fogadom a Dordrecht csapatát!!!Bár lehetet volna jobb is a sorsolásom,de így sem szabad panaszkodnunk:)
    Egész szépen sikerült a téli átigazolási időszak,és a bajnokságban is ott vagyunk a középmezőny végén:D
    grat mindenkinek!!!!
  • lippet
    Nem lesz könnyű az év vége, mindenki 3-4 hétre bukfencezett ki, Sturridge 1 hét és játszhat.
    Sami-t úgy vettem a szabadlistás igazolás időszak utolsó pillanatában, mert már Torres-Lukaku sérült volt akkor is. Felépültek aztán újra lerúgták őket...

Mondjuk a Porto elleni BL meccsen nem tudom ki lesz a csatár.

[IMG][/IMG]
  • Zenszkij
    Arra nem gondoltál, hogy talán másik patchel játszik?
  • DONGUBA
    yay ha nem szoltal volna bele meg is haltal volna te.........
  • farferi
    Nem csalódtam sajnos, miután egy csomó játékosomnak lejárt a szerződése és elment(kutyaütők voltak)illetve az edzői stáb egy része is távozott, megkaptam az ez évre szóló píízt.Átcsoportosítva mindet, lesz 4 ezer fontos fizetési keretem igazolni.Az bizony szép lesz.Bogarászhatok fél napig azt hiszem, a csatárok meg jönnek kölcsönbe mert ők a legdrágábbak.
  • GOAAL
    Reac, 2. szezon

Dobogós lett a csapat, a következő évben az EL 3. selejtező kőréig jutott, a bajnokságban viszont gyengélkedett, én pedig lemondtam, majd a VVV-Venlo-hoz mentem

VVV-Venlo, 3. szezon
    A csapat másodosztályú, cél a feljutás, pénz az nincs sok, 8 pont hátrány az első helytől, 17 forduló ment le,:D:Da Reacnál Mészőly lett az edző
  • bakkerman
    Közben letoltam még két meccset,EL odavágó,Maritimo-City 1-1 City-Blackpool 4-0 balotelli kettőt puszilt
  • Roland10
    elégedett lennél ha mindig ilyen gyengén játszana a csapat! :D
  • Láma!
    nyögvenyelős.... de megvan a 3 pont, ez a lényeg!
  • bakkerman
    ELSŐ BAJNOKI

elég gyengén játszottunk,Sanchez valami förtelmes volt bemutatkozó meccsén...nem lesz ez így jó!

• geo91
    tudja fene hogy azzal lehet e ilyet és hogyan, nem értek ezekhez, egyszer nem használtam még poénból sem
  • Roland10
    Csak nem editor??
  • Bly24
    Az OPZ BEAM skint hogyan kell felrakni?
  • bakkerman
    nageci itthon rohadok befele a 40 fokos szobában,kezdtem már egyet a Mubarak brigáddal :DDDD csak három igazolást terveztem,egy balhátvédet(Balzaretti),egy szervező középpályást(Fabregas),és egy jobb szélsőt(A.Sanchez). Ezt a felállást gondoltam a szezonra,cél az EL győzelem,a bajnoki cím,és az FA kupa győzelem.
    -------------------------HART---------------------------------
    RICHARDS----K.TOURÉ----KOMPANY----BALZARETTI
    -------------------------Y.TOURÉ----------------------------
    -------------BARRY---------------------CESC------------------
    ALEXIS-------------------------------------------------SILVA
    -------------------------TEVEZ------------------------------------

Balzaretti 3 éves részletre jött 15,5-ért,Alexis 4 éves részletre jött 40-ért,Cesc 4 éves részletre jött 120-ért. Egyébként fantasztikus hogy mennyire elszabadulnak az árak ha a Cityvel vagyok,eredetileg Ashley Youngot akartam megvenni,de 40(!!!) alatt nem engedik,pedig eddig mindig megtudtam venni 20-25-ért is,akárkivel. Cesc-ért meg az arsenal kijelentette,hogy 230 alatt nem adják,mondtam nekik hogy itt a pöcsöm srácok,rögtön elfogadták a 120-at
  • geo91
    kíváncsiságtól hajtva kezdtem is egyet a derby-vel hogy lecsekkoljam. ajánlottam egy millát, ők a 2,5-el válaszoltak. (már itt bukta a dolog.) aztán a poén kedvéért ajánlottam 2,4-et, erre azt sem fogadták el, a válasz ugyanúgy 2,5 volt...

tehát valami mutyizás van a dologban.
  • bence27
    Gyilkos meccs volt.
    Előző meccsünket nyertem 3-2 re. Most két játékosom is megsérült..:S
  • Forza Italia
  • farferi
    45 ezer néző előtt a Wembleyben, egy remek szezon befejezése.Mondjuk arra nagyon kíváncsi vagyok , hogy mennyi pénzt kapok erősítésre a negyed osztályban, mert az egész csapatot ki kellene cserélnem.

• Bly24
    Kösz.
  • Forza Italia
    opz beam skins
  • Bly24
    Az OPZ BEAM skint merre találom?
  • Forza Italia
    2.5 m volt de én csak 1m tudtam adni és elfogadták. Lansbury az arsenalnal van :D nálam :D:D