104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• geo91
    (ha tkp-nak játszatod)
  • geo91
    vedd meg helyére hazardot vagy sánchezt
  • szabocsaba1983
    Van az a pénz...

sokan "huhogtak", amikor 48m-ért megvettem...most busás haszonnal adtam túl rajta
    egyébként szvsz egyik játékos sem érhet ennyit
  • geo91
  • szabocsaba1983
    El csoport

• szabocsaba1983
    Hy & Grat All!

Kis szünet után folytatom a Crystal Palace-os menetelést!
    Történelmi pillananat, az első nemzetközi tétmeccs:

• lippet

Szívesen venném, mert én is ezt a féle packot szedtem le, s használom. :)
  • akvik
    Facepacket amit használok kicsit frissítem a saját készítésű képeimmel az új igazolásokról.Amint befejeztem a vándorkarrierem sztem kezdek egyet a szeptember elsejei csapatok elején.Ezért frissítem az általam arccsomagot.Ha lesz rá igény akkor feltudom rakni ide is linket hátha valaki le akarja tölteni.

Ingame képek a játékból:
    Alexis
    Pastore
  • ROCKnROLLA
    Ó de pöcs vagyok, én valamiért azt hittem, hogy azt az átigazolási lóvéból akarja levonni, de ha nem, akkor egyértelmű, hogy minden 2. embert elküldök. Mert annyian vannak már, hogy akár egy külön 20 csapatos bajnokságot indíthatnék a kereten belül. :D
  • zorrobomber
    én is nyilván szoktam mérlegelni, de inkább elkönyvelek némi veszteséget mint hogy nálam rontsa a levegőt(rinyál). ez csak olyan esetekre érvényes amikor az illető csapatba kerülési esélyei a minimálisnál is kisebbek.
  • Huni92
    tudom, mert ki kell fizetned a hátralévő fizetését. lényegében mindegy, hogy egy összegben fizeted-e ki azt, vagy hosszútávon, mert úgysem marad meg az a pénz. viszont ha kifizeted egyben, felszabadul a fizetési keret, ergo nagyobb fizetést tudsz ajánlani a szerződtetni kívánt játékosoknak, és sokkal jobb embereket lehet szerezni. ha a vezetőség nem blokkolja a szerződésbontást, mindenképpen rúgd ki a felesleget.
  • geryboy99
    A választásom a Portsmouth csapatára esett
  • ROCKnROLLA
    Próbáltam én felbontani, de kompenzációt kell fizetnem. Pl hogy elküldjem a halálba a 3. számú kapusomat, az 100.000 euróba fájna...
  • Huni92
    a szerződés felbontása még mindig hasznosabb, minthogy egész évben ne játsszanak az emberek, ugyanis ha eltakarítod őket, akkor a fizetési keretben felszabadulnak azok az összegek, amelyek a játékosok éves fizetése lenne.

