104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kösz. tehát feltétel az orosz állampolgárság. -
azok akik nem orosz állampolgárok.csapatodnál amikor regisztrálsz kiírja h kik a légiósok.keresőbe is ha úgy keresel h nationality(russia) akkor azok lesznek a hazai játékosok. -
hát nem tudom, biztos velem van a baj de még mindig nem látom pedig ír arról hogy 6 légiós lehet a kezdőben meg hogy 30 forduló van stb. de azt nem látom hogy kik is pontosan a nem légiósok. -
Nem tudom pontosan hogy fordították magyarra az fmesek.Én nem használom a magyar nyelvet benne.Sztem valami szélsőként fordíthatták de van aki ezt nálam itt afórumon jobban tudja:) -
geo91 #75302 pedig ott van a legalján -
Valaki meg tudná mondani hogy az orosz bajnokságban mely országokból jött játékosok nem számítanak légiósnak? mert a liga szabályzatban egy árva kanyit nem találtam erről. előre is köszi. -
Tkp? Magyarul mit takar az az "inside winger"? Bocsi, de nem tanultam soha angolt. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OFF: Tud valaki FM XML Editor linkelni?
-
Anno nekem a napoliba balszélső volt inside winger-ként.De láttam már olyat aki advanced playmakerként játszatja támadó felfogásban. -
Te Hazard-ot milyen poszton, milyen utásításokkal játszatod/játszatnád? -
Alexis sánchez és Hazard se lennének rosszak a szélre. -
ha bőven van pénz, akkor esetleg Pastore középre, szélre pedig szintén a Portoból James Rodriguez (2011ben 1.7 millát ért, 2014ben már 36m az értéke) -
peti1100 #75294 Köszi! Hulk már volt a fejembe de hát nem tudom mennyiért adnák a 25 millió eurot elutasitották. Most tettem ajánlatot Mataért és henriqueért is :D -
szélső tkp: Hulk / Mata
középső: Paulo Henrique -
peti1100 #75292 Sziasztok! Man. City-be tudnátok ajánlani egy jobb szélső védőt,támadóközéppályást bal vagy jobb oldalra illetve középre??? -
természetesen serie a/b-s csapatoknál próbálkoztam... -
Ez az Ajax mekkora csítcsapat...
21 meccs óta veretlen vagyok, 14 meccs óta gólt sem kaptam, és nem tudok 5 pontnál közelebb férkőzni hozzájuk... -
mert szerintem csak olyasvalakit tudsz így venni,aki olaszban játszik -
az ok, de csak a vásárlás/próbajáték/érdeklődés/kölcsön opciót engedi, a közös tulajdont nem... -
kozos tulajdon opcio az -
olasz ligában járatosak, nem tudjátok hogy lehet közös tulajdonba ajánlani / vásárolni játékost? azt az opciót sosem engedi... -
szegény "menedzsert" az ág is húzza, gratulálok! :D -
hihi erre bedobsz kedves menedzsernek egy arsenal 3:2 mancity-t
kíváncsi leszek, hogy magához nyúl-e?! :DD -
milyen parázs viták mennek:DDD nem azzal van a baj Kedves Menedzser hogy beszámolót írsz hanem azzal amilyen hangnemben válaszolsz a rajtad segíteni próbáloknak.
Off vége:
On: vándorkarrier 2020:
Először a hazai kupákról.Fa-kupa megint a negyeddöntő...átok..valahogy nemmegy pedig msot a legerősebb csapat ment ki h győzzön.denem...
Ligakupa viszont meglett.
Bajnokok ligájában szerencsére elkerültök a nehezebb ágat így viszonylag könynen jutottunk a döntőbe..leszámítva a vérrel verítekkel megvívott elődöntőt..ranger masszív csapat volt Neciddel.
Bl egyenes kieséses szakasz
Angol döntőre került sor 2020ban a bl-ben és az eddig két bl-t elbukó arsenal végre megakarta nyerni a trófeát ezért az eddig sikerrel alkalmazott (majd később képet ismutatok róla) taktikán változtatott és egy csatárral küldte harcba csapatát.Kontrákkal végül sikerült meccsben tartani a csapatot és...
Végül nagy nehezen meggnyertük:))
Bajnokságban végig az élen haladtam végül az is belefért h a 36.fordulóban kikapjak odahaza az evertontól:
Babacar gólkirály lett:)
Kicsit a játékosokról:
Babacar a gólzsák
Roux aki jólkezdett de végül csak a bl-be tette oda magát:)
Piatti a bldöntő kulcsfigurája aki rengeteget volt sérült...
