104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
én ilyenekbe nem ástam bele magam, de az augusztus közepén kiadott wally verzióval játszottam egy keveset, stabil volt, korrekt munka, és nem láttam irreális túlkapásokat semmiféle téren, ezért merem ajánlani :) -
Még nem próbáltam a wally's féle verziót de mégis miben jobb mint a pl a marshall-os vagy az "lg"-s?
Például az marshallban végre eltalálták jó pár játékos értékét igaz h még nincs frissítve a db mert csak holnap lesz de attól a ca/pa végre eléggé jó lett. -
Wally's Update v16 11.3 Final Version 2/09/11 -
wally v.16-ot!! :) legjobb! :D -
Szerintetek a wally vagy a marshall féle updatet érdemes letölteni? -
én meg azt mondom, a wally-féle nagyon üt :) -
pulenl93 #75548 Szvsz nem tul jó, eleg szubjektívan vannak szerkesztve a játékosok CA/PA-jei, tulajdonsága, csapatok penzugyi helyzete stb.. Inkább az "LG"-féle updatet preferalom, Link, itt szolidabb változtatások vannak, jatekosoknal alig-alig, csapatoknal is csak a lényegesebbek. Szept. 1-ig van az update, igy Mertesacker már nem Werder mint abban amit te használsz. -
nálam sosem volt ilyen gond, 11.3. -
Nem, nem érted....
Egy fekete-fehér mezes csapattal vagyok, amelyiknek egyáltalán nincs piros-fehér meze. Eddig 3 ellenfél ellen nyomtam, ugyanolyan mezben voltak. Gombfocis verzióban nem volt ezzel gond. (és nem egy-egy meccsről van szó, mert előző mentésemben a York City-vel indultam, és az ottani ellenfélnél is ugyanaz a mez volt. Kiábrándító, zavaró, játékélmény romboló...) Gondoltam megkérdezem, hátha javítva van patch-el, mert akkor felteszem a legújabbat. De ha új szezont kell kezdenem, nem hiszem hogy feldobom rá. -
karajjj #75545 nem értem, hogy mi ezzel a baj, egy-egy meccset ki lehet bírni -
Szóval akkor ezt egy patch-el sem javították? Kár, pedig örültem, hogy nekivághatok 3D-s változatban egy új szezonnak... -
karajjj #75543 úgy, hogy angliában el vannak basszintva a mezek -
Az hogy lehet, hogy meccs közben 3d-s változatban a két csapat meze hasonló színű? (piros-fehér). Csapatom Notts County (fekete-fehér). -
de laptopon az ablakos futtatást nem szereti, a játékos profilján a statokon és a grafikonon kívül semmi sem látszik :// -
igen igen,nagyon fasza skin,letisztult stílusos -
Te is akkor az opz beam skint használod? -
énis most azzal kedtem egyet(félretettem kicsit vándorkarrier) eléggé jól megcsinálták.Kicsit változtattak az értékeken is meg kerültek bele plusz ifi tehetségek.Szóval összeségében nagyon jó lett. -
nyenyenyenyeeee :D
-
végülis felraktam az updatet,liverpoolal kezdtem,57 misit adnak igazolni minimum,ha csak a nemzetközi szereplést írom be :OOO ugye a pool idén sehol nem indul,szóval alap esetben heti 1 meccs,minimum cél a bajnoki cím és az FA kupa! Hulk,Hazard,Mertesacker a fő célpontjaim,gyilkost csapatot rakok össze! -
embriók mi a véleményetek a marshall féle aug 25.-ei transfer update-ről? érdemes kezdeni vele? QPR-t néztem ki magamnak -
mindig november 1. körül,plusz-minusz 1 hét,nem kell kétségbeesni,ha boltban például kijön 13.-án,akkor mi már tolhatjuk 9-10.-én,ahogy az bevett szokás -
Janika114 #75533 Hát Huni, Akvik legyen igazatok. Mert már úgy vagyok vele h nem akarok újjat kezdeni a 11el mert annyira várom a 12-t. :D -
Ebből a verzióból elvileg holnap lesz kinn a frissítés. -
mindig úgy harangozzák be, hogy Karácsony előtt jön ki a játék, de november közepéig kint lesz. -
Pl, DE szerintem várjál pár órát mert a mai nap folyamán ad ki egy újabbat ami tartalmaz javításokat, én is most akarok újat kezdeni. -
berta333 #75529 jah és az elözőhözhozzátenném, hogy olyan lenne a legjobb, amiben már a magyar átigazolások is benne vannak 
-
berta333 #75528 hello
nemtudna valaki dobni egy linket a legújabb adatbázis frissítésről? mondjuk szeptember elsejei lenne a legjobb :) :) -
Általában az új játék október vége novemberbe szokott megjelenni.Decemberi dátumot énis olvastam valahol de sztem az irreális. -
Janika114 #75526 "így néhány héttel az új játék kiadása előtt" nem kötekedés képpen, de nem december vége fele jön ki az új játék? Vagy csak én vagyok félre tájékozódva? A demo mikor jelenik meg, azt lehet már tudni? -
Pettersson #75525 DirectX-ből a legfrissebb volt fent, viszont a videokártya frissítés megoldotta a gondokat.
