104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Forza Italia
    Hát elégé döcögős eddig a szezon a Derbyvel :D:D de talán a rájátszást ki tudjuk harcolni
  • karajjj
    nem lehet, hogy pár éven belül meg fogják ezt szüntetni, és a játékban egy idő után már ezért nincs benne?
  • paly90
    hol jársz? mert csak átigazolási időszakban engedi ezt az opciót...ha viszont akkor sem akk nincs ötletem...

Palermoval vagyok, 1. szezon Witsel 5m-ért vagy Isla 7.5 ért?
  • DONGUBA
    DIREKT MIATTAD toltottem be es barkinek tudok ajanlani olaszban....igy nem ertem te miert nem
  • WuFraZselic
    a korábban feltett közös tulajdon "problémára" senki sem tud megoldást? :(
  • Zenszkij
    csíter peccsel, mármint Huni :)
  • zEEdO
    Senki se szeretne Online módban játszani? :(
  • spiczi91
    Kemény az élet Shanxiban nem mondom... minőségi játékosok nem akarnak csatlakozni hozzám, a szecskákat pedig szeretném elkerülni. Pénzem éppen még akadna is, de egyszerűen tárgyalni se hajlandóak. Érdekes lesz ez így, bár a csapat alapjaiban véve egyáltalán nem rossz. Az eddigi két meccs nagyon meggyőző volt, bár sokkal gyengébb ellenfelek ellen voltam. Meglátom hogy alakulnak a dolgok. Képet nem rakok, mert még nincs miről..., a csapatból már vagy 10 embert elküldtem, de még senkit se tudtam lehozni... remélem ez majd változik.
  • akvik
    11.3.0.
  • Lampardfan
    akvik és Huni ti milyen Patch-el nyomjátok ?
  • zEEdO
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e esetleg valakinek kedve Online játszani. Egyedül már sokat játszottam, kipróbálnám magam multiban is :)

U.i: Jó a fórum
  • akvik
    Akkor én őket ajánlanám:
    Marcos Alonso
    Criscito: volt nálam több csapatba is fasza player
    Alex Sandro: ő eléggé jó
    Schennikov
  • lippet
    Ashley féle kellene, szélen felfutó-támogató. Ki jöhet szóba szerinted még?
  • akvik
    Ja hogy balszélre kéne.Sztem ashley cole-ért eléggé fasza ár volt én adtam volna .Am ilyen Badstuber féle magasabb balhátvédet keresel vagy inkább alacsonyabb de masszívabb és gyorsabb és technikásabbat?
  • lippet
    Azért kérdezem érdemes-e leigazolni, mert most kezdtem egy új mentést a Chelsea-vel (naptári év végén teszek beszámolót).

Ashley Cole-ért igen intenzíven érdeklődött a City. 25 milliót adtak volna érte első körben, de nem engedtem el. 30 éves, következő ilyen alkalomkor lehet el kellene adni. Helyére gondoltam a fialat németet, mert a Bayern-ben is játszott bal szélsőt. Szerinted?

Mellé még megpróbálnám a Kroos-Müller duó egyik tagját is elhozni a későbbiekben, ne egyszem német legyen a csapatban. :)
  • akvik
    Badstuber
    Nálam defender/stopper volt aki megállította a támadókat.
  • akvik
    Én dolgoztam vele a bayernbe.Mindjárt mutatok róla képet.
  • lippet
    Badstuber mit tud a játékban? Dolgozott már valaki kezei alatt? Valaki tehetne róla képet, mikor már 30 körül jár. Köszi!
  • DONGUBA
    koszi
  • akvik
    Nn Skin. Saját háttérel:)
  • DONGUBA
    ez melyik skin?
  • akvik
    Sajtótájékoztatókon motiváljad őket.
  • akvik
    nálam is már Messi 33éves.:DDD Amúgy maradtam még az arsenalnál amíg nem kapok valami jó állást...megnyertük az európai szuperkupát közbe.
  • Láma!
    köszi, de most nagyon elment a kedvem...

azota nem is nyomtam, pedig átigazolási szezon van, a legjobb idöszak, csak a gond hogy a keretem átlagéletkora 23,6 év volt mielött eladtam egy 29 éves playat...
    igazábol nincs olyan poszt ahova erösítenék, mert aki erösitést jelentene az nem is tárgyal velem, lesz vagy 40 millam, de nem tudom mire költeni...

és amikor az ember azt látja hogy Messi 30 éves és van Persie a PSV edzője, akkor elgondolkodik, hogy miota nyomom én ezt a mentést?:DDD

• gilgames00
    Sziasztok !

A bajnokságban tök utolsó helyre várnak,pedig elég jól sikerült erősitenem a nyáron.Annyira,hogy szerintem a bajnoki címért is harcaban leszünk,de..
    Ha egy olyan csapattal találkozom akiket előzetesen feljutásra prognosztizáltak,szinte semmi esélyem sincs,pedig jóval erősebb a keretem.
    Ez nálatok is előfordul? Köszi a segitséget!
  • DONGUBA
    ya biztos.......nem emlexek.....tilts vissza:)))
  • karajjj
    mert egyszer elgurult a gyógyszered, aztán írtál szép privátot... :D
  • DONGUBA
    karaj megkerdezhetem miert tiltottal le?akartam irni a flameltes miatt erre levagyok nalad tiltva
  • spiczi91
    Kb. 160 hsz, szánalmas...

akárcsak a Shanyi ifikerete, őstehetségek vannak itt :D
  • karajjj
    nabaszki, így menjen az ember meccsre...
    hát ezt kell csinálni eeee???
  • geo91
  • akvik
    nemrossz player.Delac meg jó fogás.
  • Láma!
    zsinórban 28 veretlen meccsel annyit tudtam elérni, mivel köztük volt egy Ajax elleni 1-1, hogy nyílt maradt a bajnokság az utolsó fordulóig. 2-vel a vége előtt az ősi rivális x-elt, ezzel 1 pontra feljöttem mögéjük, azonban ők az utolsó fordulóban otthon fogadták az utolsó helyezettet, sima 3-0-val hazaküldve, maradt tehát az ezüst.

a csapatra büszke vagyok, főleg a védelemre, nem tudom maradok e, most nagyon közel voltam és elkeserít hogy nem lett meg az arany.

• geo91
    köszi!
    tessék:
    átigazolások
    gómez
  • szabocsaba1983
    Látom vérpisti visszatért :)

Elszállt a mentésem, úgyhogy Neymart nem tudtam eladni (nem adtak volna, csak 46m-t), de lehet, jobb is így.
  • akvik
    átigazolásokat valamiért nekem nem jeleníti meg...Jordi Gómezről dobsz egy képet?:) és gratula:)
  • geo91
    egy kis szezonközi összefoglaló 18 forduló után

átigazolások
    di vaio és legrottaglie a koruk ellenére is nagyon jó igazolásoknak bizonyultak.
    liga kupa bukta
    korán búcsúztunk, mert megint nem volt szerencsénk a sorsolással. azért megizzasztottuk rendesen a fulham-et.
    bajnoki meccsek
    a swansea elleni 4-0-ás óriási blamáig minden faszán ment, aztán jött egy rövidke hullámvölgy, de leicester elleni kiszenvedett siker után újra magunkra találtunk és így már öt győzelmünk van zsinórban. így a tabellát is magabiztosan vezetjük.

• karajjj
    notepad++
  • lippet
    Köszi, most gondolkodom rajta, hogy felfüggesztem az esseni karierm, s újra megpróbálom a Chelsea-vel, Hazard, Neymar, Ganso igazolásokkal! :)
  • bakkerman
    inside winger= szélső támadó