Arsenal bl győztes góljának szerzője..Ramsey
Pjanic a csapat agya
Ayew aki a kedvencemmé nőtte ki magát és balszélsőből végül balbekk lett..év Játékosa
Utoljára hagytam a nyerő támadó taktikát.Jó kondira és fegyelmezett futni is hajlandó csapatra van szükség és akkor meglesz a siker.
Taktika.
Brazilokkal vb selejtőzökön elég jól állunk de erről majd később...Lehet maradok még az arsenalnal a klub vb-ig ha nem jön komolyabb ajánlat. -
sas96 #75278 Én az 1860 Münchennel vagyok még mindig, de nincsenek ilyen értékes játékosaim :D:D:D:D fele ennyi értékűek sincsenek! :D
Egyébként 1. Bundesliga évemben vagyok (2.szezon), és eddig nem sok forduló ment le, de a bajnokságban nagyon kínlódunk, mindig 1-0-ás vereségek jönnek...pechemre...volt már olyan is hogy 90+5-ben kaptam azt az 1 vereséget jelentő gólt... 15. helyen a csapat 5 megszerzett ponttal 6 forduló után...nehéz lesz! Ami talán nagy szó hogy otthon 3-1-re csaptuk meg a Schalkét. De még nem számítunk nagy csapatnak! :-)
A Német kupa 2. körében a Wolfsburgot vertük idegenben 1-0-ra, ez bravúrnak számít mindenképpen és van esély a 8 közé jutásra is, mert a következő ellenfél a Düsseldorf lesz! :-) Majd jelentkezek! :-) -
En nem piszkallak csak irtam mi a helyzet nalam -
En pl most a MILANNAL nyomom de nem szarom tele a topikot miket nyertem:DDDDDDDDDDD......de az tetszett hogy ibrat nem tudtam eladni de mikor elkezdett golokat loni jott a mancity es elvitte 50 millaert....robinhot a juve 40 ert meg a fel csapatot eladtam:DDDD -
menedzser #75273 tudom, ezért mondtam magam is, hogy már rég nyernünk kellett volna csomó mindent. de kezdő vagyok és ez remek tanulási lehetőség.
téma lezárva, jó játékot mindenkinek. -
* a topikban lévők 99%-a -
én örülök ha büszke vagy magadra, ez a játék lényege, csak hidd el hogy a topikban lévők 99% több kupát nyert volna már azzal a csapattal, és próbálnának neked tippeket adni. -
nem volt panasz, csak az fm legkönnyebb csapatával játszol és semmit sem tudtál eddig felmutatni. semmi bajom a kezdőkkel, csak ha valaki segíteni próbál, legalább hallgasd meg. -
hogyhogy hova? van elég támadó szellemű emberke középpályán,lecsücsül a padra,yaya meg vkp-ba,de nekem mind1,én befuccsoltam a cityvel -
dik montolivo védekező felfogásban,yaya touré meg padon???????? hát geci! yaya touré nyomás VKP-ba szűrőként -
elég ha berakod yaya tourét vagy barry-t -
Megtaláltam. :) De valszeg megvárom az átigazolási szezon végét, hogy már ne kelljen vele pöcsölni és majd aztán frissítek. -
nem lehet hogy kellene egy olyan középpályás is aki védekezik? emlékeim szerint Montolivo sem egy robotológép, inkább ilyen mélységi irányító -
karajjj #75257 látod mindjárt másabb, ha leírod rendesen az egészet, mert sajnos egyikünk sem gondolatolvasó, egyébként a hivatalos patch csak a téli igazolástokat tartalmazza, az adatbázisban pedig segíteni fog itt valaki, aki ért hozzá -
Az legfrissebb patcht ami az oldalon van, a nyári átigazolsokat akarom megcsinálni, de nem tudom, hogy hogy kell. Találtam egy adatbázist, amiben elvileg benne vannak, de a dbc kiterjesztésű fájlt nem tudom, hogy hova kell bemásolnom.
Köszönöm előre is a segítséget. -
karajjj #75255 mit töltöttél le? milyen igazolások? -
Sziasztok, letöltöttem és telepítettem a leújabb patch-t, de nem frissültek az átigazolások, mi a gáz? -
Majd télen nézek valakit. Ők még tárgyalni sem akarnak...