Köszi mindenkinek! ;) -
Jónak tűnik!! :D (Y) -
pecaboy #75523 Nekem elkészíteni sincs időm :) -
karajjj #75522 hát hallod, mióta szeretnék már egy ilyen magyar oldalt :D
csak nekem nem lenne időm frissíteni, pedig szívesen megírnám saját motorral -
Tényleg eléggé jónak tünik az oldal.Sok sikert hozzá.Énis elég régóta játszom már az fm-mel.Lehet énis tudok írni ha úgyvan és tudok postolni pár dolgot.(pl taktikák,arccsomagok stb..) -
szevasz! az első sor elolvasása után megfogalmazódott bennem egy ízes magyaros kurvaanyád, de ez most kimarad. vártam egy igénytelen, helyesírási, formázási hibákkal teli logikátlanul felépített valamit, erre megkaptam ennek az ellentétét. engem megfogott, a potenciált látom benne, az fmhungary.hu oldalnál már most jobbnak tűnik.
nem lesz egyszerű a fenntartása, bár az időzítés kb nem is lehetne jobb, így néhány héttel az új játék kiadása előtt.
azt tudom tanácsolni így első körben, hogy a beérkezett cikkeket szelektáld, ne publikálj mindent, a minőséget tartsd szem előtt, és ne hagyd, hogy elkorcsosuljon az egész, ahogy az az fmhungaryvel is történt. idővel szerintem a fórum sem elvetendő ötlet, és ha az megvan, inkább legyen kevesebb regisztrált felhasználója, mintsem 12 éves vérpistikék szarják tele minden baromsággal.
2008 óta játszom a játékkal, amint úgy lesz időm, kedvem és ötletem írni, küldök valamit :) kitartást hozzá! -
firefly22 #75519 Üdv!
Szeretnék nektek bemutatni egy új FM oldalt, ami kőkemény egy napja üzemel, de mivel reménykedek abban, hogy néhány régi játékos esetleg hajlandó segíteni, így elsietem. A site azért készült, mert jelenleg itthon nem nagyon találtam értelmes lapot, ami kedvenc játékunkkal foglalkozna, és ahol a kezdők és a profik is találnak érdekességeket. Szóval erre tessék... A kritikára amúgy vevő vagyok, csak ne az legyen, vegyél egy kész site-ot fél milláért. -
szabesz91 #75518 Sikerült megerősítenem a csatár posztot. Jött Agüero 43M€ 4 évre részletekben valamint Giuseppe Rossi 14,25M€-ért KP-ban. A csatársorom most így néz ki: Agüero, Torres, G. Rossi, Lukaku, Sturridge. Még jó lenne igazolnom 1 kp-t meg 1 bal védőt, majd meglátjuk. Végülis nem létszükséglet. Első évemben Bajnoki cím, Community Shield, Liga Kupa. Még 1 év volt hátra szerződésemből, mikor Abramovic újat kínált. 5 évre 5 milla fizetéssel. Elfogadtam. Fő célom most már mindenképpen a BL győzelem. Bajnoki cím is most már csak másodlagos. Több helyre is jelentkezhettem volna, pl az Inter februárban kirúgta Leonardot, az asszisztens Giuseppe Baresit nevezték ki helyette végülis megnyerte a BL-t. Bajnokságban csak 10. lettek. Egyébként volna 1 kérdésem. Lukaku szezon végén felkerült a klub kedvelt személyek listájára, aztán most nézem már nincs ott. Ez, hogy lehet? -
Köszönöm, engem is kifejezetten idegesített amikor 8 fordulóval a vége előtt 3 pont volt a különbség, és 5 meccs után ez az arány megfordult :D -
Grat hozzá Hegeace!:) 97pont az komoly a milannak..:O
Bakkerman: meglesz az a mu ellen.Komoly most nézni h Eto'o akkor még barcás volt.. -
Nem a világ legjobb mérkőzésén, de végül sikerült elhódítani a bl trófeát a Real Madrid ellenében BL-döntő
Sajnos ez a bajnokság rovására ment, 2. hely lett meg csak, a Milan a bajnok 97 ponttal én csak a saját 89 pontos "rekordomat" állítottam be.