#75235: ezért jó az alacsony osztály :D olyanokat lehet látni, amilyenek az élvonalban nincsenek. kihívás :)
  • geryboy99
    Angol másodosztályból melyik csapatot ajánlanátok?:)
  • ROCKnROLLA
    Most már kezd k*rvára ki lenni a f*szom ezzel a fos Trapanival. Zsinórban 3 vereség 3 okádék csapattól, minden meccsen lerúgják valakimet, rendszeresen a 3 cserelehetőség kihasználása után, a csatárok ha jól számoltam, akkor 16371634147 perce nem lőttek gólt, a védőim olyanokat csinálnak, hogy 30 méteres körzetben senki nincs, elkezd maszturbálni amíg oda nem ér az ellenfél, elveszi, a szerencsétlen kapus kifut 20 métert, párhuzamosan futnak egy darabig, aztán a csatár betossza a labdát. A morál olyan mint 30 éhező, alvászavaros, pestises homokosnak. Komolyan mondom leszedem az editort, televágom a csapatot CR7-ekkel, Messikkel, és kacagva szétba*szok mindenkit a negyedosztályban. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhbgfdrgmnrg
  • Bly24
    Meg találtam, azt hiszem hogy még várnom kellesz egy pár évet mikor majd találok valamilyen válogatott munkát mert most per pillanat nincsen.Kösz a segítséget, legalább már ezt is fogom tudni.
  • Láma!
    katt a csapatra amelyik tetszik és jobb fent lesz egy jelentkezés gomb, feltéve ha keresnek épp managert. de ha az adott manager helyzete már nagyon instabil akkor egy olyan gomb lesz hogy érdekel az állás vagy hasonlo, azt is megnyomhatod.
  • Bly24
    Értem, és ott hogyan jelentkezhetek?
  • Láma!
    nem, ott tudsz te feladni hirdetést hogy a csapatodba jöjjön szakmai stábtag. neked a munka helyzet kell, ahol a csapatokat és válogatottakat sorolják fel az edzőjükkel és hogy annak mennyire biztos a helye az adott csapatnál.
  • Bly24
    Huh, ez most nem nagyon fekszik nekem.Rá megyek hogy munka, azon belül van olyan hogy munka központ ami nálam üres és van olyan hogy munka helyet.
    A munka központnál hirdetést felad és az edzőt kell kiválasztani?
  • Láma!
    aha, ott kiirja hogy melyik válogatottnál keresnek maganert, ami azért nem mindig aktuális. föleg vb selejtező sorozatok végén, illetve nagy tornák után van egy csomó üres poszt.
  • Bly24
    Eredmény az van bőven, 3 bajnoki cím, 3 kupa, 1 Európa Liga, 1 szuper kupa.A munka központra kell rámenni és ott kell jelentkezni?
  • bakkerman
    az durva volt ://
  • Forza Italia
    Martin Taylor ő is egy nagy favágó
  • geo91
    nem, ő a birmingham city ellen sérült meg, nem emlékszem már ki volt az elkövető
  • Láma!
    ajánlatot már csak akkor kapsz ha tényleg jol nyomod, és vannak nagy eredményeid, viszont a munkáknál tudsz jelentkezni ha megüresedik egy-egy poszt, érdemes probálkozni:)
  • Bly24
    Válogatott csapattól akkor kapok ajánlatot ha több bajnokságot töltök be?Mert én csak egyet töltöttem de eddig sehol semmi.
  • lippet
    Eduardo-t is ő tette lapátra nem?
  • ROCKnROLLA
    Na szóval, megtörténtek az átigazolások, és a szavamhoz hűen érkeztek páran Hollandiából, és még pár viszonylag ügyes srác. Próbáltam fiatalokat hozni, és selejtezni pár embert, de senkit nem akar megvenni senki, és a szerződés felbontása is sokba kerülne... Ők érkeztek:
    Van der Velden - a csatáraim elég gólszegények, ezen próbál változtatni
    Cheuk-A-Lam - 10-szeres válogatott surinamei kapus, fiatal, az értékei nem rosszak
    Pronk - most télen ő volt a legnagyobb fogás, irányítónak érkezett, 2. meccsén lőtt is egy szép gólt
    Moro - szűrőnek jött, 1. meccsén az ő duplájával nyertünk
    Windeveld - még egy válogatott játékos, jobbszélsőnek jött, eddig nem mutatott sokat

Végül itt a bajnokság állása féltávnál: tabella

2 forduló után már "csak" 5 pont a hátrányunk, ha formába jön a csapat, akkor meg lehet fogni a Normanna-t.
  • Redmer
    Azért ha megnézed nem a lábra irányult a mozdulata hanem labdára,és Ramsey lába is elég furcsán áll a kitámasztásnál a rúgás előtt. (ott meg is áll felvétel) Szvsz nem volt szándékos.
  • akvik
    ha favágó ha nem az fmbe eléggé jó védő és eléggé gólerős is.:D
  • geo91
    egy rohadt favágó ahogy a komplett stoke is az. shawcross a legrosszabb mind közül. voltak ennél durvább belépői is, de ott nagyobb szerencséje volt az elszenvedőnek.
  • Fyrex
    ehh, videót csak most néztem végig :D az adebayoros dolgot nem vágtam :) mindenesetre a Ramsey-s esetnél tudtommal sírva fakadt mikor meglátta mit csinált.
  • Fyrex
    ez egyáltalán nem volt szándékos belépő, csak meggondolatlan, és Shawcross arca mindent elárul. szerintem a lehető legszimpatikusabban viselkedett, ha már hülyeséget csinált.

bár lehet hogy amúgyis durva játékos, nem ismerem.

OFF vége :)
  • Fisicofan
    Ez hihetetlen, 2 év 2 elvesztett BL döntő :(
    A bajnokságot behúztuk, de ott is leeresztettünk a végére, 30 fordulót lehoztunk veretlenül, az utolsó 8 fordulóban 3 vereség, és 2 döntetlen... de az legalább meglett
    A BL-ben a Valenciával játszottuk a döntőt, tavaly a nyolcaddöntőben 8-0-val búcsúztattuk őket, most 1-0 vezetés után, 1-2-re fordították meg a meccset. Borzasztó csalódott vagyok, nem tudom hogy mégegyszer neki akarok-e futni
  • ROCKnROLLA
    Fasz kivan, hogy 2 egymást követő meccsen is a 3 csere után lerúgnak valakit, és emberhátrányban játszom fél órát. Meg is lett az eredménye, 4-1-re elpicsáztak.
  • Huni92
    bazdmeg zyndar, 17/43, az mi? :D
  • akvik
    hát az tény h nem éppen finom belépőket csinál.Ennek ellenére nálam már két csapatnál is volt. fmbe jó védő sztem:D
  • geo91
    shawcross? hát eszednél vagy??? ez a vadállat törte el ramsey lábát...